121242
Football Manager
-
Azért a 32 milla font nem kevés tényleg :D
Ha elmegy, igazolhatsz helyette valakit ebből a pénzből már lazán, csakhát tényleg idegesítő ha elviszik a legjobbat. -
#120364 ismerős... jópár sztárom távozozz így a csapattól :( -
#120363 Na végre: 1 meccs, amire hosszú idő után azt tudom mondani, hogy EZ IGEN!Mikor 0-1 volt, változtattam a taktikon, az alapok ugyanazok maradtak, csak gyors,rövid passzos játékra váltottam szűk területen!Úgy tűnik, ez fekszik a csapatnak!Makaay 4 hónap után rúgott gólt, mondjuk rögtön 3at :)
Itt pedig a tabella.Ha ez a taktik beválik, akkor megkockáztatom még az első helyet is, de ahhoz a PSVnek egy párszor botlania kell.
-
Nem, nekem pont fordítva volt, mint kb a valóságban, felkészülési szezonban sok nagyon rossz meccs, pl ami életem szégyene, kikaptam a fraditól 1-0-ra, néztem is :D
Aztán viszont szezonnyitóként szuperkupa 3-1-es összesítéssel, majd egy sima 4-0-ás győzelem az Espanyol ellen. Eddig csak 3 vereség jött össze, Valencia és Getafe ellen idegenben 1-0, míg a Porto ellen szintén idegenben egy 3-2. RVN, Robben és Robinho a legjobbak, Saviola nagyon nem tud gólt lőni, Raúl is inkább TKP-ként játszik jobban. 8 ponttal vezetem a táblázatot a Barca előtt, Henry a szezon felénél 22 góllal áll :O -
#120361 de nem szeretem az ilyet:
-
#120360 meglátom mit hoz a hátralevő pár meccs -
karajjj #120359 nem felvágás az, énis azon tolom, meg még szerintem akadnak itt páran
írtad, hogy a reallal kezdted, neked is gyengélkedett az elején a csapat? mert én megnyertem minden felkészülési meccset elég sok góllal, de amikor elkezdődött a bajnokság, mintha fordult volna a kocka és a bajnokság első felében csak szenvedtem -
#120358 szerintem csináld,több tapasztalattal futsz neki
[ ő is ezt csinálja most ] -
#120357 valami nekem nagyon nem stimmel:
kikapunk otthon sima 2-0ra az előttünk állótól, jelen pillanatban minden pont egy falat kenyér, erre az asszisztensem megdicsérné a csapatot...
lehet hogy őjat kellene kezdenem?(tört gammával kezdtem a mentést, most meg eredeti van) -
hamary #120356 Mikhail Afanasiev talán eljön.. Hozzám az előzőben eljött -
cain #120355 agyarországra tudtok ajánlani egy jó jobboldali támadó játékost? most így hirtelen nem jut eszembe senki... =( -
No akkor már dupla ajánlást kapott, érdemes lecsapni rá :D
Itt az ominózus 8-2-es meccs:
-
#120353 nálam benavente a 2008/2009s bajnok csapatomnak alapembere volt :) -
-
Jól sejted :) De ez nem ide tartozik, és nem is szeretnék felvágni vele, szerény vagyok ^^ és ugyanúgy játszom az FM-et, mint bármelyikőtök :D
Eddig az Etóval a barátságos meccsek alatt inkább csak taktikákat és felállásokat teszteltem, végül ez a fajta 4-4-2 variáns jött be egyelőre. Legtöbb barátságos meccs elég unalmasra sikeredett 1-0, 2-0, 0-0, de veretlen mérleggel, és hátam mögött van két NB1-es meccs, sima 3-0 a Diósgyőr ellen otthon, aztán szintén otthon a lazán előre nyertesnek titulált MTK ellen egy laza 8-2-es győzelem :O Néztem mekkorát játszottak a fiúk, nagyon jó volt a helyzetkihasználásunk.
eddigi meccsek:
Stark pótlására igazolt szerb fiatal:
És az MTK elleni parádé :D
-
Real Madrid, Barcelona, Valencia, vagy bármely nagyobb spanyol csapat ificsapata televan fiatal középszerű vagy tehetséges játékossal, lehet szemezgetni, scoutolgatni.
Cristian Benavente pl jövő egyik lehetséges nagyon jó játékosa (perui), legalábbis a 2007-ben olyan 2012-re már nagyon belejött :D
Javi Hernández, Diego Llorente pl pont ilyen középszerű, de azért viszonylag tehetséges játékosok, akik fiatalok nagyon, és másodosztályú csapatnál nagy karriert indíthatnak. -
karajjj #120349 ha jólsejtem, laptop... :D -
#120348 sok mindent megadnék ien monitorért :P -
#120347 Jóaz úgy ahogy van elejétől a végéig. -
Üdvözlet mindenkinek!!!
Már lassan egy hete boldog FM2008 tulajdonos vagyok, nem első találkozásom FM-el, csak eddig nem írtam még ide. Most megteszem :D
Eddig a Real Madriddal térképeztem fel a játékot, de most kezdtem egy újat a Győr manager-eként, 1-100-as a nyerési esélyem, azt mondják kieső is simán lehetek, kedvesek :D Amúgy a keret nem rossz, csak Starkot szinte egyből lerohanták, végül a Rosenborg vitte 1.6 milla Euróért, helyette igazoltam egy 19 éves Szerb tehetséget, remélhetőleg fel tud nőni majd a feladathoz :) Bajzát még a húzóember, őt is vitték volna, de sikerült megtartanom, és tiszteletből leigazoltam a Budafoktól az FM2007-es legjobb játékom hősét, Kollát Miklóst, aki abban az elmentésben válogatott húzóember lett és kijutottak a VB-re :D
Íme a keret.
-
#120345 Kezdtem azt hinni, hogy normalizálódott a topik, de csak több és több lesz a barom. Van egy kis hiányérzetem, de majd elmúlik.:DDDDDD Inkább ne jött volna ki ez a 2008, mert eddig aránylag normális emberek fordultak itt meg. nem csodálkozom, hogy a régi tagoknak ki van a faxuk.:))) Meg tudom őket érteni-:)) -
punkers #120344 Boccs és kössz! -
hamary #120343 uhh, az akkora gólt vágott a Readingnek :D :D -
Mario Santana #120342 én a michael johnson-t szándékozom a cityből -
hamary #120341 Vela télleg jól nyomja.. Szándékozom majd megvenni a Man Citybe Rosickyval eggyüt :P De inkább Eboué -
Mario Santana #120340 áh, új menedzserként visszakerültem aliverpoolhoz, szerintem senkinek sincs kedve a granadával játszani, csak ha kihívást keres. vettem egy pár játékost: merida, crosas, manuel fischer, tuia, zuiverloon, ryan donk és zárate(olvastam sokan "használják") 20 meccs után 7. hely, irány a dobogó! -
karajjj #120339 az nálam is úgy szokott lenni, ahelyett, hogy elgurítanák a kapus mellett, inkább belelövik -
#120338 olyan szerencsétlene vagyunk mint az állat...2kapufa, kb 2 olyan helyzetünk volt, ahol 1méterről belebikáztuk a kapusba...
-
#120337 Arsenallal új gammát kezdtem,természetesen a cél a bajnokság és a BL-megnyerése. Bajnokságban csak 4.nek várnak,sztem előrébb végzünk :) A csapat egyenlege 66M font,kaptam 30at igazolni. Az Arsenalban a jövő legjobbjai vannak szerintem( Walcott , Vela , Merida ) ,meg rengeteg fiatal (Adebayor,Bendtner , Van Persie ) és van jó pár tapasztalt játékos is ( Rosicky,Hleb ) .. Négy játékos van , akiket az évek során le akarok igazolni majd, a legelső Rosina lenne, utána majd minden szezonban ha lesz pénzem, jön Cavani , Silva és Nasri.. Fabianski nem tudom,mien 2. kapusként kipróbáljuk -
Mario Santana #120336 megnézem őket, kösziszépen -
karajjj #120335 nekem a 2007-be a juvéhoz az olasz másodosztályba egész jutányos áron(szinte ingyen) jött Tom Bertram és Mark Otten, harmadik szezonra olyan szintű védők lettek, hogy a Milan és az Inter vitte volna őket... -
Mario Santana #120334 ismerem, fm07-ben palermoval gólzáporokat rendeztem vele meg sinclairrel, rastelli, bryant, tuia...
asszem visszamegyek az időben, inkább azzal tolom.
majd még olvasom, hogy ki milyen tehetséggel zúz. hátha le tudom majd igazolni a granadába. na forza palermo -
#120333 az a chilei srác az egyik legtehetségesebb fiatal a gammában -
#120332 sztem millant ismerni kéne ő eléggé közismért plája :p -
Mario Santana #120331 feltűnt,
én csak pár nevet kértem, akik szinte ingyen jönnének spanyol másodosztályba, de sebaj, csak egy chilei srác jön vmi millán. ő majd megváltja a világot -
#120330 ha nem tűnt volna fel, itt abszolút nem divat cselszkivel lenni... de ahogy gondolod -
Mario Santana #120329 hierro már edző... :(
a játékosfigyelőim fabatkát se érnek.
jó, viccet csinálok én is belőle.. gyerünk...csinálok egy új menedzsert a cselszinél, az a menő jeeaaa -
#120328 de az is lehet h david silvára :D
v éppen raúlra, ő is fiatal csak mindennapi szemmel nézve és nem focis szemmel :) -
Csesza #120327 nem de valaki befigyelhetné, hogy jó e? :D
ésezthol? -
#120326 mondjuk hierro ? :D