Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pfüh, dejó hogy nem vagyok igazi edzõ, iszonyat rossz elõdöntõben kiesni...még virtuálisan is <#falbav>#falbav>

ugyanez volt a porto ellen is az eredmény otthon, idegenben 2-2 lett rendesen támadós taktikkal, szal még nemtom
max annyi, hogy lõttek golt idegenben. érdemes lenne egy igazán jó kontrás taktikot összerittyenteni
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
grat mindenkinek!
hát igen eddie johnson "jó" csatár
nálam is lövöldözi a gólokat, de nálad is kihagy ordító, már-már sikító helyzeteket?
grat végeredményhez is és Hunbasser-nek is az ázsia kupához!
majd nézd meg az arezzo-ban floro flores-t
hát igen eddie johnson "jó" csatár
nálam is lövöldözi a gólokat, de nálad is kihagy ordító, már-már sikító helyzeteket?
grat végeredményhez is és Hunbasser-nek is az ázsia kupához!
majd nézd meg az arezzo-ban floro flores-t
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Gratula hozzá, szép teljesítmény az auszikkal!
nekem nem tünik rossznak ez az eredmény ezzel a csapattal.
sok sikert jövõre
sok sikert jövõre
semmi gond
petruz:
egyszer kontrás taktikként probáltam nem tünt rossznak, de hosszu távon nem probáltam
petruz:
egyszer kontrás taktikként probáltam nem tünt rossznak, de hosszu távon nem probáltam
Taktikai téma: a "8"-as felállású taktikát (vagyis szélsõ védõk helyett wingback-ek, szélsõ középpályások helyett AM-ek, vagy ezek variációi nyilazással) próbálta már valaki? Tapasztalat?
na akkor itt be is lehet fejezni az okfejtést, és a találgatásokat. mindenki szive joga hogy játszik.
Grat!
Az ESMTK csapatát kaptam a magyar kupában az elsõ fordulót pedig a Kecskemét ellen játszom.
Célok:Feljutni, a magyar kupában a legjobb nyolc közé kerülés
Az ESMTK csapatát kaptam a magyar kupában az elsõ fordulót pedig a Kecskemét ellen játszom.
Célok:Feljutni, a magyar kupában a legjobb nyolc közé kerülés
elsõ tétmeccs:
szavasztok!grat jók vagytok(olvastam ám a topikot)
vágjunk is bele az NB 2-be:
és az igazolások:
vágjunk is bele az NB 2-be:
és az igazolások:
hát lehet... de sztem magyaro.n mindenki annak a csapatnak drukkol kb.,ahol lakik. Persze ez nem mindig igaz. Mikor Vecsésnek Montvai bevágta,haverom sírva fakadt 😊 de ez erõs OFF
nem tudok róla hogy az lenne
nehogy már kimaradjon: SZPARI! nehogymá
sztem a géped nem fogja bírni kimodellezni ronaldot 😄
is számít. Ez a lényeg nem más.😊
Ha mégis játszol vele és megtetszik akkor elismerem, addig nem😊
Bár nem fog:Asdsaf
Ha mégis játszol vele és megtetszik akkor elismerem, addig nem😊
Bár nem fog:Asdsaf
Divatcsapatok OLÉ!