121242
Football Manager
  • DONGUBA
    jo kepek:P
  • hamary
    hát ezt elszúrtam.... wáááárh

http://img457.imageshack.us/my.php?image=tabellasz8.jpg

http://img457.imageshack.us/my.php?image=meccsekyp0.jpg

http://img115.imageshack.us/my.php?image=keretxc1.jpg

Hát sajnálom... Ez az imageshack nekem nem megy, kepfeltoltes.hu -t nem engedi...
  • hamary
    Rakok be néhány képet 13 forduló elteltével.. BL helyet akarnék év végén, nem lesz könny, az első négy helyezet nagyon jó :o

Tabella 13 forduló elteltével. :

Meccseim, pont befért mind :) Volt egy tartalékok elleni meccs is, hogy miért nem tudom :D ( elég idegesítő, hogy az összes nagy csapat ellen idegenben játszok... A Chelsea ellen is idegenben fogok :( ) :

És végül a keret... nem volt nagy bevásárlás. Felállásom gyakran változik :D :

Majd még jelentkezem :)
  • PetruZ
    Oy, sikerült leigazolnom a Milan-tól a másfél millió eurós, de listára tett Aubameyang-ot kemény 100k-ért (minden vita és kötöttség nélkül), és nem is kért sokat havi fizura (10k). Januárban jön, sokat remélek tőle (155 PA). :)
    Őt is egy játékosfigyelőm találta. *Határozottan* jobbak a scout-ok, mint a '07-ben voltak. Aki felfigyelt rá, mondta is, hogy jó vásár lenne, biztosan keveset kérnek érte, és nem kell neki magas fizetés sem, mindenképpen igazoljam le.
  • soma22
    az elmult 150 hszre csak annyit tudok mondani hogy szánalmas.
    2, jóindulattal 3 ember próbált szót érteni a rengeteg sötéttel.

viszont azt nem fogjátok megérni hogy leteszek a hg jogról.

Ha legközelebb 30nál több szemetet látok a topikot töröltetni fogom, és mindenki járhatja a saját útját.
    Ezt lehet nyugodtan vérkomolyan venni.
    Sikerült totális módon elbasznotok a szép napomat, mégegyszer nem fogjátok megtenni szarházi kis semmirekellők.<--IGEN! EGÉSZEN NYUGODTAN MAGADRA VEHETED
  • PetruZ

• tomato33
    igen, lapozz vissza vagy keress rá a game oldalán
  • GM Jojo
    Rövid pályafutásom egyik legnagyobb meccse.
    Ligakupa elődöntő, odavágó otthon 1-1
    Visszavágó félidőben 4-1-re vezetünk, Pool kiegyenlít, hosszabítás. Hosszabításban 3 gól, fantasztikus... :)
    Képekben:

Statisztika (elég nyíltsisakos meccs volt)
  • Ars3nal
    hello mi, most rakom a gamet van hozza patch?
  • McFrost
    Le írtam pár napja nagybetűvel , hogyan kell!
    Erre nem visszaolvaol , hanem vitázol....
  • zsilike
    félrement sorry.
  • PetruZ
    magukat = egymást
  • Sysfox
    Mivel nem vagyok se moderátor, se adminisztrátor, azért nem tudok belenyúlni a bannerba, és nem is én találtam ki, hogy így legyen.

Hidd el, én is voltam kezdő, és én is voltam úgy, hogy először írtam bele a focis topikba, de engem mégsem cseszett le senki, pedig én sem voltam FM géniusz, és most sem vagyok. Én anno napokig olvastam a fórumot, mielőtt hozzászóltam volna, és addigra elég sok mindent tudtam a játékról.

Azt sem hiszem, hogyha bejön ide egy kezdő, akkor az első kérdésére leüvölti bárki is a haját a fejéről.

Mezpackról eddig szó sem volt, én sem írtam róla, csak az unalomig ismételgetett kérdésekről volt szó, mást ne keverjünk bele.

A FAQ kérdésben igazad van, valóban még a 2006-hoz készült, és azóta sem foglalkozott vele senki sem.
  • tomato33
    OFF TOPIC
    FAQ SORTI !OFF TOPIC! FM FANSITE
    (katt)
  • eLiXir
    vicces lányok vagytok mind :d
  • PetruZ
    Heerenveen - VVV 2-2, 2-0-ról álltunk fel, Amrabat ismét betalált. :)
    VVV - Heracles 2-2, Amrabat kezdett egy bődületes 25 méteressel.
    VVV - Utrecht 0-3, közünk nem volt a meccshez. :(
    VVV - Excelsior 2-1, na vajon ki lőtte az elsőt? ;)
    Most nemzetközi meccsek miatt majdnem két hét szünet jön, én is pihizek egy kicsit, majd holnap folytatom. A 9. helyen állunk 9 meccs után, de a liga teljesen össze van kavarodva az átrakott meccsek miatt, az Ajax pl. még csak 5-nél tart, a NAC meg már 10-nél, szóval a helyezés nem mérvadó, reálisan kb. 2-3 hellyel hátrébb vagyok.

Ahogy észrevettem, a meccsek sokkal valósághűbbek lettek. Ami bemegy, az többnyire simán az, mert pl. védő hibázik és meglépnek mellette, és a kapus már nem tud hárítani. Potyaízű gól egy volt, az is kapushiba miatt, Wintjens néha borzalmasakat tud rúgni. :) Arra érdemes figyelni, hogy a letámadást az ellenfél is jól csinálja! De nem csalás-ízű a dolog, teljesen reális, előfordul, hogy oda-vissza kicselezik magukat a játékosok.
    Végre a cserénél is megjegyzi a pitch ablak lecsukott állapotát mérkőzések után is. A split view-nél is megőrzi a korábbi beállításokat, nem mászik össze-vissza.
  • tomato33
    értem hogy mi az ábra:) just slow down és gyere te is az offba ennyi...

mindnki érti minden oldalról mi a veker, nem kell széttúrni jobban a főtopicot.
    KÉRLEK!!! gyere offba
  • zsilike
    lecserélte már valaki azt a k...a labdát?fehér nagyon zavar!máshoz szoktam,ezért ilyen fontos ez nekem.asszemigy jo
  • cain
    frankó, örülök neki, de a mondanivalómon nem változtat.
  • zsilike
    lehet de érted már h mi az ábra?
  • Fabio Capello
    lesz új faq nemsoká, ehhez csak ennyit
  • cain
    na jó, akkor most átmegyek normál egyorrú userbe.
    segítség kell, mert mondjuk nem be szeretnék rakni egy letöltött mezpacket.
    bejövök ide. látom a feliratokat, elolvasom:
    faq - a link nevében a 2005 szerepel, maga a faq a 2006hoz készült, nekem 2008om van, nem nyert.
    sorti - angol nyelvű, én azt a nyelvet nem beszélem, nem nyert
    off topic - kapásból nem nyert, játéktopicban offolni = nem a játékkal foglalkozni.
    fm fansite - aranyos, de nem a demóhoz van kérdésem.
    kínomban elkezdem olvasni a postokat, 3-4 oldal után megunom, és megkérdezem. erre lebasznak, mint a lovat. a hiba nem bennem van, hanem abban, aki kitalálta, hogy a helptopicot offnak hívják, és elvárja, hogy ezt mindenki első blikkre levágja.
    az emberek nem hülyék, csak nem ismerik a gondolataidat. legyél egyértelmű, és vésd oda az "off topic" alá, hogy kérdezni ott kell - nagyságrendekkel fog növekedni a helptopicot megtalált kérdések száma.
  • SuLtAN17
    Nahjó:D Ezt már én is kezde megunni. 2 éve olvasom ezt a fórumot bevallom te kis szaros korom óta játszok foci managerekkel anno a 99/00-s CM-el kezdtem szal szerintem nálam régebb óta nem sokan játszanak ilyenekkel. De még ilyen tapasztaltan is vannak kérdéseim pl a patchel kapcsolatba szóval nem kell egyből oltani mit McFrost. Egyik oldalnak sincs teljesen igaza. Lehet kérdezni ésszel és nem ugyanazt amit 2 commentel előtt válaszoltak meg és nem kell minden kérdésre oltással válaszolni. Tény jött ide sok nem ide való de régen is akadtak mégis ki lettek küszöbölve. Az OFF Topic pedig sokaknak luxus, ahogy látom. Nem tudom mi lesz itt de egy-két bant ki kéne osztani az biztos csak nem vok moderátor sajnos...
  • tomato33
    Te nem egészen vagy beszámítható:)
  • zsilike
    me too
  • Sysfox
    Nem tudom, mi ezzel a problémád. Mi is megcsináltuk 1-2 éve, és elmentünk másik fórumra, ahol nem ez ment, mint itt.

És 25-30 évesek vagyunk. :)
  • Fabio Capello
    EMBEREK!! Könyörgöm nézzetek már magatokra! Az ország különböző pontjairól gyilkoljátok egymást a neten. Mi értelme van ennek? Ez a topik még anno azért született, hogy megoszhassuk egymással élményeinket, tapasztalatainkat, tippjeinket. Igen, mindig van valami probléma amire választ várunk, de ezért készült az offtopik, hogy ilyen kérdésekkel ne húzzuk szét a főtopikot. Egyszer kérdezni elmegy, de nem kell naponta háromszor beírni és követelőzni. Ez nem chat. Írsz, vársz, ennyi. Ha majd jön valaki aki tudja a választ, biztosan segíteni fog neked. Elvégre ezért vagyunk.
  • Sysfox
    Nem értem, mit vitatkoztok. Akinek nincs annyi esze, hogy felfogja, hogy az Offtopikban kell offolni és a help topikban segítséget kérni, attól mi vártok? Vele vitatkozni felesleges, mert úgysem lehet igazatok. Kár energiát ráfordítani.
  • zsilike
    cimbora olvass már bele az offba ott csak arra kapsz választ h milyen zoknit vett fel multhéten!
  • cain
    ...azzal van a gond h HOL kérdezel és az OFFTOPICBAN KELL...
    és ezt mégis honnan kéne tudnia?
  • Mor3llo
    csak megsúgom, hogy nem sokat tévedtem, sőt semennyit, mert grafikai probléma, ami szvsz off, mert a TE,TE,TE játékodhoz, a máséhoz, semmi, de semmi köze.
  • hunbasser
    neked most speciel velem mi bajod van?

off topikban válaszolj!
  • Sysfox
    Cain, én nem arra gondolok, hogy kijön egy új verzió, és az első kérdésre elzavarok bárkit. Csak nem gondolod, hogy amikor már ezerszer le van írva a kérdésére a válasz, és felteszi ugyanazt a kérdést ezeregyedszerre is, akkor már kicsit sok?

"Mondjatok egy jó hátvédet. " Ez a játék lényege, könyörgöm! Hogy te keresd meg magadnak a jó hátvédedet, nem pedig más mondja meg kit igazoljál! Ennek mi értelme van? Mondjatok egy jó kapust, egy jó edzést, egy jó taktikát... Innen a következő, hogy ki játszon, kit cseréljek le, stb... Szerinted ez így jó? Te így játszol?
  • zsilike
    megprobáltam magam elhited,nem ment aztán kérdezek,és én nem13éves vagyok 31,akkor válaszolj te zseni a kérdésemre
  • Mike94
    igen értelmeztem, és én azt vettem ki belüle h a "segfejek" kifejezést az említett fórumozókra rángatta rá :)
  • Mike94
    nem érted h nem azzal van a gond h kérdezel?! nem jut el az agyadig?!
    azzal van a gond h HOL kérdezel és az OFFTOPICBAN KELL.
    érdekes tomato33 nevű fórumozó meg találta az OFFTOPICOT mert ő első megtanulta a betűket és látja a 60-s betűméretű karaktereket is
    ha nem jó a szemed menj el optikushoz
  • Hegeace
    olvasd el mégegszer amit írt és értelmezd újra :)
  • cain
    a gondolatolvasás még mindig VIP szolgáltatás.
  • Mike94
    khm megpróbálok higgadt maradni:
    1. én egy szóval sem állítottam h rendes tag vok v talán igen? aki azt mondja h igen az írja meg
    2. én 13 vok többiek 1000x v még többször tapasztaltabbak nálam de nem sírok nekik h ezt h kell azt h kell, először megpróbálom én magam, és ha végképp nem megy akkor kérdezek és ezért nagyon ritkán fordult elő
    részemről ennyi
  • zsilike
    nem pont a logokkal volt gondom.3d style érdekelne ,és a labda lecserélése .arról tudsz valamit?normálisan kérdeztem és nem szándékoznom vitába szálmi./