Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
na,elkezdtem a szezont,elsõ meccsem

gyõzött a jobb helyzetkihasználás -.- Wigant a média a 12.helyre várja,szal kezdésnek nem is rossz ez az eredmény,fõleg,h nyáron elbasztam a felkészülést(jó,ha játszottam 4 felkészülési meccset)
jövõre már csak védõket kell vennem,meg egy nagyon pengés csatárt.a szélsõimmel nincs baj szerencsére 😊 Dzsudzsák meg lesérült 😞( és beállt a minõségi csere,Boa Morte -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én is így vagyok.már 42 fõs a keretem,és ebbõl legalább 10 játékost el akarok adni,de senkinek sem kell egyik sem,fõleg az ilyen 35-36 éves játékosok.a fizetésük pedig annyira elhanyagolható,h azért ingyen meg nem akarom õket elengedni,úgyhogy inkább leküldöm õket a tarcsiba.de pl Bullardot nagyon el akarom adni,4,6 M € az értéke,de senkinek sem kell,érdeklõdõk voltak már,de amint az elkértem az árát,egybõl visszavonták az ajánlatot.meg Bullardnak a fizetése is magas,és arra a posztra már van 3 játékosom.

egyébként jó,h ezt a Kaebi gyereket leigazoltam,Volz most megsérült,szerencsére õt be tudom vetni.

van még egyébként pár jó játékosom,akitõl megszabadulnék.

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Asszem Sturrigde marad is a felnõtt keretben, elsõ meccsén 2 gólt vágni nem is akárkinek, BL ELÕDÖNTÕ 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fyrex
fiatalokból, akár saját nevelés, akár olcsó igazolás, nagyon sok pénzt lehet összeszedni, közös tulajdon stb.

szóval azért jó szerepléssel könnyen meg lehet gazdagodni

aki fölösleges mindenképp el kell adni, hogy a fizetésétõl megszabadulj legalább, v akkor add kölcsönbe úgy h õk fizetik

Avanti Crociati!

POI33
Amúgy nagyon dúrva ez a keret ahoz képest hogy a 2. idénybe vagy és ugye sajnos nem dúskál az elején a Parma pénzügyileg. <#wow1>

POI33
Eddig sajna csak egy 10.meg egy 7. hely volt,<#boxer>Most jelenleg 10 fordulóval a vége elõtt 6.vagyok, és a nehéz ellenfeleimen már túl vagyok, szval jó esetben még akár bl is lehet nekem. 😊 Amúgy azért szerepeltem elsõ két idényben szarul mert az eddig bevált taktikák a Parmival sajna nem ment. 😊 de ez a 4-3-3as fellállás egy jól fejelõ csatárral eddig nagyon bejövõs, remélem nemjön séruléshullám és akkor jó idényt zárok majd. Viszont a pénzügyem az rosz és elakartam adni játékosokat, de a kutya sem akarta vinni õket ha meg lejjebb viszem az árukat akkor már nem éri meg nekem. <#vigyor3>

GTheo
Nagyon király keret, mondjuk nekem a védelmed gyengének tûnik, meg nem kéne még 1 IGAZI csatár? gondolom tudod h értem...
középpályás atomerõs 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Carlos Elias gyereket elvitte elõlem a Bremen, a pot százaléka 83 vmennyi szal...
Eszméletlen sérülés hullám van:
Berbatov 3-4 hónap
Anderson 7-8 hónap
Agüero 3-4 hét
Bale 2-3 hét
Le 1 hónap
Jenas 1 hónap
Petrov 5-7 hónap

Sturridge és Pekhart fel is jött a tarcsiból, köv 2 meccsem MU ellen lesz( BL, PL ). 4 ponttal vezetem a bajnokságot, még 7 forduló.

http://fmkepek.cjb.hu/[/img][/url]
Fyrex
Caracciolo leigazolásához grat<#worship><#worship><#eljen><#eljen>

milyen eredményeket értél el eddig a csapattal? látom most kezded a harmadik idényed

itt az én Parma-m a második idény elõtt

Avanti Crociati!

POI33
<#wow1><#zavart1>
Nálam még csak 15 mecs alatt 17 gólnál jár. 😄

POI33
Értem de ha meg lejjebb viszem akkor nevetséges áron jutnak hozzá olyan játékosokhoz akik elég jók, csak azért adom el õket mert hiányposztom, van,és ahol õk vannak ott meg túltengés és kell a zseton. :S

zorrobomber
Karáccsoló nálam 2006-ban mármár csitpleja volt 😊 egy szeyonban majdnem meglõttem vele a 100 gólt 😊

zorrobomber
ja nem, azert jo neked mer toltod a gémet 😊

DaMarcus
nincs más, lejjebb kell vinni az árukat <#nemtudom><#nemtudom>

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
mm mi jó nekem az h kevés gólt kapok v az h a Barca-t kaptam?
nekem meg még meg is kéne tanulnom írni 😄

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

POI33
Kösz a tippet, eddig nagyjából bevált. Fõleg hogy Káráccsolót a jó fejelési képessége miatt betedtem céljátékosnak, és a fejére ívelgetett labdákból elég gyakran szerez gólt. <#vigyor3>
Viszont abba tudnátok segíteni hogy hogyan lehet megszabadulni egyhamar a nemkívánt játékosaimtól? Mert hiába rakom õket átadólistára, meg ajánlom õket kluboknak, valamiért az istenért nem akarják elvinni tõlem az egyébként nem rosz pléjákat. :@ Pénz kellene de nem tudok megszabadulni tõlük. :S

zorrobomber
dejó neked... :/

DaMarcus
hi grat mindenkinek
GTheo nem olyan baj a gól átlag én tavaly is meg most is 1.8 körül vagyok, de a kapott gólok olyan 0.3-0.4 körül vannak szóval elég az 😊
Soma ez sztem enyhe bug 😊
nekem meg jöbõre vmi új taktikot kell kitaslálnom mert ezt már kezdik kiismerni 😊
BL nyolcaddöntõbe a Barca-t kaptam, meglátjuk mi lesz 😊
jelenleg címvédésre állok 14. fordulóba, 7 ponttal vezetek, de ha a chelsea a három elmaradt meccsét nyeri (jelenleg 5.) akkor 3 pontra feljön, és még nem játszottam az MU-val és a Chelsea-vel
jah és töltöm a gémet 😊

hunbasser
Nálam is állandóan arról cikkeznek,h Owen mennyire menni akar Newcastletõl...

látom gratuláltak nekem páran,köszönöm õket és grat nektek is,nagyon jók vagytok,csak így tovább!

soma:meglesz a bajnoki cím <#nevetes1>

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
ja meg ha jól emléxem 1. évadomban megvolt a 2.6, második évadra megerõsítettem a keretet, ilyenkor mindig jön a lejtmenet megmagyarázhatatlan okokból <#nemtudom>

már ha persze azt lejtmenetnek lehet hívni hogy kisebb gólaránnyal, és 12 helyett csak 7 ponttal nyertem a bajnokságot

soma22
cruz bemutatkozott:

Mára elég volt, holnap folyt.
jo éjt

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

GTheo
Nemprobléma, de jövõre minimum a 3as átlag felett 😄 [ az kurvanehéz lehet, nekem 1x volt barcásnál h épp elértem pár fordulóig... ]

Egy meccset elfelejtettem, Porthsmoutht 1-0ával hazazavartam, jöhet a Roma :| [ de csak holnap 😛 ]
BLbe jól megy nagoyn, a 2 gólkirály eddig Defoe és Berbatov 8-8 góllal, csapat 28at rúgott összesen, a 2dik legjobb csapat 18at, bár ez csak így fejbõl, nmtuti h pontos adatok. na jó8tbyeall

soma22
az õ taktikájukat látva, gondoltam akkor én 5 hátvéddel fogok kontrázgatni😊
eredmény:

zorrobomber
hemm, a reading edzõje rossz bogyót szedett be reggel 😄

zorrobomber
egyelõre ugynézki elzavarom a pitsába Rabóczkit,Poleksicet+Csernyánszkit, és gyönnek a titánok: Vadon és Bogdán <#vigyor1>
bonuszban már megegyeztem Rodrigo Millar-ral is, ofkorsz sajnos emiatt vkit a nem eu-sak közül ki kell majd takaritanom

zorrobomber
jah, 2. év, a gólátlagomért bocsi <#buck> ennyi tellett, bajnokikon általában B-csapatot játszottam, meg egyébként is volt itt minden zûr, Jancker meg Kenõ nem igazán illett össze, sérültek voltak, meg vszleg már akkora a keretem hogy hátrányos a morálra nézve, mind1, ez van, most szûkítek kicsikét

Ilie nemrossz, télen nagyon el akart menni, de bebukta mer értékén(párszázezer) felül a kutyának se kellett, annyiért meg hülye voltam eladni, ehhez képest most egész jól beilleszkedett, bár gondolom uefa-menetelés segitett neki(most Koroman-nak van nagyon mehetnékje :/)

soma22
mijafasz?

Gunnersboy
na nekem meg játék közbe befagyott a gépem, igy azóta nemtölti be a notthingames mentést pedig, 2. helyen voltam ami azonnali feljutas, hat rohaggyonmármeg, most nemtom, szerintetek milyen országban kezdjek ujat, kb ugyanekkora kihivással? :SS

bár lehet ezzel tolok egyet ujra😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
nem kevés a gól átlagod ? :S nekem PL-ben tottenhammel 2,6os 42 meccs után...
Uefa kupa elõdöntõhöz grat 😉 [ hányadik év?gondolom 2 vagy 3 mert fradi a 2dik, nekem 1x elsõ évben sikerült kurvanagy makkal ]
Adrian Ilie mondtam h kir játékos 😊

zorrobomber
évvégi összegzés <#buck>

GTheo
Boro elleni bajnokik megvannak, 7-1re és 3-2re nyertem 😄
Góllövõlistára ránéztem, utoljára még Henry 20gólos volt, defoe 10, most henry 20, defoe 18, befogja defoe elõzni, érzem 😛
Romai elleni Bl visszavágó otthon, idegenben 3-1re kikaptam, lehet csak holnap tlom le.

zorrobomber
zsír lesz <#eljen>

soma22
ennyit mindenképpen megért, fõleg hogy owennek nagyon mehetnékje van, és nehéz lesz szerintem olyan kvalitásu pleját szerezni, szoval 1 évre még jo lesz:

feltöltõ ujra megy

zorrobomber
dzsí, most nézem csak Gerzson is bentvan 😄

zorrobomber
lol

Atesz89
8955 fõ nem túl sok 😞
Grat Zorrobomber! eddig eljutni is szép!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

GTheo
4-3-3 az okés, csak nem így, védõbõl 4 az oké, elõttük egy vkp, elõtte 2 kkp, elõttük két szélsõ tkp felnyilazva, és elöl 1 csatár (inzaghi vagy caracciolo, inkább car). szélsõ tkp meg dzsudzsák és kutuzov. szerintem.

Mekkorára bõvítették a stadionod?
zorrobomber
csodálkoztam volna ha nem így történik :/

POI33
Valaki tudna adni egy jó taktikai felállást ehez a csapatkerethez? Elõre is köszi!
http://images.netbag.hu/20070619/23440484966.jpeg

soma22
semmi gond, remélem átmeneti a gond, majd figyelem, és ha jo szolok

Ars3nal
nemjo a feltolto:C

490-492 torolheto, bocs

Ars3nal

Ars3nal
Ars3nal
a keret

Ars3nal
a keret

http://www.kepfeltolto.hu/?img=2gek

GTheo
Az vicc, köv 2 fordulóban mind2x a Boroval játszok 4napon belül LOL 😄😄😄

Tessék Sel csak neked

zorrobomber
sovány vigasz: ugyanugy 3-1re vertem a gyõrt a kupadöntõn, mint engem a westham <#vigyor5>