Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://magyaritasok.hu/?func=news_info&id=1207
idõközben azt hiszem, hogy végre találtam egy olyan taktikát, ami ugyan elsõ blikkre furcsának tûnt, de eredményeket érek el vele... legalábbis a felkészülési meccseken Evertonnal végre korrekt meccseket vívtunk, és egyelõre a bajnokságban is a Dzsudzsákkal, Halmosival megerõsített csapat 2 meccsbõl 2 gyõzelemmel áll
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Gondolom célembert akar jelenteni, / célpont ember, de ez pontosan mi is? neki megy a legtöbb labda, vagy mi?
Mindent elmond,hogy 6 gól ellenére Enyeama 9est kapott,védõim pedig 4-4-6-7 :|
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A két csatáromnak nagyon megy, Enyeama pedig az egyszemélyes védelmem. 8 meccs után vmi 7.85ös átlaggal véd.. Következõ 2 bajnoki MU és Arsenal,közte egy ligakupa meccsel :S
Elsõ szezon...
Kapura se lõttek😄 Majdnem eluszott.... De megvan😄
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
www.smart-bus.hu
Az én mentésemben jobban áll a Real M., mint a te mentésedben a Barca...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
target man-nek RvN-t,Guti,Sneijder playmaker és a hollandnak free role!
nálam az x faktor Higuain lett.a 15-ik hét környékén valami történt vele,és el kezdte ontani az álleejtõs gólpasszokat és gólokat,biztos kezdõ lett.bárcsak az életben is így menne neki!
külön taktikája van a középsõ védõknek,a szélsõknek,a támadó/védõ kpk-nek,a csatároknak,stb
28-ik héten 2 pont a barca nevû csítcsapat(!!) elõnye,sevilla 1-el kevesebbet játszott,ha nyerik beérik a barca-t 😞
volt már egy formahanytlásunk,kibekkeltül 3 döntetlennel(ebbõl 1-ik BL) és 2 1 gólos ki-ki meccsel
most megint elértünk egy hullámvölgyet,lehet elbízták magukat a fiúk egy kupában elért barca elleni 4-1-es siker miatt 😊
íme:
általában a felállás,idegenben term. nem 3 támadóval:
tabella:
és ne mondjátok,hogy nem csítcsapat!ebbõl Henry-é 25!
hogyan kell megváltoztatni a hátteret?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
grat mindenkinek!
ReaL MaDRid x siempre
A kis házi kedvencem most jött haza olimpiáról,bemutatkozásképp lõtt egyet. Zarato félelmetes formában,5 meccs 7 gól,az értéke 1M fontot ugrott megint . Saganowski is AMC-t játszik ST helyett,és 5 meccs 4 gól 3 assist...
A srácra a klub jelenlegi 1 éves költségvetése ráment sztem,csak nem fuccsol be..

Sok sikert Andrews
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Szerintetek sikerülhet?
Egyszerüen nem tom rendesen eltalálni a taktikát, probálok néha változtatni, tudom h szokniuk kell de nem nagyon megy...
Szinte csak robinho tud gólt õlni. volt egy hónapos sérülése, mellette cannavarto és sérült volt a védelembõl, na hát az összes meccset veszítettem.
Gutit betettem támadó középpályára, lõtt talán 3 gólt összesen. (robinho 8at eddig)
Sztetek ökörség hogy csináltam 2 edzésfajtát egyet a védelemnek, egyet meg a támadóknak?
Értelemszerüen, támadóknak lejebb vettem a defense-t lövést nagyon erõsre toltam, támadás is erõsebb, taktika közepes.
Védelemnél meg a defense erõs meg strenght meg ilyenek erõsebb. Hülyeség?
Nézzétek meg: www.riki.uw.hu!!!!
Hidd el
megéri!!
Szavazz! Bátran a honlapon!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
na végül mit csináltál Taylorral? 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
már kijött 3 napja...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]