Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy adatbázis?
esetleg keress rá a jippo csapatra
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
elõször rákerestem,volt pár Dalla Valle,de egyik sem az volt,akit én kerestem,még meg is néztem,h jól írtam-e a nevét :S
ReaL MaDRid x siempre
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ja és nagy grat a feljutáshoz, nagyonjól tolod😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
bár nálam benntvolt, pedig nem töltöttem be
mért buktad?nekem eddig bárhova eljött
egyébként a képedet közvetlenül is beteheted, alul van egy hosszú kod azt kell egy az egybe ide bemásolnod.
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Aztán legalább egy UEFA kupa indulást vakarj össze odafennt 😄 Menni fog az 😊
FORZA MILAN!!
off:
azt nem értem hogy a tegnapi képeimnél valahol jo volt a script, valahol nem.eleinte remekül ment. majd megnézem, mindenesetre privben elküldhetnéd az eredeti és az általad javitott kodot amivel belinkeled.köszi
FORZA MILAN!!
Majd megnézem mi okozhatja a hibát.
Szintén Carlisle, és ezzel új versenyt is hirdetek: a leggyorsabb klasszikus (vagyis közben nem lehet másvalaki által rúgott gól) mesterhármas a legrövidebb idõ alatt. Kiinduló idõ: 10 perc. 😊
Békéscsaba mentés, barátságos kupameccs az MTK-val:
És végül az eddigi egyetlen komoly sikerem: az olasz "C" kupa megnyerése. 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
sztem jó 5let!
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)