121242
Football Manager
  • tomato33
    légyszives gyere át, énis ilyenekekel vagyok elfoglalva. TELJESEN IGAZUK van, én cask a stiluson akadtam ki:) Azonkivül nemsokára ésnis szeretnék ideirni karrieres dolgokat, de előtte van jó pár kérdésem:)

Börnadrágom haweros nézz át:) bocs a spammér:)
  • karajjj
    lol, mi szervezkedés megy itt :DDDDD

de engem meg kihagytok?
  • JackDaniels #120520
    "haver a 2005-ös verzió óta fórumozok itt,csak nem írok minden nap úgyhogy nekem ne mutasd be milyen volt a hangulat itt!"

Dehogy tudod! fogalmad sincs a régi hangulatról!!
  • Mor3llo
    milyen technikai tanácsokra gondoltál ? arra hogy a logókat hova ? szerinted ezek hozzátartoznak egy menedzseri karrierhez ? hmm...nem ? igen, nem!
    ez mind offtopicos hsz.......
  • zsilike
    pont ezért égetted le magad totál
  • Hegeace
    válasz gombot plíz h átlátható legyen a dolog, thx
  • zsilike
    igaz tényleg,kit igazoljak...gáz kérdések,DE technikai tanácsokat hadlehessen kérni,mert nincs kedvem másolgatni vakra,aztán ujrainstall....
  • JackDaniels #120515
    Azért mert ilyen barmokkal van tele a topik, mint te is, meg a többiek. Észre vehetnétek magatokat! Bár ehhez nem kevés intelligencia kellene.:DDDDD
  • hunbasser
    pedig nem is neked címeztem :)

az sg 100k hsz felett szokott bugzani.
  • zsilike
    inkább légyszi a kérdéseimre adj tömör választ,ha tudsz segiteni,elég lényeges kérdések....különben LAPOSKUSZÁS.te kis szervezkedö vamzer
  • zsilike
    Üdvözlet. Szerintem nem én vagyok az egyedüli,aki észrevette,hogy mostanában nagyon felhígult a főtopik. Ezért egy, az sg-től különálló,de SG motorral működő , saját fórumra költöztetnék pár topiklakót. Ez az egész teljesen csendben történnne. Néhány embert hívnék,sztem 5-6 emberrel is lehet jó fórumot létrehozni. Aztán ha úgy gondoljuk,hogy a főtopikba bekerült egy rendes tag,akkor őt is 'megcélozzuk'.

Akikre gondoltam elsősorban:

Morello(Lederhose) Capello Damarcus(Mike) Myky Pisti Menyus kraawz GTheo Hunbasser

Mit szólnál hozzá ?-----------------------Na no comment gratulálok segfejek,ilyen üzit kapok,aztán mégegyet h nem nekem jött!nem is irtam,csak értelmes dolgokat?nagyon leégtetek seggfejek,hány évesek vagytok összesen?
  • zsilike
    3d-s player style rol tud valaki vmt,használjátok a tavalyit?
  • cain
    esetleg tényleg nem tudja, mit kell csinálni. még mindig van rá lehetőség, hogy NE reagálj.
  • McFrost
    De ha már 30x kérdezi meg ugyanaz az ember?
  • SuLtAN17
    Nálam Shahktarba nyomta Van der Vaart és csak jót tudok róla mondani. 40 meccsen 28 gólpassz és 19 gól. Tényleg brutális főleg ha berakod AMC-be és magas kreatív szabadságot adsz neki és free role-t akkor arat. Pandevet megvettem egyszer és szerintem iszonyatosan jó és olyan 186 lesz a PA-ja és vagdossa gólokat csak ugye nem EU-s.
  • cain
    Emberek, nézzetek már körbe!

Nem igaz, kb. két helyen lehetnek a cuccok, a játék könyvtárában valahol, vagy a Dokumentumokon belüli mendzseres mappában. Tessék már egy kicsit önállónak lenni! Kicsit keresgetni kell, de ne várjuk már állandóan, hogy mindent a szánkba adjanak. Mi lesz így veletek?

Fél topik arról szól, hogy mondjatok egy jó védőt/csatárt/akármit, vagy mi hol található. Olyan kérdések, amelyek már ezerszer elhangzottak régebben. Kicsit nyissuk már ki a szemeinket!

Ezt nem cseszegetésből írom, de legyetek már egy kicsit önállóbbak. Nem nehéz, bár való igaz, hogy kell egy kis időt ráfordítani.

ne haragudj, de nagyon nincs igazad. lehet, hogy a real madridba egy freddy guarín bármikor elmegy, de míg a tavalyi, vagy az azelőtti verzióban jó eséllyel eljött már az elején egy magyar csapathoz is, addig most az auxerreben vagy hol kezd, és esély sincs leigazolni. ami a másik oldal, hogy én annak idején nagyon sokat nyomtam a 2005-7es verziókkal, mindig ugyanazzal a csapattal, de most mégsem jutott eszembe az, hogy kit igazoljak jobbfutónak. szégyen-nem szégyen, nem az fm tölti ki hétköznapjaimat évek óta. most képzeld el, hogy olyanhoz vágod hozzá, hogy "struktúrálisan ugyanaz" (ami így ebben a formában nem igaz), meg hogy ezerszer elhangzott - biztos így van, de az adatbázis már egy éves, amiben az igaz volt. még a saliga csítpléjákat sem engedte el a loki, rezest meg pláne -, aki még az életben nem játszott a sorozat előző részeivel. biztosan hatalmas segítség lenne, de hát aki hülye, az dögöljön meg, nemde?
    a faq pedig nagyon naprakészen a 2006os verzióhoz szól, illetve egy része annak demójához. akiben túlteng a segítési hajlam, és az energia, az inkább oda írja le egyszer, és ne ide ezerszer. kevesebb karakter az rtfm. :P
  • zsilike
    labdát lecserélte már vk 08ban?akkor irjon mert már mindenhogy probálkoztam!
  • Mike94
    én a pompey-ba elhoztam huszti-t is meg vaart-t is
    két kedvenc csítpléjám :)
  • GTheo
    Van der Vaart vagy Pandev nyomta már vkinél? Vélemények róluk? Spurssel kezdtem, eddig Huszti és Kewell jött, még egy irányító kéne és a középpályáról vkit eladni ( Routledget mondjuk...)
  • karajjj
    na izzítom a real mentést, mert ma még időm se volt, hogy játszak és má elvonási tüneteim vannak...

felcsaptam a patch-et, úgyhogy remélem mostmár jobb lesz a játék

ezt az "egyénivéleménynyílvánítástamásikról" nem lehetne az offban folytatni?
  • Mike94
    erről annyit h amikor én itt megjelentem én se tudtam többet és akkor is egy hasonló válság volt itt és be lehetett illeszkeni karriert bemutatni, csak kell tudni h kell használni a szavakat
    még annyit h a régiek helyébe már nekem is elegem lenne és ezentúl én ilyen témába nem nyilatkozom senki oldalára nem állok -.-
  • PetruZ
    Nordin Amrabat (AM RC/FC), a holland VVV-nél keresd, kicsivel millió feletti az értéke, de ígéretesnek tűnik (az editor szerint 116/144-es).

Egyébként a patch nem update-elte az adatbázist, vagyis sztem a korábbi mentések simán továbbvihetők, vszleg nem kell újat kezdeni.
  • tomato33
    Igy kapjon kedvet egy új ember-fórumozni meg karriert bemutatni
  • tomato33
    Szpemmeltem:)
  • DONGUBA
    nyuki tesa
  • PetruZ
    Amrabat gyors, erőszakos, technikás, és nagyon jól lefordul az embereiről. Ő most nálam az AMC/FC.

Közben feltettem a patch-et én is, és nem kezdtem újat, hanem a VVV-t folytattam. A De Graafschap-ot minden várakozás ellenére idegenben 4-1-re elkentem :), és jól látszott, hogy minden szépen helyreállt, a letámadás nagyon jól működik, a hátrálás is minimális lett (a gyáva és/vagy fáradt védők hajlamosabbak erre). Visszavont gólom sem volt egyelőre (bár még csak egy meccs ment le, erre még nem lehet mondani semmit :) ).
    Szóval eddig határozottan jónak tűnik a patch.
  • McFrost
    Te szpemmeltél?
    Nem.
    Minek veszed magadra?
    Szóltam hozzád?
    Nem.
    Akkor ?
  • tomato33
    Nem mondta senki hogy nincs igazad....nem az igazon kell lovagolni...
  • McFrost
    Nem védem meg magam , mert igazam van ....
    Nem említettem senki nevét erre eldöntitek hogy milyen ember vagyok és előre vetítitek a sorsom!
    Ahelyett , hogy aki ide dobálja a sok szemetet az elgondolkodna, hogy tényleg bazdmeg , ennek a monitor elött ülő , nagyképű köcsögnek igaza van.
    Mert ha bemész másik fórumba és ott kezdesz el szemetelni , úgy elzavarnak mint a pinty és még büntit is kapsz!
    Erre itt osztjátok az észt , mikor már minden stílusban el lett mondva mit hova.
    De nem használ...
  • DONGUBA
    milyen ambarat en nem talalom
  • Pisti1026
    Nem csak eredetihez jó a crack, mert nekem megy simán. Amúgy a sok vita után már egy kis fm-ről is essen szó. Újrakezdtem a Forestel és szerencsére mgint jól megy, igaz most sajnos annyira nem figyeltem mindnre oda mint az első mentésnél, mert most ez már nem olyan ,mert már lejátszottam egyszer ezeket a meccseket és így elég szar, így csak szimulálgatom a meccseket, majd úgy is a másodosztály lesz a nehezebb sőőőt... Remélem nem baj, hogy nem kezdek újat , ha jól emlékszek a tavalyinál se kellett újat kezdeni hozzá, hogy javítson rajtaJAVÍTSATOK KI HA NEM ÍGY VAN.
  • tomato33
    Egyébként most hogy kijött a patch fogom elinditani a játékot először úgy hogy játszom is vele...és ióta van 2008 kérdeztem vagy 5töt nem ugye senki nem válaszolt semmire... ennyit erről. csináljatok még egy offot...
    lámáknak meg idegbajos régi játkosoknak...
  • Levike25
    oké én befejeztem, de ha mcfrost meg akarja védeni magát majd megvédi ha nem, akkor nem. egyébként meg jó játékot részemről lezártnak tekintem a dolgot. de azért tényleg gondoljon vissza mindenki, mennyi fikázás ment itt. jó játékot!
  • hamary
    Érdekes, angol bajnokságba tudok kölcsönözni évközben, de csak kapusokat :| Kölcsönvettem Almuniat az Arsenaltól, remélem jól fog teljesíteni.
  • tomato33
    Akkor meg szállj le a földre, és tkintsd ezt mint egy nyilt napot - ne mint egy katonaságot. Tudod mit folymatosan ezt cisnáljátok...
    tavaly regeltünk kérdeztünk vmit mikor még enm tudtuk merre hány méter... azt se tudtuk mi fán terem ez a fórum, és egyből vagy 5en szúrtatok le(nemtudom te hol voltál) nem úgy "hogy légyszives fáradj a fórumba".
    Ne haragudj de modnok egy csúnyát: annyira fogom kinyalni a segged mint te az enyém.
    lezárva..vagy vágjál vissza ha jólesik... egyébként akkor 3an kiléptek a fúrumból csak azért ahogy velünk bántatok...
  • Mor3llo
    Amrabatot én is figyelgettem, 1 jópárszor otthagyta a védelmem, mint ahogy a 2 rúgott gólja is mutatja :D
  • Iceman79
    Egy sárga lap mindenkinek...
  • Mor3llo
    Rangadó, nem rossz ez az 1 pont azért.
  • tomato33
    teljesen igazad van...tudod mit?
    Mor3llo -nak igaza van, nem mondtam egy szóval sem hogy nincs...nem azzal volt a problémám
  • hamary
    bocsánat, véletlenül kétszer küldtem el :(