Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
zsirkirály😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
Ez már a 3. (zsinórban)

soma22
ez egy bug. közös tlajdonú plejáknál mindig 0-t ajánlanak be érte, igy a legkisebb téttel is te viszed

Na sikerült totál commanderrel valamit alkotni, lett is egy cue fájlom, csak azt meg nem tudom bemountolni mert kiirja valami hibaüzit ir ki. Holnap még megpróbálom.
Értem
Köszönöm! Megpróbálom!
gilgames00
elõször össze kell egyesiteni a fájlokat total commanderben..utána lehet tömöriteni

gilgames00
tömöritsd ki a fájlokat

Kitömöríteni se tudom, mert nem rar-os vagy zippes. Hanem sima fájlok. Próbáltam már azt is, hogy az összeset betömörítettem, és azt kicsomagoltam, de úgy se jó. Ugyan azokat a fájlokat kaptam meg!
zaki
sortitoutsi.com pl.

honnan lehet mezeket leszedni???

zaki
Legalább szépen búcsúztam, 1-0-ra nyertünk...

zaki
Akkor tömörítsd ki a cuccot...

Ha megnézem jobb klikkel akkor ismeretlen fájl-t ir ki. 15 mb-os fájlok.
rzr-FM07.001
rzr-FM07.002 és így tovább 39-ig, és utánna van egy nfo fájl, meg egy SFV vagy SVF nem tudom pontosan. Ennyi.
zaki
Milyen fájlok?

Sajna install file sincs... sima fájlok, amit semmivel nem tudok megnyitni...

akkor talán egy install file van és offtopik

zaki
Na, 4-0-ra ki is szoptam a Man Utd-tõl. Klose mester3ast rúgott... :c

Sziasztok!

Kérlek segítsetek! Letöltöttem a netrõl a játékot, de nem tudtam felinstalálni. Nincs semmilyen cue, bin, iso fájl, csak egy SVF vagy valami ilyesmi. Hogy tudnám felrakni? ELõre is köszönöm a segítségeteket!

További szép estét mindenkinek!
Fyrex
örülök h erre most sikerült rájönni

2005 óta igy csinálom 😊

gratulálok egyébként mindenkinek

Avanti Crociati!

ForzaInter
most hogy mondod lehet letolok pár meccset, multkor lenyomtam pár meccset Wes Brommal, ja amuyg grat😊

Yo, Bitch!

zaki
Te miért nem efemezel? :c

ForzaInter
😮O

Yo, Bitch!

zaki
😄SA

Mondjuk vertem már meg bari meccsen a full csapattal felálló Man Utd-t 5-0-ra... 😄

gratula. De mit parázol?

Vedd meg Szamosit meg Koplárovicsot,megvan a hazai 1:0 😄DDD

zaki
Huhh baszki, elõdöntõs vagyok az UEFA kupában! Csak 1 a bibi: a Man Utd-vel kerültem össze, pedig a másik ágon Sahtar Donyeck-Espanyol meccs van... :o

Szegény Fiorentinat hogy megszivattam 😊
Bojinovrõl kellett dönteni,hogy kiés is lesz. Mivel nincs pénzem,ezért 1e eurot ajánlottam be érte. A Fio idén kiesett és gondoltam nem lesz pénzünk. Be is jött,õk 0 eurot ajánlottak érte 😛PP

Csak sajna minden játékosom fizetése megnõtt 25%al,így a fizetési keretet 200e euroval kapásból túllõttük :S Anyagilag sajnos nagy bajban vagyok. Ha nem tudok kilábbalni,mi történik ?

Zsolti9014
2. szezon téli szüneténél járok (érkezett a veterán Cafu ingyen még október körül mert lejárt a szerzõdése):

BL-ben: MU 1-2, 1-1, Lyon 0-0, 0-1, CSZKA 1-0, 3-0. Ez a 3. helyre volt elég így folytatás az UEFA-ban Stuttgart ellen. Kupából a gyengébb játékosaim 2-1-gyel estek ki Empoli ellen.
Bajnokságban az Inter nehezen lehet meg, de cél a dobogó.
Keretet szûkíteni kellene, sok játékost nem tudok játszatni.

Hajrá Magyarország!

derley
Hello mindenki!kicsit rég írtam ide,rég játszottam a gémmel...de most sikerült újra elkezdenem, és az Evertonnal kezdtem...nem olyan erõs csapat, van adósság is, szóval jo kis csapat...elsõ idényben sikerült 4. helyre bevinnem õket...de a legjobb h a Manu majdnem kiesett😄

Zsolti9014
kösz a tippet megnézem magamnak õt is (bár már a Torino biztos felemelte az árát, ugyanis leigazolták 😞 )

Na, bejutottunk a BL-fõtáblára: Fenerbahce ellen 7-3-mal.
A csoportomban MU, Lyon, CSZKA Moszkva
Új szezon eredményei eddig:

Serie A:
Ascoli-Palermo 0-2 -ez jó
Palermo-Juventus 2-3 -nyerhettünk volna, vezettünk is.
Palermo-Inter 0-2 -belefér, de 1 gólunkat nem adták meg.

BL:
Man Utd-Palermo 2-1 -az Old Traffordon ez sem rossz
Palermo-Lyon 0-0 -elfogadható

Hajrá Magyarország!

Mor3llo
Gomes nem fogott meg mindent...áááááh nem......nc..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
Elég jól állok anyagilag... <#buck>

zaki
Magyarok közül Dzsudzsákot igazold le még mindenféleképpen, szvsz még a Palermoban is megállná a helyét, és 300k font körül biztos elengedik.

Zsolti9014
kösz, így terveztem én is

Hajrá Magyarország!

miki36
Ha jól rotálsz, akkor nem árt.
Nem kell teljesen különbözõ 11-et a pályára küldeni, elég ha pl. a Kupában lehetõséget adsz a fiatalabb, kevesebb játéklehetõséghez jutó játékosoknak.
Amúgy jó keret, grat!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

ilyen nincs!A liverpool ellen játszanék bajnokit erre c.ronaldo meg Park válogatotnál van.hihetetlen

DaMarcus
hy grat mindenkinek!
ln a villarreal-lal (3. szezonban) a bl-bõl tovább jutottam (werder, fiorentina, basel villarreal) csoport elsõként
látom itt a csatárokról volt szó én nekem sok csatárom van a keretszûkítés ellenére, legjobb formában s. sinclair, cissé, és lupoli van
tovább szép napot és fm-ezést!

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Zsolti9014
Akkor leírom a Palermo keretemet, majd ha hazajöttem vezetésbõl képet is teszek meg folytatom a játékot.

Kapusok: Mirante, Agliardi, Fontana
Védõk: Barzagli, Biava, Bovo, Dellafiore, De Ceglie, Pisano, Cassani, Zaccardo
Középpályások: Tacchinardi, Guana, Simplicio, Bresciano, Gasbarroni, Diana, Capuano, Corini, Ciaramitaro, Dudu Cearense, Tedesco
Csatárok: Amauri, Huntelaar, Brienza, Di Michele, Matusiak, Caracciolo, Cavani, Budan

Kölcsönadtam nagyobb nevek közül: Mariano Gonzalez, Hrepka, Németh, Kanta Józsi, Czvitkovics, stb.

Ezek közül az én igazolásaim (az árak euróban vannak):
Mirante kb. 500 ezerért 1. szezon elõtt
Tacchinardi 1,8 millió 2. szezon elõtt (tehát most)
Gasbarroni 7 millió 1. szezon telén
De Ceglie 300 ezer 1. szezon elõtt
Dudu Cearense 1,8 millió 1. szezon elõtt
Huntelaar 8 millió + 13 millió havi részletekben 2. szezon elõtt
Hrepka, Németh, Czvitkovics, Kanta egyenként 150-300 ezerért elsõ szezon elõtt
Egy csatárt a nyolcból el kell adnom, plusz Tedescot is el kellene, hogy tudjam fizetni Huntelaar részleteit, 10 millióm van, 13 kellene. És így is túl sokan vagyunk.

Ha ezt a keretet úgy osztanám be hogy a bajnokság, kupa, BL más-más kezdõ11, az ártana a csapat összhangjának és teljesítményének?

Hajrá Magyarország!

hunbasser
jó8!

egyébként jó neked... 😄 nekem meg 2 csatárom ép,hát õk sem vmi nagyon jók,jó lenne,ha már McBride feléledne,ahh,mi lesz majd itt,ha meggyógyul.Némethrõl ne is beszéljünk.

egyébként aki még 2006/2007-ben tart,és kapusgondjai vannak,tudom ajánlani Niemit.ha õ nem lenne,sztem a legutolsó helyen lennék,most így a 8.vagyok,és nem vagyok lemaradva sokkal az élbolytól.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
kellemes gondban vagyok: gondoltam a kupameccsen adok egy esélyt a kezdõböl kiszoruló, tavaly egyébként remekül játszó djezirinek.itt az eredménye.most van 3 remek formában játszó csatárom, már csak megfelelõ rotálással ki kellene ezt használni.uefa, bajnokság és a két skóciai kupa...lesz hol bizonyitani

viszont mára ennyi elég is volt, megyek szundizni, további szép estét

Darkon
1-0ra kikaptam BL csoportkorben otthon Marseille-tol. Franciak mindig meg tudnak lepni:\

Grat mindenkinek

Born to win

Mor3llo
Ez gáz...közük nem volt a 2. félidõhöz..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
na akkor a mai elsõ képem:
ez a nadé gyerek nagyon bejött, és ingyé jött

Atesz89
Grat mindenkinek!
Bl selejtezõ ^^:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Darkon
Na vegre en is toltom a Villarealt....

Born to win

soma22
ennyi...

intert nem bedarálni, hanem lealázni😄

Mor3llo
hátakkomáintertisbedarálom 😄

hunbasser
fõleg,h már válaszoltam is neki...

ReaL MaDRid x siempre

soma22
inter ellen lesz kis gáz, egyébként sima kell legyen😊

Mor3llo
Csoport...nem lesz könnyû, de remélem továbbjutunk.

soma22
félreértés ne essék, nem egy idegbeteg állat vagyok, csak az elmult htekben millio ilyen benyögést irnak, holott van a bannerban is link, van google, ahol az elsö 5 közül bármelyiken megtlálató.