Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Squizzi, ment a pü, de ilyet télleg offba már...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Soma, itt vagyunk 😄
mst kedvem is és idõm is van gammázni szal legyen valaki😄
folytatom falkirket, és poénbol elvállaltam nigéria felkérését
elõzõ szezont 4. helyen zártuk, elégedett vagyok, az erõsités is jol sikerült, uefában megy a küzdelem most.bajnokságot jol kezdtük.
képek folyamatosan majd, mihelyst nem noname ellendél lesz uefában
Nyáron ingyen érkezik Fiore és Faty akikre számítok. Ifibõl feljön még Paolucci,egy ígéretes 18 éves védõ,egy 18 éves középpályás és elõre pedig még szerzek vmit,sztem Miccoli megteszi.
Bojinov válogatottban 8 meccs 8gól,Trezeguet 7/10
Nálam Sporting BL-döntõt játszott,ahol a Real nyert szerencsével. Sevilla megvédte a címét,kiesett a Fiorentina ,a Milan és a Lyon duplázott. Érdekes 😊
Ja meghívtak egy barátságos kupára a mexikóiak,1.4M eurot kapok érte😛P
#108658: Buffon 5 meccse 8ast kap 😊
ui: mi a lófaszt keres nálad hleb? o.O
Bajnokságban 13 meccs óta csak nyerek, nem kaptam ki 36 meccs óta.

Elsõ szezonom volt!
Legjobb kapus: Mirante
Legjobb védõ: Barzagli
Emellett 3 bronz még a játékosoknak. Kupából a Juve ejtett ki 6:3-mal, UEFA-ból a csoportkörbõl estem ki. Most jöhet a BL-sel.
Hajrá Magyarország!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
ReaL MaDRid x siempre
Folytattam kicsit a ZTE-s mentésem!
Szuperkupa:
Második meccs:MTK-ZTE 0-0
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Heló szia remélem hogy vagy
Köv. meccsen Arezzonak persze rámoltunk egy laza 7est.
Két meccs alatt 35x lõttem kapura,abból lett 3 gól. Milan idegenben 2x találta el a kapum az utolsó 10 percben,2gól. Most otthon egy helyzetük volt,Kaka 25rõl kilõtte a felsõt én meg rohamoztam mint a hülye.
Összesen 3:3 ,idegenben lõtt góllal mocskos mákerek nyertek -.-
Leigazoltam aprópénzért Dudást,mert U20-al is törõdök. Giovincot felhoztam az A csapatba fejlõdni. Dudás már 625k, 16 meccsen 8 gól 6 assist 7 MOM és 8.20 rating. Felhoztam egy felnõtt meccsre,góllal köszönt 😊
sok sikert
Most jön az olasz-kupa döntõ Milan ellen,többit leszimulálgatom. Csak sajna az elején pénzügyeket elcsesztem.
Kiv. vok,Seria Aban mire futja. Nedved már 34,Del Piero 32,Kovac is 33...