Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
toljad te is a képeket, tetszik amit mûveltek a magyarokkal
egyébként akárhogy is probálkozok, még mindig a legjobb gammám a fradis magyar bajnokságos volt.
egyszer tuti újat kezdek majd velük
egyébként akárhogy is probálkozok, még mindig a legjobb gammám a fradis magyar bajnokságos volt.
egyszer tuti újat kezdek majd velük
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Norvégok elleni kezdõ:
Király- Bodor, Gyepes, Stark, Bodnár- Lendvai, Huszti, Gera, Hajnal- Hrepka, Torghelle
Ebbõl Huszti és Gyepes sérülés miatt került be (Halmosi ill. Juhász).
Király- Bodor, Gyepes, Stark, Bodnár- Lendvai, Huszti, Gera, Hajnal- Hrepka, Torghelle
Ebbõl Huszti és Gyepes sérülés miatt került be (Halmosi ill. Juhász).
Hajrá Magyarország!
innen már csak elveszteni lehet😊
szurkolok, kiváncsi vagyok mit alkotnál az Eb-n😊
szurkolok, kiváncsi vagyok mit alkotnál az Eb-n😊
irl is igy kellett volna😄
nagyon megy nektek a válogatottazás
nagyon megy nektek a válogatottazás
rakok mindjárt csak már sok benne a generált játékos.
Tanka a legjobb benne egyébként.
Tanka a legjobb benne egyébként.
nem gyenge eredmények, gratula!
esetleg egy mostani keretet mutatnál?
esetleg egy mostani keretet mutatnál?
nem tudnád kivenni azt a másik asztalt a képeidbõl?egyébként valoban nem tünik rossznak a pleja, már csak ki kell nevelni
FORZA MILAN!!
Valaki tudja honnan lehet stadion háttereket leszedni?
Én anno a Milannal(akik egyben a kedvencek is) -8 pontról nyertem bajnokságot, megnyertem az Olasz kupát És a Bl-t is😄 Ja, és az Intert 6 derbibõl 5ször legyõztem, egyszer meg kikaptam
Jó kezdés után visszaestünk: Boszniát 1-0-ra vertük, de kikaptunk 6-2-re törököktõl, 0-0 Málta ellen igaz sok sérülttel.
Hajrá Magyarország!
nagy része valóban a játékosok minõségén múlik, de nem tudsz csak jó játékoskerettel maradandót alkotni
Értettem mire gondolsz, csak nem értek egyet vele. Kipróbáltam, egyszer írtam is be ide, hogy teljesen mindegy, mit buherálsz, nem azon múlik a siker. Lehet, hogy aki annyira komolyan játszik, hogy minden meccs elõtt külön taktika az aktuális ellenféllel szemben, az számít valamit esetleg, de én úgy vettem észre hogy az állítgatások nagy része fölösleges.
Valencia elég erõs a próbához? Akkor nekiesek😊 Hétfõtõl.
Valencia elég erõs a próbához? Akkor nekiesek😊 Hétfõtõl.
csak azért mondtam mert tudtam h MU-s vagy (mint én) 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
gratula, és sok sikert a bajnoksághoz😊
ugy látom akaratom ellenére elhíresült cselzi utáló lettem😄DD
ugy látom akaratom ellenére elhíresült cselzi utáló lettem😄DD
hi, grat gilgames a feljutáshoz!
Soma jó pléják, simán benn maradsz, ebben biztos vagyok
bajnokságban ismét második vagyok, és az arsenal(1.) egy meccsel többet játszott mint én, ha az elmaradt meccsemet megnyerem a charlton ellen akor elsõ leszek! 😊 de az még odébb van, term, nem elsõ akarok mindenáron lenni, de megpróbálom kihozni a maxot 😊
eddigi legjobb meccsem (Soma neked külön figyelmedbe ajánlom 😊 ):

Soma jó pléják, simán benn maradsz, ebben biztos vagyok
bajnokságban ismét második vagyok, és az arsenal(1.) egy meccsel többet játszott mint én, ha az elmaradt meccsemet megnyerem a charlton ellen akor elsõ leszek! 😊 de az még odébb van, term, nem elsõ akarok mindenáron lenni, de megpróbálom kihozni a maxot 😊
eddigi legjobb meccsem (Soma neked külön figyelmedbe ajánlom 😊 ):

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
nem
ha közepes adatbázissal kezdte,azt nem lehet vhogy átteni a legnagyobbra??,de ebben a karrieremben
FORZA MILAN!!
csomó pénzt kapsz, ha jol erõsitesz egybõl mész följebb😊
sok sikert
sok sikert
köszi de sajnos úgy néz ki ,hogy egybõl kifogunk pottyani..gyenge ez a keret ahhoz,h tartósan jól szerepeljünk😞.Igy utólag azt sem bántam volna ha nem jutunk fel,nagy falat lesz ez igy...