Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
az jó!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a két fiatal abban még úgyis sokat fejlõdik szvsz.a képességeik már egész jók

ReaL MaDRid x siempre

soma22
a mentális dolgok mind meccseken növekednek, minél nivosabb ellenfelek ellen játszotok annál jobban.

ezt nem én találtam ki, a kis könyvben van benne, és én is igy vettem észre

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

olympus
Mentálisan elég gyenguszok télleg...😊

Divatcsapatok OLÉ!

hunbasser
Roberto Rubilar

Fabricio Franceschi

Gamboa

Wladimir López

no,hát õket vagy U20-bõl vagy tarcsiból hoztam fel,és náluk még vannak sokkal jobbak a nagycsapatban,és az U20-ban még van pár ilyen csóka.Fizikailag és mentálisan (még) elég gyengék mondjuk...

ReaL MaDRid x siempre

soma22
3 meccsel a vége elõtt megvan a bajnokság.
persze dicsér mindenki stb stb, de tapasztalatból tudom, hogy a 3. nb1es idény a legnehezebb

Gunnersboy
na inditom ajaxot 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
fu állathurka, nagyonkomoly stattal tolja a srác<#eljen>

olympus
csak Soma miatt 😊

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
annyira szar, hogy melohelyen letiltották a cjb-t.
sem feltölteni nemtom a képeimet, sem megnézni a tieiteket...
(nehogy feltedd máshova😄)

olympus
istenigazából már unom az FM-et, de mással meg nem játszom ha itthon vagyok 😊 itt van egy Delgado pikcsõr😛

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
jajjistenem😄

olympus
kb 10 percenként kezdtem új játékot 😊
Most épp Bayernnel vagyok decemberbe... 😊

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
tolod gammával drága barátom?😊

olympus
én ma itt leszek Soma...😊

Divatcsapatok OLÉ!

soma22

belinkelnéd az oldalát ? emrt nem találom 😛

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

soma22
már nem lehet, de van külön topikja, ott csevegjünk errõl!

és hol lehet regisztrálni a LIVE-ra ? vagy vmi kis külön progi kell hozzá ?

soma22
jah egyébként van a Live-nak külön topikja, szerintem ha már gilgamesnek vannak infoi és képei oda toljuk és ne ide.

soma22
Köszi a képeket!
egyébként egész éjjel itt leszek, várom a vállalkozo kedvü managereket, akik virrasztanak velem eme estén😊
fradi betöltve

gilgames00
akartam egy pár képet megmutatni de most nem müxik a szerver,nem hiába van még mit javitani😊 Azért a kezdõlapot megtudom mutatni.

lokika28
ez egy másik játék szal nemtud linket adni a skinhez
a képek a football manager live-ból vannak és gilgames teszteli szóval ezvan😊 am teccik teccik jójáték lesz😊 jah éss gilgames várjik észrevételeid

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Gilgames! Tudnál nekem egy lineket küldeni, hogy honnan tudok leszedni olyan skin-t amin neked van? Köszi!
zaki
Szép magyar csapat... 😄DDDD

Csacsi
Akkor ez lehet, mert a Milannal játszottam a kupadöntõt, és bár kikaptam, de Õ indul a Bl-ben. Ez nagyon jó hír. Akkor készíthetem a csapatot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

hunbasser
az jó <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
vagy kupát nyertél,vagy csak döntõs voltál,és a gyõztes már alapból indul a bl-ben,de elõdöntõbõl is be lehet kerülni,ha a másik 3 már indul alapból a bl-ben,vagy uefában

ReaL MaDRid x siempre

gilgames00
nem leszedtem,regisztráltattam magam még régen,most meg kaptam egy mailt hogy teszteljem

Honnan szedted le?
maga a tökély<#vigyor3>

gilgames00
tess...

kihagytál 1 i betût hamár TC=D

gilgames00

gilgames00
jah én a fradit csináltam meg magamnak😊

gilgames00

soma22
képet!!!

Csacsi
Mégis indulhatok az Uefa kupában? Ezt nem igazán értem, hogy miért, de nagyon örülök neki.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nah végetért az elsõ szezonom a Juventussal. Kupában mint emlékeztek a döntõbe jutottunk, ahol végül 11-esekkel kiestünk a Milan ellen. Szép év volt. Jövõre minimum az Uefa kupa szereplés elérése lesz a cél.

gilgames00
hát emberek ,qrva jó játék ez a Football Manager Live...ma tudtam elkezdeni tesztelni,és rögtön bele szerettem😊

Kupa

hunbasser
no,tegnap egész délután nem volt netem,így nem tudtam írni,most megpróbálom bepótolni.

Dunaújvárossal olyankor nyerek,amikor nem számítok rá,és olyankor ikszelek(neadjisten kikapok) amikor meg kéne az eredmény.jelenleg 4.vagyok a bajnokságban pont féltávnál,de csak 1 pontra vagyok az elsõ helytõl,már voltam párszor elsõ is,csak mindig pont rosszkor kapok ki :S

hihetetlen,h már megdícsérni sem szabad õket a félidõben,mert akkor elbízzák magukat,és a sima 2-0-ás félidei eredménybõl 2-2-t hoznak össze :SSS

itt pedig egy érdekes kép,kihúztam 9 emberrel a meccset idegenben

közben Fulhames mentésemet betöltöttem,FA kupából kivertem a már PL-ben játszó Leedset(szegények már 3.osztályúak,és csõdközeli állapotban vannak :SS),aztán meg jött a hír,h kirúgtak.várható volt,mert összekaptam a vezetõséggel,meg már kicsit untam a Fulhamet,és elkezdtem közben jelentkezgetni olyan PL klubokhoz,ahol épp megüresedés volt.

nos,kirúgtak,de nem kezdtem új játékot,inkább elkezdtem oda jelentkezni,ahová csak tudtam.a legjobb a Lens lett volna,de végülis a chilei Santiago Morning lett,õk fogadták el a jelentkezésemet.egy chilei középcsapatról van szó,megpróbálom elérni itt a lehetõ legjobbat,majd meglátom mi lesz.

és persze grat mindenkinek,és bocs,ha hosszú lenne a hsz :S

ReaL MaDRid x siempre

Leeds , de ha eljött hozzám Nicolas Millán akkor sztem õ is eljöhetett volna, hisz UEFA 16 között vagyunk ...Goldstein pedig vmi szar Izrael csapatban.

de Rose alapból valami angol klubban játszik nem? 😮

Nagy meccsen megvertük a rivális DVSC-t. Igy már 14 pont az elönyünk 9 meccsel a vége elõtt . Lipcsei Peti 2 hét mulva lesz 37 éves de még most is nagyon megy neki a bajnokságban.

de nálam nem vette meg õket a Reading.......
Uefabol kiestünk , 15 percig továbjutásra álltunk de ennyi elég volt , majd jövöre

de majd eljönnek a Fradiba, ha egyszer ott lehetnek egy angol elsõ osztályú csapatban?! 😄

Goldstein és Danny Rose hozzám nem akar eljönni 😊
Nah jelenleg igy állunk bajnokság :

Uefa nyolcaddöntö elsö mecs : Fradi - Braga 1-1

Talentplayer
nah a readinges mentésemmel már a II. szezont nyomom, itt van néhány tehetség és néhány jó játékosom is
1. Carlos Saez

2. Danny Rose

3. Guy Asulin

4. Yann Sommer
.
5. Yoel Goldstein

6. Gabriel Tamas

7. Matías Vouso

RIP Antonio Puerta!!!!