Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0202milan
nem tudtok nekem linket adni a magyar háttércsomagokhoz??egyáltalán van ijen??

FORZA MILAN!!

0202milan
HEllotok!!!folytattam ma a dvsc-s savemot,megnyertem a bajnokságot,és a kupát is!!!a bl selejtezö is jól sikerült,bennt vok a csoportkörben!!!a csoportom:lyon,bremen,ajax!!!szeretnék vagy továbbmenni,vagy uefa helyezést elérni!! a bajnokságból 2meccs,2 gyözelem!!

FORZA MILAN!!

zorrobomber
mielõtt megkérdeznétek, nem, ez nem AZ az Adrian Ilie 😊
70k-ért jött:

zorrobomber
barimeccs télen:

Gunnersboy
Na meghívtam barátságos meccsre a Blackburn-t elis jöttek, 1-0ra vezettem a vége sajnos 1-2 lett de elégedett vagyok, egyenlõ ellenfelekként játszottunk 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ars3nal
jön Kabát,Bardi,Granát,Völgyi,Vincze Ottó

Gunnersboy
köszi! 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Pisti1026
Sok sikert a Nottinghamhez!!!
Én velük a PL-ig jutottam, most a UEFA vagy BL-ért hajtok, úgy hogy az elõzõ 3 PL-es szezonba csak gynegébb középmezõny voltam. Majd holnap dobok egy pár képet!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Gunnersboy
na leigazoltam a Saliga tesókat, hogy mondtátok, csak az egyik játszik de gólt rúgott 😊 a másik egyenlõre tarcsiban van
És Tyson ismétcsak parádézott 😊

Ars3nal
jó meccs volt

hunbasser
sok fejesgólt fog szerezni,sztem megérte leigazolni

ReaL MaDRid x siempre

na ez készer ment el.na már lehet igazolni mert megvették a szurkolók a klubbot

most kezdem a 2. szezonom az elsõben a 19. helyre várták a 12. lettem most még erõsebb lett a csapat. Na ezért nem mek el.Ja és még szeretek itt lenni.

most kezdem a 2. szezonom az elsõben a 19. helyre várták a 12. lettem most még erõsebb lett a csapat. Na ezért nem mek el.Ja és még szeretek itt lenni.

Ars3nal
nah megjottem strandrol, toltom is Sopront

zorrobomber
oO
menj el más csapathoz...

pl.:nem engednek igazolni,akiknek kéne új szerzõdés nem tok adni annyi fizetést,vagy volt ilyen is hogy "menj le a fizetési keret alá vagy repülsz"

zorrobomber
lassu gól...de az én csapatom lõtte 😄

Gunnersboy
na végülis jó kis meccs lett😊
Tyson is formában van eléggé 😊

Gunnersboy
nekem mégnem 😊

soma22
általában a sztárok ha edzõk lesznek nagyon ott vannak abban is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zorrobomber
és mi van ha nem csökkented??

soma22
egy állat lesz ha játszatod tuti

ForzaInter
vótmá gyorsabb is😄DD

Yo, Bitch!

Gunnersboy
gyors gól :o

na egy kis szivatás a vezetõségtõl: a rossz anyagiakra hivatkozva 180M-rõl 40-re csökkentette a heti fizetési keretet.És elvárják hogy 140M-val vigyem lejjebb a fizetéseket.De ez lehetetlen.<#boxer>

zorrobomber
tabella a téli szünetben:

miután eldöntötte hogy visszavonul ajánlottam neki egy edzõi szerzõdést de nem gondoltam volna hogy ilyen edzõ lesz

soma22
nemsemmi😊

zorrobomber
sztem egy kis edzéssel hasznos tag lesz, amugy meg csak félévre igazoltam, ha bénázik mehet vissza Kínába 😊

hunbasser
tolsz róla egy képet? 😛 amúgy 32 évesen még simán sztár 😄

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
ja, õ az 😊
32

hunbasser
õ lenne a sztárigazolás? 😊

jó az,hány éves?

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
tudom, nem nagy szám, de õ akkor is "A Tank" 😄D

zorrobomber
0pontos csoportkör, sajnos nem lett meg a becsületpont

zorrobomber
onnan jutott eszembe hogy vajon Németh K lesz -e még magasabb mint 179cm

hunbasser
vannak,akik mondták már,h igen.

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
tricky trees 😉

zorrobomber
eszembe jutott egy érdekes kérdés:
a játékosok nõnek?

soma22
grat

Gunnersboy

a fiúk megmutatták hogy küzdeni igazán tudnak, végjátékban kicsit feljebbtoltam a játékot és támadóbbra raktam a taktikát,s lám meglett az eredménye a 2.osztályú Luton ellen 😊

zorrobomber

Gunnersboy
na Aston Villat is megszorongattuk, a vége 2-1 lett nekik

Zsolti9014
kösz

Hajrá Magyarország!

soma22
nálam radzisnki jol tolta 1-2 évig anno

soma22
baszki milyen magyar plejákat kaptál a géptõl...behalok😊

sztem õ se generált:
(azért gondolom mert van képe)

hunbasser
Saligáéket lehet,h leigazolom majd a tarcsiba.
egyébként minden jó játékost,aki nem fért be a keretbe,letettem a tarcsiba,pl ilyenek is vannak ott mint Runtström,Rosenior,Cristanval és mégis bajnokságuk utolsó helyén vannak.meg még ott van Kanta,meg meg Radzinski(õ nagyon rossz most nálam,ezért van ott,meg amúgy sem férne be Routhledge és Bullard mellett),meg egy idõben letettem még Némethet is meg Bocanegrát,amíg nem jöttek újra formába.tehát teli van jó játékosokkal,meg jól beállítottam a taktikát is,és semmi.az U18 meg szárnyal,mióta én beállítottam nekik egy jó taktikát.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
uhh,tényleg,harmadosztály.hogy menne már el oda,amikor tõlem is nagyobb csapatba akar menni -.- mondjuk mostanában nem nagyon kiabált,h menni akar,de év elején még 3 kérelmét utasítottam el.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
nincsmit.
esetleg a saliga tesók jok szoktak még lenni az alsóbb osztályokba