121242
Football Manager
-
#120482 Igen, barátom, nézz már vissza akkor légyszíves, hogy én itt hol warezoltam! köszi hello...
Azt meg végképp ne próbáld bemagyarázni, hogy azért ilyen a topic, amilyen, mert 1-2 értelmes régi tag szólni mer(nem elsőre, nem másodikra, hanem rohadtul sokadikra) a rengeteg offért.
tomato33, ha észrevetted volna, nem szokta soha szurkálódni, csak mostmár elegem van a rengeteg lámából, akik hülyére szpemmelik magukat, mert azt hiszik hogy mindent lehet.Ez lenne a rend alapja, hogy ezt a hszt ide, a másikat meg oda.De tudom, egyszerűbb ide benyögni egy félmondatos hsz-t, hogy most krekk e vagy sem.Szégyen...
Részemről lezárva, nem kívánok tovább vitatkozni.Csak szegény Somát sajnálom, már azon sem lepődnék meg, ha Neki is tele lesz egyszer csak a töke, mint az előző házigazdáknak. -
hamary #120481 Emberek, haggyátok már abba, értelmetlen egymást sértegetni, úgyse fogadjátok el a másik igazát.. akkor meg minek? Én nem akarok egyik oldalra se állni, de ha kéne Mor3llo -énak adnék igazat... -
dalackraul #120481 ok kössz de ez csak eredeti fm-hez jó nem? -
karajjj #120480 ha elolvasod, hogy miket javít a patch, ezis bennevan a listában... :D -
tomato33 #120479 Neki szabad, mer 5 éve jedi majszter...:)
na de mostmár tényleg fejezzük be, nem ér annyit - ha vkinek nagy az arca, ennyivel úgyse érsz el semmit hogy irkálsz egy monitor mögé - ha vki ilyen már épp elég gondot rót rá az isten. VAlószinűleg egész nap a monitor előtt ül - és leszar mindent ami körülötte történik... -
#120478 na innentol felejts el ne szinvonalazz -
hamary #120477 ezt most nem értem =( -
#120476 te írtad hogy pöcsfej a játékosra... csak hoztad a színvonalad. -
dalackraul #120475 üdv all és grt!!!
óriási játékhibát vettem észre debrecennel a liga kupába megnyertem a csoportom a honvéd előtt és a 2 csoportkörbe ugyan az a csoportom pedig a nyíregyháza és a diósgyőr elméletileg kiesett!!! -
Levike25 #120474 haver a 2005-ös verzió óta fórumozok itt,csak nem írok minden nap úgyhogy nekem ne mutasd be milyen volt a hangulat itt!én is tudom milyen volt. egyébként azon meg érdemes lenne elgondolkozni, hogy miért lett ilyen a fórum. nem azért mert az új játék kiadásakor az embereke kérdéseket tesznek fel, hanem az ilyen fikázások miatt amit mcfrost tett az előbb. és ne mond hogy nincs igazam, mert tudjátok jó lmiről beszélek. Mecfrost neked meg annyit, hogy ha nem tudsz valamire reagálni, akkor ne rd hogy szánalmas vagy, mert így asszem elveszetetted a meccs előtti interjú csatát:) és különben is miért kell kérnem egy arcoskodó nagyképű ember engedélyét, vagy bárkiét, hogy egy szabad államban egy nyilvános fórumon azt kérdezzek amit akarok, ha a játékkal kapcsolatos. ja és olvass vissza pár napot, amikor megjelenés előtt felkerültek torrent oldalakra a játék, akkor ti véletlenül nem warezoltatok itt mindenkivel együtt???szerintem igen! -
#120473 meg en???betalalsz offtopikban itt meg nem tudsz ertelmesen valaszolni ennyi. -
Solt #120472 Urak! Fejezzük be! Valahol mindkét félnek igaza van! Egyik oldalról teleszemeteltük a topicot, mikor többször is szépen szólva lett, hogy ezeket az off-ba. A másik oldalról viszont tényleg tenyérbemászó a stílus, még akkor is ha jogos a leszúrás! Próbáljunk meg felnőtként viselkedni... -
#120471 pöcsfej ... úristen -
#120470 Hehehe, pont most játszottam ugyanezt le, csak a másik irányból (a VVV-vel vagyok) és... 1-0-ra nyertem! A gólt Amrabat lőtte itt is. Bár nem mondom, meleg volt a pite, de a kapusom (Wintjens) szinte önkívületben védett, természetesen ő lett a meccs embere is. Pláne, ha bemegy az elején Dijk lövése, akkor mi lett volna! :)
Ez volt a 4. forduló és az első győzelem (sőt, az első pontjaim :) ). Korábban Twente 2-4, Feyenoord 1-2, Ajax 0-3, majd a kupában (2. kör) Dordrecht 1-0 és most PSV 1-0. Remélem, ez ad annyi erőt a csapatnak, hogy meginduljunk fölfelé. :)
-
tomato33 #120469 Hülye gondod meg max neked van...milyen kár hogy nem vetted még észre... -
#120468 szánalmas vagy tényleg..... -
tomato33 #120467 elnézsét kérek- 455re akart menni... -
tomato33 #120466 Ha normális fórumot akarsz meg hogy hallgassanak rád kommunikálj emberi módon, ne úgy mint egy retardált.. -
karajjj #120465 neb*sszmá :O tényleg ennyi hiba volt benne?????
amúgy én vagyok a hülye, vagy tényleg két #120461 van? :D -
tomato33 #120464 Akkor se igy szólalj meg- mér ki a t*k*m vagy te? normálisan is lehet kommunikálni, nem milyen menúő vagy mer tudod hol a helyed... -
#120463 Ha felraktam a uj peccset és utána megkrekkeltem azért még élni fog a peccs hatása? -
#120462 koszonom szepen -
#120461 egyébként a meccset ugyanúgy nézed, de nem tudsz beleszólni meccs közbe a taktikába, helyetted az asszisztens kezeli azt. -
punkers #120461 ez hivatlaos patch? -
#120460 Van joga fikázni, hidd el, ha csak visszaolvasnál egy kb 2 évvel ezelőtti oldalt , meglátnád, hogy akkor milyen hangulat uralkodott itt...de mind1...
Mostmeg folyamatosan warez, meg a tökömtuggya mi folyik itt. -
#120459 te bazdmeg ertelmesen nem tudsz az emberhez szolni inkabb ne szolj......ha meg tudsz ertelmes valaszt adni tedd meg. -
#120458 MIért ajánlott új játékot kezdeni?? csak eredetihez lehet? vagy a nem eredetinél crackelni kell normálisan és megy? -
Levike25 #120457 haver nem azért de te amióta visszajöttél ebbe a fórumba folyton csak fikázol mindenkit!tudod elképesztően sajnálom már most az unokáid, mert rettenesen házsártos öreg ember lesz a nagyfaterjuk!ja és ha nem érdekel a többiek hozzászólása, akkor ne olvasd ezt a fórumot cimbora! -
#120456 összeomlik a világ -
#120455 vegyél vissza ember, sztem foggalmad sincs h mit is mondtál és kinek.
A FŐ, ismétlem, a FŐ topicba a karrierek leírásai,képek,meccsélmények,beszámolók valók.Nem pedig az, hogy mit ettél ebédre, hogy ez a krekk jó e ehhez, vagy éppen ajánljatok már egy jó játékost balra, mert hülye láma vagyok, és lusta vagyok keresni a játékba.
Elég kiborító ami itt folyik, FÁRADJATOK ÁT A HÜLYE GONDJAITOKKAL AZ OFF-ba!!! -
tomato33 #120454 Nyugodj már meg attól hogy téged nem érdekel -
#120453 looooooooooooooooool eltiltottak egy meccsrol mi lesz most?:))))))))) -
#120452 direkt lett létrehozva egy off és help topik , de basztok rá!
ide nyomjátok a sok szart , de minek?
ha betéved valaki akkor 20 hsz között jó ha talál 1 értelmeset!
ébresztő!!!
-
#120451 basszus, a 90.percben majdnem szívrohamot kaptam :)
-
Solt #120450 csatlakozom... én is beérem egyszavas válasszal! :))) -
#120449 nem tudom beszúrni,mert több mint 25 ezer karakter :D
ezt pedig elfelejtettem:
AJÁNLOTT új játékot kezdeni
feltöltöttem IDE -
Levike25 #120448 milyen volt egy-két embernek?szerintem nem nekem akartál válaszolni:) -
#120447 uhh,ilyen már volt a 2007-ben is egy-két embernek :) -
Levike25 #120446 szóval nem kell hozá új krek????Egy szavas válasz kell nem több:) -
hamary #120445 ha nyerek nem érdekel a meg nem adott gól :)