Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+jött Kanta, Szélesi, Laczkó, Vermes - mind külföldön nyomták, onnan igazoltam õket haza.
Most raktam fel a vistát és még újra le kell szednem a FM-et.A mentéseket elfelejettem lementeni vmilyen adathordozóra és minden elveszett:@! Annyira nem sajnálom õket mert csak a Nottinghames mentésem volt jobb. Most ahogy olvasgattam a fórumot sztem én is kezdek magyar honba.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Sortitoutsi-n van minden.
A C1A-t a Venezia nyerte megnyugtató elõnnyel, a Serie A-t az Inter, a Serie B-t a Juventus, az olasz kupát a Milan. A BL döntõben Chelsea - valaki (Bayern?), az UEFA döntõben Real Madrid - nemtomki lesz.
A tavaszi szezonban végig elképesztõ sérülés- és csaláshullám mellett kínlódtam, szóval a kupadöntõ és a 3. hely számomra több, mint amit vártam. 😊 A fél szezon nagy részét másod- és harmadvonalas játékosokkal kellett végigjátszanom, de most már szinte mindenki felgyógyult, aki számít (kivéve a bolgár gyereket, aki több, mint fél évre kidõlt, de õszre vszleg már bevethetõ lesz).
A kupagyõzelemben jobban bízok (70-30), a Serie B feljutás szerintem kétségesebb (40-60). A következõ évi szerzõdésemet még nem írtam alá, haladékot kértem a szezon végéig, amibe a vezetõség pozitív válaszban bízva beleegyezett. Ha feljutok, akkor aláírom, ha nem, akkor meglátom, lesz-e más ajánlat, de egyébként is valószínû, hogy maradok. Bár a transfer keret és a wage budget kb. ugyanolyan lenne, mint az idén, errõl még tárgyalni akarnék velük.
Este majd beszámolok, hogy mi lett a szezon végén.
Kapusom 199(PA)
ingyen,igazából csak kiegészítõembernek (175 PA)
Tõle sokat várok (180 PA)

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
jo éjt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Javaslat?
Hát igen muszály légiósokkal játszani mert amúgy nincs sok esélyem, de szedem össze a tehetséges magyar játékosokat is természetesen.Pl.: nézdd meg ki lett a meccs legjobbja😊
Azért nem rosszak azok a fradis képek.
Utam a döntõbe:
1. Kiesési kör: Budaörs - PSV 5:4(hosszabításban) 4:4
2. Kiesési kör: Budaörs - Atalanta 0:0 2:2
Neggyeddöntõ: Budaörs - CSZK Moszkva 3:0 0:2
Elõdöntõ: Budaörs - Palermo 4:1 1:2
A döntõt meg már láttátok😄
Bár mostanában nem járok a fórumra ezt a képet szeretném veletek megoszttani:
És gratula mindenkinek.
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !