Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
nincs scout, beépítve találod

Holdpro
ez lenne az ? vagy mi ez ?

FM Modifier for FM2008

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Scoutot hol találok idei verzióhoz ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

DONGUBA
jaja igy van

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Még tötöm....
amúgy arról olvastam ha krekk nélkül játszik vki yasuval...nicns bug...
vki?
PetruZ
Pláne, hogy játékos- és staff-keresésnél ott van az új search, meg a scout-ok. Az új keresõ messze jobb és több találatot hoz, mint bármely eddigi részben és rengeteg dologra lehet szûrni. Én a '07-esben beállított attrib. szûrõimet hoztam át a '08-ba, simán mûködik, van külön striker, amc, mc/dmc, stb., és csak egy kattintás az egész, ott sorakoznak a filters menüben.
A scout-ok is sokat javultak, bár hajlamosak túlértékelni játékosokat, de még így jobb a találati arányuk, mint volt.
Aki meg bizonytalan egy játékos fejlõdésében, legalább az editor-t (vagy az FMM-et, de az már cheat) töltse be és nézze meg vele, kb. mire számíthat.
GanXstaZoleeWrk
Elején szarul ment nem találtam a megfelelõ taktikát mint sokan de most már alakul, otthon BL csoportban pl Barcat vertem 1-0ra nagyon kemény volt. Viszont csak új igazolásokkal tudtam valamit is elérni az öregeket kiszórtam fillérekért és részletre vettem pár jó játékost + volt Cassano. 😊

GanXstaZolee#2709

Sysfox
Üdv,

milyen a Samp-pal? Én is majd játszom velük, egyetlen csapat, amivel sikeres voltam. Egyetlen bajnoki címemet velük értem el. Forza Samp!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

GanXstaZoleeWrk
'reggelt

Nállam alapból volt Koman, nem hittem volna de egy év alatt bejátszotta magát a kezdõbe nemtudom mennyi a pa-ja de fejlõdik tisztességesen, ráadásul több poszton is bevethetõ. Leigazoltam Gerát is ingyen elsõ meccsén mindjárt be is talált. Pedig 4 hónapig sérült volt. Dzsudzsák meg már botrány mennyit ér, kb 10m font körül lehet ha egyáltalán eladják.

GanXstaZolee#2709

Sysfox
Emberek, nézzetek már körbe!

Nem igaz, kb. két helyen lehetnek a cuccok, a játék könyvtárában valahol, vagy a Dokumentumokon belüli mendzseres mappában. Tessék már egy kicsit önállónak lenni! Kicsit keresgetni kell, de ne várjuk már állandóan, hogy mindent a szánkba adjanak. Mi lesz így veletek?

Fél topik arról szól, hogy mondjatok egy jó védõt/csatárt/akármit, vagy mi hol található. Olyan kérdések, amelyek már ezerszer elhangzottak régebben. Kicsit nyissuk már ki a szemeinket!

Ezt nem cseszegetésbõl írom, de legyetek már egy kicsit önállóbbak. Nem nehéz, bár való igaz, hogy kell egy kis idõt ráfordítani.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

a játék szerkezetileg majdhogynem megegyezik a 2007-essel. ha tudod hol van a labda a 2007-ben, akkor megtudod a 2008-ban is találni 😊

labdát hol keressem?melyik mappa?
köszi. 25 milláért szinte ingyen volt.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Zizou5
(Y)

zsolesz92
nekem uez volt, 6-5re kikaptam.

ezt nézzétek, majdnem beszartam...
ha ellõttem 40 éterrõl a labdát, az is gól lett az eslõ félidõben. 2. félidõben gólt kaptam, alig tudtam támadni, RvN kapus ellen fölérugta, 100%os helyzetek maradtak ki. 😛
beszarás...
a gólok közti idõket is nézzétek 😄

a játékomróé csak annyit, hogy newcastle-vel vagyok, és féltávnál egy meccsel kevesebbet játszva jobb gólaránnyal 3 pontra vagyok az éllovas cselzitõl. épp most nyomtam le a MU-t 1-0ra. eddig nekem bejött az új játék csak peccs jönne már. remélem nem lesz hatással a taktikámra😊
csõ mindenki!
olvatam, hogy páran laptopn játszotok!azt szeretném kérdzeni, hogy egy 1,8as procival 512 ddr2 rammal szerintetek mekkora ligás adatbázist lehet betölteni???
Menyus489
Én Tevezt igazoltam le télen, pont Saviola és Raúl (csatárként való) gyengélkedése miatt, Soldado se volt az igazi, kezdõnek nem játszott valami fényesen, viszont Tevez nagyon virgonckodik, elsõ meccsén duplázott, elsõ gólt kb 30mp alatt lõtte középkezdésbõl 😄
Pista nálam jól játszik ha játszik, csak nem boldog, mert nem szereti Cannavarot 😄 Guti so-so, mint az életben, vannak nagyon szuper meccsei, de vannak nagyon gyenge meccsei is. Viszont aki nálam nagyon jó, az Gago. Ha életben is így játszana... 😄 Már lassan teljesen kiszorítja Diarrát, sokkal megbízhatóbb, jól védekezik, és sokkal technikásabb.

Zizou neked is gratula 😊

Bátor fiú...

Fabio Capello
mostmár ok, grat 😊

Zizou5

Zizou5
faszert nem sikerul annyit szarakszom. pill:/

Fabio Capello
én nem látom a képet... 😞

Zizou5

elso emccsem reallal, 08ba. szuperkupa :p

Fabio Capello
nagyon elegem van.... minden fiatal el akar menni, és amikor megpróbálom megtartani õket, hogy legyen mibõl kiküldeni a kezdõ11-et, egyszerûen nem mennek el az edzésekre... :@

zsolesz92
grat, az egész jó

Sziasztok! a labdákat mely mappában találom?sztnm lecserélni.pitch mappa?létre kell hoznom?hlp
Én meg annyira szenvedtem az elején, hogy egyszerûen nemtudtam mitcsinálni, akárkit játszattam, nemment a gólszerzés, Raul meg RvN gólt se tudott rúgni, Saviola csereként vágott párat, Baptista harmatgyenge, viszont Guti Robinho és Robben nagyon ottvan a toppon, Sneijdert úgy felrúgták az Atletico ellen, hogy eltört a lába(4 hónap pihenõ) szezon elõtt egyetlen igazolásom volt, Filkor az interbõl, a bemutatkozó meccsén gólt lõtt a Sevillának és most a szezon felére bejátszotta magát a kezdõbe(általában Guti helyett szokott játszani... õsszel a vezetõsség bejelentette, hogy kapok 60 misit igazolni januárra, megvettem belõle az Ajax csatársorát(Huntelaar és Suarez) na velük már igen keményen hozom a színvonalat most 16 meccse vagyok veretlen, második vagyok a Barca mögött 12 ponttal lemaradva,

kicsit hosszú lett... 😄DDDDD
GTheo
Elvileg és valóságban meccseken fejlõdnek legtöbbet a fiatalok, gondolom ez a játékban is észrevehetõ... Barcámban Bojan vagy Dos Santos minden meccsen játszott fél órát minimum... vagy összesítve ketten 😄 Ha meg valamelyik csatár a fantasztikus 4esbõl sérült volt akkor elég sokat játszottak 😊 De újat fogok kezdeni, zavar ez az EBs probléma, fõleg h majd magyar manadzser is szeretnék lenni 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zsolesz92
Hali. Szerintetek ha szárnyaim alá veszek egy ügyes fiatalt, és monnyuk minden meccsemen jáccatom második félidõben, milyen változáson tudna keresztül menni?

miki36
grat, idei Feyenoordal igen jó ez<#eljen>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Menyus489
Azért a 32 milla font nem kevés tényleg 😄
Ha elmegy, igazolhatsz helyette valakit ebbõl a pénzbõl már lazán, csakhát tényleg idegesítõ ha elviszik a legjobbat.

Bátor fiú...

Fabio Capello
ismerõs... jópár sztárom távozozz így a csapattól 😞

Mor3llo
Na végre: 1 meccs, amire hosszú idõ után azt tudom mondani, hogy EZ IGEN!Mikor 0-1 volt, változtattam a taktikon, az alapok ugyanazok maradtak, csak gyors,rövid passzos játékra váltottam szûk területen!Úgy tûnik, ez fekszik a csapatnak!Makaay 4 hónap után rúgott gólt, mondjuk rögtön 3at 😊

Itt pedig a tabella.Ha ez a taktik beválik, akkor megkockáztatom még az elsõ helyet is, de ahhoz a PSVnek egy párszor botlania kell.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Menyus489
Nem, nekem pont fordítva volt, mint kb a valóságban, felkészülési szezonban sok nagyon rossz meccs, pl ami életem szégyene, kikaptam a fraditól 1-0-ra, néztem is 😄
Aztán viszont szezonnyitóként szuperkupa 3-1-es összesítéssel, majd egy sima 4-0-ás gyõzelem az Espanyol ellen. Eddig csak 3 vereség jött össze, Valencia és Getafe ellen idegenben 1-0, míg a Porto ellen szintén idegenben egy 3-2. RVN, Robben és Robinho a legjobbak, Saviola nagyon nem tud gólt lõni, Raúl is inkább TKP-ként játszik jobban. 8 ponttal vezetem a táblázatot a Barca elõtt, Henry a szezon felénél 22 góllal áll 😮

Bátor fiú...

miki36
de nem szeretem az ilyet:

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
meglátom mit hoz a hátralevõ pár meccs

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

nem felvágás az, énis azon tolom, meg még szerintem akadnak itt páran

írtad, hogy a reallal kezdted, neked is gyengélkedett az elején a csapat? mert én megnyertem minden felkészülési meccset elég sok góllal, de amikor elkezdõdött a bajnokság, mintha fordult volna a kocka és a bajnokság elsõ felében csak szenvedtem
kraawz
szerintem csináld,több tapasztalattal futsz neki

[ õ is ezt csinálja most ]

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
valami nekem nagyon nem stimmel:
kikapunk otthon sima 2-0ra az elõttünk állótól, jelen pillanatban minden pont egy falat kenyér, erre az asszisztensem megdicsérné a csapatot...
lehet hogy õjat kellene kezdenem?(tört gammával kezdtem a mentést, most meg eredeti van)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mikhail Afanasiev talán eljön.. Hozzám az elõzõben eljött

agyarországra tudtok ajánlani egy jó jobboldali támadó játékost? most így hirtelen nem jut eszembe senki... =(

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Menyus489
No akkor már dupla ajánlást kapott, érdemes lecsapni rá 😄

Itt az ominózus 8-2-es meccs:

Bátor fiú...

Mike94
nálam benavente a 2008/2009s bajnok csapatomnak alapembere volt 😊

Menyus489

Bátor fiú...

Menyus489
Jól sejted 😊 De ez nem ide tartozik, és nem is szeretnék felvágni vele, szerény vagyok ^^ és ugyanúgy játszom az FM-et, mint bármelyikõtök 😄

Eddig az Etóval a barátságos meccsek alatt inkább csak taktikákat és felállásokat teszteltem, végül ez a fajta 4-4-2 variáns jött be egyelõre. Legtöbb barátságos meccs elég unalmasra sikeredett 1-0, 2-0, 0-0, de veretlen mérleggel, és hátam mögött van két NB1-es meccs, sima 3-0 a Diósgyõr ellen otthon, aztán szintén otthon a lazán elõre nyertesnek titulált MTK ellen egy laza 8-2-es gyõzelem 😮 Néztem mekkorát játszottak a fiúk, nagyon jó volt a helyzetkihasználásunk.
eddigi meccsek:

Stark pótlására igazolt szerb fiatal:

És az MTK elleni parádé 😄

Bátor fiú...

Menyus489
Real Madrid, Barcelona, Valencia, vagy bármely nagyobb spanyol csapat ificsapata televan fiatal középszerû vagy tehetséges játékossal, lehet szemezgetni, scoutolgatni.
Cristian Benavente pl jövõ egyik lehetséges nagyon jó játékosa (perui), legalábbis a 2007-ben olyan 2012-re már nagyon belejött 😄
Javi Hernández, Diego Llorente pl pont ilyen középszerû, de azért viszonylag tehetséges játékosok, akik fiatalok nagyon, és másodosztályú csapatnál nagy karriert indíthatnak.

Bátor fiú...

ha jólsejtem, laptop... 😄
kraawz
sok mindent megadnék ien monitorért 😛

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

JackDaniels
Jóaz úgy ahogy van elejétõl a végéig.

\"Never say never!\" W Churchill

Menyus489
Üdvözlet mindenkinek!!!
Már lassan egy hete boldog FM2008 tulajdonos vagyok, nem elsõ találkozásom FM-el, csak eddig nem írtam még ide. Most megteszem 😄
Eddig a Real Madriddal térképeztem fel a játékot, de most kezdtem egy újat a Gyõr manager-eként, 1-100-as a nyerési esélyem, azt mondják kiesõ is simán lehetek, kedvesek 😄 Amúgy a keret nem rossz, csak Starkot szinte egybõl lerohanták, végül a Rosenborg vitte 1.6 milla Euróért, helyette igazoltam egy 19 éves Szerb tehetséget, remélhetõleg fel tud nõni majd a feladathoz 😊 Bajzát még a húzóember, õt is vitték volna, de sikerült megtartanom, és tiszteletbõl leigazoltam a Budafoktól az FM2007-es legjobb játékom hõsét, Kollát Miklóst, aki abban az elmentésben válogatott húzóember lett és kijutottak a VB-re 😄
Íme a keret.

Bátor fiú...