Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én komolyan aszittem, hogy bugzik az sg, valahogy letörlõdött a szerverrõl ez a "pontos" wallpaper 😄 Szorri 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Fyrex
most nem érek rá kiengesztelni ^^

Avanti Crociati!

gabber_saviola
inkább azt mondom nem esett jól ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
megbántottunk? :'( :ÐÐÐÐ

Avanti Crociati!

gabber_saviola
annak szántam, de már nem is érdekel

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
finnyások <#action>

Fyrex
a tiednek lehet 😄

Avanti Crociati!

Szega87
zöld jót tesz a szemnek 😛

Fyrex
gabber nem jó vicc 😄

Avanti Crociati!

Fyrex
Frostnak (most csak ennyi sikerült 😛)

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nemjó? ^^

azért megpróbálhatod normálisan is kifejezni magad

Jóég, mi a szar történt a topikkal? Ez ocsmány 😞

gabber_saviola
alakulatopik^^

Igy allok feltavnal:

BlueMaster
Jó éjt! <#wave>
Holnap sajna már meló... Azért ha lesz idõm benézek addig is mindekinek sok szép eredményt!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Beszarok a röhögéetõl... 2-1re vezetek félidõben, Leandro két bombát vágott a tizenhatoson kívülrõl, s a félidõben az osztályzata 6-os... 😊

Fyrex
grat, meglett ez!

Avanti Crociati!

McFrost
nehézre számítottam és az is lett a szezonnyitó, jó kis csapatot verbuvált a gép a napolinak, itt van Rosenberg és Calaio iszonyat , meg Obodo is és a nézõszám!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

QuentinT
Azért igyekszik az ember <#vigyor2>

Fyrex
nem csinálsz magadnak egy mourinho-s logot? :| :Ð

mert látom nagyon erõs a románcotok 😄

Avanti Crociati!

asfa
elsõ meccsem a Serie a-ban nekem is a Milannal lesz otthon grat

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola

JackDaniels
Nah emberek nem veszekedni!

\"Never say never!\" W Churchill

McFrost
egyszer Te jöttél nekem a jó modorral, akkor az rád is érvényes!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Látod, hogy megy ez? 😊

QuentinT
Szia és viszont! + tengernyi grat <#eljen><#worship><#worship>

Értelmeztük, az FM-nek semmi köze nincs ahhoz.

Hülye-e vagy
Multiztatok, ez az õ játékából szedett shot, te a Milannal voltál, nálad látta ezt a játékost. Ne beszélj már összevissza pls, úgyis régi ügy 😊

BlueMaster
Köszi Mester!
Király a logó, és még elõ is léptettek Neked má jól kezdõdik az év!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

McFrost
Hail & Neked is!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

BlueMaster
Sikerekben Gazdag Újévet Mindenkinek!
Ezt én se gondoltam volna, de csak továbjutottunk! Evés közben jön meg az étvágy! <#smile>

BL-nyolcaddöntõben a Juventust kaptam <#szomoru1>

McFrost
látom megsértõdni a legkönnyebb...
mi a faxért basztatjátok Gubát...?
aláírását értelmezte már valamelyõtök?

DONGUBA
figy leszarom azt ir amit akar es mindenki azt hisz amit es akinek akar csokolom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
így nem lesz flém, ha mindig eltünik az egyikötök ^^

QuentinT
Grat a szuper eredményhez! <#worship><#worship><#worship> Remélem majd egyszer én is ott állhatok csapatommal a Premiership dobogójának legfelsõ fokán. De egyelõre még nem tervezem a feljutást sem.

robotnyk
jeeee pamer vs guba flém, a régi szép idõk! 😄DD
guba ha a hülyeség fájna te ordítanál
a skint a saját gépedrõl tölti be nem a szerverérõl
nemtudom hogy hogy tudsz ekkora baromságot mondani

gabber_saviola
húúúúúúúúú de várom már én is kátániát a Serie A-ba 😄DDDDDD

DONGUBA
ez az a kep amit allitolag nalam latott interes hatterrel😛PPPUtalom az intert nem ertem ki kajalja be ezt neki de mind1

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tono34
Elsõ meccsem a Serie A-ban:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Köszi!
De a bajnoki címet megszerezni mindig könyebb, mint megtartani azt, szal nehéz szezonom lesz 😊
A szurkolók címvédést várnak, de nem tudom hogy fog menni, mert a Bl-ben is helyt szeretnék állni.

Aki kis csapattal kezd, alsóbb osztályban, annak tudom ajánlani Björn Zwikkert is. Nálam nem lett olyan nagy spíler, mint Scorza, de viszonylag sok gólt lõ, cserének ideális.
Fyrex
<#taps><#taps><#taps>grat!<#eljen>

Avanti Crociati!

JackDaniels
NagyGrat!<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

\"Never say never!\" W Churchill

Fyrex
8. lettem a bajnokságban...nagyon kibaszott velem a gép de ettõl függetlenül ezt csak magamnak köszönhetem...nah megyek sakkozni...

Avanti Crociati!

gabber_saviola
wooooooooooow yeah, grat

Hali!
Második premier league-es szezonomban meglepõen jól szerepelt a csapat, aminek egy fantasztikus bajnoki cím lett az eredménye.

És egy tehetséges játékosból, egy jó edzéssel sokat ki lehet hozni. A játék legelejéb vettem meg Scorzát, most így néz ki:

gabber_saviola
bugos szemét ez a játék ^^

McFrost
hail, újra itt

Fyrex
Miért van az hogy a falábú tizenéves U20asok naponta követelik hogy játszassam õket az elsõ csapatban???

Avanti Crociati!