121242
Football Manager
-
#111318 Teny hogy az adatbazis eleg pontos,gondolom koszonhetoen az orszagok megannyi valodi jatekosmegfigyelo es klubvezeto altal nyujtott segitsegnek,evek ota azok akik cm/fmben kiemelkedo tehetsegek,azok irl is nagyon hamar szupertinikkent villog(hat)nak.
Kiveve talan Niy Lamptey annakidejen :D -
#111317 Erre egy dolgot mondok. Nehéz elhinni,de Shevcsenko(igen Andrij) járt itt a Szparinál és nekünk nem kellett. Vagy ingyen engedtük el Farkas Balázst,aki azóta a Dinamo Kiev tehetsége.
Vagy mondjuk a PSV anno nem igazolta le a 16 éves Adrianot,mert lassúnak találták. Azóta Interben vágja a gólokat.. -
#111316 mondom esetleg adhatnának megközelitő értéket a edzők scoutok, mer az elég gyér támaszkodási alap, hogy há Pista sztem ez a gyerek ez elég kaka, de figyu, sztem pár év és jobb lesz mint a Montvai, húha köszi ez aztán támaszkodási alap -
#111315 azt nem mondhatod hogy MINDEN csapat csak és kizárólag szupersztárokat igazol, tehát innentől már bukdácsol az elméleted, mer a Real vagy Ajax 1000 megfigyelővel irl is összevásárolja a wonderkideket, a kiscsapatok meg néha belenyulnak a lecsóba, a többinek meg ott a szar -
#111314 "Tudom hogy a gep is orrbaszajba 'csal' es e szerint valogat,"
Na es?
Muljuk mar felul a gepi intelligenciat :) -
Kanál #111313 ám azt remélem tudod hogy a gép is pa-k alapján igazol :) -
#111312 Mer' ilyen szkaut a vilagon nincs aki megmondja hogy egy jatekos hol fog tartani 3-5-8ev mulva,es milyen szintu tehetsegi mutatoval bir.(nem,meg csiro ferrara sem)Tudom hogy a gep is orrbaszajba 'csal' es e szerint valogat,de attol meg nem tul realis ugy menedzselni egy klubot ahogyan irl nem tehetned.Ebben a jatekban szamomra qrvaregota a valosaghuseg volt a mervado.
Lehetne pl plusz opcio a scout searchben ahol tenylegesen a megfigyelo tudasahoz merten mondd hozzavetoleges erteket,vagy teved.Maris jobban tetszene.
Remelem nem hiaba ultel es vartal. -
#111311 de egyébként a gépen is valóban észre lehet venni a buziság jeleit, és itt nem feltételnül az uccsóperces egyenliteseket gondolom, hanem pl igazolásoknál néha kivillan a szarosbugyi
[VISSZAMEGY DOLGOZNI MER KÜL. MEGBASSZÁK] -
#111310 13 másodpercben 1-0 Tavano!
-
#111309 zsír, de ilyet nemfeltétlenül csak scout progival találsz hanem gémen belülivel is, persze nagyobb mák kell hozzá, meg idő, de hát jó(és nem csíter) munkához idő kell :) -
Kanál #111308 mét lenne csít-
[ÜL ÉS VÁR] -
Kanál #111307 ez a puja pl 1 ezer fontba került, mellette egy 17 éves spanyol csóka fogja nyomni 2 éven belül hipersztráok lesznek >|
-
#111306 Nem a [email protected] attol meg a gep is csitel,szal kb mind1. -
Kanál #111305 sokkal jobban jársz ha 16-22 évesekre építessz, a scout nem csít - -
#111304 relax :)
a kommentedre:
valóban nem nemzetközi szintre termett, de olyan jó van mint Andorka, Oláh, és fillérekbe került(30k asszem), wage budget-om meg kb fele a megengedettnek -
Kanál #111303 anyátok picsáját én itt írok okosságokat ti meg flémeltek @:
anyátok picsáját - -
#111302 "le fog peregni rólam mint hernyószar a falevélről" :DDDDDD
[ezt megjegyezzük csendbe] -
#111301 abban igazad volt...
gondoltam vki csak eszreveszi hogy lokival uefakupa elődöntőt játszottam 2. szezonban, meg cm3 óta tolom, meg minden, erre jönnek oszt megkapom az ívet, de hagyjuk, fátylat rá, soha többet nem hozom elő, le fog peregni rólam mint hernyószar a falevélről -
#111300 erre :)
eredetileg azt akartam kommentálni h ez a "csaló vagyok" fóbia már uncsi... -
#111299 erre gondolsz?
hehe, újra (továbbra is...?) mélyponton a topik, sajnálom Somát h ilyen emberekkel lett megáldva
Válasz 'zorrobomber' üzenetére (#111265)
-
#111298 ? nem szóltam be neked
Szerk: áhhám, szóval az eredeti üzenetem válasz üzenet volt már látom, de nem szándékosan, nem neked volt címezve, általánosítás volt.
nah tényleg ennyit erről. -
#111297 fu megkaptam.
és az a legdurvább h megse értetted amit mondtam és beszólsz hát tanárnéni ez tényleg szomorú.
de egyébként "Válasz 'Fyrex' üzenetére (#111269)", tehát ha lehet akkor beszélj majd, ha valaki kiváncsi rád.
[bár a másik reged már kiutálták, nah hátha ezzel, én szurkolok télleg] -
#111296 de én nem vagyok vérpistike, legalább nekem ne szólj be -
#111295 első kettő kilőve :)
3) hm, hogy mondjam el röviden tömören 100adszorra? képzeld el hogy hónapokig építesz egy kártyavárat, hogy aztán vérpistikék napok alatt elsöpörjék. álélted volna, értenéd, de nemis kértem h megértsd, sőt azt sem h ne tegyél megjegyzést
4) lásd a harmadik pontot
nah én befejeztem a témát. -
#111294 azmárnemide való lenne sajnos:D -
#111293 2) ezt gondolom magadnak írtad, erre én nemtudok mit reagálni
Ezt nekem írta és válaszoltam is rá. Üljlefiam,egyes! -
#111292 1) oké, igazad van
2) igaz ez is
3) ha nem emeled akkor már legalább ne süllyeszd, ha nem szólsz be, nincs flém
4) nem vagyok ovis korú, csak tééényleg unalmas, hogy 2havonta beszólsz -
#111292 szarvot, fussonneki mégeccer, lehet ebből még többet kihozni -.-' -
#111291 uj topiknév: menőcsítesek klubja:| -
#111290 [holhol] -
#111289 1) tiszta sor, bár már hallottuk eleget. ez a cheatfóbiád is kezd már unalmas lenni, szard már le ki mit mondd.
2) ezt gondolom magadnak írtad, erre én nemtudok mit reagálni )
3) mondtam én hogy emelem? nem áll szándékomban. emeltem 2 évig.
4) :DDDDDDD haggyuk már az ilyen ovis dolgokat, nem menő, eléggé szánalmas -
#111288 [ APA KEZDŐDIK ] -
#111287 1. már boccs, de nem akartan megbántani aki scoutol, csak jeleztem hogy én nem használok még azt sem, cserében lecsalóznak teljesen ok nélkül.
2. furcsa, de akinek írtam tök értelmesen tudott válaszolni
3. jah, és te mán bocs de mi a szarral emeled a topik színvonalát?
4. kezd unalmas lenni elzavarni téged a picsába, ugyhogy arcod lapos, szájad nem beszél -
#111286 Majd mnsen lépkedj be battyo es enyo haveroddal,ha ennyire hianyoznek:| -
#111285 hát viselkedni kéne :>
soksikert hozzá, csak nem fogják díjazni
de ne bújkálj már el, nekünk kell SZELFIZS -.- kraawz. mifozsmá igy. -
#111284 #111281:igen nem tagadja
#111282:ek. be van igerve egy ban es talan 14-15+5 mar rossz arany. -
#111283 esetleg olyan formában sztem hogy a scout mondana egy PA-t ami mondjuk a scout értékeitől függően lenne pontos -
#111282 elolvastam, és tudod mit? tényleg én írtam. tehát megint nem értelek, nem küszködöm szenilitással, nemtom h ez nálatok vmi családi kór-e.
ek minek a multireg? -
#111281 magatán zelfisz:| -
#111280 Felőlem szétspammelheted az egész topikot,de előtte olvasd el AMIT TE MAGAD ÍRTÁL: #111269
Ha valami mélyponton van,ne kelljen már mégjobban szétvágni.