121242
Football Manager
  • Csesza

:P
  • totti10
  • 9csöves9
    igen oda még mindenképp akartam igazolni.mondjuk két vkp-val játszok nincs sok helyzete az ellenfélnek
  • kraawz
    sztem nagyon ütős keret,talán védelem nem a legerősebb.
  • 9csöves9
    itt az új keret,nem úgy történtek a dolgok ahogy szerettem volna de ez van.hihetetlen milyen irreális árak vannak

• totti10
    nem nagyon, vannak tehetséges játékosok a tartalékba
  • 9csöves9
    grat, nem gyenge erősítést csináltál :o
  • kraawz
    grat totti10
    ifiket nem igazolsz ? :S
  • totti10
  • totti10
  • totti10
  • dalackraul
    fmclub.extra.hu
  • cucmalajmc
    valaki megmondaná honnan tudom a fm 2007 hez letölteni a magyar bajnoksághoz a csapat címereket meg a valós mezeket?
  • dalackraul
    köszi a válaszokat
  • Djemba
    csak lesz FM 08 bár semmi infó nincsen róla még talán nem lesz.
    Csak a Fifa Manager 08 van, hogy mikor jelenik meg és talán lesz benne magyar nyelv is de nem biztos.
  • Squizzi
    Cigan,Remili,Omar Andrade,Nikita Andreev,Gosztonyi András,Sander Puri
  • DaMarcus
    ha folytatnám a láncot és sikeres lennék akkor megint csak a kedvedet venném lejjebb :D
    am grat a meccshez és látom nem csak én érzem h csítel a gép :)
    itt vannak az igazolások:

u.i.: én néha diablo 2-zni szoktam de én se tudok túl sokáig játszani mással...
  • soma22
    lefosom a bokám:
    sima 2-0ra vezetek a visszavágon, erre gyors egymásutánjában minden előzmény nélkül ugnak 3 ugyanolyan golt, még a szereplkők is ugyanazok voltak, először azt hittem az ismétlés akadt meg. kapusom kirugja a jobb oldalon állo szilinek akit lefejelnek és középről magasföldi beguritja a labdát az aktuális érkező csatárnak. a többit pedig látjuk hogy intézte el a gép hogy ne legyek a magyar kupában. ekkora csalást még nem éreztem sosem a gammában
  • Gunnersboy
    na irok énis, kicsit pihentettem fmet hogy ujra izgi legyen az egész :)
    én nemtudom megunni mert ha kezdem kicsit is unni mondjuk 2 napot nejátszom és utana megin megjön hozzá a kedvem :)

de mondjuk a 2008rol jolenne pár info tényleg, de addigis kitartás :)
  • soma22
    egymás utáni meccseken lerugják Keneseit és Bajzátot.remek
  • soma22
    kemény meccs volt, de nem adtuk fel, nomeg a félidőben mentek fürdeni a kiemelkedően gyengék.
  • soma22
    ááá, igy megszakitod a lácot:)))
    gratula és sok sikert.
    sajna kevés gamma van valoban ami lekötne, néha virtual pool 3, rfactor, de ezek sajna csak max fél oráig jok nekem.
    viszont letöltöttem vagy 10 filmet az elmult időszakban:D
  • DaMarcus
    NANI-t h a p*cs*ba hoztad el?! minden elismerés...
    én meg most újat kezdtem (nyugi Soma, nem a fradival) a Zaragoza-val
    elég jól beerősítettem, átigazolásokról elfelejtettem képet hozni majd holnap pótolom, elég bő a keret de ez most jó mert rengeteg a sérült, addigi is az első két forduló (a harmadik fordulóban kikaptam a Betis-től 3-1re, eszméletlen sz*rok voltunk :@
    1. forduló:

2. forduló, (6-3, mintha vmi nagy dolgot jelentene ez a magyar foci múltjában, áh, nem is rágódom ezen, a magyar focinak úgy sincs jelenje :D ) ezen a meccsen már a 23. percben 5-2 volt:

jó8!
    u.i.. Soma a játékkal kezdek én is így lenni de más értelmes gém meg nem sok van, próbálom élvezni amíg még lehet...
  • dalackraul
    ja ok
  • soma22
    jajj nehogy magadra vedd:)

ugy a gammátol kezd kicsit elmenni, kezdek ráunni, jól jönne a frissités már valami live demoval vagy a 2008rol valami infoval
  • dalackraul
    ne menjen el a kedved én úgy se fogok velük semmilyen jó eredményt elérni
  • soma22
    elment a kedvem a saját mentésemtől, ahogy mindenki fradizik.

na mindegy, betöltöm aztán meglássuk

grat mindenkinek, stb...
  • dalackraul
    hmmm kössz:D
  • zorrobomber
    Shevcsenko, Ronaldinho, Ribery :DD
  • zorrobomber
    NANI????? oO
  • dalackraul
    üdv én is a fradival tolom most kezdődött a bajnokság 1-2 nevet mondassz akit érdemes leigazolni!!!!
  • Squizzi
    Ma alig irt ide vki :O , fradival nagyon megy a szekér BL : 4 meccs : 2 2 0 , a tivábbjutás 80% hogy meglesz , nyáron meg jön NANI :)
  • hunbasser
    azt hiszem most 1-2 napig szünetelek az fm-mel.Santiago Morningba nincs erőm belevágni,itt meg szabadságon van mindenki.valószínű,h eladok pár embert(sajnos úgy 5-6 embert ki sem tudtam próbálni :S)
    a célom az átigazolási szezonban:két nagyon jó védő,meg egy állat csatár.ennyi elég is lesz.
  • Zsolti9014
    szóköz kimardt az első két szó közt :DDD
  • Zsolti9014
    Honvéddalvolt olyanom, hogy 9. helyen álltunk, mondom ezt a köv. meccset megnyerjük, már 4. hely. Aztán még egy győzelem és már ott vagyunk az európai porondon. Természetesen nagyarányú vereségek jöttek...
    Tehát nem vagy egyedül. Sőt, én most nekivágok a 4. szezonnak is, de eddig minden évben romlik a helyezés. :(((
  • hunbasser
    de.mert sokszor 2-0-ról lett a meccs 2-2 :\ ilyeneket összehozni...aztán a végén meg állíthatom már 4-2-4-re és "mindenki támad"-ra,egyéb beállításokkal(mint pl időhúzás ritkán,letámadás gyakran),semmi.sokszor én futok az eredmény után :@@ meg azért művészet ilyen balassagyarmattól kikapni 2-3-ra...és máig sem értem,h mit b@sztam el,ez benne a legnagyobb szégyen
  • zorrobomber
    miért lenne már szégyen? még véletlenül sem az
  • lokika28
  • zorrobomber
    ez van ezt kell szeretni
    egyébként meg kell környékezni a kiszemelteket, dicsérni kell őket, ilyenek
  • Globus
    Sziasztok!

Új vagyok még a játékban de lenne egy két észrevételem és nem igazán tudom eldönteni, hogy én bénázok valamit vagy ezek a dolgok sajnos tényleg így vannak a játékban.

A magyar bajnokságban kezdtem el játszani (Debrecen). Pár hónap játék után miután nagyjából sikerült megismernem a programot, újrakezdtem. Rendre bajnokságot és kupát nyerek. Mindig bejutok a BL első csoportkörbe mindenki happy stb, mégsem tudok a játékosoknak több fizetést adni, nem jönnek ki többen a meccsekre. Valamint nem tudok értelmes játékosokat sem igazolni. Egyszerűen senki sem akar idejönni. Nem világklasszis játékosokra gondolok, hanem pl a környező európai (lengyel, osztrák, szerb, román stb) ligákban jól szereplő emberkékre.
    Tudtok esetleg erre valami megoldást?