Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemegyszer volt hogy az utolsó 5 percben vertek 3 gólt úgy, hogy ultredefensive-n voltunk maxos idõhúzással.
lassan eljutunk arra a szintre hogy év elején eldönti a gép hanyadiknak kell lennem?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
huszti nálam a válogatottba úgy játszott mint messi a barcába 😮 (nem túlzok)
lehet a legközelebbi mentésembe megveszem mer láttam már h játszik
Ez igy volt eddig is,nem ertem miert kell pl egy bolgar vagy lengyel kozep es kiscsapat keretet igy legeneralnia a jateknak.
Az viszont teny,hogy a magyar kulfoldon jatszo jatekosok ertekei vegre jok,es tenyleg huzoemberek a csapataikban,a valogatott is joval erosebb lett.
Az NB1 meg...hat az meg tudjuk milyen.Realisnak tunik ...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

media.proxnet.hu-ra tölthetsz, onnan lehet linkelni.
Egeszen jol allunk,bar 1-2 igazolas beleferne.Nyomnek kepeket is,de nem vagyok VIP,kepfeltoltes.hu-rol meg nem enged linkelni.
Valogatottal ugy lehet lenni,hogy az elejen mikor csapatot valasztasz,akkor ranyomsz a csapatnevre,kivalasztasz egy olyan nemzetisegu foszert mint amelyik valogatottat akarod iranyitani es katt mondjuk a spain,italy stb nemzetiseg feliratra.Ott elvileg fel fogja ajanlani hogy iranyitsd.Legalabbis az elozo verzioban igy volt.Itt meg nem probaltam.
Drizzthsz:mar az elso probanal leirtam par oldallal es nappal ezelott,hogy mennyire gagyi ez es totalisan irrealis.Lesgolok meg,hat igen...
Fura lett kicsit mintha elkapkodtak volna ezt a reszet.Ennek ellenere kenterbe veri az eddigi osszes verziot 😊
Enyeamat vinné Marseille,Villareal és Barcelona is. Anno 1.6Mért vettem,most 5.5M , 20Mt elengedem,mert õ a csapat lelke most...
De nem tetszik a magyar bajnokság szal dobom. A kérdésem ujra,mivel nem kaptam rá választ.
Lehet csak országgal lenni? ha monnyuk a spanyolokat akarom irányítani megoldható? láttam képet, ugyhogy gondolm igen, de hogyan?
GanXstaZolee#2709
435 új üzenet, inkább kihagyom😊
ha volt valami rendellenesség kérlek írjátok le, egyébként pedig gratula azoknak akiknek megy.
Nekünk lassan vége a szezonnak, 8 meccsel a vége elõtt tutinak tünik a bennmaradás. Voltak hosszú sikertelenségek, de voltak szép meglepetések is.
Képet majd a bajnokság végérõl.
Ja a Córdoba a csapatom, ha valaki nem emlékezne rá
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
(off: igazából DaMarcus vok csak nicket váltottam)
Hát ezt is elértük kicsit leizzadtam amikor 3-2nél egyõl egyenlített a Bayern.
GanXstaZolee#2709
Boro : Southampton 2:0
Elsõ félidõben Aladiére 5 perc alatt 2õt vágott,43. percben Enyeama kifogta Pires 11esét. Sztem 10bõl 8at min megfogott már.. Aztán félidõben taktikcsere,70. percre 2:2... 93. percben Zarate félpályáról egy az egyben vihette Schwarzerre,de kihagyta... Megint sok lesz a döntetlen,bár úgy tûnik,a bentmaradás meglesz ien 15. hely környékén. Majd féltávnál dobok tabellát.
Fradival vagyok,a feljutas sikerult,bar a penzugyeim igen gazosak meg mindig,legalabb a fizeteseket sikerult rendbe tennem.Barthat (19meccs/15gol)elvitte bagoert a Levski,ev elejen pedig Matyus Dzsonit is a ZTE:/
Az NB1ben a felsohazat celoztuk meg,szuksegem lenne egy jo kapusra es csatarra,ha valaki esetleg kepben van a magyarokat/es persze olcso jatekosokat illetoen.
Koszi!
ReaL MaDRid x siempre
a középmezõnyt ígértem be a vezetõségnek,de most úgy vagyok vele,hogy örülök,ha távol maradunk a kiesõzónától.
ReaL MaDRid x siempre
"EB-szindróma" rosz a fairlightnál és a hatrednél cracknél is ????? vagy kinek jó akinek nem eredetije van? és õ mit telepített és melyik cracket ?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
I’m Forever Blowing Bubbles...