Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sideris
Most meg 1-0ra vertem az Azsaksziónt, de 3 gólt nem adott meg nekem les miatt...visszanézve egyik sem volt les...még jó hogynem volt hab a tortá,n, és nem egyenlített..<#mf1>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

JackDaniels
Jujjjjjjj!

\"Never say never!\" W Churchill

sideris
Háááááááhhhhh!! most kaptam ki 10 meccs után elõször, na de hogyan...<#violent><#gun><#falbav><#falbav><#mf3>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

JackDaniels
Nemtom, már régen voltam magyar csapattal és régen estem ki a csoport körbõl.😊

sideris
akkor kb 7,5 millio fontra számíthatsz...nem?

Sysfox: lehet ez a jó megoldás....nekem is ezt kéne alkalmaznom..?<#nemtudom><#conf>

JackDaniels
3-ként estem ki a csoportból.

Sysfox
Azt eddig is tudtam, hogy a játékosok teljesítményére nagy hatással van a morál állapota. De az elsõ félidõben nagyon bizonytalalok voltak a játékosaim (a moráljuk kb. közepes volt). Aztán a félidõben megdícsértem mindenkit (a 0:2 ellenére is), és a 2. félidõben egyenlítettünk. Ráadásul a morál mindenkinél felkúszott egy szintet legalább a meccs végére! Érdekes.

Úgyhogy: mostantól mindenkit dícsérek (bár néha kell egy kis lecseszés is).

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

sideris
Nyugi, ez a szokásos morálromlás, fõleg ha elõzõ évben túlteljesíted az elvárást 😞 Hajrá, sok van még!

Jack, meddig jutottál a BLben?

Sysfox
A Roda-t kaptam az UEFA kupa-ban. Ha kiverem õket, akkor bejutok a csoportkörbe...

Sysfox
Nem vagyunk az igaziak...0:2 után lehajtott fejjel üldögéltem a székemen, de aztán átszerveztem kicsit a csapatot, és egyenlíteni tudtunk! A döntetlen azért ér valamit, de nem sokat. Gyõzni kellett volna!

JackDaniels
Néha az angolok is lehetnének rugalmasabbak, pláne egy ekkora tehetség esetében.😄DDD

JackDaniels
Remélem így is lesz.😊 Most, szezon végén megkapom a BL TVközv. jogokért a pénzt, kíváncsi leszek a hatására.😊

ez az eletben is igy van wenger 4 vagy 5 eve azert nem tudta leigazolni a ronaldinhot (meg mielott a psgbe ment) mert nem kapta meg a munkavallasi engedelyt, ha nem ilyen buzik a szabalyok, akkor most ronaldinho londonba van...
sideris
Gondoltam....még egy idény, BL -be jutás, és meg van a money rá....Hajrá!<#taps>
Szervusz Sysfox!<#wave>

Sysfox
Helló Sideris és Jack! <#wave>

JackDaniels
Üdv emberek.😊

Ismerem, csak nekem még drága.😊

sideris
Halihó Mindenkinek Kollégák! <#wave> Grat Csöves, nagyon nagy vagy!<#taps><#worship><#worship>

Nekem Cavenaghi az idény igazolása, annyira nem is rossz!

robotnyk
meg ne próbáld ^^
Sysfox
Csoki Gabber, Csöves és mindenki! <#wave>

gabber_saviola
szépjóreggelt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Szépjoreggelt managerek!

Bejutottam végre az Uefa csoportkörbe! idegenben 3-2 re nyertem a sógorok ellen,úgyhogy nagy esélyeim voltak már a visszavágón
viszont ami elképesztõ ez a 800 nézõ...a csapat eddigi legnagyobb sikerének a kapujában 800 szaros nézõ látogat ki...és nem is tudok vele mit csinálni mert az editorban is le van korlátozva a nézõk száma 1000-re...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ja egyébként nem lenne rossz, ha jövõre kitalálnának valamit erre, mert életben biztosan vannak kiskapuk, pláne egy ilyen klubnál mint az MU...😊
Köszi!😊 Na akkor kibekkelem valahogy megnézem a mongól ligát, hátha ott van valami nagy tehetség..😊
franc0
álomszuszékok

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
jaés franco vagyok , nézzétek meg az adatlapom azé van

franc0
jóéjt és viszont

franc0
24 meccs 48 pont - nálam ez a határeset 😊

amúgy pár napja legenráltam a donyeckes mentést azóta nem nyúltam hozzá, de azért az interested listát megnéztem és azon rajta volt cavenaghi. nagyon kíváncsi leszek eljöne-e

sideris
Léptem , jóéjt FrancO, jó tanulást!<#wave> ja és sok sikert FM ben

sideris
THX! én meg 3 napja kezdtem, aztán ugy láccik, jó döntés volt...remélem! eddig jók vagyunk, 24 meccs, 16 GY- 0 D -8 Vereség....fura h nem jáccottam még idén ikszet...sebaj, csak 2 pont,és behozom a Stetyient, Cavenaghi nagyon jó vétel volt!

franc0
grat

vicces amúgy, kb 1 hete mondtam Gábornak hogy lehet kezdek egyet a Nantes-al

sideris
A St-Etienne az elsõ, 24 meccs alatt ez volt a 2. veresége...jól kiosztottuk õket...<#mf2><#violent><#gun> Így legalább tutiib a 3. hly, 2 ponttal az elsõ Etyien mögött...

franc0
amúgy mióta FM van nem is toltam Angliában
szar egy szabály ez

franc0
heló

a szabály az, hogy akkor kapja meg ha az utóbbi 2 év válogatott meccseinek x százalékán (asszem 75) szerepelt
néha megkaphatja valami istentelen különleges tehetség is de ritkán

a valóságban ha ilyen van szereznek neki európai útlevelet ált

sideris
értem, akkor hajrá, megértelek, nem rossz kihívás! Csak picit idegesített,hogy tele a lé, és más semmi...azért néha jó lett volna egy egy hatalmas pléjert igazolni...na mindegy! Hajrá Neked!

Rossi! Sajna sztem mindannyian így vagyunk ezzel, a max amit már nem is értek, hogy a start game után uj játék esetén vannak olyan kicsi csapatok ,amiben ócsak FGN-es játékosok vannak alapból, Te meg nem tucc igazolni, ez érthetetlen....

Csaó!

Csak kíváncsi vagyok tudtok-e erre mondani valamit. A ManUTD-vel vagyok és már a második baromi jó igazolásom megy el azon, hogy nem adják meg a munkavállalási engedélyt. Az elõzõ részekbõl kiindulva gondolom itt sem lehet ez ellen semmi komolyat tenni, max fellebezni..de hát...😊 Csak az a vicc, hogy brazilból meg mexikóból jönnének és nem értem, hogy ezek szerint életben sem tud Frgi brazilból igazolni???😊 Vicces lenne...
franc0
2005-ben énis
utáltam hogy az új év 1. tétmeccse a BL nyolcaddöntõ volt

engem direkt izgat hogy nem lehet nagy nevet venni

sideris
Nagyon jó taktika! OKOS!<#vigyor2> Shakhtarral már nyomtam... :/ Rengeteg a pénzük, de semmi extra, nem lehet nagy nevet venni....

franc0
1 szezont toltam még csak le, torrest is most adtam el a 2. szezon elõtt
20m font azonnal, 20m 12 hónap alatt + a következõ eladás 35%-a
ami azért jó mert majd késõbb én akarom visszavenni és annak is visszakapom a 35%-át

ja és köszi

sideris
Jól nyomod! <#worship> Priskin is! 😛 Torres nem hiányzik???

franc0
jah és ezúton jelezném a Shakhtarral lécci ne nyomja senki htx stipistopi

sideris
Nemárr...! Biztos a fránya FM miatt van, ugye? 😛 Ne hagyd Magad legyûrni! <#szomoru1>

franc0
amúgy képek a galériámban

franc0
Statisztika I.
egyszer már elhúztak úgyhogy UV lesz 😄

sideris
mivel nyomod Franco? Hogy állsz?

franc0
Grusi ha pesti vagy a legközelebbi talira gyere el

franc0
nem

sideris
Mi az , mindenki alszik?????<#rinya><#nemtudom><#conf>

sideris
Gabriel Tamas-t nézzétek meg, szerintem rohadt jó pléjer, és fiatal, és olcsó aránylag, 2-3 millio font! Spartak Moskvából!!!

sideris
save-eld el a tcticot más néven....lehet ez?

bazzeg ezt nem hiszem el!Nézem miért esett vissza a csapat, erre megnézem a taktikát, és ez kúúúúrva program valami egész mást állított be, mint amit én beállítottam!Volt már valakinek ilyen?A posztok stimmeltek viszont a beállítások a játékosoknál nem!<#mf3><#violent><#gun><#gunyos1>