Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak ilyenek, sõt még olyan is, hogy amikor szerzõdést akarsz hosszabbítani az egyik játékosoddal, akkor az nem kap munkavállalási-t és így megszívtad, el kell adjad, mert lejár a szerzõdése :C
Nah, munkavállalási problémák: Fulhamhez akartam hozni Fabio Rochembackot, aki ugye évek óta Angliában, a Middlesbroughnál játszik. Megegyeztem a klubbal egy viszonylag alacsony árban (3,1 M) majd a játékossal a fizuját illetõen. Természetesen nem kapott munkavállalásit, annak ellenére, hogy már régóta Angliában keresi a kenyerét.
Ezt nem értem. 😞((
Ezt nem értem. 😞((
Hajrá Magyarország!
hi grat mindenkinek!
a munkavállalási engedélyhez nem mindig kell rendeszeres válogatottnak lennie, az is elég ha kiemelkedõ tehetség, vagy emeli a bajnokság színvolnalát
itt egy példa (nálam játszik):

a munkavállalási engedélyhez nem mindig kell rendeszeres válogatottnak lennie, az is elég ha kiemelkedõ tehetség, vagy emeli a bajnokság színvolnalát
itt egy példa (nálam játszik):

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
bassza meg...
a pénz nem tud gólokat lõni,nívosabb csatár meg nem akar jönni nb2-be...
közben Szauter is aláírt a Budaörshöz :S szóval,ha Lipuszt nem sikerül leigazolnom,akkor nem lesz jobbközéppályásom
a pénz nem tud gólokat lõni,nívosabb csatár meg nem akar jönni nb2-be...
közben Szauter is aláírt a Budaörshöz :S szóval,ha Lipuszt nem sikerül leigazolnom,akkor nem lesz jobbközéppályásom
ReaL MaDRid x siempre
ennyire futotta :S
végülis akik elõttem zártak,mind jobbak voltak,a tabella teljesen reális.na nem baj,majd jövõre feljutunk
végülis akik elõttem zártak,mind jobbak voltak,a tabella teljesen reális.na nem baj,majd jövõre feljutunk
ReaL MaDRid x siempre
Sérült még kb 3napig...de ha igazad lesz, én nemtom mit csinálok 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
akkor poldi klose kettõs kezd😄 akkor leszel bajba ha hirtelen tomi is gurít egy 3ast😄
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
valaki válaszoljon az se gond ha privátba
üdv és grat all honnan tudom leszedni azt hogy olyan háterem legyen akivel meccsem van neki a stadionja látszik? és hova kell majd másolni válaszokat elõre is köszönöm
szevasztok cimbikék😊
visszatértem kis hétvégi nyaralásbol, most per pill a szelidi tónál voltunk 2 napot. nayon jol toljátok, de a legbüszkébb franco mesterre vagyok😊
egyébként lokika:
milyen manager az aki bl gyõzelem elõtt otthagyja kedvenc csapatát?az hogy magyar bajnokságot nyersz semmit nem jelent, a fradis elsõ mentésemben minden évben bajnoks és kupagyõztes voltam😄
na szoval töltsed vissza a lokit, és blre fel😊
visszatértem kis hétvégi nyaralásbol, most per pill a szelidi tónál voltunk 2 napot. nayon jol toljátok, de a legbüszkébb franco mesterre vagyok😊
egyébként lokika:
milyen manager az aki bl gyõzelem elõtt otthagyja kedvenc csapatát?az hogy magyar bajnokságot nyersz semmit nem jelent, a fradis elsõ mentésemben minden évben bajnoks és kupagyõztes voltam😄
na szoval töltsed vissza a lokit, és blre fel😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
attól még írhat neki 😄ASdasdsdsdsasds
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
nagyon jó vagy 😛
A Mexikói apertura Gyõztese az América!!!!
A döntõ 1. meccse:
A visszavágón iszonyat gyengén játszottunk mázli kellett ehhez az eredményhez:

A döntõ 1. meccse:
A visszavágón iszonyat gyengén játszottunk mázli kellett ehhez az eredményhez:

Köszi a segítséget. Akkor ezek szerint az angol footballpolitikával vannak a gondok. Majd írok már Tony blairnek egy levelet, hogy fakítson valamit<#nyes>#nyes>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
asszem ugy van mint valóságban aztmeg most hallottam Anderson és a MU kapcsán hogy részt kell vennie hazája válogatottjának elmult 5 évi meccseinek 75%án:S vagy vmi ijen Anderson azért kapta meg mert hogy különös tehetség😄 szal elvileg így van:S
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Világkupa elõdöntõ,mondom itt a vége beraktam a töltelékeket erre:

1. faya a nick neved 😛
2. válogatottságon múlik legjobban, hogy a válogatott meccsek hány százalékán vett részt, össz-vissz hány válogatottsága van ilyesmi
ha nem volt még válogatott vagy csak nagyon keveset akkor ne is reménykedj
2. válogatottságon múlik legjobban, hogy a válogatott meccsek hány százalékán vett részt, össz-vissz hány válogatottsága van ilyesmi
ha nem volt még válogatott vagy csak nagyon keveset akkor ne is reménykedj
sajna a spanyol szuperkupát elbuktam a Barca ellen, 0-1, 2-1re, idegenben rúgott gól miatt, de cserébe Vela elintézte a Milant.
Héló Mindenki! Elég régi motoros vagyok a manager játékban, de egy valamire nem jöttem rá.Remélem ti tudtok segíteni. A munkavállalási engedélyt mi alapján kapják meg a játékosok? Mert nagyon sok fiatal tehetség van Argentínában de nem kapják meg az engedélyt.
:SSSSSSSS
nekem multkor 10meccsem ment el :C
nekem multkor 10meccsem ment el :C