121242
Football Manager
  • Menyus489
    Szüli
    Azért a 32 milla font nem kevés tényleg :D
    Ha elmegy, igazolhatsz helyette valakit ebből a pénzből már lazán, csakhát tényleg idegesítő ha elviszik a legjobbat.
  • Fabio Capello
    ismerős... jópár sztárom távozozz így a csapattól :(
  • Mor3llo
    Na végre: 1 meccs, amire hosszú idő után azt tudom mondani, hogy EZ IGEN!Mikor 0-1 volt, változtattam a taktikon, az alapok ugyanazok maradtak, csak gyors,rövid passzos játékra váltottam szűk területen!Úgy tűnik, ez fekszik a csapatnak!Makaay 4 hónap után rúgott gólt, mondjuk rögtön 3at :)

Itt pedig a tabella.Ha ez a taktik beválik, akkor megkockáztatom még az első helyet is, de ahhoz a PSVnek egy párszor botlania kell.
  • Menyus489
    Szüli
    Nem, nekem pont fordítva volt, mint kb a valóságban, felkészülési szezonban sok nagyon rossz meccs, pl ami életem szégyene, kikaptam a fraditól 1-0-ra, néztem is :D
    Aztán viszont szezonnyitóként szuperkupa 3-1-es összesítéssel, majd egy sima 4-0-ás győzelem az Espanyol ellen. Eddig csak 3 vereség jött össze, Valencia és Getafe ellen idegenben 1-0, míg a Porto ellen szintén idegenben egy 3-2. RVN, Robben és Robinho a legjobbak, Saviola nagyon nem tud gólt lőni, Raúl is inkább TKP-ként játszik jobban. 8 ponttal vezetem a táblázatot a Barca előtt, Henry a szezon felénél 22 góllal áll :O
  • miki36
    de nem szeretem az ilyet:
  • soma22
    meglátom mit hoz a hátralevő pár meccs
  • karajjj
    nem felvágás az, énis azon tolom, meg még szerintem akadnak itt páran

írtad, hogy a reallal kezdted, neked is gyengélkedett az elején a csapat? mert én megnyertem minden felkészülési meccset elég sok góllal, de amikor elkezdődött a bajnokság, mintha fordult volna a kocka és a bajnokság első felében csak szenvedtem
  • kraawz
    szerintem csináld,több tapasztalattal futsz neki

[ ő is ezt csinálja most ]
  • soma22
    valami nekem nagyon nem stimmel:
    kikapunk otthon sima 2-0ra az előttünk állótól, jelen pillanatban minden pont egy falat kenyér, erre az asszisztensem megdicsérné a csapatot...
    lehet hogy őjat kellene kezdenem?(tört gammával kezdtem a mentést, most meg eredeti van)
  • hamary
    Mikhail Afanasiev talán eljön.. Hozzám az előzőben eljött
  • cain
    agyarországra tudtok ajánlani egy jó jobboldali támadó játékost? most így hirtelen nem jut eszembe senki... =(
  • Menyus489
    Szüli
    No akkor már dupla ajánlást kapott, érdemes lecsapni rá :D

Itt az ominózus 8-2-es meccs:
  • Mike94
    nálam benavente a 2008/2009s bajnok csapatomnak alapembere volt :)
  • Menyus489
    Szüli
  • Menyus489
    Szüli
    Jól sejted :) De ez nem ide tartozik, és nem is szeretnék felvágni vele, szerény vagyok ^^ és ugyanúgy játszom az FM-et, mint bármelyikőtök :D

Eddig az Etóval a barátságos meccsek alatt inkább csak taktikákat és felállásokat teszteltem, végül ez a fajta 4-4-2 variáns jött be egyelőre. Legtöbb barátságos meccs elég unalmasra sikeredett 1-0, 2-0, 0-0, de veretlen mérleggel, és hátam mögött van két NB1-es meccs, sima 3-0 a Diósgyőr ellen otthon, aztán szintén otthon a lazán előre nyertesnek titulált MTK ellen egy laza 8-2-es győzelem :O Néztem mekkorát játszottak a fiúk, nagyon jó volt a helyzetkihasználásunk.
    eddigi meccsek:

Stark pótlására igazolt szerb fiatal:

És az MTK elleni parádé :D
  • Menyus489
    Szüli
    Real Madrid, Barcelona, Valencia, vagy bármely nagyobb spanyol csapat ificsapata televan fiatal középszerű vagy tehetséges játékossal, lehet szemezgetni, scoutolgatni.
    Cristian Benavente pl jövő egyik lehetséges nagyon jó játékosa (perui), legalábbis a 2007-ben olyan 2012-re már nagyon belejött :D
    Javi Hernández, Diego Llorente pl pont ilyen középszerű, de azért viszonylag tehetséges játékosok, akik fiatalok nagyon, és másodosztályú csapatnál nagy karriert indíthatnak.
  • karajjj
    ha jólsejtem, laptop... :D
  • kraawz
    sok mindent megadnék ien monitorért :P
  • JackDaniels #120347
    Jóaz úgy ahogy van elejétől a végéig.
  • Menyus489
    Szüli
    Üdvözlet mindenkinek!!!
    Már lassan egy hete boldog FM2008 tulajdonos vagyok, nem első találkozásom FM-el, csak eddig nem írtam még ide. Most megteszem :D
    Eddig a Real Madriddal térképeztem fel a játékot, de most kezdtem egy újat a Győr manager-eként, 1-100-as a nyerési esélyem, azt mondják kieső is simán lehetek, kedvesek :D Amúgy a keret nem rossz, csak Starkot szinte egyből lerohanták, végül a Rosenborg vitte 1.6 milla Euróért, helyette igazoltam egy 19 éves Szerb tehetséget, remélhetőleg fel tud nőni majd a feladathoz :) Bajzát még a húzóember, őt is vitték volna, de sikerült megtartanom, és tiszteletből leigazoltam a Budafoktól az FM2007-es legjobb játékom hősét, Kollát Miklóst, aki abban az elmentésben válogatott húzóember lett és kijutottak a VB-re :D
    Íme a keret.
  • JackDaniels #120345
    Kezdtem azt hinni, hogy normalizálódott a topik, de csak több és több lesz a barom. Van egy kis hiányérzetem, de majd elmúlik.:DDDDDD Inkább ne jött volna ki ez a 2008, mert eddig aránylag normális emberek fordultak itt meg. nem csodálkozom, hogy a régi tagoknak ki van a faxuk.:))) Meg tudom őket érteni-:))
  • punkers
    Boccs és kössz!
  • hamary
    uhh, az akkora gólt vágott a Readingnek :D :D
  • Mario Santana
    én a michael johnson-t szándékozom a cityből
  • hamary
    Vela télleg jól nyomja.. Szándékozom majd megvenni a Man Citybe Rosickyval eggyüt :P De inkább Eboué
  • Mario Santana
    áh, új menedzserként visszakerültem aliverpoolhoz, szerintem senkinek sincs kedve a granadával játszani, csak ha kihívást keres. vettem egy pár játékost: merida, crosas, manuel fischer, tuia, zuiverloon, ryan donk és zárate(olvastam sokan "használják") 20 meccs után 7. hely, irány a dobogó!
  • karajjj
    az nálam is úgy szokott lenni, ahelyett, hogy elgurítanák a kapus mellett, inkább belelövik
  • Mor3llo
    olyan szerencsétlene vagyunk mint az állat...2kapufa, kb 2 olyan helyzetünk volt, ahol 1méterről belebikáztuk a kapusba...
  • kraawz
    Arsenallal új gammát kezdtem,természetesen a cél a bajnokság és a BL-megnyerése. Bajnokságban csak 4.nek várnak,sztem előrébb végzünk :) A csapat egyenlege 66M font,kaptam 30at igazolni. Az Arsenalban a jövő legjobbjai vannak szerintem( Walcott , Vela , Merida ) ,meg rengeteg fiatal (Adebayor,Bendtner , Van Persie ) és van jó pár tapasztalt játékos is ( Rosicky,Hleb ) .. Négy játékos van , akiket az évek során le akarok igazolni majd, a legelső Rosina lenne, utána majd minden szezonban ha lesz pénzem, jön Cavani , Silva és Nasri.. Fabianski nem tudom,mien 2. kapusként kipróbáljuk
  • Mario Santana
    megnézem őket, kösziszépen
  • karajjj
    nekem a 2007-be a juvéhoz az olasz másodosztályba egész jutányos áron(szinte ingyen) jött Tom Bertram és Mark Otten, harmadik szezonra olyan szintű védők lettek, hogy a Milan és az Inter vitte volna őket...
  • Mario Santana
    ismerem, fm07-ben palermoval gólzáporokat rendeztem vele meg sinclairrel, rastelli, bryant, tuia...
    asszem visszamegyek az időben, inkább azzal tolom.
    majd még olvasom, hogy ki milyen tehetséggel zúz. hátha le tudom majd igazolni a granadába. na forza palermo
  • Fabio Capello
    az a chilei srác az egyik legtehetségesebb fiatal a gammában
  • Mike94
    sztem millant ismerni kéne ő eléggé közismért plája :p
  • Mario Santana
    feltűnt,
    én csak pár nevet kértem, akik szinte ingyen jönnének spanyol másodosztályba, de sebaj, csak egy chilei srác jön vmi millán. ő majd megváltja a világot
  • Fabio Capello
    ha nem tűnt volna fel, itt abszolút nem divat cselszkivel lenni... de ahogy gondolod
  • Mario Santana
    hierro már edző... :(
    a játékosfigyelőim fabatkát se érnek.
    jó, viccet csinálok én is belőle.. gyerünk...csinálok egy új menedzsert a cselszinél, az a menő jeeaaa
  • Mike94
    de az is lehet h david silvára :D
    v éppen raúlra, ő is fiatal csak mindennapi szemmel nézve és nem focis szemmel :)
  • Csesza
    nem de valaki befigyelhetné, hogy jó e? :D

ésezthol?
  • kraawz
    mondjuk hierro ? :D