Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
légyszi próbáljátok már ki nektek hogy megy ezzel.Ezt inkább hazai mecscekre ajánlom én idegenbeli meccsekre ezen állítok kicsit de ott is beválik.
Mióta használom 5gy 1 d 1 v(itt nagy pecheim voltak) 13-3 as gólkülönbség.
És hát a csapat sem világsztárokbõl áll ugye.taktikom

asfa
háj ól!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

sideris
Azé annyira nem rossz szerintem ez az eredmény....nem? Mi volt a meccs stat?

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

sideris
<#wave>Velkámbek! Neked is ASFA

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

JackDaniels
Hmmm, majd elmúlik a hullámvölgy, tudom, nagyon idegesítõ, én is tönkre megyek az ilyeneken. Legroszabb a tehetetlen düh. Fel a fejjel!

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Büdös dígócigányokkal otthon sem bírtunk.

Fyrex
szasztok

Avanti Crociati!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
de ha most itt nem töltögetek vissza , akkor tuti bukok minden tés kibaxnak...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

saviola83
Srácok valaki elmondaná hogy hova tudnám feltöltebi a taktikámat.És kipróbálhatnátok ha van kedvetek.

JackDaniels
Jólesz ez ember!😊

JackDaniels
Nah, ezé ne sopánkoggyá, vazzeh.😊)
Grat!

McFrost
én azt már nembírnám elviselni😞

McFrost
na új taktikkal megen:

Sysfox
Grat! Jól állsz! <#worship><#eljen><#taps>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

sideris
De ott nagyon! Nyugi, ennyi embernek idõ kell az összerázódáshoz, meg amíg kialakítod a keretet, Neked is! Grat!<#taps>

Áááá, a szezon nyitómeccsén a Genoa 3-0 ról hozta vissza a meccset a második félidõben. Az utolsó gólt a 94. percben lõtték :/

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

zaki
grat <#worship>

zaki
nagyon kellett már ez a gyõzelem. mocskosul szoros a tabella 😄

mi lett volna, ha nem 1 pontot szerzek az elõzõ 4 meccsemen? :o

JackDaniels
Majd belegyönnek.😊

Hozzám gyönnek argentínok is.😊) 4téli igazolásom lesz, sokat várok tõlük.😊)

JackDaniels
Tõzsér gyerek nagy napja.😊)

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

zaki
legalább az uefa kupában megy

zaki
thx. sajnos szépen vissza is estem a középmezõnybe, ahogy vártam, 4 meccs 3 vereség 1 pont 😄

télen kéne 1-2 brazil csodagyereket igazolni :c

zaki
<#taps><#worship><#eljen><#smile>

JackDaniels
Nah, ehhez nagyonnagy grat!😊

McFrost
igen hihetõ, de nem is érdekelne ha tudnám hogy 3-at lövök helyett

McFrost
és hogy minden faxa legyen áramszünet volt , itt az atom városában😞((

JackDaniels
Jaja, ez 95%-ban mûxik.😊

robotnyk
semmi gond, európai szuperkupán gurítottunk egy 5öst a Bilbaonak <#eplus2>
JackDaniels
Üdv mindenkinek!

Ezért nem használom én a gombfoci nézetet, mert néha igen csak felidegesít.😊

zaki

zaki
jézusom, én a helyedbe most pihennék egy kicsit <#pardon1><#wow2>

Sysfox
Nálam meg az van, hogy ha vezetek, és egyenlít a gép, akkor azt a gólom után 10 percen belül teszi. Sosem fél óra múlva, 50 perc múlva, hanem 10 percen belül.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

csõ mindenkinek!
Azon gondolkozom, hogy van e még a catania palermo éa messina mellet szicíliai csapat akivel még lehet játszani!annyian toljátok olaszban, hogy kezdek kedvet kapni egy kis kálcsóra! Kikkel lenne érdemes? és persze az elsõ kérdésre is várom a választ!Most a nyúkasztellel nyomom és egy ezüst egy arany két éven két szezon alatt!Uefa és bl elõdöntõ! Tegnap felkértek dánia élére de nemet mondtam mert most fut a copa america és hátha leesik valami dél amcsi csapat!<#eplus2><#vigyor>
robotnyk
lol, Marconi rúgott egy triplát, aztán máris sorban áll érte a fél világ -.-
robotnyk
ja de mivel az elsõ meccs 3-1 lett így meg lett 😊
amúgy egy 3 hónapos csomagot kapott, hiányozni fog a válogatottból
Oliveirat elobb kelett volna lerugni, akkor nyertek 😄

robotnyk
érdekes meccs volt

robotnyk
ha nagyon kell, felhozom tarcsiból. eddig összesen egyszer volt sérült mindkét kapusom, addig meg játszhat Castillában. felesleges azért vennem egy közepesnél rosszabb kapust, hogy addig ne legyen még keretben sem, amíg meg nem sértõdik
McFrost
nincs pont hullajtás csak mákos gyõzelmek vannak, szal nincs az hogy ki megy a Chievo a 2*-es bajnok és 1*-es BL gyõztes és kõ köön nem marad , hanem szenvedés, ha vezetek 5 perc múlva egyenlít a gépés brilliáns játékot mutat, 2 ember viszi labdát a kapusra felejcsd el hogy bepassz van , áááááááááá, önzõség!!
Veneziaval jáccom otthon 5-öt rúgtam és 20 percel a végétõl egykapuzik a gép és 5-3 lesz??? hát ilyen nincs!

franc0
nálam is 3 van ha megnézted a keretem

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zaki
az igaz, de ha van mellette mondjuk még 3-4 fáradt pléja, akkor már tényleg sz@rban leszel :o

hát igen, volt, hogy az 5. számú kapusomnak kellett védenie, így min 4 kapussal indulok neki a szezonnak 😊

robotnyk
ha 5en nem játszhatnak, akkor még pont ki van a cserepad 😛

neked ez a kapus dolog a hepped 😄
McFrost
igen ez is lehet , de nálam már a felkészülési meccseken sem ment, finomítottam a taktikán és nem vannak gyõzelmek,mert azzal nincs gond de a játék, a helyzet kihasználás, önzõség, és az hogy a gép 2-bõl egyet tuti belõ ,meg nem igazolhatok akárkit, meg pl: Luyindila 0-ért sem kellett senkinek, akik nem váltak be azokat nem tom eladni, ha elzavarom az pénzbe kerül, akik meg jók azok menni akarnak, magán életi gondja van és engem okol, nem bír letelepedni és stb-stb-stb

zaki
és ha lesérül pl 4-5 ember? akkor már húzós lesz 😊

sztem még 1 kapust is igazolj <#whatever>

robotnyk
tavaly elég volt, szerintem idén is elég lesz.

amúgy majd év végén nagy móka lesz, lehet hogy kell egy új balhátvéd, egy középpályás, egy középhátvéd, és egy csatár is. ebbõl legalább egynek nem ártana spanyolnak lennie 😊
Tono34
Az még szokott segíteni, ha olyan játszik aki ritkábban kap lehetõséget, bizonyítani akar.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
nem rossz <#eljen> csak kicsit szûkös nem?

Rudee
Egy vereség után még fel lehet rázni õket, de McFrostnak sorozatban hullajtják a pontokat.

Szar Bayern, szar Bayern :)