Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Mu 2:6
Arsenal 1:3
Newcastle 0:2
3 meccsen 11 gólt kapni,rohadtjó :|
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Amikor igazolok valakit akkor minden ok, nem von le 2-szer annyit a pénzembõl, de mikor eladok valakit akkor mondom nem a teljes összeget kapom meg hanem a töredékét. Ezekszerint más csapatnál nincs ilyen?
Akkor ez nem is bug?
Sztem akkor egy 4-2-2-2 counterrel próbálkozz. Én most dobtam össze egy ien idegenbeli kontra taktikát. Otthon még ilyne Fulhameket el tudunk verni,de Arsenal Mu és társai ellen esélyünk nincs,szal egy nagyon védekezõ kontrával bepróbálkozok majd náluk.
Egyébként én sztem most már bevárom az elsõ javítást. A behátráló védõk, és a meg nem adott gólok tömkelege rendkívül bosszantó, alacsonyabb ligákban a játék így szinte játszhatatlan. Pl. totálisan hihetetlen, hogy hátrányban lévõ, otthon játszó csapat a 80. perc tájékán kb. 3 percen át csak hátrál és távolról figyeli, ahogy a támadók komótosan araszolnak elõre (passzolás nélkül!). Függetlenül attól, hogy full letámadás és szoros emberfogás van beállítva. Az SI, FMU, stb. fórumokon is ez a legfõbb téma, néhányan már felrakták az eBay-ra a játékot emiatt és keményen anyázzák az SI-t meg a tesztelõket. 😊

nagyon szívesen Zsolesz!
kupavisszavágó.leizzadtam a gatyámat is 😊
szerencsére Higuain megint jól nyomta,és persze RvN szokásos gólja is megvolt 😊 összesítés alig látszik: 5 - 6

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dzsudzsákot elvitte tõlem a Tottenham 14,75millióért, ért 7et, anyagilag mindenképpen megérte, de a csapat nagyon értékes embert vesztett... Természetesen az elnök intézett mindent 😞
Ez az Alan gyerek hatalmas vásár volt,következõ meccsen is gólt rúgott,nem is akármilyet. Elõzõ meccsén MUnak akasztott 16osról kapásból egy bombát,most u.ezt 25rõl... Ligakupában már 4. fordulóba bejutottam 😉
nekem mégcsak egyszer fújt.
KÖSZÖNÖM a Real Madrid taktikát, kicsit átrendeztem, mert nem abban a felállásban játszok, de 10.helyrõl 3. vagyok a first divisionben.
ha ujat kezdenék valszeg elsõ is lehetnék. még igy az elején ez sem kizárt mondjuk, hogy elérem
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Eladtam egy játékosomat 100 millióért és csak 50 írt jóvá. <#boxer>#boxer>
Most pár év után nem volt kedvem kis csapattal kezdeni. Newcastle lett a szerencsés kiválasztott, elsõ tétmeccs:

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Eddig két csapatot futtatok, a jól bevált régi kedvenceket:
- Az Amiens a francia 2-ben elsõ, még 8 meccs van hátra és 4 ponttal vezetek, de nagyon szoros a mezõny, még 5-6 csapat simán feljuthat. Volt egy fantasztikus 25 meccses veretlenségi sorozatom (ebben egy 12-es gyõzelmi), azt nemrég buktam el. 😊 A cél egyébként csak a tabella elsõ fele, az már tuti meglesz. A ligakupa és a francia kupa elvárásait is teljesítettem, mindkettõben 1-1 körrel még tovább is jutottam, mint a minimum.
Pénzügyileg viszont csehül állok, sok felesleges játékosom van, akik senkinek sem kellenek, és csak veszteséget termelnek. Mindegy, nyáron sokan mennek közülük, talán helyreáll az egyensúly (és ha összejön a feljutás, az eleve plusz lóvé 😊 ).
- A Lucchese-vel (az olasz C1B-ben) még csak pár fordulót mentem, nagyon rossz kezdés után egyelõre javuló a tendencia. 😊 A keret a '07-hez képest borzalmas sz*r, a korábbi jó játékosokból alig maradt hírmondónak egy-kettõ, szóval alapos erõsítést kellett csinálni - már amennyire az anyagiak megengedték. Azért a scout-ok találtak pár olcsó, de C1B-be elég jó játékost (többnyire kiöregedett felsõligásokat), azokat meg is vettem. (Egyébként a belsõ scout-ok teljesítménye és értékelése szvsz rengeteget javult a korábbiakhoz képest, több játékost is találnak, ez mindenképpen pozitívum.)
Érdekesség, hogy a teljes U20 csapat kukába való, az edzõ mindegyikre azt írta, hogy mihamarabb szabaduljak meg tõlük. Megnéztem az editorral, tényleg hihetetlenül vackok. Ez azért rika. 😊
A korábban írt. és általam is tapasztalt hibákkal / jelenségekkel kapcsolatban: a behátráló, nem támadó védõk, a néha túlzott edzõ/scout CA/PA játékos rating-ek (megfelelõen magas judging esetén is), valamint a rengeteg elbénázott büntetõ problémája már hivatalosan is rajta van a buglistán, biztosan lesz rájuk javítás (ld. FM08 Known Issues).
Ami számomra még nagyon bosszantó volt, az a meccs közbeni csere, amikor nem áll meg az idõ. Hülyeség, hogy minden csere elõtt le kell pause-olni, csereképernyõre belépni, a tök felesleges pitch ablakot lecsukni, remélem ezt is javítják majd.
Egyéb más nagyobb hibát én nem láttam. A szokásos tavaszi szivatás-sorozatot, és a feltámadó, világklasszis teljesítményt nyújtó kapusokat direkt nem említem, ezek régóta "standard" FM fícsörök. 😉
Egy kérdés még a végére: ha az editor egy játékos PA-jára nullát, vagy negatív értéket ír, az ugyebár azt jelenti, hogy új játék kezdésekor lesz kidobva neki valami random, és minél kisebb az érték, annál kisebb lesz a várható PA is (a CA-hoz képest), nem? Gondolom, ugyanez igaz a tulajdonságokra is, ahová nulla van írva.
A keret: Fülöp,Vaskó és Németh Krisztián hiányzik.