Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Hú bakker, ezt nézzétek:

😄

soma22
nekem a szivem szakadt meg mikor a barca 16,5 misiért vitte a középhátvédemet...mag 9 ért a bl golkirály, aranylabdás csatáromat...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
Azta... 😄DDDDDD

zaki
Jah, összesen 4ezer fontba kerültek... 😄

Most adtam el a legtehetségesebb nigériai pléjámat 3millióért.

soma22
naggyon zsirak😊

zaki
1-2 tehetséges pléja:

Bargougui 115/179
Rivero 122/178
Vasiljevs 133/175

jah 😄 Lazán a 2006-os kezdõcsapata a West Hamnek. Amúgy a Millwallt irányítom 😊

soma22
erõs védelem, és jó kapusteljesitmény jellemezhette a meccset😊

hunbasser
aztarohadt kik vannak tarcsiban 😄

ReaL MaDRid x siempre

A tartalékjaim játszottak ám egy meccset 😄

Na vége lett a szezonnak<#circling>.

Eredmény a 2016/17 szezonban a következõ:
NB1 - gyõztes
Magyar Kupa - gyõztes
Szuper Kupa - gyõztes
BL - negyeddöntõ.
Hegyi Ákos az évjátékosa és az év ifijátékosa lett<#vigyor2>.
Mindezt a szerzõdésem utolsó évében. (+3 évre aláírtam még)

Most kint vagyok Kiskutason 😊 , sajnos nem tudok játszani

hát fradival elején detto ez , ott nagyon ingyen sem igazolhatsz játékosokat , mert kb. 450-et kérnek egy hétre , de max 70-et engednek meg...

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

ejjj! a nyíregyházát senki se válassza... Állandóan mínusba van az egyenlegem; pedig nem is nagyok a fizetések
hunbasser
grat mindenkinek!fõleg Darkonnak a bl-ért!

ReaL MaDRid x siempre

shalalala
Következõ szezonban nem mek UEFA kupába Oxforddal...😞
Most kezdek 1et Lokival... FM2006ban 2012-ig meneteltem velük, de európai szinten nem remekeltem velük😞

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

2017 ... riszpekt

Az nem jó dolog. Jó hogy írtad, csinálok biztonsági mentést a mostani gamemrõl, ha van valami a sikerbõl tudjak építkezni<#buck>

Ars3nal
grat

rakhatom ujra gamet:'( egyik mentésem se indul el valamiért<#szomoru1>

Hát volt egy idõszak mikor kiharcoltam hogy 2 Bl induló, de az MTK elrontotta és így már csak 1 Bl induló, 3 UEFA induló és 1 Intetotóba.
Hát ha nagyon fiatalon kinézem és még nem annyira penge akkor igen, de nem mondhatni, hogy onnan tudok igazolni. Közép-Európából tudok jó igazolásokat csinálni és persze a fiataljaimból.

Aki szereti a Chelsea-t az ne nézze a következõ képeket😄.
1. meccs:

2. meccs:

Nagyot játszottak a fiúk és nem is az eredeti keret játszott már. (három embert nem tudtam megtartani). Nem adták ki magukból a pluszt, így muszály voltam eladni õket😞. De legalább megint kaszáltam rajtuk, több mint 1B Ft😄(azontúl amennyiért vettem õket😄).

Ars3nal
grat, hanyan mennek mar magyar csapatok europai kupaba?

tudsz mar nyugat europabol igazolni?

Bocsi az elõbb elírtam.
<#szomoru1>

Ez az!
Csoport elsõként jutottam tovább. 4 gyõzelem és 2 döntetlennel(idegenben volt mindkettõ)

http://sigismund.extra.hu/b/fener2.JPG" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Egyedüli csapat vagyok aki kapott gól nélkül megy tovább!!<#wink><#vigyor2>

Hát nálam nem játszott egyszer sem, viszont akárhányszor figyeltem a teljesítményét mindig szórta a gólokat (legyen az angol 1. liga, bajnokság vagy PL). Sztem egy jó igazolás!
Na alakul. Meg lesz a csoport elsõség a BL-be😊.

Képek a meccsrõl és a keretrõl:

Bár nem hiszem, hogy a keret valamit is mond, de nagyon erõs elmondhatom😊. BL-meccsre ez a taktika, NB1-re és kupára a jó öreg 4-4-2.

Amúgy szerintetek Billy Sharp milyen pléja?Mert õt akarom megszerezni,ha lesz potom 4,000,000 fontom.
Sziasztok!Huddersfield-em felkerült a Championshipbe😊5.lettem de osztályzón a Millwall-t ejtettem ki hazai 0-0 után idegenbe 1-1 és büntetõkkel😊Döntõbe az utolsó fordulóba idegenbe 5-0 ra elkalapált Bristol City volt az ellenfelem,akit újra AGYONVERTEM,de most csak 1-0-ra😊Eddig az igazolásaim:Centeno,Feczesin,Nils-Eric Johansson!Kell még 1 csatár 2 szélsõ védõ és 1 kapus😊Cél a 15-20. hely valamelyike az idén😊
Hi! Grat mindenkindek!
Hát kezdtem egyet a Leeds-el. 7 forduló után a 8. vagyok és 5 pontra az elsõtõl. A kezdõcsapatomban 8 új ember van az induló kerethez képest.
Igazolásaim:
Flavahan (sztem jó kapus)
Lisztes (free)
Dhorasso (free)
Hrepka
Dzsudzsák
Marcus Williams
Omar Sanchez (VK)
Don Fanzugho
ez nem jó

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

viktroo
ezt nem értem, különben tök durva, hogy a Debrecennel, meg a Fradival sokkal hamarabb lehet egyrõl a kettõre jutni. Nálam az MTK-nál alig adtak pénzt, pedig meneteltem az UEFA kupában, bajnokságokat nyertem , kupát...
Na mindegy azért élvezem 😊

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

Hát ez a baj, az MTK-val nincs szurkolótábor, hiába a nagy eredmények.

viktroo
Jó neked...Nekem 10000es és nem engedik tovább fejleszetni. a BL-meccseken csordultig a stadion, sokkal nagyobb bevételem lehetne egy 15-20e stadionnal!

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

sok sikert hozzá!

Az üllõi út is beruházva vagyon. 27,5 ezres stadion nekem is plusz pályafûtés. nálam is átlag 22-26 ezer ember jön ki

Black Aura. Nagyon jó skin csak a felezett megjelenitésnél nem tetszik a háttér amin van, olyan mintha valaki elmosta volna a zöld színt😞.

toswuj:
Jó bizony, évente automatikusan fejlesztik már, nehogy elhadjam az Olah Gábor gyepét😄. De most ráveszem õket, hogy 35ezresre emeljék fel. Átlag nézõszámom így is 26e. Stadionom mérete 27500.

A szuper kezdés után kicsit botladozás . de igy is 4 pont az elönyünk , a kupábol szándékosan kiestettem magam a Xerez ellen , UEFA nem nagyon érdekel , de meg lesz a csoportbol továbbmenet.

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

fradi 2009/10 es szezonban vagyok - most kezdtem!
idáig minden évben bajnok lettem és kupagyõztes. a 2008/9es szezont már a 22. fordulóban megnyertem, úgyhogy utánna le is szartam, de igy is veretlen maradtam a 30 meccs alatt.
bl-be jutásért most a rómát kaptam....hááááát majd meglátjuk.
2008/9ben a legjobb 16 között estem ki a palermo ellen 3-0-val. 22 millás egyenleg, 27 ezres stadion+talajfûtés 200ezres fizukeret, 10 milla igazolni, igaz most vertem el 8at.
egyenlõre ennyi.

27 ezres stadion?? az jÓ!!😄😄

igen, látom végre nem csak én igazoltam le a fradiba! Rivaldo jó pléja lesz, lehet edzetni ezerrel😄😄😄

PetruZ
Olasz C1A, félidõben / évfordulón a Venezia - Cittadella - Lucchese trió az élen, fej-fej mellett halad, 1 pont különbségen belül, és ez a hármas 5 pontra meglépett az üldözõktõl is. 😊 Az utolsó két fordulóban pont úgy jött ki, hogy az elsõ és második helyezettel játszottam idegenben (vagyis tavasszal velük végzek, de már otthon), és 4 pontot szereztem ellenük. A jó eredmények miatt négy februári - márciusi meccsemet már lefoglalták tévés közvetítésre is. 😊
A C kupában a 8 között vagyok, majd tavasszal folytatódik a sorozat.
Megjött a bolgár gyerek is, délután kipróbálom, mit tud. 😊
A mostaniak közül Masini az eddigi 17 forduló alatt kb. 15 gólt szerzett (az utolsó három meccsén minden alkalommal duplázott, félelmetes formában van), az Atalanta és a Cagliari felváltva verik felfelé az árát, legutóbb 377K-nál tartott, de nem akarom eladni. Lesz az még jóval több is. 😊 Aurelio is javulgat, bár még csak 5 gólnál tart, de sok a gólpassza. Cselezésben, technikában félelmetes, a "pókfoci"-n látni, hogy amikor megindul, 2-3 védõ hátrál elõtte, õ meg többnyire így is átmegy közöttük. 😊
Egyedül a védelmem gázos még, sok gólt kapok az elsõ félidõben, sokszor kell futnom az eredmény után. Pedig a két DC-m két nagyon jó képességû és gyors, jól fejelõ, jól helyezkedõ huszonéves, mégis átmennek rajtuk. Ha a kapuban nem Brunner állna, most sokkal rosszabbul állnék. 😊
shalalala
Sigismund milyen skint használsz?
Grat all!<#kacsint>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Ars3nal
thx

Arsenal skin

ha kiesel és nem jelölöd be az alatte levõ ligát kirugnak<#szomoru1>
TAPASZTALAT<#mf2>
nah jóccakát mindenkinek és hajrá<#worship>
zaki
Grat!