121242
Football Manager
-
#120286 Üdv! A diósgyörrel vok! És eddig nem sikerül még nyernem a felkészülés alatt?:S Mi lehet a probléma??? -
zsilike #120285 HI!magyarositásnál/07eset raknám fel.német nyelv nincsen.mit tegyek nevezzem át? -
Solt #120284 A fél napom elment arra, hogy beszerezzem a játékot, de az egész városban nem kapható! :( Kicsit viccesnek tűnik ez nekem... főleg amit az 576-ban reagáltak: "nem is volt, majd év végén!" Nem bírtam ki és megkérdeztem, hogy esetleg marhafelsál kapható-e... nem értette a kis pattanásos az iróniámat... Na mindegy, elvileg holnap lesz megint a galaxisban, addig csak kibírom valahogy! :) -
#120283 Samp... :)
Még mindig forintban játszol??? -
Drizzthsz #120282 Igen, most látom, hogy a Psv oldalán azt írják, de azért még megeshet, hogy már télen áthívják, ha szükségük lesz akkor is rá, a szerződés erre nekik lehetőséget ad. Szóval szerintem úgy van, hogy az is benne van, hogy a Dvsc kölcsönveheti júniusig. -
peruzzi8 #120281 Annyit javítanék a Dzsudzsák-os kommenten, hogy nem télen, hanem jövő nyáron igazol! -
#120280 :O
az igen, zabaleta több mint 20m font :O -
#120279 Na itten van az új keret, Cassano kinyalhatja a seggem kb. Durva pléják jöttek nagyon dúrva áron megint minuszba vittem a budgetet de hát ez van :D
-
Drizzthsz #120278 Off, de azért indokolja, hogy Dzsudzsák miért kapott Gerától nagyobb fix potentialt:
Téli szezonban kerül át, 2013-ig írt alá. -
Grusi #120277 Aztamindenit, nekem sem lehetett könnyű napod ma :) -
#120276 elejével egyetértek,vége nem kellett volna -
dalackraul #120275 Nekem se volt szándékomban gondott okokzni de nem tudok neki mit csinálni ha itt még kérdezni se lehet!!!! -
#120274 nekem nem áll szándékomban gondot okozni a fórumnak :| -
#120273 egyébként ha fel is teszed a 2007st akkor az events-t semmi féle képpen NE
jah és csinálj előtte biztonsági mentést a fájlokról :)
-
#120272 most te is akarsz valamit? -
#120271 igen, ha felteszed a 2007st ;)
egyébként én erősen NEM ajánlom ;)
jó játékot :) -
playstation #120270 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a football manager 2008-hoz esetleg találok-e valahol magyarosítást!!???? -
#120269 13 éves én vok ;) -
dalackraul #120268 13 éves??? nem is 13 vagyok de mindeggy a barátnőmet meg jobb ha nem emlegeted ok? nem érdekel nem kell főleg neked segíteni semmibe majd megoldok én mindent csak ennyit akartam na csá -
#120267 Mióta ide jöttél állandóan az idióta -gyerekes kérdéseidet teszed fel 100szor!
Tudom , hiszen itt voltam házigazda , de lemondtam a magadfajták miatt!
Ez vagy te : nem megy , szar a játék , segítsetek , normálisan segítsetek , mit csináljak , kit igazoljak , kit adjak el , kivel kezdjek ésa többi!
Ki a fax kiváncsi erre a sok shit-re?
Semmi önnállóság nincs benned ! A barátnődet is más izgatja fel?
Bár kétlem hogy egy 13 évesnek lenne!
Mennyél el innét , vagy változtass! -
#120266 a off topichoz Frostnak semmi köze nincs am meg nálad a hiba... -
dalackraul #120265 megkérdezem tőled hogy a fórum az mire való ha ilyen okos vagy? írd le akkor!!! és gratula hogy pl az off topic be se jön szépen meg lett csinálva minden!!!!! -
#120264 mondjuk az is igaz h regálhatott volna kultúráltabban is de szvsz neked kéne példát mutat, javíts ki ha nem így van -
#120263 helyes -
dalackraul #120262 ok de nem megyek el:) de nem mostanába kérdezek semmit ha jól tudom a fórum az azért is van hogy segítsünk egymásnak de hát itt is jó a közösség gratula inkább fmhungary fórum ott legalább normálisak vannak nem olyanok mint te gratula neked!!!!!!!!!! én itt lezárom a vitát -
#120261 nyugi, kerüljük a feszültséget ;)
voltak itt már rosszabbak is, egyébként én is iszonyat sokat kezdek újat csak nam jelentem be :P -
#120260 Komolyan bazdmeg: egy röhelytömeg vagy!!!
Elsőre Tatabánya , majd 1 nap múlva Liverpool , most meg Fradi és nem telt el 2 nap!!
Jössz itt a barom kérdéseiddel!
Keress magadnak , kutass , küldj el ilyen munkásembert!
De ha innét elhúznál a búsba , azt sem bánnám! -
dalackraul #120259 Normálist választ akarok!!!! -
Grusi #120258 Iker Casillas.
Egyből ugrik. -
Drizzthsz #120257 Dzsudzsák közben irl a Psv-nél van tárgyaláson. -
dalackraul #120256 üdv és grat all!!!
Valaki please mondjon 1 jó kapust aki legalább eljönne kölcsönbe a fradihoz félszezonnál köszi előre is!!! -
cain #120255 hibás a kérdéses config.xml.
ne tölts le minden szemetet, a cuccok nagy része még a2007hez van, és nincs rá garancia, hogy minden ugyanúgy fog működni a 2008 alatt is. -
hamary #120254 Szaisztok. Mai két eredményem a Man Cityvel:
West Ham - Man City 3-3 ( nagyon nagy egy meccs volt :| )
Man City - Bolton 4-1
egyenlőre 4. vagyok, remélem kitart a siker.. Három nagy csapat van előttem: Chelsea, Liver, ManU :) -
#120253 A Blackburn ellen csakis vereség lehet a vége... :) -
eLiXir #120252 Nah szépjónapot, elmegyek shoppingolni azután töltöm a gammát, meglássuk mit érünk el a csodataktikával a blackburn ellen UEFA-ban a Celtickel ^^ -
#120251 És nem rúgtak ki? :) -
Utley #120250 Leeds-el sikerült feljutnom :) 5.helyen zártunk,ha nincs a levonás akkor holtversenybe első a Nottingham Forest-el.Playoffba:Northampton 2:0,3:1 egy diadal.Wembleybe Crewe ellen 4:0.Ligakupába 3 kanyart mentünk az FA kupába is a 4.forduló volt a vége. -
colomano #120249 tedd fel a 2007-es lang.dat file-t, s lesz ékezet -
#120248 Mindenkinél így van, legérdekesebb a Gy r - Diósgy r meccs... :) -
#120247 mindenkinél így van de ha jobban megnézed csak a hosszú "ő"-t nem jeleníti meg
jó játékot ;)