Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok van 15000000 font átigazolási keretem, mert eladtam jó pár tarcsi játékost!Kiket ajánltok, akiket érdemes megvennei????Minden posztra érdekel, de fõleg jobb támadó középpályás!Csatárnak jön chevanton, drogba (de lehet, hogy õt elutastíom mert 30 éves már), van még Owen, Luque,V. Hleb, Mokoena, bolanos! Várok minden tippet elõre is köszönöm!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ja meg ha eladtad nekik 35 ért a bolger kuglifejüt akkor legalább 45 ért tovább passzolják és kerestek rajta 10-et >> nagyhal politika :S
És így megöregedve is köszi a tegnapi szülinapi köszöntõket! <#worship>#worship>
Forza vecchio cuore rossoneri!
Forza vecchio cuore rossoneri!
nah akkor 2 strigula Fabiano mellé (mivel Szega is rá szavazott)! várom a többiek javaslatát
már mind2 várja hogy aláírhasson de csak az egyiknél fogom megnyomni az igen gombot 😛
tehát meik???
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
sztetek kit igazoljak le? Yakubu-t vagy Lúis Fabiano-t?
mind2 8,25M-é jön eeee! Yakubu 23, Fabiano 25éves
ha kell akkor dobok róluk pikcsört!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Köszike!
most a Betisben tolja épp
1ébként hi
kíváncsian várom 😊
rajtuk kívül jön ugye van der Vaart ingyen, valamint a Sevillától 14 millióért visszaveszem Filipe-t. anno 10ért adtam el, most 14ért veszem, aminek a 40%-a jön is vissza.
Ronaldo, és Roberto Carlos megy év végén.

Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a Damien gondolom Dániel volt, a Florian meg Kovács még anno a hivatalos anyakönyveztetés elõtt 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
a kiállítás utáni szabadrúgásból lekontráztak és szépítettek, aztán egyenlítettek egy 11esbõl. kellett Raul a padról, lõtt egy gólt és adott egy gólpasszt
Létezik õ igazából???
(jha biztos még tavaly ment ki bõrkabátot venni aztán ott maradt)

Én ugyanúgy szerettem játszani a régiekkel is, akkor azok voltak a legjobbak. Most az FM2006.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/