121242
Football Manager
-
tomato33 #120522 légyszives gyere át, énis ilyenekekel vagyok elfoglalva. TELJESEN IGAZUK van, én cask a stiluson akadtam ki:) Azonkivül nemsokára ésnis szeretnék ideirni karrieres dolgokat, de előtte van jó pár kérdésem:)
Börnadrágom haweros nézz át:) bocs a spammér:) -
karajjj #120521 lol, mi szervezkedés megy itt :DDDDD
de engem meg kihagytok? -
#120520 "haver a 2005-ös verzió óta fórumozok itt,csak nem írok minden nap úgyhogy nekem ne mutasd be milyen volt a hangulat itt!"
Dehogy tudod! fogalmad sincs a régi hangulatról!! -
#120519 milyen technikai tanácsokra gondoltál ? arra hogy a logókat hova ? szerinted ezek hozzátartoznak egy menedzseri karrierhez ? hmm...nem ? igen, nem!
ez mind offtopicos hsz....... -
zsilike #120518 pont ezért égetted le magad totál -
#120517 válasz gombot plíz h átlátható legyen a dolog, thx -
zsilike #120516 igaz tényleg,kit igazoljak...gáz kérdések,DE technikai tanácsokat hadlehessen kérni,mert nincs kedvem másolgatni vakra,aztán ujrainstall.... -
#120515 Azért mert ilyen barmokkal van tele a topik, mint te is, meg a többiek. Észre vehetnétek magatokat! Bár ehhez nem kevés intelligencia kellene.:DDDDD -
#120514 pedig nem is neked címeztem :)
az sg 100k hsz felett szokott bugzani. -
zsilike #120513 inkább légyszi a kérdéseimre adj tömör választ,ha tudsz segiteni,elég lényeges kérdések....különben LAPOSKUSZÁS.te kis szervezkedö vamzer -
zsilike #120512 Üdvözlet. Szerintem nem én vagyok az egyedüli,aki észrevette,hogy mostanában nagyon felhígult a főtopik. Ezért egy, az sg-től különálló,de SG motorral működő , saját fórumra költöztetnék pár topiklakót. Ez az egész teljesen csendben történnne. Néhány embert hívnék,sztem 5-6 emberrel is lehet jó fórumot létrehozni. Aztán ha úgy gondoljuk,hogy a főtopikba bekerült egy rendes tag,akkor őt is 'megcélozzuk'.
Akikre gondoltam elsősorban:
Morello(Lederhose) Capello Damarcus(Mike) Myky Pisti Menyus kraawz GTheo Hunbasser
Mit szólnál hozzá ?-----------------------Na no comment gratulálok segfejek,ilyen üzit kapok,aztán mégegyet h nem nekem jött!nem is irtam,csak értelmes dolgokat?nagyon leégtetek seggfejek,hány évesek vagytok összesen? -
zsilike #120511 3d-s player style rol tud valaki vmt,használjátok a tavalyit? -
cain #120510 esetleg tényleg nem tudja, mit kell csinálni. még mindig van rá lehetőség, hogy NE reagálj. -
#120509 De ha már 30x kérdezi meg ugyanaz az ember? -
SuLtAN17 #120508 Nálam Shahktarba nyomta Van der Vaart és csak jót tudok róla mondani. 40 meccsen 28 gólpassz és 19 gól. Tényleg brutális főleg ha berakod AMC-be és magas kreatív szabadságot adsz neki és free role-t akkor arat. Pandevet megvettem egyszer és szerintem iszonyatosan jó és olyan 186 lesz a PA-ja és vagdossa gólokat csak ugye nem EU-s. -
cain #120507 Emberek, nézzetek már körbe!
Nem igaz, kb. két helyen lehetnek a cuccok, a játék könyvtárában valahol, vagy a Dokumentumokon belüli mendzseres mappában. Tessék már egy kicsit önállónak lenni! Kicsit keresgetni kell, de ne várjuk már állandóan, hogy mindent a szánkba adjanak. Mi lesz így veletek?
Fél topik arról szól, hogy mondjatok egy jó védőt/csatárt/akármit, vagy mi hol található. Olyan kérdések, amelyek már ezerszer elhangzottak régebben. Kicsit nyissuk már ki a szemeinket!
Ezt nem cseszegetésből írom, de legyetek már egy kicsit önállóbbak. Nem nehéz, bár való igaz, hogy kell egy kis időt ráfordítani.
ne haragudj, de nagyon nincs igazad. lehet, hogy a real madridba egy freddy guarín bármikor elmegy, de míg a tavalyi, vagy az azelőtti verzióban jó eséllyel eljött már az elején egy magyar csapathoz is, addig most az auxerreben vagy hol kezd, és esély sincs leigazolni. ami a másik oldal, hogy én annak idején nagyon sokat nyomtam a 2005-7es verziókkal, mindig ugyanazzal a csapattal, de most mégsem jutott eszembe az, hogy kit igazoljak jobbfutónak. szégyen-nem szégyen, nem az fm tölti ki hétköznapjaimat évek óta. most képzeld el, hogy olyanhoz vágod hozzá, hogy "struktúrálisan ugyanaz" (ami így ebben a formában nem igaz), meg hogy ezerszer elhangzott - biztos így van, de az adatbázis már egy éves, amiben az igaz volt. még a saliga csítpléjákat sem engedte el a loki, rezest meg pláne -, aki még az életben nem játszott a sorozat előző részeivel. biztosan hatalmas segítség lenne, de hát aki hülye, az dögöljön meg, nemde?
a faq pedig nagyon naprakészen a 2006os verzióhoz szól, illetve egy része annak demójához. akiben túlteng a segítési hajlam, és az energia, az inkább oda írja le egyszer, és ne ide ezerszer. kevesebb karakter az rtfm. :P -
zsilike #120506 labdát lecserélte már vk 08ban?akkor irjon mert már mindenhogy probálkoztam! -
#120505 én a pompey-ba elhoztam huszti-t is meg vaart-t is
két kedvenc csítpléjám :) -
#120504 Van der Vaart vagy Pandev nyomta már vkinél? Vélemények róluk? Spurssel kezdtem, eddig Huszti és Kewell jött, még egy irányító kéne és a középpályáról vkit eladni ( Routledget mondjuk...) -
karajjj #120503 na izzítom a real mentést, mert ma még időm se volt, hogy játszak és má elvonási tüneteim vannak...
felcsaptam a patch-et, úgyhogy remélem mostmár jobb lesz a játék
ezt az "egyénivéleménynyílvánítástamásikról" nem lehetne az offban folytatni? -
#120502 erről annyit h amikor én itt megjelentem én se tudtam többet és akkor is egy hasonló válság volt itt és be lehetett illeszkeni karriert bemutatni, csak kell tudni h kell használni a szavakat
még annyit h a régiek helyébe már nekem is elegem lenne és ezentúl én ilyen témába nem nyilatkozom senki oldalára nem állok -.- -
#120501 Nordin Amrabat (AM RC/FC), a holland VVV-nél keresd, kicsivel millió feletti az értéke, de ígéretesnek tűnik (az editor szerint 116/144-es).
Egyébként a patch nem update-elte az adatbázist, vagyis sztem a korábbi mentések simán továbbvihetők, vszleg nem kell újat kezdeni.
-
tomato33 #120500 Igy kapjon kedvet egy új ember-fórumozni meg karriert bemutatni -
tomato33 #120499 Szpemmeltem:) -
#120498 nyuki tesa -
#120497 Amrabat gyors, erőszakos, technikás, és nagyon jól lefordul az embereiről. Ő most nálam az AMC/FC.
Közben feltettem a patch-et én is, és nem kezdtem újat, hanem a VVV-t folytattam. A De Graafschap-ot minden várakozás ellenére idegenben 4-1-re elkentem :), és jól látszott, hogy minden szépen helyreállt, a letámadás nagyon jól működik, a hátrálás is minimális lett (a gyáva és/vagy fáradt védők hajlamosabbak erre). Visszavont gólom sem volt egyelőre (bár még csak egy meccs ment le, erre még nem lehet mondani semmit :) ).
Szóval eddig határozottan jónak tűnik a patch.
-
#120496 Te szpemmeltél?
Nem.
Minek veszed magadra?
Szóltam hozzád?
Nem.
Akkor ? -
tomato33 #120495 Nem mondta senki hogy nincs igazad....nem az igazon kell lovagolni... -
#120494 Nem védem meg magam , mert igazam van ....
Nem említettem senki nevét erre eldöntitek hogy milyen ember vagyok és előre vetítitek a sorsom!
Ahelyett , hogy aki ide dobálja a sok szemetet az elgondolkodna, hogy tényleg bazdmeg , ennek a monitor elött ülő , nagyképű köcsögnek igaza van.
Mert ha bemész másik fórumba és ott kezdesz el szemetelni , úgy elzavarnak mint a pinty és még büntit is kapsz!
Erre itt osztjátok az észt , mikor már minden stílusban el lett mondva mit hova.
De nem használ... -
#120493 milyen ambarat en nem talalom -
#120492 Nem csak eredetihez jó a crack, mert nekem megy simán. Amúgy a sok vita után már egy kis fm-ről is essen szó. Újrakezdtem a Forestel és szerencsére mgint jól megy, igaz most sajnos annyira nem figyeltem mindnre oda mint az első mentésnél, mert most ez már nem olyan ,mert már lejátszottam egyszer ezeket a meccseket és így elég szar, így csak szimulálgatom a meccseket, majd úgy is a másodosztály lesz a nehezebb sőőőt... Remélem nem baj, hogy nem kezdek újat , ha jól emlékszek a tavalyinál se kellett újat kezdeni hozzá, hogy javítson rajtaJAVÍTSATOK KI HA NEM ÍGY VAN. -
tomato33 #120491 Egyébként most hogy kijött a patch fogom elinditani a játékot először úgy hogy játszom is vele...és ióta van 2008 kérdeztem vagy 5töt nem ugye senki nem válaszolt semmire... ennyit erről. csináljatok még egy offot...
lámáknak meg idegbajos régi játkosoknak... -
Levike25 #120490 oké én befejeztem, de ha mcfrost meg akarja védeni magát majd megvédi ha nem, akkor nem. egyébként meg jó játékot részemről lezártnak tekintem a dolgot. de azért tényleg gondoljon vissza mindenki, mennyi fikázás ment itt. jó játékot! -
hamary #120489 Érdekes, angol bajnokságba tudok kölcsönözni évközben, de csak kapusokat :| Kölcsönvettem Almuniat az Arsenaltól, remélem jól fog teljesíteni. -
tomato33 #120488 Akkor meg szállj le a földre, és tkintsd ezt mint egy nyilt napot - ne mint egy katonaságot. Tudod mit folymatosan ezt cisnáljátok...
tavaly regeltünk kérdeztünk vmit mikor még enm tudtuk merre hány méter... azt se tudtuk mi fán terem ez a fórum, és egyből vagy 5en szúrtatok le(nemtudom te hol voltál) nem úgy "hogy légyszives fáradj a fórumba".
Ne haragudj de modnok egy csúnyát: annyira fogom kinyalni a segged mint te az enyém.
lezárva..vagy vágjál vissza ha jólesik... egyébként akkor 3an kiléptek a fúrumból csak azért ahogy velünk bántatok... -
#120487 Amrabatot én is figyelgettem, 1 jópárszor otthagyta a védelmem, mint ahogy a 2 rúgott gólja is mutatja :D -
#120486 Egy sárga lap mindenkinek... -
#120485 Rangadó, nem rossz ez az 1 pont azért.
-
tomato33 #120484 teljesen igazad van...tudod mit?
Mor3llo -nak igaza van, nem mondtam egy szóval sem hogy nincs...nem azzal volt a problémám -
hamary #120483 bocsánat, véletlenül kétszer küldtem el :(