Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor vidd raúlt( neki kettõ is van😊 ) mmint bal lába<#vigyor2>#vigyor2>
Most kötöttem új szerzõdést😊 29 misi az átig pénzem😊
AKkor van 58 misim csatárra😊
AKkor van 58 misim csatárra😊
Divatcsapatok OLÉ!
minek neked bal lábas, ha podolski már ottvan?
de ezen ne múljon: Reyes, Mista, Vela
de ezen ne múljon: Reyes, Mista, Vela
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
diego milito,eddie johnson(mint sztár😄)õ elég olcsó
ez 1 állat😄D
hát elég jól néznek ki így elsõ ránézésre😄
hopika😛
nálam msot Delgado tart 37 meccsen 41 gólnál😊
Jó lett volna, bár annyi fizut amugyse adtam volna neki😊 80 ezret kért...
Jó lett volna, bár annyi fizut amugyse adtam volna neki😊 80 ezret kért...
Divatcsapatok OLÉ!
Ha vki nem MO-n játszik nézze meg Theo Janssent nagyon jó pléja...😊
Marco Russal egyetembe😊
Marco Russal egyetembe😊
Divatcsapatok OLÉ!
<#szomoru1>#szomoru1>pedig elég jó, nálam mikor a barcával voltam 1 szezon alatt 32 meccsen 24 gól lõtt és nem volt mindig kezdõ
az lenne az igazi ha mindkettõvel tolhatnám(remélem igy lesz)<#vigyor3>#vigyor3>
csak abba saját csapatot kreálsz és nem az igazi klubbokkal tolod és azért az annyira nem nyerõ nálam bár nemtom igazából h lesz<#buck>#buck>
bazzd e kilöktél😄
na mind1 lényeg, hogy para van a csalóktól:S ha azt megoldják siker, ha nem bukta...
toni? megnézzük😊 egy a lényeg, hogy ballábas legyen.😊
na mind1 lényeg, hogy para van a csalóktól:S ha azt megoldják siker, ha nem bukta...
toni? megnézzük😊 egy a lényeg, hogy ballábas legyen.😊
Divatcsapatok OLÉ!
saviolának elvileg lejárt a szerzõdése, õ elég jó..bár lehet nálad meghosszabították már a szerzõdését vagy elment a realba..<#zavart2>#zavart2>
na ja, bár gilgames példájából kiindulva szerintem a live egy nagy sikerszéria kezdete lesz, én nagyon várom. néha már kezd kicsit lapos lenni az offline dolog
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
<#csodalk>#csodalk>nagyon nem lenne jó, de azért remélem a live mellett maradt idõ erre is, októberig még van idejük-.-
Kéne vmi világsztár csatár😊
Mert elmegy Pizarro, Santa Cruz, Makaay😊 Marad Podolski meg Delgadó:S
Klose jönne, csak kicsit sokat kérnek érte:S (30 misi igaz 2 részletbe de akkor is)
Tipp?
Mert elmegy Pizarro, Santa Cruz, Makaay😊 Marad Podolski meg Delgadó:S
Klose jönne, csak kicsit sokat kérnek érte:S (30 misi igaz 2 részletbe de akkor is)
Tipp?
Divatcsapatok OLÉ!
egész éjjel itt leszek megint😊
most épp die hard 4.0-t nézünk
most épp die hard 4.0-t nézünk
vajon mikor adnak infót a 2008-ról? tavaj ijenkor már látni lehetett képeket bár azok sem voltak véglegesek...<#fejvakaras>#fejvakaras>
annyira megtetszett ezek a fradis mentések, h én is belekezdtem egybe. Az keretrõl és az igazolásokról, majd késõbb. Most itt van néhány vételem akik nagyon jók.

RIP Antonio Puerta!!!!
hát szétbasz az ideg:
wisla krakkow ellen meccseltünk uefában. idegenben sima 2-1 nekünk, az az egy gol is öngól volt.
haza meccsen megszereztük a vezetést, kiállitották egy védõmet lerugták egy plejámat(elég fontos plejámat).kiegyenlitettek, majd a 93. percben belõtték a másodikat, hosszabítás.mondanom sem kell a hosszabbitásban meg rugtak 3at akármit csináltam, a csapatban a kapus és a balbekk 4-est kapott, mig 3an 5-öst. legszivesebben kibasznám az ablakon a pláza 3. emeletérõl
wisla krakkow ellen meccseltünk uefában. idegenben sima 2-1 nekünk, az az egy gol is öngól volt.
haza meccsen megszereztük a vezetést, kiállitották egy védõmet lerugták egy plejámat(elég fontos plejámat).kiegyenlitettek, majd a 93. percben belõtték a másodikat, hosszabítás.mondanom sem kell a hosszabbitásban meg rugtak 3at akármit csináltam, a csapatban a kapus és a balbekk 4-est kapott, mig 3an 5-öst. legszivesebben kibasznám az ablakon a pláza 3. emeletérõl
odabasz! grat
egyébként Kiss Györgyöt még év közben nekem is sikerült leszerzõdtetnem,ha nem sérült vagy nem szar a kondija,akkor stabil kezdõ
egyébként Kiss Györgyöt még év közben nekem is sikerült leszerzõdtetnem,ha nem sérült vagy nem szar a kondija,akkor stabil kezdõ
ReaL MaDRid x siempre
Sebõk jól teljesít nálad "öreg" kora ellenére?már azért õ sem mai gyerek
ReaL MaDRid x siempre
sztem is 😊 még nb1-ben is bõven kezdõ lesz sztem,fõleg,h még fejlõdni is fog.Lipusznak azt hiszem nem sok jövõje lesz mostmár,meg Szauternek sem nagyon.
nem baj,csereemberek kellenek,csak a fizetési keret kicsit kevés :S nem tudok kijönni ebbõl a 15K-ból.megpróbálom magam megszedni,és kicsikarok a vezetõségtõl még több fizetési keretet.bár következõ idényre biztos kapok többet(persze kevesebb átig.keret fejében),de addig meg veszteséges leszek :S
nem baj,csereemberek kellenek,csak a fizetési keret kicsit kevés :S nem tudok kijönni ebbõl a 15K-ból.megpróbálom magam megszedni,és kicsikarok a vezetõségtõl még több fizetési keretet.bár következõ idényre biztos kapok többet(persze kevesebb átig.keret fejében),de addig meg veszteséges leszek :S
ReaL MaDRid x siempre
valóságban is kurva jó pléja😊)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ezzel a gyerekkel meg sztem nagyot szakítottam
íme,a 19 éves Szatmári Lóránd
íme,a 19 éves Szatmári Lóránd
ReaL MaDRid x siempre