121242
Football Manager
  • karajjj
    na majd ha aztmondod, hogy a "minden meccsen 3 nemmegadott gól" szindróma is meggyógyításra került, akkor elhiszem, hogy ez az FM :D
  • Mor3llo
    AZTAMOCSKOS!!! :D
  • Mor3llo
    26.percben járok, de jelentem: a "nem támadok le, csak toporgok' szindróma javítva :) na, mostmár ez az FM!!! :)
  • karajjj
    atyaisten :O ilyen vírusfertőést még nemláttam :D
  • Mor3llo
    MEgváltozott a csapat beállításoknál a letámadás típusa!Most játszom az első meccset a peccsel, kíváncsi leszek!
  • hamary
    http://img337.imageshack.us/my.php?image=ezmegmiavf1.jpg
  • hamary
    na ilyet még nem b*sztam :|
  • Levike25
    akkor ez azt jelenti, hogy ha felrakod a peccset nem eredeti játékra, akkor nem kell új krek hozzá, hanem működik a 8.0-ás krekkel???
  • Drizzthsz
    Van teljes fixlist?
  • Drizzthsz
    Én úgy tudom, hogy CSAK a hatredeseel van probléma, fel kell tenni a másik krekket, s új játékot kell kezdeni, mert az egész mentést elcseszi. Honnan tudjam az eb-probléma van-e így clonecd-vel? Fél perce tettem fel a peccset, most nyomok új gémet. :-D De így nem lehet.
  • GTheo
    CloneCD elindul YASU nélkül? eb szindróma? bocsi h folyton ezt noymom de engem zavar eléggé :\
    Melyik verzióknál nincs EB Probléma? mint ha talán a CloneCD YASUt mondta volna vki h neki jó volt, meg a sima HATRED hatred crackkel :O leírná nekem h mivel tolja akinek nincs eb problem? Soma eredetivel ne írj :P:D
  • Drizzthsz
    Ez simán elindul Daemonnal, nem kell Yasuval baszkódni. :-))))))
  • Drizzthsz
    Letámadás, lezárás, ilyesmi. Magyarul ha megadod az embereidnek, hogy állj már oda a csatárnak, s ha jön az a paraszt szembe, akkor rohand le, akkor nem csak araszolni fog hátrafelé, mint eddig. Remélem. :D
  • tomato33
    Mi is az a closing down?
    még nem láttam, vki össezfoglalná egy mondatban?köszi
    És amúgy tudjátok a patches verziót inditani?
    yasu?
  • GTheo
    2005ben vagy 2006ban barcával BL hosszabbítás, büntetők jöttek volna és NEM fújta le a bíró ! megvárta míg vki gólt rúg, 139dik percben Makelele góljával nyertem :D:D
    Ha YASU-val játszok akkor nincs EB-bug??? Plz vki válasz erre !
  • ProGabe #120429
    8.01 "beta" patch

For those who don't know what a "beta" is, it's a test version that we would normally use internally to test the fixes that have been made.

We have decided to release this to you due to people having issues with the workaround for the closing down bug, and a couple of other long term issues that people have discovered, as well as a few compatibility issues that a few users have experienced on their machines and the Securom copy protection that is being used on the game.

We will be releasing a final version of the patch in a couple of weeks, once we're happy with it and have gone through a full test cycle internally. The final version will also include data changes.

There will be many different versions of the "beta" patch available for the different variations of the game. As these become available, the game name will be in bold lettering.

KATT csak a "dobozos" FM 08-hoz!!

azt javítsák ki,hogy 10 meccsből 4-5 a 90-ik perc után dől el! :\
  • hunbasser
    Kollát

2007-es dvtk mentésemben isten volt,pedig csak 96 PA-ja volt,ha jól emlékszem :D
  • tomato33
    KÉREK MIKIBÁ!!!:D)
  • McFrost
    a jótündérek szoktak , vagy lassan jön Mikibá' kérjél tőle
  • tomato33
    Vki nem csinál nagy badge meg facepakot mint a 2007hez?
  • karajjj
    hát ha van hozzá elég türelmed, meg normális a vezetőség... :D
    de ahoz szerintem hónapokig kell majd vele játszanod
  • danieldrogba
    Azt hiszem nagy fába vágom a fejszét :)
    elkezdem a Milton keynes Dons-al az angol 4. osztályban...

remélem egyszer sikerül felvezetni őket a PLbe!
  • DONGUBA
    viccbol
  • zsilike
    valaki megtalálta a labda mappáját egyáltalán 08ban?valahol lennie kell!nem akarok fehér labdát,nem látni.HELP vagy mindenki fehér labdával nyomul.nem hiszem h nemtalálható sehol valahol lenni kell.ba.... meg.HEEELLLPP!
  • Mor3llo
    igen, jó pléja, énis felfedeztem, csak azt nem értem miért kell le 'pocsfejezni'...
  • SuLtAN17
    Helloszotok megin! Az lenne a kérdésem hogy a beépített scout miatt nem is lesz normális scout vagy lesz csak még várni kell rá vagy hogy mer nekem az a jobb kezem bevallom bár a Shaktarral így is hatalmas tehetségeket igazoltam de vaktában szeretem látni. És az a beépített hol van editorban?
  • Pisti1026
    Hy!
    Kezdtem egyett a West Hammel a 11. lettem. Nos nem volt ezzel semmi gond, csak amikor az elején be lehet állítani, hogy milyen helyezéstfogok elérni és annyi pénzt adnak, ott ott a top halfot választottam és gondolom nem ott végeztem ahol a vezetőségnek beigértem és így kirúgtak. Ezzel eddig két mentésm mennt kárba. Most arra jutottam, hogy a a normális crackel újra lenyomom a Nottinghemes első évemet és feljutok megint
  • DONGUBA
    ezt a pocsfejet vettem 500 ezer fontert nagyon jol jatszik most 6.5 et er es nagycsapatok vinnek:)))

jo a skinem????

• zsilike
    nem rabolnám a helyet,ezért privibe irja meg valaki h hogyan tudom azt a köc..g labdát lecserélni(hátha vk megoldotta.pitch létrehozva-balls-labda bemásol és semmi!+semelyik mappában nemtalálom a gép által generált fehér labdát:help pls,nagyon idegesit
  • Mike94
    sry még később ott van koman is igaz, de igaz bal szélre még mondhatnám lackót is halmosit szóval ez nem éppen szerencsés
  • Mike94
    egyébként azt vettem észre amikor a válogatottnál voltam h jó magyar AM R(C)-t nagyon nehéz találni, van Gera, aztán lázok vmint czvitkovics (aki szvsz idén nagyon gyenge lett) és el is fogytunk míg AM LC-re ott van huszti, hajnal, tőzsér, dzsudzsák és társai
  • Csesza
    jolvan értem, köszi sztem ez így király kár, hogy nem észleltem ezt előbb, mert így Koman ukrán u21es lett

majd behívom a felnőtt magyar keretbe azt onnantól többet nem hívhatják be, asszem,
  • Mike94
    ezt én sem tom pedig én is voltam hungaryval :S
  • karajjj
    ottvan fönt a bannerba belinkelve a sorti, nézz szét a fórumán is, ott sok új cucc van
  • karajjj
    nem az a probléma hogy itt már az utazást is beleszámolja az időbe, ahelyett, hogy (úgy mint eddig volt) azonnal ottlenne
  • zsilike
    attol a dátumtol esdékes h csatlakozzon a nemzeti kerethez.
  • Fabio Capello
    úton van, hogy csatlakozzon a kerethez
  • danieldrogba
    üdv!

tudtok olyan oldalakat ahonnan új mezeket és csapat logokat lehet letölteni...
    (érdekel mindenféle bajnokság)

esetleg editort amivel lehet szerkeszteni??

pár oldalt visszalapoztam és találtam egy nagyon jó magyar kit pack-ot is... na az is nagyon szuper volt :)))
  • Csesza
    v. mit jelent ez?

Due to travel to join international squad on 4.9.2007.
  • Csesza
    nemtudjátok, hogy miért nem tudom behívni Koman Vladimir-t a válogatottba?

nem szerepelt még az ukrán válogatottben sem, de valamiért egyszerűen nemtudom behívni?!