Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
ezt nem én találtam ki, a kis könyvben van benne, és én is igy vettem észre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Fabricio Franceschi
Gamboa
Wladimir López
no,hát õket vagy U20-bõl vagy tarcsiból hoztam fel,és náluk még vannak sokkal jobbak a nagycsapatban,és az U20-ban még van pár ilyen csóka.Fizikailag és mentálisan (még) elég gyengék mondjuk...
ReaL MaDRid x siempre
persze dicsér mindenki stb stb, de tapasztalatból tudom, hogy a 3. nb1es idény a legnehezebb
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
sem feltölteni nemtom a képeimet, sem megnézni a tieiteket...
(nehogy feltedd máshova😄)
Most épp Bayernnel vagyok decemberbe... 😊
Divatcsapatok OLÉ!
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
egyébként egész éjjel itt leszek, várom a vállalkozo kedvü managereket, akik virrasztanak velem eme estén😊
fradi betöltve
a képek a football manager live-ból vannak és gilgames teszteli szóval ezvan😊 am teccik teccik jójáték lesz😊 jah éss gilgames várjik észrevételeid
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ReaL MaDRid x siempre
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Dunaújvárossal olyankor nyerek,amikor nem számítok rá,és olyankor ikszelek(neadjisten kikapok) amikor meg kéne az eredmény.jelenleg 4.vagyok a bajnokságban pont féltávnál,de csak 1 pontra vagyok az elsõ helytõl,már voltam párszor elsõ is,csak mindig pont rosszkor kapok ki :S
hihetetlen,h már megdícsérni sem szabad õket a félidõben,mert akkor elbízzák magukat,és a sima 2-0-ás félidei eredménybõl 2-2-t hoznak össze :SSS
itt pedig egy érdekes kép,kihúztam 9 emberrel a meccset idegenben
közben Fulhames mentésemet betöltöttem,FA kupából kivertem a már PL-ben játszó Leedset(szegények már 3.osztályúak,és csõdközeli állapotban vannak :SS),aztán meg jött a hír,h kirúgtak.várható volt,mert összekaptam a vezetõséggel,meg már kicsit untam a Fulhamet,és elkezdtem közben jelentkezgetni olyan PL klubokhoz,ahol épp megüresedés volt.
nos,kirúgtak,de nem kezdtem új játékot,inkább elkezdtem oda jelentkezni,ahová csak tudtam.a legjobb a Lens lett volna,de végülis a chilei Santiago Morning lett,õk fogadták el a jelentkezésemet.egy chilei középcsapatról van szó,megpróbálom elérni itt a lehetõ legjobbat,majd meglátom mi lesz.
és persze grat mindenkinek,és bocs,ha hosszú lenne a hsz :S
ReaL MaDRid x siempre