121242
Football Manager
  • colomano
    akkor hozz létre egy pictures mappát, azon belül egy pitch mappát, aztán egy balls mappát, s másold oda a file-okat. vagy a 2007-es pictures mappát helyezd át egy az egybe
  • Sysfox
    Még a 2006-ban volt nekem, hogy a 120 percre - nem viccelek - 14 (!!!) percet húzott a bíró! Azóta sem láttam ilyet, azt hittem sohasem lesz vége a meccsnek.

De ha jól emlékszem, nyertem a végén! :)
  • zsilike
    sorry nem vagyok gázos agyilag,de nagyon nem egyezik meg szerkezetileg!pitc mappa nálam nem létezik!!!na ebben lenne a labda!ugyogy help
  • oaken
    Mondjuk ezt én is észrevettem, hogy xart sem ért a closing down de most már azt is tudom, hogy miért.:)
  • Drizzthsz
    Az sigamesről:
    "As you will have read, we are working on a patch for all titles (v8.0.1) which is save game compatible

We are also going to be releasing a digital version of Football Manager 2008 at some point after 8.0.1 ships so this may suit any of you in other countries who are unable to get the game delivered."

Savegame kompatibilis lesz a peccs, meg gondolom lesz netről letölthető fm2008, persze pézéé.
  • Drizzthsz
    Ő biztos a szar hatred crack miatti dologról beszél, ahol az van, hogy az eb-re a hátul végző csapatok jutnak ki.
    De attól függetlneül nagyon sok bug van a játékban, nézd meg az sigames-en a known issues részt, sajnos idővel egy csomó neked is szembe fog tűnni, a legszarabb az a teljes closing downon aranyosan behátráló védők esete.
  • oaken
    Yasuval nyomom, de milyen bugnak kéne lenni? Eddig semmit nem fedeztem fel azon felül, hogy az összes bari meccset nyertem aztán az első bajnokin egy 4-est kaptam egy nálam elvileg gyengébb csapattól.:)
  • Fabio Capello
    rekordot döntöttem hosszabbításban... a bíró +7 percet húzott rá :D
  • billywood
    mit keres ott a nick-em?
  • tomato33
    Akiknek nincs EB szindrómájuk irja már le milyen verziót töltött és miylen cracket hozzá? ha vkinek van ugyanilyen neki meg viszont van eb szindrmája a zis jeleezze már...

más...
    ha vkinek van vmi bazi nagy grafik cucca mint a 2007be bazi gyorsan tolja ide.)
    billywood

Bocs az offért, tőlem többet iylet soha:)
  • Fabio Capello
    nincs scout, beépítve találod
  • Holdpro
    ez lenne az ? vagy mi ez ?

FM Modifier for FM2008
  • Holdpro
    Scoutot hol találok idei verzióhoz ?
  • DONGUBA
    jaja igy van
  • tomato33
    Még tötöm....
    amúgy arról olvastam ha krekk nélkül játszik vki yasuval...nicns bug...
    vki?
  • PetruZ
    Pláne, hogy játékos- és staff-keresésnél ott van az új search, meg a scout-ok. Az új kereső messze jobb és több találatot hoz, mint bármely eddigi részben és rengeteg dologra lehet szűrni. Én a '07-esben beállított attrib. szűrőimet hoztam át a '08-ba, simán működik, van külön striker, amc, mc/dmc, stb., és csak egy kattintás az egész, ott sorakoznak a filters menüben.
    A scout-ok is sokat javultak, bár hajlamosak túlértékelni játékosokat, de még így jobb a találati arányuk, mint volt.
    Aki meg bizonytalan egy játékos fejlődésében, legalább az editor-t (vagy az FMM-et, de az már cheat) töltse be és nézze meg vele, kb. mire számíthat.
  • GanXstaZoleeWrk
    Elején szarul ment nem találtam a megfelelő taktikát mint sokan de most már alakul, otthon BL csoportban pl Barcat vertem 1-0ra nagyon kemény volt. Viszont csak új igazolásokkal tudtam valamit is elérni az öregeket kiszórtam fillérekért és részletre vettem pár jó játékost + volt Cassano. :)
  • Sysfox
    Üdv,

milyen a Samp-pal? Én is majd játszom velük, egyetlen csapat, amivel sikeres voltam. Egyetlen bajnoki címemet velük értem el. Forza Samp!
  • GanXstaZoleeWrk
    'reggelt

Nállam alapból volt Koman, nem hittem volna de egy év alatt bejátszotta magát a kezdőbe nemtudom mennyi a pa-ja de fejlődik tisztességesen, ráadásul több poszton is bevethető. Leigazoltam Gerát is ingyen első meccsén mindjárt be is talált. Pedig 4 hónapig sérült volt. Dzsudzsák meg már botrány mennyit ér, kb 10m font körül lehet ha egyáltalán eladják.
  • Sysfox
    Emberek, nézzetek már körbe!

Nem igaz, kb. két helyen lehetnek a cuccok, a játék könyvtárában valahol, vagy a Dokumentumokon belüli mendzseres mappában. Tessék már egy kicsit önállónak lenni! Kicsit keresgetni kell, de ne várjuk már állandóan, hogy mindent a szánkba adjanak. Mi lesz így veletek?

Fél topik arról szól, hogy mondjatok egy jó védőt/csatárt/akármit, vagy mi hol található. Olyan kérdések, amelyek már ezerszer elhangzottak régebben. Kicsit nyissuk már ki a szemeinket!

Ezt nem cseszegetésből írom, de legyetek már egy kicsit önállóbbak. Nem nehéz, bár való igaz, hogy kell egy kis időt ráfordítani.
  • colomano
    a játék szerkezetileg majdhogynem megegyezik a 2007-essel. ha tudod hol van a labda a 2007-ben, akkor megtudod a 2008-ban is találni :)
  • zsilike
    labdát hol keressem?melyik mappa?
  • cain
    köszi. 25 milláért szinte ingyen volt.
  • Zizou5
    (Y)
  • zsolesz92
    nekem uez volt, 6-5re kikaptam.

ezt nézzétek, majdnem beszartam...
    ha ellőttem 40 éterről a labdát, az is gól lett az eslő félidőben. 2. félidőben gólt kaptam, alig tudtam támadni, RvN kapus ellen fölérugta, 100%os helyzetek maradtak ki. :P
    beszarás...
    a gólok közti időket is nézzétek :D
  • Levike25
    a játékomróé csak annyit, hogy newcastle-vel vagyok, és féltávnál egy meccsel kevesebbet játszva jobb gólaránnyal 3 pontra vagyok az éllovas cselzitől. épp most nyomtam le a MU-t 1-0ra. eddig nekem bejött az új játék csak peccs jönne már. remélem nem lesz hatással a taktikámra:)
  • Levike25
    cső mindenki!
    olvatam, hogy páran laptopn játszotok!azt szeretném kérdzeni, hogy egy 1,8as procival 512 ddr2 rammal szerintetek mekkora ligás adatbázist lehet betölteni???
  • Menyus489
    Szüli
    Én Tevezt igazoltam le télen, pont Saviola és Raúl (csatárként való) gyengélkedése miatt, Soldado se volt az igazi, kezdőnek nem játszott valami fényesen, viszont Tevez nagyon virgonckodik, első meccsén duplázott, első gólt kb 30mp alatt lőtte középkezdésből :D
    Pista nálam jól játszik ha játszik, csak nem boldog, mert nem szereti Cannavarot :D Guti so-so, mint az életben, vannak nagyon szuper meccsei, de vannak nagyon gyenge meccsei is. Viszont aki nálam nagyon jó, az Gago. Ha életben is így játszana... :D Már lassan teljesen kiszorítja Diarrát, sokkal megbízhatóbb, jól védekezik, és sokkal technikásabb.

Zizou neked is gratula :)
  • Fabio Capello
    mostmár ok, grat :)
  • Zizou5
  • Zizou5
    faszert nem sikerul annyit szarakszom. pill:/
  • Fabio Capello
    én nem látom a képet... :(
  • Zizou5

elso emccsem reallal, 08ba. szuperkupa :p

• Fabio Capello
    nagyon elegem van.... minden fiatal el akar menni, és amikor megpróbálom megtartani őket, hogy legyen miből kiküldeni a kezdő11-et, egyszerűen nem mennek el az edzésekre... :@
  • zsolesz92
    grat, az egész jó
  • zsilike
    Sziasztok! a labdákat mely mappában találom?sztnm lecserélni.pitch mappa?létre kell hoznom?hlp
  • karajjj
    Én meg annyira szenvedtem az elején, hogy egyszerűen nemtudtam mitcsinálni, akárkit játszattam, nemment a gólszerzés, Raul meg RvN gólt se tudott rúgni, Saviola csereként vágott párat, Baptista harmatgyenge, viszont Guti Robinho és Robben nagyon ottvan a toppon, Sneijdert úgy felrúgták az Atletico ellen, hogy eltört a lába(4 hónap pihenő) szezon előtt egyetlen igazolásom volt, Filkor az interből, a bemutatkozó meccsén gólt lőtt a Sevillának és most a szezon felére bejátszotta magát a kezdőbe(általában Guti helyett szokott játszani... ősszel a vezetősség bejelentette, hogy kapok 60 misit igazolni januárra, megvettem belőle az Ajax csatársorát(Huntelaar és Suarez) na velük már igen keményen hozom a színvonalat most 16 meccse vagyok veretlen, második vagyok a Barca mögött 12 ponttal lemaradva,

kicsit hosszú lett... :DDDDDD
  • GTheo
    Elvileg és valóságban meccseken fejlődnek legtöbbet a fiatalok, gondolom ez a játékban is észrevehető... Barcámban Bojan vagy Dos Santos minden meccsen játszott fél órát minimum... vagy összesítve ketten :D Ha meg valamelyik csatár a fantasztikus 4esből sérült volt akkor elég sokat játszottak :) De újat fogok kezdeni, zavar ez az EBs probléma, főleg h majd magyar manadzser is szeretnék lenni :P
  • zsolesz92
    Hali. Szerintetek ha szárnyaim alá veszek egy ügyes fiatalt, és monnyuk minden meccsemen jáccatom második félidőben, milyen változáson tudna keresztül menni?
  • miki36
    grat, idei Feyenoordal igen jó ez