Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Most adtam el a legtehetségesebb nigériai pléjámat 3millióért.
Eredmény a 2016/17 szezonban a következõ:
NB1 - gyõztes
Magyar Kupa - gyõztes
Szuper Kupa - gyõztes
BL - negyeddöntõ.
Hegyi Ákos az évjátékosa és az év ifijátékosa lett<#vigyor2>#vigyor2>.
Mindezt a szerzõdésem utolsó évében. (+3 évre aláírtam még)
hát fradival elején detto ez , ott nagyon ingyen sem igazolhatsz játékosokat , mert kb. 450-et kérnek egy hétre , de max 70-et engednek meg...
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Most kezdek 1et Lokival... FM2006ban 2012-ig meneteltem velük, de európai szinten nem remekeltem velük😞

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
Hát ha nagyon fiatalon kinézem és még nem annyira penge akkor igen, de nem mondhatni, hogy onnan tudok igazolni. Közép-Európából tudok jó igazolásokat csinálni és persze a fiataljaimból.
Aki szereti a Chelsea-t az ne nézze a következõ képeket😄.
1. meccs:
2. meccs:
Nagyot játszottak a fiúk és nem is az eredeti keret játszott már. (három embert nem tudtam megtartani). Nem adták ki magukból a pluszt, így muszály voltam eladni õket😞. De legalább megint kaszáltam rajtuk, több mint 1B Ft😄(azontúl amennyiért vettem õket😄).
Csoport elsõként jutottam tovább. 4 gyõzelem és 2 döntetlennel(idegenben volt mindkettõ)
Egyedüli csapat vagyok aki kapott gól nélkül megy tovább!!<#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2>
Képek a meccsrõl és a keretrõl:
Bár nem hiszem, hogy a keret valamit is mond, de nagyon erõs elmondhatom😊. BL-meccsre ez a taktika, NB1-re és kupára a jó öreg 4-4-2.
Hát kezdtem egyet a Leeds-el. 7 forduló után a 8. vagyok és 5 pontra az elsõtõl. A kezdõcsapatomban 8 új ember van az induló kerethez képest.
Igazolásaim:
Flavahan (sztem jó kapus)
Lisztes (free)
Dhorasso (free)
Hrepka
Dzsudzsák
Marcus Williams
Omar Sanchez (VK)
Don Fanzugho
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Na mindegy azért élvezem 😊
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
Az üllõi út is beruházva vagyon. 27,5 ezres stadion nekem is plusz pályafûtés. nálam is átlag 22-26 ezer ember jön ki
toswuj:
Jó bizony, évente automatikusan fejlesztik már, nehogy elhadjam az Olah Gábor gyepét😄. De most ráveszem õket, hogy 35ezresre emeljék fel. Átlag nézõszámom így is 26e. Stadionom mérete 27500.

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
idáig minden évben bajnok lettem és kupagyõztes. a 2008/9es szezont már a 22. fordulóban megnyertem, úgyhogy utánna le is szartam, de igy is veretlen maradtam a 30 meccs alatt.
bl-be jutásért most a rómát kaptam....hááááát majd meglátjuk.
2008/9ben a legjobb 16 között estem ki a palermo ellen 3-0-val. 22 millás egyenleg, 27 ezres stadion+talajfûtés 200ezres fizukeret, 10 milla igazolni, igaz most vertem el 8at.
egyenlõre ennyi.
A C kupában a 8 között vagyok, majd tavasszal folytatódik a sorozat.
Megjött a bolgár gyerek is, délután kipróbálom, mit tud. 😊
A mostaniak közül Masini az eddigi 17 forduló alatt kb. 15 gólt szerzett (az utolsó három meccsén minden alkalommal duplázott, félelmetes formában van), az Atalanta és a Cagliari felváltva verik felfelé az árát, legutóbb 377K-nál tartott, de nem akarom eladni. Lesz az még jóval több is. 😊 Aurelio is javulgat, bár még csak 5 gólnál tart, de sok a gólpassza. Cselezésben, technikában félelmetes, a "pókfoci"-n látni, hogy amikor megindul, 2-3 védõ hátrál elõtte, õ meg többnyire így is átmegy közöttük. 😊
Egyedül a védelmem gázos még, sok gólt kapok az elsõ félidõben, sokszor kell futnom az eredmény után. Pedig a két DC-m két nagyon jó képességû és gyors, jól fejelõ, jól helyezkedõ huszonéves, mégis átmennek rajtuk. Ha a kapuban nem Brunner állna, most sokkal rosszabbul állnék. 😊
Grat all!<#kacsint>#kacsint>
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
TAPASZTALAT<#mf2>#mf2>
nah jóccakát mindenkinek és hajrá<#worship>#worship>