Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
eddig az idén az összes 11-esünket kihagytuk, ellenünk az összeset berúgták.
nemegyszer volt hogy az utolsó 5 percben vertek 3 gólt úgy, hogy ultredefensive-n voltunk maxos idõhúzással.
lassan eljutunk arra a szintre hogy év elején eldönti a gép hanyadiknak kell lennem?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
Nekem nincs miért aggódni... Így is túlteljesítem az elvárásokat... A taktikám nagyon jó,csakhát a keret lófing... Hátulra 4 skinhead kigyúrt állatot leigazolnék,még elsõ 10be is benne lehetnék.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mike94
igen a külföldi magyarok feltûnõen jók lettek (Y)
huszti nálam a válogatottba úgy játszott mint messi a barcába 😮 (nem túlzok)
lehet a legközelebbi mentésembe megveszem mer láttam már h játszik

Fabio Capello
hát.... nekem most fontolgatják, hogy kapjak szerzõdéshosszabbítást, vagy sem :s

Én már arra vetemedtem, hogy leszedtem a CM2008 demot. 😄

kraawz
8 meccse képtelenek vagyunk nyerni,kb kaptam 30 gólt... Eddig nem jön semmi olya üzenet,hogy ki akarnának baszni,de lassan kezdek félni.

dartonita
Nekem foleg az nem tetszik,hogy altalaban mivel egy bajnoksagot inditok csak a gyenge gepem miatt,az osszes kisebb kulfoldi csapatban noname senkik vannak csak,de olyan ertekekkel mint Robinho.Persze h egy-egy baratsagos meccsen kapok egy 6ost :/
Ez igy volt eddig is,nem ertem miert kell pl egy bolgar vagy lengyel kozep es kiscsapat keretet igy legeneralnia a jateknak.
Az viszont teny,hogy a magyar kulfoldon jatszo jatekosok ertekei vegre jok,es tenyleg huzoemberek a csapataikban,a valogatott is joval erosebb lett.
Az NB1 meg...hat az meg tudjuk milyen.Realisnak tunik ...

Atesz89
Hát azért nem teljesen van így mivel én a Lens ellen 4-5-ös összesítéssel estem ki 1. évben, úgy hogy a gyõztes góljukat a 92. percben rúgták 2-õs emberelõnyben...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ilyen nincs, a Leedseel kezdtem, sajna -15 pontal kezdünk 30 meccs után 47 pontal a 7.-ek vagyunk ( ha meg lenne a 15 pont simán elsõk), erre kirúgnak egy vereség után .
nah gondoltam tolok képet hogy mûködik a taktikám 14 mérkõzése 😊

kraawz
Akinek köszönhetõen eddig bentmaradók vagyunk. Tavaly 34 pont elég volt bentmaradáshoz,remélem idén is. 18 forduló alatt én 22õt gyûjtöttem,szerintem meglesz.

dartonita

Lassuk sikerul e bevagnom a legnagyobb golvagom.
Koszi a linket 😊

Fabio Capello
http://users.cwi.hu/sgupload/

Hát, én ezzel már nem szórakozok tovább, peccsig legalábbis tuti nem. Itt külföldi csapatok ellen momentumaim sincsenek, ha kicsivel feljebb vannak jegyezve, korábbiakban meg le lehetett õket nyomni, ha nagy nehezen is, de itt pl.: egy Hertha szintûtõl legalább kapok 5-t.
media.proxnet.hu-ra tölthetsz, onnan lehet linkelni.

soma22
www.fmkepek.cjb.hu

tessék lássék

dartonita
Fradival.
Egeszen jol allunk,bar 1-2 igazolas beleferne.Nyomnek kepeket is,de nem vagyok VIP,kepfeltoltes.hu-rol meg nem enged linkelni.
Valogatottal ugy lehet lenni,hogy az elejen mikor csapatot valasztasz,akkor ranyomsz a csapatnevre,kivalasztasz egy olyan nemzetisegu foszert mint amelyik valogatottat akarod iranyitani es katt mondjuk a spain,italy stb nemzetiseg feliratra.Ott elvileg fel fogja ajanlani hogy iranyitsd.Legalabbis az elozo verzioban igy volt.Itt meg nem probaltam.

Drizzthsz:mar az elso probanal leirtam par oldallal es nappal ezelott,hogy mennyire gagyi ez es totalisan irrealis.Lesgolok meg,hat igen...
Fura lett kicsit mintha elkapkodtak volna ezt a reszet.Ennek ellenere kenterbe veri az eddigi osszes verziot 😊

Az eidosos Cm-ekben még mindig nincs magyar bajnokság?

kraawz
én kommentárban csak azt olvasom,hogy southampton cannot believe it,this goal should stand / it must be a penalty... álmomból felkeltenének tudnám:|

kraawz
bázmeg kis logika.. amikor új játékot kezd akkor nem csapattal kezdessz,hanem nations fül és ott...

Enyeamat vinné Marseille,Villareal és Barcelona is. Anno 1.6Mért vettem,most 5.5M , 20Mt elengedem,mert õ a csapat lelke most...

Szerintem te is lassan a kapus helyett a játékot fogod szídni. Nagyon elégedetlen vagyok. A closing downos hiba hogyhogy nem tûnhetett fel a testercsapatnak, amikor mindenkinek aki játszott legalább 1-2 órát a játékkal, annak kiveri a szemét. Állandó lesgólok befújás nélkül, stb. Van egy olyan érzésem, hogyha ez nem FM néven jön ki, akkor már nem sokan szenvednének vele...

derley
grat!!

zsolesz92
Kivel vagy? elõbb toltam kicsit gyõrrel, h megnézzem milyen, elsõ 3 meccset nyertem 3-1 3-1 3-0, negyedik a DAC ellen, ott 0-1 re kaptam ki.
De nem tetszik a magyar bajnokság szal dobom. A kérdésem ujra,mivel nem kaptam rá választ.
Lehet csak országgal lenni? ha monnyuk a spanyolokat akarom irányítani megoldható? láttam képet, ugyhogy gondolm igen, de hogyan?

Caccavallo, Gulácsi, Gyepes, Sebõk Vili, Rischard Witschge, Salvatore Burrai..., bár második évben már nem biztos, hogy könnyû õket megszerezni.

Fabio Capello
és ugyanezt képzeld el franciaországban úgy, hogy van kb 4 olyan csapat akinek nincs klasszis kapusa (köztük nekem sincs... :@)

kraawz
Engem is Sevilla, Lazio , MU keresett meg,pedig csak angol 2. osztályt nyertem meg 😄

Mike94
van damme, hangeland 😊

dartonita
Hihetetlen bmeg.15/13 a kapuraloves nekik,16/12 nekem es a Gyor gyoz 3-0ra tok siman,mert a kapusat Stevanovicnak hivjak <#rinya>

GanXstaZoleeWrk
Na meglett a bajnokság és az olasz kupa is 😊 érdekes Manchaster Utd. rögtön megkeresett munkalehetõséggel. Szegeny Fergusson 😄

GanXstaZolee#2709

kraawz
Sztem nincs az a belsõ védõ,aki nálam 7es osztályzatot el tudni érni akár egyszer ebben a kurva játékban :@ Télen elsõ dolgom lesz,hogy megpróbálok szerezni vkit,sztem lesz rá 3-4M fontom.

kraawz
respekt__

soma22
Sziasztok!
435 új üzenet, inkább kihagyom😊
ha volt valami rendellenesség kérlek írjátok le, egyébként pedig gratula azoknak akiknek megy.

Nekünk lassan vége a szezonnak, 8 meccsel a vége elõtt tutinak tünik a bennmaradás. Voltak hosszú sikertelenségek, de voltak szép meglepetések is.
Képet majd a bajnokság végérõl.

Ja a Córdoba a csapatom, ha valaki nem emlékezne rá

Mike94
grat!!!<#worship><#worship><#worship>
(off: igazából DaMarcus vok csak nicket váltottam)

GanXstaZoleeWrk

Hát ezt is elértük kicsit leizzadtam amikor 3-2nél egyõl egyenlített a Bayern.

GanXstaZolee#2709

kraawz
Ja és Kostadinovot ismét behoztam 45 percre,és ismét gólt lõtt. Szal 2x45 perc csereként,2 gól.. Pedig nagyon gyenge értékei vannak a srácnak,mégis adja neki ...

kraawz
10 éves költségvetésem 😄

Boro : Southampton 2:0

Elsõ félidõben Aladiére 5 perc alatt 2õt vágott,43. percben Enyeama kifogta Pires 11esét. Sztem 10bõl 8at min megfogott már.. Aztán félidõben taktikcsere,70. percre 2:2... 93. percben Zarate félpályáról egy az egyben vihette Schwarzerre,de kihagyta... Megint sok lesz a döntetlen,bár úgy tûnik,a bentmaradás meglesz ien 15. hely környékén. Majd féltávnál dobok tabellát.

dartonita
Sziasztok!
Fradival vagyok,a feljutas sikerult,bar a penzugyeim igen gazosak meg mindig,legalabb a fizeteseket sikerult rendbe tennem.Barthat (19meccs/15gol)elvitte bagoert a Levski,ev elejen pedig Matyus Dzsonit is a ZTE:/

Az NB1ben a felsohazat celoztuk meg,szuksegem lenne egy jo kapusra es csatarra,ha valaki esetleg kepben van a magyarokat/es persze olcso jatekosokat illetoen.
Koszi!

tettem zlatanért egy 150 millió ojrós ajánlatot és ezt kaptam válaszul
akkor most megéri vele játszani vagy neM? hogy bevotl harangozva a gameplay és eddig 0...márminta meccsre értem
hunbasser
most meg egy 0-0 a Boroval,iszonyat nagy mákkal és 10emberrel.nem lesz egy könnyû menet ez a szezon...

ReaL MaDRid x siempre

Celtic-kel elsõ szezonom végéhez érkezek. Eleinte bukdácsoltunk, mostanra megtaláltam a megfelelõ taktikát és 14 mecs óta veretlenek vagyunk mind bajnokságban mind kupákban és nemzetközi mérkõzéseken is (2-3 döntetlen, többi gyõzelem) Bajnokságban a kezdeti nehézségek miatt csak 2. vagyok Rangers mögött 8 ponttal lemaradva, 2. hely majdhogynem biztos ilyen teljesítménnyel, a Rangers csak elveszíteni tudja már a bajnoki címet...

hunbasser
elsõ fm 2008-as tétmeccsemen a whu elkalapált 3-0-ra :SSS

a középmezõnyt ígértem be a vezetõségnek,de most úgy vagyok vele,hogy örülök,ha távol maradunk a kiesõzónától.

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Itt is felteszem a kérdés mivel offban senki se válaszolt rá...
"EB-szindróma" rosz a fairlightnál és a hatrednél cracknél is ????? vagy kinek jó akinek nem eredetije van? és õ mit telepített és melyik cracket ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Pisti1026
Stem ugyan az lenne, mert úgy is töltenie kell és úgy is megálna:@@@

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

derley
ha elmész szabira?azt már probáltad?

Pisti1026
Hát pedig nagyonsajnálom azt a mentést, nagyon élveztem. Na akkor majd holnap kezdek egy újat valszeg a West Hammel.

zsolesz92
Hogyan tudok csak országot irányítani? tehát hogy ne real-lal, hanem spanyolországgal toljam?

Szerintem nem tudod kijátszani, annak a mentésnek valószínûleg lõttek.

Pisti1026
Na a Fairlightos crackel se megy tovább szerintetek ki tudom játszani vhogy. Pedig olyan szép és jó volt eddig a Nottinghammel:@@

játékoscsere üzlet? :o nekem sose akar bejönni :S =(