Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de képekkel is dicsekedhetnél, ha lehet
ReaL MaDRid x siempre
hajrá
lokika:Quintana nem akar jönni sajnos :\
ReaL MaDRid x siempre
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
én szpariba 40e fontért vettem meg és 80e-t ért
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Andorkáért és Sebõk Viliért bejelentkeztem,a többi vagy nagyon drága,vagy nagyon gyenge.
ReaL MaDRid x siempre
mondjuk nekem eddig minden játékomban mások voltak az értékeik, nemtom, hogy most nálad milyen...
- Andorka is jó, de õ hamar elkezd nyígni és ez a teljesítménye rovására megy
- Hrepka tényleg szar, be van oltva góllövés ellen :S
- Pedro Esterilla nem rossz, bepróbálhatod te is, nemvoltdrága, a fizuja relative sok (nb1 szint), mennyi a max amit kulcsjátékosnak tudsz adni?
Jobbközéppálya nekem is hiányposzt, Szolnokál van valami Tóth B. Mittomén nevü gyerek akit középpályán szinte mindenhol be lehet vetni, 2. osztályban õ játszott nekem jobboldalt, tûrhetõen, és nem drága. Most Cvitkovics játszik ott, qrva jól, de õ nb1es. Középhátvédnek Zselévili nagyon bejött, elõtte akit vettem az Kovács Gábor volt(kölcsön, utána végleg), és Pintér Ádám az Mtkból, utóbbi azóta kezdõ lett Sebõk mellett!
meg el kéne adni vagy 7 játékost,persze egyikért sem nagyon kapkodnak.legalább kölcsönbe vinnék el 100%-os fizetéssel,mert igazából ott van a gond,h alig tudok a fizetési keret alatt maradni.
ReaL MaDRid x siempre
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
legalább számithatsz rájuk egy esetleges sérüléshullám esetén
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
jóaz a 4. hely, jövõre simán feljutsz😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
fõleg Somának, Atesznak és Tottinak😛
1. foggalmam sincs hova kell másolni mert sosenem használtam 😊
-gondolom van hozzá readme.txt és ott tuti le van írva
-de ha nincs akkor várjátok meg totti10-et neki megvan, estleg írj neki privit
2. magyarba elvileg nincs
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Hajrá Magyarország!