Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
gunnersboy:a magyarositásban benne van a readme elvileg amiben le van irva részletesen.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Daten 700 (lang_db.dat)
Dathu 700 (lang_db.dat)
ev7 (events.cgf)
FM700 (german.ltc)
ezeket a fájlokat hova másoljam? légyszi irjátok le, elõre is köszönöm😊
1. Football Manager
2. F1CHL - Retro
3. Szoknyás lányok szexisek!
4. SilkRoad Online
5. Tibia
6. Virtuális autótuning
7. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
8. PlayStation3
9. Ki van fent legtovább?
10. Windows: Vista (Longhorn)
hunbasser:
tulzásba sem szabad vinni. én alap taktikával egy 4-3-1-2-t játszok, amikor full támadásra teszem akkor ebbõl egy 4-3-3 lesz. ez be szokott jönni legtöbbször, de ugye nem mindig
na,töltöm a Fulhamet,kipróbálok most vmi új taktikot.
ReaL MaDRid x siempre
Hajrá Magyarország!
ReaL MaDRid x siempre
vissazvágón egy 0-2-t terveztem, ez lett belõle:
[/url][/img]
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
most mindenesetre a gép elintézte, hogy a teljes középpályássorom sérült legyen, van minden, bokatörés, bordazuzodás stb...
[/url][/img]
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Én most telepítettem fel a 2006-ot, és fel szeretnék rakni egy idei adatbázist. A mappákat még megtaláltam, de amikor elindítom a Gamet tölt egy darabig és kíír egy hibát. Mit csináljak ilyenkor? Please valaki...
Go Blues! Go Chelsea! Go Joey!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?