121242
Football Manager
-
#111079 ajánlom Jo-t a CSKA-ból és jövőre próbáld meg Alexandre Pato-t az Internacionalból (a brazil interre gondoltam), nálam most (3. szezon közepe) 19 éves és alapember term. vezeti a házi góllövő listát asztisztot is szeret adni és övé a legjobb átlag teljesítmény :)
Soma te mutattál szpari verést én mutatok neked chelsea verést :D :
-
#111078 sima visszavágó, következő ellenfél Reac
-
#111077 Nekem 7.75 volt,kértek érte 9.5Mt,beraktam 7.75 non-negoatiblere és elfogadták. Utolsó igazolásom is megvan,18M euroert jott Ben Arfa.
Telere meg egy csatart szeretnek es nagyon jo. Gondolok itt Fred,Huntelaar és társaira.Mondjuk lehet Torresre vagy Villara vagy Agüerora gyűjtök 1 évig. -
#111076 gratula,idegenben nem rossz egy négyes ... miazhogy -
#111075 Barzagli nagyon jó! de nekem a Juvés mentésben 12 millióba került, ráadásul gyorsan le kellett rá csapni, mert már a játék elején (7.0.2) is sokan vinnék. -
#111074 erre nem gondoltam volna.
nb1-ben 6-ak.
-
#111073 Eddigi igazolásaim a Poolba:
Andrea Barzagli 7.75M euro
Francisco Guillermo Ochoa 10M euro
Még Daniel Carvalhot tervezem leigazolni,de munkavállalásit nem akarja megkapni :| Ja és még César Delgado is kijönne pénzemből,velük most tárgyalok.
Potom pénzért jött Dalla Valle,Benoit Costil,Charles-Andres Doudin és Lucas Trecarichi. Ennyit tervezek első évre,ha AMLre nem jön Carvalho,akkor Ben Arfat probalom majd csabitgatni.
#111071: Ajánlani tudom Didier Digardot és Roberto Alvarezt. -
#111072 ja, Vieri télen jött, Paolucci év végén fog. -
#111071 Helguson lehet h feljön, Runströmöt meg kölcsönadtam, pedig tarcsi góllövőlistát vezeti.
Montella ugye kölcsönben van itt év végéig, de közben csatárposztra megszereztem Vierit vmi 500 ezerért, meg a Juve nagy tehetségét Paoluccit.
Hajnalnak még nem igazán sikerült beilleszkednie.
Claus Jensen nem hajlandó hosszabbítani, és nem is tudtam télen eladni, viszont Zat Knight, aki szintén nem akart új szerződést, és kijelentette hogy távozni akar, 5 millióért (nagy része részletre) elmegy év végén a Sampdoriához.
Védő kell még valami jó és olcsó. Vanden Borre alapból 1,4 millió lenne, de 3-ért sem engedik el. -
#111070 sztem nekem sem jött volna, ha nincs az a kis ráhatás, meg mindenből maxot adtam neki.sajna mást aki érne is valamit nem tudok igazolni, mert nincs pénz, az ingyenesek meg még nem akarnak jönni.
majd jövőre
kemenes helyére mindenképp kell egy kapus mert semmit nem ér, a védelem meg elég rövid, de nb2höz elég lesz:) -
Martinho #111069 aha, értem, csak nálam meg sose akart jönni az 1. évembe a Fradihoz
amúgy sok sikert! -
Martinho #111069 aha, értem, csak nálam meg sose akart jönni az 1. évembe a Fradihoz
amúgy sok sikert! -
#111068 tarcsiból hozd fel Helgusont és Runströmöt,nagyon megéri,legalábbis Helguson,nálam nagyon termelékeny,csak kéne mögé egy jó középpálya :S
rájöttem,h a szűrős játékot nem nekem találták ki,úgyhogy 4-4-2-ben kéne majd vmi alkotnom,de most az utóbbi két meccsemet 1-4-1-1-3-ban játszottam,igaz,h nyögvenyelős játékkal,de ér vmit,ez persze csak egy átmeneti felállás(amíg fel nem épül Boa Morte és Ruthledge) -
#111067 kb 2x probáltam, nem jött, erre kijelentettem hogy nagyon kellene, és elfogadta.szabadon igazolható volt egyébként. -
#111066 nekem így pont jó,mert van Boa Morte,viszont a patch meg fent van,viszont a sérülések meg ugyanúgy megvannak :SSS
ya,és tuti,h nem az edzéssel van a hiba -
Martinho #111065 Keneseit hogyan sikerült megszerezned? -
#111064 már rég feltettem :DDDd -
#111063 alig vártam:D -
#111062 de jó végre szpari verést látni... :D -
#111061 -
#111060 Én az FM2007 Data Update May-t használom.
De van ezen az oldalon több is. -
#111059 Hali.
Kezdtem egyet a Liverpoolal. Rengeteg pénz van igazolni,egy jó csatárt és egy AMR/AMlt szeretnék igazolni 35M eurobol. Meg Mascheranot kellene még véglegesen megvenni. -
#111058 sajnos nekem most a patchcsel is van 8 sérültem (pl. az 1.sz. kapus 3 hónapra).
Le is csúsztunk a 6. helyre egy vereségsorozattal, de most visszajöttünk a 4.-re, igaz a mögöttünk állónak csak meg kell nyernie az elmaradt meccsét. Mindkét kupából (Liga és FA) kiestünk sajnos.
Viszont a Manchestert másodszor is megvertük:
Németh Henry (16 gól) mögött 14 góllal 2. a góllövőlistán, McBride (13 gól) harmadik. -
#111057 ha megtalálom a .rar fájlt, akkor feltöltöm vhova. de ha már csak a játék mappájába másolva van meg, akkor nem tudom. -
#111056 szegasztok!
újat kezdtem fradival, méghozzá olyan elhatározással, hogy csak magyarokkkal fogok foglalkozni, lazicsot már ki is pasztam:)
Damarcus:valoban nem cseszi el a mentést, de az adatbázisa marad a régi szal akkor érdemes peccselni, ha uj gammát kezdesz -
#111055 a patchnek vmelyest van hozzá köze, mertt a patchel már nincs annyi sérült vmiért :S
szóval érdemes feltenni és nyugi hunbasser, nem romlik el a mentésed :) -
punkers #111054 nemtudnád elküldeni valahogy? -
punkers #111053 kössz.
most nem jön be az az oldal :S -
#111052 Sortiról, fent a bannerban. -
punkers #111051 honnan szedted az adatbázis frissitést? -
#111050 jó vagy!
sztem a patchnek semmi köze hozzá,csupán az van,h te pár hét alatt megtaláltad a megfelelő taktikot megfelelő csapat/játékos utasítás(okk)al,én meg itt szenvedek másfél éve.mentségemre szóljon,h fm 2006-al csak 2 meccset játszottam,2007ben meg Marseillel toltam le vagy 10 meccset,szóval,én még most is tapasztalgatom az fm-et,eddig kimaradt az életemből :) de majd csak belejövök -
#111049 Mostani tabella:
Hunbasser: azt hiszem én rájöttem, miért megy ilyen jól ahhoz képest hogy Fulhammel vagyok: Nekem 7.0.2 patch van vmi + adatbázisfrissítéssel. Lehet hogy ez befolyásolja azt is pl. hogy te 17. vagy, én meg 3. (Igaz, így nekem nincs Boa Morte). Németh viszont házi góllövőlista első helyén van.
(ja és nagyon jó ez a képfeltöltő, tudom, már itt van pár hete, nem most vettem észre, de most azért leírom h tetszik) -
#111048 no,mára nekem ennyi,leteszem a lantot -.-
Ben Haimért keveslik a 3,2 M-t(2,6 M az értéke),igaz,h majdnem a felét részletekben fizetném ki -.-
1,8 milla van,a vezetőségben válság(nem értem,h lehet összehozni több mint 1 M veszteséget havonta,ha nem is igazolok :OO a vezetőség folyamatosan sajnálatát fejezi ki,ami miatt ilyen szarul állunk anyagilag,szóval vmit ők kavarnak)
szóval,1,8 M-ből kéne vennem egy nem öreg és nagyon jó védőt,de nekem kész játékos kéne,nem olyan,aki meg 1-2 év múlva jó lesz :\
szóval,lesz keresgélés rendesen(jó lenne 3 M-ért eladni Némethet,mert már 2,9 M az értéke.gyorsan átadólistára is tettem) -
#111047 nálam meg hamarosan átig.szezon,Ben Haimot le kéne igazolni.leigazoltam Lundekvamot Boa Morte kedvéért,meg még egy embert a Southamptomból,azt hiszem egy KP JK-t,egész jó,ahhoz képest,h potom pénzért vettem(azt hiszem 250K),és még csak 25 éves. -
#111046 Rünstrom tényleg egész jó :)
közben itt egy eredmény az 5.helyen álló Tottenham ellen,egyik szemem sír,a másik nevet.ugyan 1-1 lett,de 1-0-ra vezettünk,és ez a győzelem kellett volna,mint az a bizonyos falat kenyér,viszont 10 emberrel meg mégsem rossz egy Tottenham ellen úgy,h 5 meghatározó játékosom is megsérült :\ és így megint visszacsúsztunk a 17.helyre :(((
komolyan gondolkodom rajta,h szezon végén otthagyom a Fulhamet,és rástartolok egy megüresedett manageri posztra vmelyik bajnokság első osztályában.
-
#111045 Most szántam rá magam, hogy a múltkori áramszünet miatti idegesség után folytassam /néhány meccset újrajátsszak/ a Fulhammel.
Még megvan a 3. hely de előttem 2-en kevesebbet játszottak. Az Arsenalt persze most már nem tudtam megverni, meg a Sheffieldtől is kikaptunk, ez a két meccs volt áramszünetes. Ezután jött egy jó széria, + 500 ezer euróért jön Hajnal a téli átigben. Megyek folytatni. -
#111044 csatárok egész ügyesen mozognak szélső poszton, és egy kis taktikázással még jo is lehet:) -
#111043 jelenleg 7 sérültem van,ebből 5 stabil kezdő :\ -
#111042 ezaz!közben Dzsudzsák is lesérült!ez azt jelenti,h bal oldalra jelenleg nincs is középpályásom,mert mind a kettő sérült.bezzeg mind a 6 csatár egészséges most :\ -
#111041 nem nagyon pörög a topik :S
próbálom vmelyest felrázni:
képeket nem hoztam,mert nagyon siralmas a helyzetem a Fulhamnél,a 6 meccses nyeretlenségi sorozatomat most szakítottam meg a Portsmouth ellen egy 1-0-al...de tényleg,olyanok voltak,h 0-2-ről kiegyenlített az ellenfél,meg ilyenek,nagyon ideges voltam az utóbbi időkben.
a mostani meccs előtt a 17.helyen álltam :((( most a 13.-on
közben Németh értéke már 2,8 M € :OO úgy,h ebben az idényben még nem is játszott,most is sérült volt.apropó sérültek:Boa Morte amint felépült sérüléséből,egyből le is sérült megint :c sérült Routhledge,most lesérült Diop is,egy szóval:[email protected]áadásul minőségi cseréim sincsenek középpályára,no,majd vhogy megoldom :S
7 csapat is 5 ponton belül van tőlem,köztük páran már több meccset is játszottak,mint én,matematikailag két forduló múlva akár a 6.helyen is lehetek -.-
de nehéz lesz :S és cél az uefa kupa helyezés