Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
sajnos ma alig tudtam játszani, amit tudtam azt is elfelejtettem menteni, pedig 3-1-re vertük a Milant, így viszont maradt 1 meccs/ 1 vereség (Lazio ellen).
ugyanis csõtörés volt, elöntötte a víz a fürdõszobát+ az enyémet is. sz@r volt
Hajrá Magyarország!
nem igaz,h pont nálam nincs benne...
ReaL MaDRid x siempre
most nézem,Omán a 79.helyet foglalja el az fmben a világranglistán,annyira azért nem rossz,rosszabbra számítottam.mindesetre ez akkor is kevés
ReaL MaDRid x siempre
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
És velük erõsödtem meg a nyáron:
Szerintem jól sikerült az erõsítés, még kéne 1 nagyon jó csatár, mert most 3an is lesérültek egy hosszabb idõre... 😞 Majd megpróbálok kölcsönbe elhozni valakit.
melyik skin-t használod?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
man city-vel bajnokságban nyolc meccs nolcs gyõzelem, bl-ben 4 meccs 2 gyõzelem, 2 döntetlen, liga kupában a negyedik fordulóban megint a chelsea-t keptam, tavaly is a negyedik fordulóba kaptam a chelsea-t csak az fa kupában 😊
bajnokságot és a bl csoportot is vezetem (a bajnokságba már játszottam a második arsenal-lal)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
sztem az a liga ahol tolod meg talán még egy és kész
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FSGH-nak meg azoknak akik a Nottinghammel vannak!
Én most 2014-ben vagyok velük és lehet, hogy égõ de nekem még csak most sikerült európai-kupás helyet elérni.Elsõ hármas PL-es szezonomba csak az alsóházba voltam aztán egy hatalmas pénzösszegre tettem szert mivel a bolgár csatráomat "!millka fontért sikerült aladni az Internek, hatalmasa csatár volt az oldaz bajnokságba egybõl gólkirály lett, de kellett ez a pénz nagyon. Sikerült sok jó játékost igazolni és az edzéséejetõségeket nagyon felnyomni. Itt egy pár kép.
Keret:
A tabella:
Pár iatal és tehetséges játékosom:
I’m Forever Blowing Bubbles...
http://fmkepek.cjb.hu/images/thumbs/thumb_1182165540.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
1ik nagy tehetség:
év játékosa:
http://www.sg.hu/galeria/1146408260/11464082601182158746.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
1. évemet befejeztem a Barcaval, mindent tudtam hozni kivéve a spanyol kupa meg a bajnokság:S bajnokságnál 32. fordulóban ugyanannyi pontom volt a valenciaval erre vhogy behülyült a gép és adott nekik még 1 pontot,de ugy hogy meccset azok nem jatszottak, utana meg persze,hogy megnyertek minden meccset😄😄 Na mind1, Saviola lett az év pléjája.
Mindjárt dobok néhány képet
" ! A kérdéseidet itt tedd fel ! "
beteszem a magyar nb1-2-s mezeket a játékba betöltöm a skint, nyemjóóóóóó
betöltök másik skint nemjóóóóóóóó :| hova rakjam micsináljak? :oS
köszi elõre is :o)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...