121242
Football Manager
  • soma22
    hajrá!!
    mondjuk kemény lesz mert 2-3 meccsel többet játszottál mint a riválisok
  • szabocsaba1983
    Megtáltosodott a csapat

remélem meglesz a BéeL:)
  • Atesz89
    Nagy grat Tojesz!
  • Tojesz

ha ezt sem másolja be én feladom mára....
  • soma22
    egy képet tudsz betenni egyszerre
  • Tojesz

Soma, amit az előbb elb@sztam vhogy azokat töröld légyszi! Köszi
  • Fyrex
    Football Manager Site

elindítottam ezt a szerény kis oldalt saját szórakozásomból unalmamban, nemsokára lesz tartalom is bőven, regisztráljon akinek van kedve :)
  • Tojesz
  • drucker
    Jah... 200 milla font fölött van egyenlegem... Atomerős a keret. Újságok azt várják, hogy simán hozom a bajnokságot. München-nek kb 3-1hez az esélye a bajnoki címre.
  • soma22
    sok sikert magyarországon

drucker:
    nem szaroztál ahogy látom:)
  • drucker
    Noh, ahogy ígértem itt a kép a távozókról...

• Gunnersboy
    na énis elkezdtem Mo.-n egy csapattal kipróbálom :)
    Halival vagyok, éshogy legyen valami kép is:
  • Atesz89
    Részvét Soma!
    (Ahogy emléxem az Aekos gémből ez az Agritis egy szar :S)
    Helyzetjelentés:
  • miki36
    :SS
  • soma22
    kapják be a brémet, egy buzi kontrával vertek meg:
  • Tojesz
    7 milliárd forintért (28 milio euróért) elvinné a real Borowskit...Sztem ennyit megérne nekem, de várok, mert lehet h. az Intertől többet is ki birok facsarni érte
  • szabocsaba1983
    Igazad van, nincs!
    Ezt nem nekem kéne "megjegyeznem".

• dalackraul

L.Toninak nagyon megy a Bayernbe:D
  • soma22
    sok sikert!
  • kraawz
    köszönöm atesznak és somának a gratulációkat :)

valszeg sikerült elcsábítanom 3 20-21 közötti vadállatot,egyikük ráadásul MTK nevelés. Majd holnap dobok képet róluk. Jó gammát mindenkinek estére

off: kedden megyek próbajátékre megye kettes csapathoz,két haveromat leigazolták :P
  • soma22
    szabocsaba:
    és mivan ha ezt én most törlöm, és a következőnél bannolnak?
    ezt jegyezd meg, ennek a hangenmnek itt nincs helye!

Rex:
    köszi
  • Fyrex
    üdv Soma, és hajrá!
  • zaki
    1font másfél euró.
  • soma22
    Sziasztok!

Az offos dologért úgy gondolom joggal szólt fyrex barátom, így elkerültök azt, hogy egy nagyobb flame legyen. Ilyenekre lett kitalálva az offtopik, és aki rendszeresen jár ide tudja a topik helyét és figyeli azt is, aki meg még azt sem tudja hol van, nos abba meg ne kössenek bele az emberek, mert abbol is csak a gond van.

Végre itthon vagyok, töltöm is a gammát, gratula a dortmundnak, a barcának és a real-nak.
  • Atesz89
    saját gyártmány :P
    Megcsináltam az NBI átigazolásait..
    Grat Robo,Zsolti,kraawz,Tojesz!
  • GTheo
    Weidenfellert én eladtam 8misiért, Dzsudzsák,Delgado,Enyeama és Stark érkezett, Zenden jött kölcsönbe. Majd tlok képet.
  • drucker
    Mindjárt vége van az átigazolási szezonnak, aztán dobok egy képet a távozokról... nem is az a lényeg, hanem a bevétel! Liga kupát elvesztettem 11esekkel München ellen. Zsinórban 7. bajnoksági címem megszerzésére készülök (eddig 6ból 6 :P).
  • kraawz
    Jó persze nálam sem megy egyről a kettőre. Weidenfeller maradt elsőszámú kapus,Dédé bal oldalt és Metzelder középen. Wörns helyére igazoltam Araujot,aki nagyon jól teljesít eddig ( 7.33 ) Jobb oldalra ott vannak ketten,de egyikük sem képes a 7es ratinget megközelíteni,ezért igazolok. A Dortmundban alapból nincs AML,ide igazoltam Carvalhot és Vukcevicet. Eddig ennyi plejáért fizettem. AMCre Tinga lett volna,de 2x fél év sérülése volt. Így jött ingyen Alex,meg Nunez 50ezer pénzért. Jobb oldalt maradt Ricken. Nem nagy durranás,de ő örök dortmundi. Pienaar meg a csere. A gólképtelen csatárok közül egyedül Valdezt tartottam meg,már 21 gólnál jár. Most hogy jön Pato,valszeg átállok 2 csatáros taktikára,és akkor egy MCből ST lesz,másik MCből meg DMC. Szal 4 - 1 - 3 - 2 lesz :)
  • Tojesz
    Én forintban játszok...xD
    A 2.6billio forint az 2.6 milliárd, csak az angolban a milliárd az billion talán
  • Fyrex
    én csak fokozatosan cserélem le a csapatot, folyamatosan fiatalítok, csak ugye elit klubbal nehéz, főleg ha annyira nem is közömbös az ember számára, szóval Puyol hiába 30 mondjuk, itt marad amig vissza nem vonul :)
  • kraawz
    Az azért tényleg durva :D Hogy elvitték tőle 2.6Billió forintért. Mondom mijafasz,azmost sok vagy kevés o.O :P

Blben Arsenalt kaptam,hát kanyec filma ... Bajnokságban meg nagyon bele kéne húzni.. Igaz átlagéletkor 23 év,általában 2.-3. évet arra szánom,hogy új csapatot építsek szinte.
  • Fyrex
    legtöbben azt használják, így azt érdemes szvsz, de csak nem mondhatom mindenkinek h váltson fontra h átláthatóbb legyen, szóval végülis mind1...

de akkoris kivagyok azon aki forintban jáccik :D
  • kraawz
    4 euro = 3 font kis túlzással

Lehet én is átváltok majd font alapú dolgokra,ha így megy tovább.
  • Fyrex
    grat, bár engem megtéveszt mindig h az euro az azért nagyon nem font :)

és lusta vok átszámolni, annyit nem ér

de a profit az profit :)
  • Fyrex
    van ez így ://
  • kraawz
    Jó ez a Dortmund.Egy év alatt csináltam 30M euro profitot :)
    Első évben volt 20M euro számlámon,ami év végére leapadt 5M-ra. Aztán most fél évre rá 52M euro van és most először vagyok BLben.

Télen jön Pato,8.25M euroért,ami rohadt jó ár sztem. Marad vagy 15M eurom,ebből kéne nézni valami jó jobb oldali védőt,aki el is jön :S Aztán már csak AMR a hiányposzt :P
  • Fyrex
  • Fyrex
  • Fyrex
    üdv és gratulálok kolleginák ^o^

[loading last savegame]
  • Squizzi
    ez milyen adatbázis frissités ???