Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FM Modifier for FM2008
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
amúgy arról olvastam ha krekk nélkül játszik vki yasuval...nicns bug...
vki?
A scout-ok is sokat javultak, bár hajlamosak túlértékelni játékosokat, de még így jobb a találati arányuk, mint volt.
Aki meg bizonytalan egy játékos fejlõdésében, legalább az editor-t (vagy az FMM-et, de az már cheat) töltse be és nézze meg vele, kb. mire számíthat.
GanXstaZolee#2709
milyen a Samp-pal? Én is majd játszom velük, egyetlen csapat, amivel sikeres voltam. Egyetlen bajnoki címemet velük értem el. Forza Samp!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Nállam alapból volt Koman, nem hittem volna de egy év alatt bejátszotta magát a kezdõbe nemtudom mennyi a pa-ja de fejlõdik tisztességesen, ráadásul több poszton is bevethetõ. Leigazoltam Gerát is ingyen elsõ meccsén mindjárt be is talált. Pedig 4 hónapig sérült volt. Dzsudzsák meg már botrány mennyit ér, kb 10m font körül lehet ha egyáltalán eladják.
GanXstaZolee#2709
Nem igaz, kb. két helyen lehetnek a cuccok, a játék könyvtárában valahol, vagy a Dokumentumokon belüli mendzseres mappában. Tessék már egy kicsit önállónak lenni! Kicsit keresgetni kell, de ne várjuk már állandóan, hogy mindent a szánkba adjanak. Mi lesz így veletek?
Fél topik arról szól, hogy mondjatok egy jó védõt/csatárt/akármit, vagy mi hol található. Olyan kérdések, amelyek már ezerszer elhangzottak régebben. Kicsit nyissuk már ki a szemeinket!
Ezt nem cseszegetésbõl írom, de legyetek már egy kicsit önállóbbak. Nem nehéz, bár való igaz, hogy kell egy kis idõt ráfordítani.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
ezt nézzétek, majdnem beszartam...
ha ellõttem 40 éterrõl a labdát, az is gól lett az eslõ félidõben. 2. félidõben gólt kaptam, alig tudtam támadni, RvN kapus ellen fölérugta, 100%os helyzetek maradtak ki. 😛
beszarás...
a gólok közti idõket is nézzétek 😄

olvatam, hogy páran laptopn játszotok!azt szeretném kérdzeni, hogy egy 1,8as procival 512 ddr2 rammal szerintetek mekkora ligás adatbázist lehet betölteni???
Pista nálam jól játszik ha játszik, csak nem boldog, mert nem szereti Cannavarot 😄 Guti so-so, mint az életben, vannak nagyon szuper meccsei, de vannak nagyon gyenge meccsei is. Viszont aki nálam nagyon jó, az Gago. Ha életben is így játszana... 😄 Már lassan teljesen kiszorítja Diarrát, sokkal megbízhatóbb, jól védekezik, és sokkal technikásabb.
Zizou neked is gratula 😊
Bátor fiú...
kicsit hosszú lett... 😄DDDDD
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Ha elmegy, igazolhatsz helyette valakit ebbõl a pénzbõl már lazán, csakhát tényleg idegesítõ ha elviszik a legjobbat.
Bátor fiú...
Itt pedig a tabella.Ha ez a taktik beválik, akkor megkockáztatom még az elsõ helyet is, de ahhoz a PSVnek egy párszor botlania kell.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aztán viszont szezonnyitóként szuperkupa 3-1-es összesítéssel, majd egy sima 4-0-ás gyõzelem az Espanyol ellen. Eddig csak 3 vereség jött össze, Valencia és Getafe ellen idegenben 1-0, míg a Porto ellen szintén idegenben egy 3-2. RVN, Robben és Robinho a legjobbak, Saviola nagyon nem tud gólt lõni, Raúl is inkább TKP-ként játszik jobban. 8 ponttal vezetem a táblázatot a Barca elõtt, Henry a szezon felénél 22 góllal áll 😮
Bátor fiú...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
írtad, hogy a reallal kezdted, neked is gyengélkedett az elején a csapat? mert én megnyertem minden felkészülési meccset elég sok góllal, de amikor elkezdõdött a bajnokság, mintha fordult volna a kocka és a bajnokság elsõ felében csak szenvedtem
[ õ is ezt csinálja most ]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
kikapunk otthon sima 2-0ra az elõttünk állótól, jelen pillanatban minden pont egy falat kenyér, erre az asszisztensem megdicsérné a csapatot...
lehet hogy õjat kellene kezdenem?(tört gammával kezdtem a mentést, most meg eredeti van)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Eddig az Etóval a barátságos meccsek alatt inkább csak taktikákat és felállásokat teszteltem, végül ez a fajta 4-4-2 variáns jött be egyelõre. Legtöbb barátságos meccs elég unalmasra sikeredett 1-0, 2-0, 0-0, de veretlen mérleggel, és hátam mögött van két NB1-es meccs, sima 3-0 a Diósgyõr ellen otthon, aztán szintén otthon a lazán elõre nyertesnek titulált MTK ellen egy laza 8-2-es gyõzelem 😮 Néztem mekkorát játszottak a fiúk, nagyon jó volt a helyzetkihasználásunk.
eddigi meccsek:
Stark pótlására igazolt szerb fiatal:
És az MTK elleni parádé 😄
Bátor fiú...
Cristian Benavente pl jövõ egyik lehetséges nagyon jó játékosa (perui), legalábbis a 2007-ben olyan 2012-re már nagyon belejött 😄
Javi Hernández, Diego Llorente pl pont ilyen középszerû, de azért viszonylag tehetséges játékosok, akik fiatalok nagyon, és másodosztályú csapatnál nagy karriert indíthatnak.
Bátor fiú...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Már lassan egy hete boldog FM2008 tulajdonos vagyok, nem elsõ találkozásom FM-el, csak eddig nem írtam még ide. Most megteszem 😄
Eddig a Real Madriddal térképeztem fel a játékot, de most kezdtem egy újat a Gyõr manager-eként, 1-100-as a nyerési esélyem, azt mondják kiesõ is simán lehetek, kedvesek 😄 Amúgy a keret nem rossz, csak Starkot szinte egybõl lerohanták, végül a Rosenborg vitte 1.6 milla Euróért, helyette igazoltam egy 19 éves Szerb tehetséget, remélhetõleg fel tud nõni majd a feladathoz 😊 Bajzát még a húzóember, õt is vitték volna, de sikerült megtartanom, és tiszteletbõl leigazoltam a Budafoktól az FM2007-es legjobb játékom hõsét, Kollát Miklóst, aki abban az elmentésben válogatott húzóember lett és kijutottak a VB-re 😄
Íme a keret.
Bátor fiú...