Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
citytõl sajnos kikaptam 3-1-re, pedig én vezettem még 1-0-ra. tottenhamet viszont megvertem 2-1-re, úgy hogy kihagytam egy tizit+ sanyi lõtt egy gólt, amit nem adtak meg :c

JackDaniels
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>Megyen ez!😊

\"Never say never!\" W Churchill

asfa

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
hali all

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
csoki érkezõk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Üdv nektek, mostérkezõk.😊)

fsgh
hello!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fernando torres
hali all!!

franc0
03/04-ben fedeztük még fel
d ezt már sokszor megbeszéltük, van der vaartot vagy kallstromot is hamarabb ismerte egy managergamer mint egy átlagos focirajongó

fm 2005ben ez a pisimisi gyerek 9.73as átlagot produkált nálam a parmaban

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

McFrost
"hát nem lesz egy teadélutánez a mai!"

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki

megyek most a man cityhez, aztán a tottenhamhez, majd fogadom itthon a cselzit, izgi lesz 😄

McFrost
hail Jimbo!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
Hello all!!Ujra itt!😊)
Gajra ment az elõzõ vinyóm😞(

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
f@szom kivan, most meg 0-0 itthon a wigannel <#mf3><#csodalk>

sideris
Csaó Frost Papa!<#wave> Szenya vagy Zakival!<#beka2>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Tono34
Ha meg akarod nyerni mindegy kit kapsz, nyerni kell 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

McFrost
sima Rosenboorg - Leverkusen párharc<#idiota>

JackDaniels
Nem lesz eccerû, de sok sikert! Tudod, csak keményen.😊

McFrost
Hail All!

zaki

ehh <#zavart2>

Tono34
Jó csapat a Luton, anno fel is vittem õket a PL-be csak elszállt a mentésem a HDD-vel együtt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

sideris
<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps> Nagy vagy Dzsek!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

JackDaniels
Thx.😊 Remélem jövõre a BL-ben is nagyobb sikerünk lesz.😊

sideris
gondolom 1et lõtt kapura... :/

gabber_saviola
<#smile><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Mer' nem jáccanak Football Manager-el a hülyék.😊)

zaki
ez nem semmi Dzsoki grat <#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>

JackDaniels
Nah, ez megint meg van!😊

zaki
elég jónak tûnik, csak sajna nincs benne nálam a játékban 😞

zaki
baze nem hiszem el, megverem a tottenhamet itthon ligakupameccsen 5-2-re, majd a portsmouth ellen idegenben is nyerek 3-1-re, és az utolsó luton nem bírom itthon megverni <#shakehead>

hihetetlen milyen szoros a tabella, és olyan eredmények vannak, hogy csak nézek, bárki megverhet bárkit bárhol.

sideris
Ezt a védõt szerintem érdemes leigazolni, ha gondoljátok, nálam igencsak bevált 😊

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

zaki
jaja, én is elõbb olvastam az enbéegyponthún

sideris
Ezt olvastam, bocsi, de mintha mi már régen felfedeztük volna...a valóság le van maradva rendesen!

Fiatal, 21 esztendõs argentin tehetséget igazolt a spanyol élvonalban szereplõ RCD Mallorca: a "szigetlakók" az Argentinos Juniorstól vették meg Leonardo Pisculichit, aki 10 gólt szerzett az idei Apertura során.
A játékost több argentin és európai klub is meg akarta szerezni, többek között a River Plate és az Independiente, illetve a Sporting és a Cadiz, végül valószínûleg azért választotta a Mallorcát, mert itt négy honfitársa is futballozik (Tuzzio, Pereyra, Peralta, Gutierrez), valamint az edzõ, Hector Cuper is argentin.

zaki
😄DDDD <#zavart1><#shakehead>

sideris
Hali! <#wave>

Basszus Zaki,kellett Neked említenio az ikszet, nesze nekem, otthon Bordóval bakkerr!!<#mf3><#falbav><#falbav>

Szega87
Tudna nekem valaki egy sevillas skin-t csinálni??????

QuentinT
Szép napot managerek! Az angolok is tudnak rugalmasak lenni, lásd Milan Baros esete, csak nem tudom, hogy ez a rugalmasság min múlik.

sideris
hááátt...kicsit nekem is fura, de nem baj, bár kb 5ször a 9bõl én vezettem, és fordított a gép<#rinya>

zaki
18 gyõzelem 9 vereség, mint az nbaben, nincs döntetlen 😄DDD

gabber_saviola
grat

az a szmájli 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

sideris
Szívemnek közeli eredmény<#worship><#taps>

HaliZaki!<#wave>

zaki
hello, és grat mindenkinek.<#wink>

JackDaniels
Elkentük a zõdeket.😊

JackDaniels
Essenemsemmi.😄DD

sideris
Nekem a Glennfiddich, de Jack a leg édesebb! 😛

Szép lassan kúszunk felfelé, a végéig remélem kitart a lendület!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Sysfox
Jack, most jutott eszembe, hogy te vagy a kedvenc whisky-m! <#eplus2>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Most én is éreztem a változást, mintha nem is ugyanaz a csapat lett volna a 2. félidõben.

McFrost
kemény legyél , aki jó azt dícsérd, néha kell a lebaxás, ha 1. félidõ csõd , nincs mit veszteni 2-ban roncs neki a gépnek! 6.02 peccsben már érzem hogy változik valami ha változtatok

Sysfox
Az jó, nekem meg 5 forduló telt el, de ugyanígy vagyok.
Most épült fel Diatta 4 hónapos sérülésébõl, erre Torrejón esett ki 3-4 hónapra. McEveley még 1-2 hónapig harcképtelen, Enckelman is hiányzott pár napra...Mind stabil kezdõ lenne...

JackDaniels
4meccs van hátra a bajnokságból és sorra halnak meg a játékosok. Remélem az uccsó meccsen még ki fogok tudni állni!