Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
néha ilyen is kell!😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

\"Never say never!\" W Churchill
Elhárultak a netes gongyaim.😊) Megyünk tovább, Hajrá DVTK!😊) A BL-ben kibaxott pechünk van.😞(( Mingyá tolok képet is.
\"Never say never!\" W Churchill
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
csikk a sarokba , senki sehova!
20227!

Sergiot a Castillából hoztam fel 7.43, szintén 5 gólpassz, stabil kis balhátvéd, Filipevel rotálva egy ideig rendben lesz ez a poszt.
Marconi most 18, õ generált, jobbára csere. jövõre az új igazolások miatt a tarcsiban fejlõdhet tovább, 2-3 év múlva jó kis játékos lesz belõle.
20227!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
genro nálam is egy állat, évente 40 gól garantált 😊
igen, erre a képre emléxem, csak azt hittem van pár új igazolásod azóta.
mondini, sergio, marconi. ezekrõl ejtenél pár szót? thx
Genro-t megérte megvenni, eddig 29(8) meccsen 33 gól, 10 gólpassz, 7.95ös átlag
keretem volt bent szezon elõtt, mivel nemsokára jön a nyár, majd ha megvoltak az átigazolások, akkor tolok be majd képet róla. bár most kicsit késõbb lesz, mert jön a 2010es VB. itt van amúgy az idei
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!