Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyõzött a jobb helyzetkihasználás -.- Wigant a média a 12.helyre várja,szal kezdésnek nem is rossz ez az eredmény,fõleg,h nyáron elbasztam a felkészülést(jó,ha játszottam 4 felkészülési meccset)
jövõre már csak védõket kell vennem,meg egy nagyon pengés csatárt.a szélsõimmel nincs baj szerencsére 😊 Dzsudzsák meg lesérült 😞( és beállt a minõségi csere,Boa Morte -.-
ReaL MaDRid x siempre
egyébként jó,h ezt a Kaebi gyereket leigazoltam,Volz most megsérült,szerencsére õt be tudom vetni.
van még egyébként pár jó játékosom,akitõl megszabadulnék.
ReaL MaDRid x siempre
szóval azért jó szerepléssel könnyen meg lehet gazdagodni
aki fölösleges mindenképp el kell adni, hogy a fizetésétõl megszabadulj legalább, v akkor add kölcsönbe úgy h õk fizetik
Avanti Crociati!
középpályás atomerõs 😉
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Eszméletlen sérülés hullám van:
Berbatov 3-4 hónap
Anderson 7-8 hónap
Agüero 3-4 hét
Bale 2-3 hét
Le 1 hónap
Jenas 1 hónap
Petrov 5-7 hónap
Sturridge és Pekhart fel is jött a tarcsiból, köv 2 meccsem MU ellen lesz( BL, PL ). 4 ponttal vezetem a bajnokságot, még 7 forduló.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
milyen eredményeket értél el eddig a csapattal? látom most kezded a harmadik idényed
itt az én Parma-m a második idény elõtt
Avanti Crociati!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
nekem meg még meg is kéne tanulnom írni 😄
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Viszont abba tudnátok segíteni hogy hogyan lehet megszabadulni egyhamar a nemkívánt játékosaimtól? Mert hiába rakom õket átadólistára, meg ajánlom õket kluboknak, valamiért az istenért nem akarják elvinni tõlem az egyébként nem rosz pléjákat. :@ Pénz kellene de nem tudok megszabadulni tõlük. :S
GTheo nem olyan baj a gól átlag én tavaly is meg most is 1.8 körül vagyok, de a kapott gólok olyan 0.3-0.4 körül vannak szóval elég az 😊
Soma ez sztem enyhe bug 😊
nekem meg jöbõre vmi új taktikot kell kitaslálnom mert ezt már kezdik kiismerni 😊
BL nyolcaddöntõbe a Barca-t kaptam, meglátjuk mi lesz 😊
jelenleg címvédésre állok 14. fordulóba, 7 ponttal vezetek, de ha a chelsea a három elmaradt meccsét nyeri (jelenleg 5.) akkor 3 pontra feljön, és még nem játszottam az MU-val és a Chelsea-vel
jah és töltöm a gémet 😊
látom gratuláltak nekem páran,köszönöm õket és grat nektek is,nagyon jók vagytok,csak így tovább!
soma:meglesz a bajnoki cím <#nevetes1>#nevetes1>
ReaL MaDRid x siempre
már ha persze azt lejtmenetnek lehet hívni hogy kisebb gólaránnyal, és 12 helyett csak 7 ponttal nyertem a bajnokságot
Egy meccset elfelejtettem, Porthsmoutht 1-0ával hazazavartam, jöhet a Roma :| [ de csak holnap 😛 ]
BLbe jól megy nagoyn, a 2 gólkirály eddig Defoe és Berbatov 8-8 góllal, csapat 28at rúgott összesen, a 2dik legjobb csapat 18at, bár ez csak így fejbõl, nmtuti h pontos adatok. na jó8tbyeall
eredmény:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
bonuszban már megegyeztem Rodrigo Millar-ral is, ofkorsz sajnos emiatt vkit a nem eu-sak közül ki kell majd takaritanom
Ilie nemrossz, télen nagyon el akart menni, de bebukta mer értékén(párszázezer) felül a kutyának se kellett, annyiért meg hülye voltam eladni, ehhez képest most egész jól beilleszkedett, bár gondolom uefa-menetelés segitett neki(most Koroman-nak van nagyon mehetnékje :/)
bár lehet ezzel tolok egyet ujra😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Uefa kupa elõdöntõhöz grat 😉 [ hányadik év?gondolom 2 vagy 3 mert fradi a 2dik, nekem 1x elsõ évben sikerült kurvanagy makkal ]
Adrian Ilie mondtam h kir játékos 😊
Góllövõlistára ránéztem, utoljára még Henry 20gólos volt, defoe 10, most henry 20, defoe 18, befogja defoe elõzni, érzem 😛
Romai elleni Bl visszavágó otthon, idegenben 3-1re kikaptam, lehet csak holnap tlom le.
Grat Zorrobomber! eddig eljutni is szép!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
http://images.netbag.hu/20070619/23440484966.jpeg
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...