Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
^^

nem, francO-nak köszönhetem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Ez hihetetlen, bejutok megint az Olasz Kupa elsõ fordulójába és újra a Róma lesz az ellenfelem és ugyanúgy idegenben lesz az elsõ meccs 😞

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csak azért nyertél, mert kiállították Mpenzát 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

gabber_saviola
ugyanazt a játékot jáccuk mindannyian.....valaki jobb valaki rosszabb

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

saviola83
Nem csodálkozok ha nem panaszkodol.Simán nyertél.Na látod nekem nincs ilyen.Sok kapuralövés kevés gól.Neked 2 tizi kiállítás meg jó helyzetkihasználás.Ellenem az elõbb 2 kapurafejelés az ellenféltõl 2 gól.

gabber_saviola
nem szokásom a panaszkodás

saviola83
Amúgy nekem nem lehet panaszkodni?Zaki nak meg pár embernek lehet?

gabber_saviola
nekem kínos ^^

saviola83
Ha nincsenek sikerek akkor persze hogy panaszkodok.Te nem ezt tennéd?Szerintem igen.

gabber_saviola
Imádom a panaszkodásaidat

saviola83
Imádom az ilyen meccseket.<#mf3>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

gabber_saviola

mióta feltettem az új magyarosítást, nem mûködik a csapat instrukció!Csak személyes instrukciókat lehet adni meccsen!Valaki tudja a megoldást?
gabber_saviola
nekem jó lenne, mert nemcsak az efemmel tolom

JackDaniels
írja le valaki, hogy mirõl van szó, mert nekem nem jön be a sorti.

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
😄DDDDDDDD nem gyengén

Mér hasznos? Napjában egyszer indítom el az FM-et, akkor meg tökmindegy, hogy 8 másodperc, vagy 1 😊)

JackDaniels
Ez a sorti olyan kibaxott lassú.....

gabber_saviola
csoki

kiszedném, de ott Palermos meccsképek vanak nekem ^^

JackDaniels
Fax kivan. Xarok az edzéslehetõségeim, oszt ezé senki sem akar jönni. Aszongyák, nem fejlõdnének kellõképpen. Úgyhogy az idén nem sok mindenkit(minõségileg) fogok igazolni, darabra meg mán vagyunk annyiab, mint az oroszok.

Héjj emberek... Ez nagyon hasznos!!!

a játék elején nem kell megvárni a logokat

Fyrex
Parma...

Avanti Crociati!

Fyrex
áh nem szégyen azse hogy 8at kaptam meg hogy kilencedik vagyok

áh...elment a kedvem nem gyengén

pár fordulóval ezelõtt még bl helyen voltam.

Avanti Crociati!

Kivel is tolod?

gabber_saviola
nem szégyen a Juvétol kikapni

Fyrex
3 fordulo van hátra a bajnokságból kilencedik vagyok és most kaptam ki 8-1re a Juvétól

jó vagyok srácok?

:'(((((((((((((((((

Avanti Crociati!

Te például miket tanultál meg?pl a taktikák készítésére meg ilyenekre gondolok!Taníts meg engem is<#vigyor3>
saviola83
Ilyen csapattal nem is nehéz.

zaki
sok szerencsét <#smile>

saviola83
Jól megszívatott a standard liege.Elsõ vereségemet mérték rám úgy hogy a kapuralövés 11-7 volt ide vezettem 1-0 ra erre 2 kapuralövésükbõl 2 fejesgól.Na mondom szép.2. félidõben beszorítjuk õket kiegyenlítünk.Közük nincs a meccshez erre a védõm uccsó emberként elkezd cselezni persze hogy elveszítjük gól.Ki is kaptam.<#mf3><#mf3><#mf3><#boxer><#boxer><#violent>

JackDaniels
Nah, a BL selejtezõben a Rosenborg-al kezdünk. Lehetett volna nehezebb is, szóseróla.

Pl ez az, amiért szerintem az FM-nek semmi köze nincs a valódi focihoz. Baromi kevés a beállítási lehetõség, szabdrúgás vagy szöglet-kombinációkat sem lehet csinálni. Emlékszem, a régi CM-ekbe volt olyan beállítás, ahol a pálya minden részére vonatkozóan be lehetett állítani az embereink helyezkedését attól függõen, hogy védekeznek vagy támadnak. Sajna ez kimaradt, ennélfogva már nem is a foci taktikai részét kell ismerni, hanem... meg kell tanulni FM-ezni. És ez rossz.
Köszönöm a figyelmet, napi rinyámat hallhattátok.

U.i.: ezért utálom, amikor valaki azért, mert FM-ezett egy évet, azt hiszi, hogy ért is a focihoz, pedig kurvára nem 😊 Én sem értek hozzá, csak FM-ezni tudok jól.

CSõ mindenkinek!
Tudtok valami jó szabadrúgás kombináció beállítást?Gondolok itt olyanokra hogy a sorfal mellett elpasszolja a lövõ egy csapattársnak és az lõ!Lehet egyáltalán ilyet csinálni?
Másik , hogy elképeztõ milyen szarul rúgják a játékosaim a büntetõket!Pedig lövé edzés elég jól be lett állítva!<#fejvakaras>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola

Fyrex
grat...legalább valakinek megy állandóan...

Avanti Crociati!

Fyrex
már csak 8. vagyok

ha így haladok a hátralévõ 5 forduló alatt kiesõ helyre kerülök

Avanti Crociati!

zaki

ehh

zaki

<#sir>

robotnyk
téged is szeretnének a légitársaságok 😊
gabber_saviola

Fyrex
Deschacht 4 hónap...

Avanti Crociati!

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDD

zaki
depitopik <#sir><#smile>

McFrost
na léptem késõbb jövök

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szega87
sírjunk együtt <#shakehead><#sir>

gabber_saviola
<#shakehead><#shakehead>

gabber_saviola
<#sir><#sir><#sir>

Fyrex
nah kezd elegem lenni 7 fordulóval a vége elõtt visszaestem a 4.helyrõl a 7.re

livorno ellen hazai pályán 16 kapuralövés itt, ott 3 és kikapok 0-2re két büntetõgóllal...

Avanti Crociati!

Már írtam, hogy sosem fog siekrülni, a stadiont bõvítik (megy rá a pénz), de olaszországban bugos a dolog, NEM fog bõvülni a stadionod SOHA egy darab székkel sem.