Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
GanXstaZolee#2709
www.smart-bus.hu
GanXstaZolee#2709
Én a leeds-el nyomom 15fordurlo lement középmezõnybe vagyok igaz -15pontos hátrányból indultam most vertem el az elsõ notthingamot!
Megyek suliba!
Hello!
Az lehet hogy ez a 23db nincs benne a confog file-ba és az a baja?
- Igen, jó lesz a régi mentés ha nem akarsz adatbázis frissítést (ha a patch-hez adnak ki azt is). Úgy emlékszem, a '07-ben így volt, a 7.0.0-ás db-s mentéseket lehetett folytatni 7.0.2-vel is.
- Nem, nem lesz jó.
😊
Na úgy néz ki megtaláltam egy jó taktikát aminek köszönhetõen 14forduló után vezetem a tabellát a Newcastle Uniteddel, és egy meccsel kevesebbet játszottam mint a második Mu akinek 2 ponttal így is kevesebbje van. 9-4-1 az arány a Mu-tól kaptam ki a legelsõ fordulóban 2-1-re két 25 Tevez bombával természetesen, de azt írták meccs után, hogy nem lett volna meghlepõ ha nyerek. rengeteg idegesítõ hiba van nálam is. volt olyan meccsem ahol 4 gólt nem adtak meg és 2 emberem állították ki ez 1-1 lett, a legjobb meg mikor 3 emberem kapott pirosat, és 3 gólom nem adták meg és így nyertem 3-2re a Tottenhammal szemben. a taktika 4-1-1-2-1 szélsõ védõk vkp-nak felnyilazva, védõk védekeznek vkp is , a többiek eléggé támadnak. Martins egy állat 12 gól 9 assziszt. kérdésem meg csak annyi ha jön egy peccs, és nem kezdek újat akkor is javítja a hibákat, vagy minden marad úgy ahogy volt, és ha újat kezdek csak akkor lesz javítva?erre nem emlékszem elõzõekbõl!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
not well formed(invalid token) at line 23 of config.xml
élio" to "graphics/picture/person/464848/portrain"/>
fel van sorolva 23 hogy->record from=baris"to=graphics/picture/person/6001010/portrait"/>
...
</list>
</record>
ennyi a hiba mi lehet ez?
Gondolom ezeket le kéne törölni mert valami miatt hibásak és jó lesz nemde_?
Hello!
A hiba XML parsing error ezt irja ki mindjárt belinkelem a képet!!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
jövõre pedig lehet építkezni
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A Lucchese-vel bejutottam az olasz kupa 2. körébe, ami a minimum elvárás, de elégedetlenek a vezetõk, mert nem jutottam be a 2. körbe. Sztem ez is bug, vszleg nem veszik észre, hogy a kupameccsek majd csak egy hónap múlva lesznek. 😊
A holland elsõosztályú VVV-vel, ahol a CA átlag olyan 105-110 körüli, a saját hazai pályáján felmossa a padlót egy nevenincs (Ligue 2 alatti, mert nem volt kiírva) francia edzõcsapat 5-0-ra. Peeeersze, hihetõ, IRL is megtörténik ilyesmi ugyebár... 😊
Olyan kérdésem lenne hogy raktam fel sok logot facepackot meg stb de a játék inditása elõtt valami hibát ir ki leokézom és utánna megy a játék de ez a hiba miért lehet???
1. tabella
2. Mauro Zárate (39 meccs/44gól)
3. A kapus, akinek az idény második felének sikereit köszönhetem 😊
A kupában sajna 1-0ra veszítettünk 😞
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
részvét
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Aythami 6M font lenne,Hangeland 4 , Iganeshevich 10 körül,szal esélytelen... 2. félévet megpróbálom így kihúzni,aztán év végén inkább több pénzbõl,de jobb védõt veszek.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ezekbõl össze lehet hozni egy jó védõ négyest ráadásul nem is épp alacsonyak 😊