Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok sikert az idényre!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A felkészülés katasztrófálisan sikerült.
én még mindig keretszûkítést végzek, de így dõl a lé 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
A 2006 FM-ben elég könnyûnek tünt mindez....na mindegy, azért köszönöm,
ha valaki tud segíteni.
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
am én meg a játék 10. legjobban fizetett manager-e vagyok (a mentésembe)
I’m Forever Blowing Bubbles...
mert kúrva menõ...
Divatcsapatok OLÉ!

én 12 forduló alatt majdnem ledolgoztam azt a -9 pontot,elsõtõl talán 2 pont választ el.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
és a Den Haag-nak hány Bl gyõzelme van már ?😊
sajnos fizikailag gyenge nagyon de kompenzálja a passzaival,lövéseivel technikájával,egyik kedvencem volt
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Most azért is rövid leszek: Carlisle (angol League One), 1. szezon, 6. hely (utolsó körben csúsztam be a playoff-ba), de nem sikerült feljutni a Championship-be (egyébként a cél a bentmaradás volt). Év közben tulajdonosváltás történt, befektettek egymillió eurót, az edzõkomplexumot kérés nélkül felhúzták top-ra, és most az egyértelmû cél a feljutás. Hát... szoros lesz... 😊
Akinél már játszott Mathieau Bodmer,milyen poszton játszatja? DC,DM,M,AM ?
Aztán aki pár évet lehúzott már,egy képet dobhatna nekem Bojinovról
Aki meg több évet lehúzott,az mit tud Paolucciról ill. Giovincorol ?
én is befejeztem a 2. szezont a villarreal-lal 3. lettem :S (fél-szégyen. most 4 ponttal maradtam le az élrõl)
bl-bõl a real kiejtett a negyed-döntõben, a kupába is kiejtett a real a negyed-döntõben XD
eszméletlen bõ keretem van (minden posztra 3-4 pléja), ebbõl következik nagy takarítás lesz nyáron fõleg az ingyen hozott pléják bõvítettek, de így lesz kiket eladni 😊
am sztetek klose-t (ingyen hoztam) eladjam, m ert 17m font az értéke és vannak érte érdeklõdõk (chelsea, real, stb.)
majd jön kép a szûkített keretrõl és az átigazolásokról nyár után
remélem nem írtam sokat (hát annyit biztos nem amennyit PetruZ szokott XD)
kicsit öregek,de rég a klubnál vannak. Utánpótlásképzés nagyonjó,már most van 3 pleja,akik tudom,ki helyére jönnek ha átlépték a 34 évet. Pénz nincsen,BLben is leghamarabb a 3. évben indulhatok
Akinek nem sikerült kitalálnia,a Juventussal ütöm a vasat.
LEigzaoltam két tehetséges csatarát és egy szupercsatárt : Laurito,Bojan,Agüero, Védelem: Salcido , Közzéppálya: Gago
3.évemben cél a bajnokság , és bL döntö ! Ime a taktika :