Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
na csináltam egy új taktikát, eredmény van de a játék még mindig siralmas:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Elég jónak tûnik.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tono34
Hazai pályán kikaptam a Rómától gyenge játékkal, letoltam mindenkit majd a következõ meccsen a veretlen Internél nyertünk nyagyon izgalmas meccsen 1:0-ra
(képet tettem fel errõl a meccsrõl).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

robotnyk
keret a 2009/10es szezonra

Rudee
Én még mindig azt mondom, hogy pihentetni kell pár játékost aztán jobb lesz minden. Ha egy taktika a korábbi években bevált akkor nem romolhat el egyik napról a másikra.
Nekem is rosszul kezdõdött az év (Orosháza 2-2, Basel 1-1 és 1-3, Honvéd 0-1 + elõtte két 0-1es vereség felkészülési meccsen ilyen nevenincs csapatoktól), aztán kiraktam pihenni pár embert és a következõ 5 vagy 6 meccsen nem vesztettünk pontot. Volt aki azóta minden meccsen lõtt gólt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki

zaki
a felét el is passzoltam 😄

38 játékos? eszednél-e vagy... 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

McFrost
nem kell besértõdni!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
olvasd el mégegyszer amit irtam
[email protected]éptem...este jövök...csoki mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
imádom az ilyen meccseket

McFrost
nem semmi baj, volt elemzés?
gabber mondta kit zavarjak el és palermoiszintû pléjákkal jött, de sajnos a BL miatt meg van kötve a kezem

franc0
István!
kösz a jókívánságot

másrészt tegnap 4 vereség után odamondtam a meccs elõtt az ellenfél edzõjének, elõtte egész évben kuka voltam. bejött. zsinórban 5 gyõzelem, utsó fordulóban egy döntetlen

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

robotnyk
nem azé', de akkor milyen elemzést vártál?
zaki
ehh, ki is kaptam 2-0-ra, végigtámadta az arsenal a meccset, lehetett volna 4-5 gólos veredég is simán, ha arenas nem véd ilyen jól...

McFrost
ki van besértõdve???
Arfa és Pírszing nem bír letelepedni, Balaban nem tuggya mit akar, Pongolle és Holm hisztis csak

McFrost
én azt nem mondtam!

zaki
thx 😄

most megyek az Emirates stadionba, hááát, jó lenne egy x <#zavart1>

QuentinT
Na itt is látszik a klubok presztízse közötti különbség. Te már a Liga 1-ben is több fizut tudtál adni a játékosoknak a Nottm-ben, mint én a Championship végéig a Hull-ban. A franc se gondolta volna úgy elsõre<#buck> Fuss Forest fuss <#eljen>

franc0
ez kb úgy hangzott mint amikor szilveszter után azt mondja az ember hogy soha többet nem iszik

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zaki
😄DDDDD

na de mostantól már csak kizárólag posztra igazolok 😄DD

zaki

sideris
viszont csudajól nyomtad az eladások értékét! nagy grat!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

sideris
Nem rossz, de a cigánykaraván hozzájuk képest Kutyafasza! 😛

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

zaki
az igen, cuppanj rájuk Robi <#smile>

robotnyk
ez a gray nagyon komoly
zaki
nem jól vágtam össze, mind1, a lényeg látszik 😄DDDD

zaki

<#zavart1><#idiota><#zavart1><#idiota><#zavart1><#idiota><#zavart1><#idiota><#zavart1><#idiota>

gabber_saviola
<#eljen><#papakacsint>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

QuentinT
<#worship><#worship><#worship> Akkor hajrá!

zaki
aki tudott egy egyeneset rúgni a ladbáda azt leigazoltam, aztán csomót át is passzoltam rögtön 😄 így lett ennyi zsetonom 😄

1. osztályban még 6ezer volt a max, amennyit tudtam egy játékosnak adni hetente, a championshipben már a duplája, szezon vége felé már 16750 ha jól emléxem, most meg már 70ezer <#smile>

Kettejük közül persze szerintem Gray az ígéretesebb, Antonelli pedig mindjárt aláír hozzám 😊

sideris
nem baj, kiváncsian várom! 😛

zaki
jaja, de már bent vagyok au uefa kupában, mert tavaly megnyertem a liga kupát, mindjárt játszom itthon a galatasarayyal <#smile>

gabber_saviola
lökjed má 😊

QuentinT
Gondolom, azért egy UEFA-s hellyel lennél igazán kibékülve<#wink> Sok sikert a továbbiakhoz is<#eljen>

zaki
ok, de hosszú lesz a lista 😄DD

zaki
középmezõny...

QuentinT
Grat! <#worship><#worship><#worship> Mik az elnökség és a szurkolók elvárásai a klubbal szemben?

sideris
Huhh,azta mindenit, nem semmi, rendben vagy hála az Égnek! kiket nyomtál el és mennyiért? még egy transfer listát betennél? köszi elõre is, és bocs! <#smile>

Muszáj megmutatnom nektek a két legújabb igazolásomat, én beszartam amikor megláttam a képességeiket 😄 pill

zaki
mióta az új peccsel nyomom, észrevettem ,hogy edzõket qrva nehéz igazolni... most majdnem mind 3*-os... de nem akar szinte senki jönni <#sir> és nem csak ide, a real madridos mentésemben se nagyon akartak hozzám jönni <#confused>

sideris
Fõ a nyugalom, hülyeségeket meg ne beszélj, nem hiszek Neked!<#crazya><#circling> Csak így tovább!

zaki

eddig spóroltam, télen kéne pár embert igazolni...

zaki
úgyis vissza fogok esni :o

ha az 1. 6-ba ott lennék a végén már az is hatalmas eredmény lenne...

sideris
Mennyi a finance-od? dobj egy képet plíz!

sideris
Nagy vagyZaty!<#smile><#worship><#worship> Ez nem semmi!

zaki
pedig qrva szarul játszottam :c

szezon elõtt örültem volna már annak is, ha nem esek ki. most meg nem is tudom mivel lennék elégedett... engem is meglep ez <#zavart1>

robotnyk
kemény 😄
gabber_saviola
persze, nem gépek hanem emberek 😊