Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sander puri , omar andrade - elöször én vettem meg , de nagyon sokat kerestem rajtuk - Andrade 2,4 M , Puri 1 M 😊
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
köszi a válaszodat
hát a 7.0.2 updatetel és persze h otthon játszok h jöjjenek, csak fizetni kell nekik h elfogadják (pl: fizettem a barcának 12e fontot, de beszdtem 300e körül szóval még mindig jó jártam)
hát az meg rajtad múlik h milyen ligát akarsz betölteni, nekem a fradihoz a magyar nb1-2 és még nagy játékos állomány, ennyi..
hát az meg rajtad múlik h milyen ligát akarsz betölteni, nekem a fradihoz a magyar nb1-2 és még nagy játékos állomány, ennyi..
RIP Antonio Puerta!!!!
ja és milyen ligákat érdemes betölteni?
és a felkészülési meccseket a nagy csapatok ellen otthon játszod hogy jöjjön a pénz??? milyen patchel tolod?
sajnos az a baj, h sok játékost nem tudtam eladni így ebbõl nem jött be sok pénz, de a felkészülési meccsekbõl sokat szedtem be (Real,Barca,Chelsea,Milan,Inter,Juve,Sevilla,Valencia,MU és Arsenal)
RIP Antonio Puerta!!!!
hi, nha meghozztam a keretrõl a képet (az eladásokról majd csak késõbb, de ezekbõl ki lehet szûrni h kiket igazoltam)

RIP Antonio Puerta!!!!
kössz
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Honvéddal megint kiestünk a magyar kupából az elõdöntõben, a bajnokságban meg csak 9. hely van meg 5 fordulóval a vége elõtt, igaz elvárás a bennmaradás, de sztem ebben a keretben több van. Nyáron jön Vermes, André Alvest meg el kellene passzolni. Vezér és Böõr viszont jó igazolásnak bizonyultak.
És itt egy érdekesség, szintén a Honvédos mentésbõl (tehát nem én vagyok a Juvéval):

És itt egy érdekesség, szintén a Honvédos mentésbõl (tehát nem én vagyok a Juvéval):
Hajrá Magyarország!
Hy all!
Már ezer éve nem voltam, de most újra feltettem az fm-et és elkezdek játszani és persze, hogy a West Hammel. Most nem csináltam sok igazolást, csak egy nagyot, kaptam 15 millka fontot, és megvettem belõle Palacio-t, me3g egy két fiatalt, már tudom hülyének néztek, hogy megint újra kezdem a West Hammel,de eddig nem nagyon jött össze velük, és csak velük élvezem a játékot. Palacio-ért , csak azért adtam ki annyit, mert az összes West Ham-es mentésembe és a Nottinghames mentésembe , csak õ szopatott végig és szerintem megér(t) ennyit, de majd kiderül, majd a bajnokság folyamán dobok képet.
na csumi
Már ezer éve nem voltam, de most újra feltettem az fm-et és elkezdek játszani és persze, hogy a West Hammel. Most nem csináltam sok igazolást, csak egy nagyot, kaptam 15 millka fontot, és megvettem belõle Palacio-t, me3g egy két fiatalt, már tudom hülyének néztek, hogy megint újra kezdem a West Hammel,de eddig nem nagyon jött össze velük, és csak velük élvezem a játékot. Palacio-ért , csak azért adtam ki annyit, mert az összes West Ham-es mentésembe és a Nottinghames mentésembe , csak õ szopatott végig és szerintem megér(t) ennyit, de majd kiderül, majd a bajnokság folyamán dobok képet.
na csumi
I’m Forever Blowing Bubbles...
azt hogy 😄
BUDA > miskolc.
magyarítás -.-
Érdekes, eddig senki nem akart jönni a magyarok közül Udvarácz (1. évben jött már), és Rósa (tavaly jött) kivételével, most meg az év végén nagyon sok léját el tudtam hozni ingyen Magyarországról...
Kellett is a vérfrissítés, mert csatáraim borzalmasak voltak, most meg tudok kibõl válogatni...
Kellett is a vérfrissítés, mert csatáraim borzalmasak voltak, most meg tudok kibõl válogatni...
nha megnéztem és mûködik!
Megyek is igazolom Huntelaart 7,5 misiért:Asdadaf
Megyek is igazolom Huntelaart 7,5 misiért:Asdadaf
Divatcsapatok OLÉ!
Hi, grat mindenkinek. Folytatom a Leighhel, remélem sikerül feljutást érõ helyen végezni, és feljutni a League One-ba...
õõ sztem scoutba betudod állítani, hogy 1- és 100 millió között legyen elengedési záradéka.
Divatcsapatok OLÉ!
azbiztos, hogy a spanyol bajnokságban mindenkinek van...
áz 😞
szíjás SS:
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
ezvéez, sehol
halljátok hol lehet megnézni valahol összesitve azokat a játékosokat akiknek van minimum elengedési záradékuk???
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
ha már ba lábas kell akkor: Bojan Krkic (Barca), Daniel Sturridge (Man City)
remélem segítettem
remélem segítettem
RIP Antonio Puerta!!!!
mint látod, Sebõk átlaga 7.40, ami elég jó. de egyébként kifejezetten jól játszik, több meccs után is írják, hogy Sebõk teljesítménye magával ragadta a többieket, meg ilyenek. Azért kellett megvennem, mert Regedei az elsõ számú kiszemeltem inkább a REAC-ba ment...
De így is gyengus a védelem, kellene még középre vki. a két szélen jó kis fiatalok vannak: Mogyoróssy Balázs meg Kollár Dániel, mind2-t a Vasastól hoztam.
Kapusposzton Tóth Iván visszavonul, Tomic is öreg már, Németh Gábor meg nem úgy teljesít, ahogy vártam, ezért hozom haza Vezért, õ úgyis Honvédos volt régen. 😄
De így is gyengus a védelem, kellene még középre vki. a két szélen jó kis fiatalok vannak: Mogyoróssy Balázs meg Kollár Dániel, mind2-t a Vasastól hoztam.
Kapusposzton Tóth Iván visszavonul, Tomic is öreg már, Németh Gábor meg nem úgy teljesít, ahogy vártam, ezért hozom haza Vezért, õ úgyis Honvédos volt régen. 😄
Hajrá Magyarország!
ÉRdekesség, hogy a Werder ellen 4x játszottam és ezek az eredmények lettek:
B-W 5-2
B-W 3-2
W-B 1-3
B-W 2-1
PEdig tplük féltem legjobban😊
B-W 5-2
B-W 3-2
W-B 1-3
B-W 2-1
PEdig tplük féltem legjobban😊
Divatcsapatok OLÉ!
😮nemrossz😛 azért még ajánlom oscar trejot igaz nem ballábas és annyira az értékei nemjók az elején de sokat fejlõdik😉
sikerült dönteni h kit igazolsz csatárposztra?😊
portugálokra énis gondoltam csak ott nincs tartalék csapat csak u-akármi nemtommér de bántja a szemem h nemtom hova rakni a fölös játékosokat😛
és reménykedem h nem unom meg... -.-
köszi😄szemezgetek és ha sikerült rakok majd képeket😛
én 30x kezdtem újjat emiatt😊 PSV, Werder, Mönchengladbach, Sahtar Donyeck, Dinamo Kijev, CSKA Moszkva, Gimnastic, Recreativo, Chievo, Nantes, Bordeaux, Rangers, Celtic, Salzburg, Sparta Praha.
Divatcsapatok OLÉ!
hamár igy belejöttem adjatok már tippet h kivel kezdjek mer már rosszul vok:S
aztse tom h kis,közép vagy nagycsapat meg h hol<#falbav>#falbav>
aztse tom h kis,közép vagy nagycsapat meg h hol<#falbav>#falbav>
adriano(inter), van persie