Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Kezdtem azt hinni, hogy normalizálódott a topik, de csak több és több lesz a barom. Van egy kis hiányérzetem, de majd elmúlik.😄DDDDD Inkább ne jött volna ki ez a 2008, mert eddig aránylag normális emberek fordultak itt meg. nem csodálkozom, hogy a régi tagoknak ki van a faxuk.😊)) Meg tudom õket érteni-😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Boccs és kössz!

uhh, az akkora gólt vágott a Readingnek 😄 😄

én a michael johnson-t szándékozom a citybõl<#smile>
Vela télleg jól nyomja.. Szándékozom majd megvenni a Man Citybe Rosickyval eggyüt 😛 De inkább Eboué

áh, új menedzserként visszakerültem aliverpoolhoz, szerintem senkinek sincs kedve a granadával játszani, csak ha kihívást keres. vettem egy pár játékost: merida, crosas, manuel fischer, tuia, zuiverloon, ryan donk és zárate(olvastam sokan "használják") 20 meccs után 7. hely, irány a dobogó!
az nálam is úgy szokott lenni, ahelyett, hogy elgurítanák a kapus mellett, inkább belelövik
Mor3llo
olyan szerencsétlene vagyunk mint az állat...2kapufa, kb 2 olyan helyzetünk volt, ahol 1méterrõl belebikáztuk a kapusba...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kraawz
Arsenallal új gammát kezdtem,természetesen a cél a bajnokság és a BL-megnyerése. Bajnokságban csak 4.nek várnak,sztem elõrébb végzünk 😊 A csapat egyenlege 66M font,kaptam 30at igazolni. Az Arsenalban a jövõ legjobbjai vannak szerintem( Walcott , Vela , Merida ) ,meg rengeteg fiatal (Adebayor,Bendtner , Van Persie ) és van jó pár tapasztalt játékos is ( Rosicky,Hleb ) .. Négy játékos van , akiket az évek során le akarok igazolni majd, a legelsõ Rosina lenne, utána majd minden szezonban ha lesz pénzem, jön Cavani , Silva és Nasri.. Fabianski nem tudom,mien 2. kapusként kipróbáljuk<#gonosz1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

megnézem õket, kösziszépen
nekem a 2007-be a juvéhoz az olasz másodosztályba egész jutányos áron(szinte ingyen) jött Tom Bertram és Mark Otten, harmadik szezonra olyan szintû védõk lettek, hogy a Milan és az Inter vitte volna õket...
ismerem, fm07-ben palermoval gólzáporokat rendeztem vele meg sinclairrel, rastelli, bryant, tuia...
asszem visszamegyek az idõben, inkább azzal tolom.
majd még olvasom, hogy ki milyen tehetséggel zúz. hátha le tudom majd igazolni a granadába. na forza palermo
Fabio Capello
az a chilei srác az egyik legtehetségesebb fiatal a gammában

Mike94
sztem millant ismerni kéne õ eléggé közismért plája :p

feltûnt,
én csak pár nevet kértem, akik szinte ingyen jönnének spanyol másodosztályba, de sebaj, csak egy chilei srác jön vmi millán. õ majd megváltja a világot
Fabio Capello
ha nem tûnt volna fel, itt abszolút nem divat cselszkivel lenni... de ahogy gondolod

hierro már edzõ... 😞
a játékosfigyelõim fabatkát se érnek.
jó, viccet csinálok én is belõle.. gyerünk...csinálok egy új menedzsert a cselszinél, az a menõ jeeaaa
Mike94
de az is lehet h david silvára 😄
v éppen raúlra, õ is fiatal csak mindennapi szemmel nézve és nem focis szemmel 😊

nem de valaki befigyelhetné, hogy jó e? 😄

ésezthol?

kraawz
mondjuk hierro ? 😄

miki36
<#eljen>
2 év múlva nagyondurva lesz, grat

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fabio Capello
szerintem David Villára gondolt.... 😄D

Mike94
fernando torres <#gonosz1>
ügyes fiatal spanyol és nem bojan <#gonosz1>

Mor3llo
Na, itt a srác.Fizikálisan gyenge, de majd itt beedzõdik 😛

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
ezért van a játékosmegfigyelõ... sztem.

ááá, nemismerem egyáltalán a spanyol másodosztályt. valami ügyes fiatal spanyolt mondjatok kérlek, ne bojan-t értelemszerûen
Mor3llo
Szép jó estét ! Az utóbbi 1-2 napban nem sok idõm volt játszani, most éppen a téli szünet elõtt vagyok, és már csak 1 meccs van hátra...a PSV elleni idegenbeli mérkõzés :S félek a meccstõl, eléggé, mivel az elsõdleges csatárom, Makaay, hihetetlenül nagy hullámvölgyben van(rengeteg helyzetet hagy ki, és utoljára október elején rúgott gólt(!!!) ).Jött 1 brazil 18 éves gyerek, Wendellnek hívják, 6 millióért vettem, elég tehetségesnek tûnik.Majd szúrok képet.
És utólag is, nagy grat minden menedzsernek! 😊

Látta már vki ezt?

Football Manager 2008 No-CD Crack File-JC

Games : Windows : Game Rip : English
the instructions are inside (for the people who dont know what they are doing)

there is no bugs SO FAR in this crack, here is a screenshot of the euro 2008 draw (FEB 08) which proves none of the poorer nations have qualified

http://i19.photobucket.com/albums/b198/STRATMAN2005/4cf2de1a.jpg
tessék
az offtopikba be volt linkelve
Mike94
emlékeim szerint (ne higgy neki) pár oldallal visszább már 2x linkeltek events fájlt 😊

Fabio Capello
az bizony kellemetlen.....

Ja ezt vágom de nekem nincs meg az eredeti

halihelo
liverpoollal kezdtem egyet, de mikor lesérült egypár sztár, nem jöttek az eredmények és sorra buktam el a meccseket. kirúgtak... nemvészes. de aztán melo..
hát igen, nehezen vettek fel, de végülis spanyol másodosztály GRANADA
full utolsó, ejj mondom, ez kihívás. szóval most tudnátok néhány spanyol olcsó ászt felsorakoztatni? grazie<#help>
Sziasztok!
Én Manchester Uniteddal nyomom, a bajnokságban élen állok félévnél, de az Arsenal szorosan mögöttem áll. Tehát mondhatjuk az eredmények nem rosszak, azonban néhány játékos elégedetlen. Pl vidic, huntelaar nem szereti tevezt, vagy louis saha nem szereti giggset. Az ilyen esetekben mit tanácsoltok? (persze anélkül, h el kéne adjam giggset vagy tevezt)

kraawz
12 meccse nyeretlen voltam,ez nem az én stílusom,szal lemondtam,pedig 13.ok voltunk..

nekem minden meccsen van 1-2
DaMarcus
igen "elég" sok a megnem adott gól sajnos reméljük ezt majd a peccs javítja 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

a "match events" mappába visszamásolod az eredeti events.cfg-t
Hi all!

Newcastle-lel kezdtem egy idényt fm2008-ban. Egész jól megy. 4. helyen vagyunk de idegenben siralmasan megy a játék. Leigazoltam a Gerát és Kewell-t is. Egész jól megy nekik.

A kérdésem az, hogy nektek is sok meg nem adott gól van egy meccsen? (akár les, akár szabálytalanság miatt)

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

DaMarcus
ha graphic helyett graphicS-t írsz 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

és hogy?

olvastam a nagy fehér efektusról?mitõl is van?
kraawz
Dean Bouzanis 18 Austral/Greek

Mike94
esetleg nem Mihaylovnak hívják? 😊

myl0
megprobálom köszönöm

gondolom bemásoltad a magyar kommentárt...
rakd vissza az eredetit
kraawz
Sikerült a Pooltól igazolnom egy 18 éves kapust.. Elég tehetségesnek jósolják,és a fontosabb értékei már most 19-17-16-16 ( Handling-Aeral Ability,Jumping,Positioning)

myl0
sziasztok! A következõ a problémám:
Amikor meccset játszom az fm 2008-al a következõ hiba üzenettel kidob a játékból: "array accces out of bounds", ha valaki tudja, hogy ezt a hibát hogyan lehet ki küszöbölni legyen szives ossza meg velem, a segítséget elõre is köszi és boccs az offért!
üdv.: myl0

Mike94
nah jó sztem egyezzünk meg abba h mki azt használ amit szeret 😊
ez lsz az "esgé"-i békeszerzõdés amit 2007.okt. 24én írtak alá az sg-sek 😛

Magic Boy
Látom te semmit se változtál<#vigyor0>, de most igazad van.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.