Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Never say never!\" W Churchill

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
asszem visszamegyek az idõben, inkább azzal tolom.
majd még olvasom, hogy ki milyen tehetséggel zúz. hátha le tudom majd igazolni a granadába. na forza palermo
én csak pár nevet kértem, akik szinte ingyen jönnének spanyol másodosztályba, de sebaj, csak egy chilei srác jön vmi millán. õ majd megváltja a világot
a játékosfigyelõim fabatkát se érnek.
jó, viccet csinálok én is belõle.. gyerünk...csinálok egy új menedzsert a cselszinél, az a menõ jeeaaa
v éppen raúlra, õ is fiatal csak mindennapi szemmel nézve és nem focis szemmel 😊
ésezthol?
2 év múlva nagyondurva lesz, grat
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
És utólag is, nagy grat minden menedzsernek! 😊
Football Manager 2008 No-CD Crack File-JC
Games : Windows : Game Rip : English
the instructions are inside (for the people who dont know what they are doing)
there is no bugs SO FAR in this crack, here is a screenshot of the euro 2008 draw (FEB 08) which proves none of the poorer nations have qualified
http://i19.photobucket.com/albums/b198/STRATMAN2005/4cf2de1a.jpg
liverpoollal kezdtem egyet, de mikor lesérült egypár sztár, nem jöttek az eredmények és sorra buktam el a meccseket. kirúgtak... nemvészes. de aztán melo..
hát igen, nehezen vettek fel, de végülis spanyol másodosztály GRANADA
full utolsó, ejj mondom, ez kihívás. szóval most tudnátok néhány spanyol olcsó ászt felsorakoztatni? grazie<#help>#help>
Én Manchester Uniteddal nyomom, a bajnokságban élen állok félévnél, de az Arsenal szorosan mögöttem áll. Tehát mondhatjuk az eredmények nem rosszak, azonban néhány játékos elégedetlen. Pl vidic, huntelaar nem szereti tevezt, vagy louis saha nem szereti giggset. Az ilyen esetekben mit tanácsoltok? (persze anélkül, h el kéne adjam giggset vagy tevezt)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Newcastle-lel kezdtem egy idényt fm2008-ban. Egész jól megy. 4. helyen vagyunk de idegenben siralmasan megy a játék. Leigazoltam a Gerát és Kewell-t is. Egész jól megy nekik.
A kérdésem az, hogy nektek is sok meg nem adott gól van egy meccsen? (akár les, akár szabálytalanság miatt)
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
rakd vissza az eredetit
Amikor meccset játszom az fm 2008-al a következõ hiba üzenettel kidob a játékból: "array accces out of bounds", ha valaki tudja, hogy ezt a hibát hogyan lehet ki küszöbölni legyen szives ossza meg velem, a segítséget elõre is köszi és boccs az offért!
üdv.: myl0
ez lsz az "esgé"-i békeszerzõdés amit 2007.okt. 24én írtak alá az sg-sek 😛