Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Osasuna
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Once Caldas
Colo-Colo
Bucaramanga
Atlas
Internacional
😛
Hali és gratula mindenkinek!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Empoli
Wolfsburg
Recreativo
Boavista
Paok
Genclebirligi
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mijóvagy Dzseki, grat
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
ReaL MaDRid x siempre
Olvasgattam a sikereiteket!Grat hozzá
EEE 1899
letöltöttem 3D GT mezeket a magyar bajnoksághoz NB1-és NB2-höz
NB1 jó, az NB2-bõl csak a keleti csoportos mezek jók, a nyugatinál csoportnál nem jeleniti meg a mezeket csak az "alapot"
valaki tud segiteni hogy miért van ez?
hajrá,lilák!
\"Never say never!\" W Churchill
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
unalmas a nyár valamivel elkell ütni az idõt😄
most betöltöttem pár ligát nézelõdök elképzelhetõ hogy Argentínában kötök ki
most világi csapatot csinálsz belõlük 😊
cm 03/04-ben vittem jópár évig
kezdenék egy új gémet is csak még fogalmam sincs kivel :c