Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és még valami. mit jelent az a kifejezés, hogy flamboyancy???az editroban néztem, és hiába írom be szótárba, nem tudja megmondani. mire vonatkozik???
Oldalt a letöltéseknél azon belül az M betûnél
hol lehet letölteni???? mert a linken nincs semmi elérhetõség, vagy letöltési link!!!!
1 pontal maradtam le a bajnoki címrõl a barcaval meg bl is elbuktam a döntõt 2:1 a MU ellen

Most probálom, az elején hibát jelezz az events fájlban, de ok után tovább megy. A magyarítás szerintem kb 80% körüli.
Ez szinte hihetetlen!!! Valaki már kipróbálta?
Hallottátok már hogy kész a full magyarítás.
http://magyaritasok.hu/?func=news_info&id=1207
hogyan tudok új játékot kezdeni egy, az editor-ral kicsit megbuherált adatbázissal? a '07 felajánlotta a lehetõséget új játék kezdésénél, de itt nem találok ilyet...
😄 és tényleg
idõközben azt hiszem, hogy végre találtam egy olyan taktikát, ami ugyan elsõ blikkre furcsának tûnt, de eredményeket érek el vele... legalábbis a felkészülési meccseken Evertonnal végre korrekt meccseket vívtunk, és egyelõre a bajnokságban is a Dzsudzsákkal, Halmosival megerõsített csapat 2 meccsbõl 2 gyõzelemmel áll
Pedig egy kis gnóm. 😄

derley
nagy játékos lesz belõle:
[/img]

Gunnersboy
igen, magyarul tömik labdákkal

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zsolesz92
Kösz hogy irtál, talán segítettél vele, amint rájövök hogy tok emberhez posztot tenni gondolom nem team instructions hanem player instructions. na én ilyet nem is használtam mivel angol, és nem nagyon értem mit jelent. bár magyarul sem értem a target mant, mégha tudom is a jelentését.
Gondolom célembert akar jelenteni, / célpont ember, de ez pontosan mi is? neki megy a legtöbb labda, vagy mi?

kraawz
Mu : Southampton 6:2 ( Tevez 4et gurított )

Mindent elmond,hogy 6 gól ellenére Enyeama 9est kapott,védõim pedig 4-4-6-7 :|

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Southampton : Fulham 2:0 ( Zarate, Alan )

A két csatáromnak nagyon megy, Enyeama pedig az egyszemélyes védelmem. 8 meccs után vmi 7.85ös átlaggal véd.. Következõ 2 bajnoki MU és Arsenal,közte egy ligakupa meccsel :S

shalalala

Elsõ szezon...

Kapura se lõttek😄 Majdnem eluszott.... De megvan😄

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Atesz89
Grat Gabe,Kraawz!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

kraawz
Huh.. Dzsudzsákot 10.25M fontért vitte el Fiorentina, Husztit is 10.25M fontért vitte el a Man City...

Háááát... a CM1 óta játszom ezzel a játékkal, de ilyet még nem láttam!! 13 tizenegyes rúgás után dõlt el a továbbjutásom a magyar kupában!! 😊) Volt olyan, hogy mindkét csapatból 5-5 játékos egymás után kihagyta... Majd szépen kezdték elõröl... így már vicces, de átélni nem volt az!! 😊)))

www.smart-bus.hu

kraawz
jóez,gratulálok

Pedig nem "csítcsapat" a Barca...
Az én mentésemben jobban áll a Real M., mint a te mentésedben a Barca...

ProGabe
bocs hogy nem vágtam meg a képeket!majd legközelebb figyelek erre is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
10-ik?valamit nagyon elcsesztél 😊
target man-nek RvN-t,Guti,Sneijder playmaker és a hollandnak free role!
nálam az x faktor Higuain lett.a 15-ik hét környékén valami történt vele,és el kezdte ontani az álleejtõs gólpasszokat és gólokat,biztos kezdõ lett.bárcsak az életben is így menne neki!
külön taktikája van a középsõ védõknek,a szélsõknek,a támadó/védõ kpk-nek,a csatároknak,stb
28-ik héten 2 pont a barca nevû csítcsapat(!!) elõnye,sevilla 1-el kevesebbet játszott,ha nyerik beérik a barca-t 😞
volt már egy formahanytlásunk,kibekkeltül 3 döntetlennel(ebbõl 1-ik BL) és 2 1 gólos ki-ki meccsel
most megint elértünk egy hullámvölgyet,lehet elbízták magukat a fiúk egy kupában elért barca elleni 4-1-es siker miatt 😊
íme:

általában a felállás,idegenben term. nem 3 támadóval:

tabella:

és ne mondjátok,hogy nem csítcsapat!ebbõl Henry-é 25!

hogyan kell megváltoztatni a hátteret?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
ahh,234 új üzenet 😮OO elolvastam ám 😊 (közben még biztos jött vagy 20-30 hsz)

grat mindenkinek!

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
Tavaly még egy osztályban toltuk,idén már nem ellenfelek 😛
A kis házi kedvencem most jött haza olimpiáról,bemutatkozásképp lõtt egyet. Zarato félelmetes formában,5 meccs 7 gól,az értéke 1M fontot ugrott megint . Saganowski is AMC-t játszik ST helyett,és 5 meccs 4 gól 3 assist...

A srácra a klub jelenlegi 1 éves költségvetése ráment sztem,csak nem fuccsol be..

talán a horvátokkal lesz húzós!!

Atesz89
Szívesen és ha hibát hiányosságot találsz légyszi jelezd

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Kötelezõ házi feladat. :-P

siederhird
Nem hülyeség a külön taktik.
Sok sikert Andrews

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

BlueMaster
Köszönjük szépen a magyar mezeket nagyon jók!!! <#eljen>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Andrews
Hellosztok!!! Kezdtem egyet a magyar válogatottal az EB-re nem sikerült kijutni. Itt van a VB-én a csoportom szerintem egy kis szerencsével tovább lehet jutni.

Szerintetek sikerülhet?

zsolesz92
Szia. Anyád szeret?
😉
Hát akkor jól átb*szott

zsolesz92
Hali. Real Madriddal vagyok, sajna csak 10. vagyok first divisionban, eddig 06-tal toltam magyarul, ez a 08 angol még igen furcsa.
Egyszerüen nem tom rendesen eltalálni a taktikát, probálok néha változtatni, tudom h szokniuk kell de nem nagyon megy...
Szinte csak robinho tud gólt õlni. volt egy hónapos sérülése, mellette cannavarto és sérült volt a védelembõl, na hát az összes meccset veszítettem.
Gutit betettem támadó középpályára, lõtt talán 3 gólt összesen. (robinho 8at eddig)
Sztetek ökörség hogy csináltam 2 edzésfajtát egyet a védelemnek, egyet meg a támadóknak?
Értelemszerüen, támadóknak lejebb vettem a defense-t lövést nagyon erõsre toltam, támadás is erõsebb, taktika közepes.
Védelemnél meg a defense erõs meg strenght meg ilyenek erõsebb. Hülyeség?

Jó kis játék van egy honlap amit ismerek nagyon jó
Nézzétek meg: www.riki.uw.hu!!!!
Hidd el
megéri!!
Szavazz! Bátran a honlapon!
siederhird
Grat McFrost és Dalackraul!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

jól tetted 😊

DONGUBA
nem adtam el😊) nagy volt a kisertes de maradt.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

jó playa 😊

na végül mit csináltál Taylorral? 😊

vmvr
az igen jó lesz:ooo

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

DONGUBA
Fiokcsapatban talaltam a lurkot talan jo lesz 10 ev mulva😊))))))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

fennt van... pénteken hivatalosan, de azelõtt két nappal is fennt volt torrenteken

jah oks ,kössz

komolyan ??? mikor jelent meg ? már torrenteken fent van ?

:|
már kijött 3 napja...

derley
milyen teljes verzió?már megjelent..

kikaptam Finnan két cseppet sem mázlista bombájával.. De nem baj, hisz jók voltunkk 😊

GTheo
Kapusok közül ki lehet a LEGJOBB a játékban? 22 aluliakra gondolok... mondjuk az elsõ 3mat vki nekem leírná? Tavalyi gameben Ustari és Akinfeev tarolt...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

mikorra várható a teljes verzio ? 30 perc alatt vki adjon választ , klösz

derley
a citynél sem volt egy szar keret😊

amúgy 2. meccsemet is megnyertem, most jön a Liver :|