Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ilyen meccsek tömkelege 1992 óta a sorozat esszenciája 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

RemX
Szal ez msot már kicsit idegesítõõõõõõ!!!!!!!!!!!!! <#mf3><#mf3>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Magic Boy
Akkor passz!

"Kapus: 7,32"
Ha nekem ilyen kapusom lenne akkor már az idén is a feljutásért harcolnék(nameg,ha nemsérülne le a legtöbb kulcsemberem állandóan!)!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gabber_saviola
összetett a játék

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

RemX
Kapus: 7,32
Védõk: 7,2 - 7,6
Kp: 7,44

😞

Magic Boy
Írd le a kapusod a védõid és a VKP(ha van,de ha nincs szerezz egyet)-d átlagát!

robotnyk
szerintem ennek a savenek kampec
Magic Boy
Milyena kapusod átlaga(Ha 7 alatti igazolj jobbat és máris sokkal kevesebb gólt fogsz kapni!)?

RemX
én nem tudom mit csinálok rosszul... 😞

Ez a kezdõm : Carini - Cornelisse, Tamas, Clement, Deschacht - Gasbarroni, Leko, Mézague, Denilson - Earnshaw, Drogba

És egyszerûen nem megy... már mindent próbáltam... 😞

Szega87
majd ha hazaérek mondom addig csoki

gabber_saviola
sorozatban nyerek 3-0ra, és ez nekem jó <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A bl döntõben kikaptam szóval jövõre maradt az uefa-kupa most megyek el majd jelentkezek sziasztok

Magic Boy
"Valahogy többre tudom értékelni az 1:0-as gyõzelmet, mint az 5:4-est."

Ezzel én is így vagyok!

Sysfox
Én is sok gólt kapok. Fociberkekben szerintem nem normális dolog, hogy 10 meccsen szerzek 40 gólt és kapok 20-at. Most keresem az ideális arányt, hogy inkább kevesebbet rúgjak, de kevesebbet is kapjak. Szerintem ezt nehéz megtalálni a játékban.

Valahogy többre tudom értékelni az 1:0-as gyõzelmet, mint az 5:4-est.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

RemX
Szerinted akkor mia megoldás???? futkossanak fel a szélen?

Vége a bajnokságnak elég rosszzul sikerült na majd a bl döntõben nyerünk remélem

RemX
a másik meg ez a qrva géééép!!!!! 4 kapusom van és egyszerre sérülnek le!!!! trainingjük 5 csillagos és medium...... tököm tele! ez a szezon nagyon gááááz pedig olyan keretem van a WBA-val.... enyém Gasbarroni, Denilson sõõõt Drogba is...

Szega87
de még mindig nem vágod ! ha védekezel nem támadsz , nincs elég ball possesion ! nálad legyen a labda , s támadj te , minél többet van nálad annál kevesebb az esélye hogy gólt kapsz szvsz 😛PP

Szega87
unokatesóm a nagy cm3as ilyenkor mindig eladja az összes playat , megtartja az örök gólvágót azt újjakat vesz vagy nevel 😄

RemX
De bassszus! nem az a bajom hogy nem rúgok gólt hanem hogy rengeteget kapok! így is mindig átjátsszák õket ha még fel is futkosnak akkor annyi...

McFrost
igen is meg nem is

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szega87
talán az baj hogy mident agyon defenselsz , ha te védekezel akkor nem támadsz és minél több embered védekezik annál kevesebb támad , ha dfensive-ek a mukik akkor ritkán támadnak ha ultra defense akkor szinte soha , sztem ez a titok nyitja

Rudee
Én szintén 4 védõm felállásokkal jáccom nagyrészt, a 2 középsõ védõnek meccs elõtt mindig beállítom hogy kit fogjon. A szélsõ védõk fel vannak nyilazva a középpályára, a védekezéssel nem sokat törõdnek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Küldj el egy kész mezt és megcsinálom, így elmondani nem annyira tudom.

Szega87
mióta van a barcának piros milan szerû meze? 😄

RemX
Szijasztok MÁNÁGEREK! 😄

SEGÍTSETEK nekem mert megõrülök!!!! tök jó értékei vannak a védõimnek mégis úgy kapom a gólokat mint valami óvodás focisuli.... 4 védõs rendszerben játszom ahol a szélsõk is defensive-ek a belsõk meg ultra defensive-ek zonal markingon és tight markingon... Mondom az értékek nagyon jók mégis úgy mennek át rajtuk mint kés a vajon... Gondoltam ti tudtok nekem segíteni... a középpályán is van egy MC-m aki szinte csak a védekezéssel foglalkozik, ritkán fut elõre és mégis... 😞 már nagyon idegesít a dolog!!! PLÍÍÍZZZZZ!!!!

Köszike elõre is!

Szega87
azért nem folytatod mer nem nyersz mindig ? -,-

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Bl-döntõbe vagyok nagy nehezen csak nehogy a döntõt bukjam el

Csaó!

Megpróbálom még1szer!😊))))

Egy kérdésem lenne. Mivel lehet mentálisan edzeni a játékosaimat, mert fejlõdnek rendesen, de koncetráció meg eltökéltség majd mindegyiknél csökken. Oszt az meg nem jó..😊)) Köszi. Taktika majd mindegyiknél közepes tetejénél van.
McFrost
úgy látom ez a mentés 8 nap után sem érett meg a folytatásra:

irány Doncaster!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
sztem 2043-ra lehet 50.000-es a létszám, nem tudunk mezcsomagról ami magyar lenne😞

andrijcar
Sziasztok!
Mivel a magyar csapatokhoz nincs mezcsomag (kivéve Fradi,UTE,ZTE,MTK) gondoltam megpróbálok csinálni. Addig eljutottam, hogy a paintben mint PNG mentem le a képet és azt kéne berakni a játékba, csak sajnos amint megjelenik, elmosódva látszik csíkosan.

Aki csinált már ilyet, please írja le hogy alahet jó minõségben berakni a mini mezeket a játékba, illetve hol lehet jó minõségû képeket találni a csapatok mezeirõl?

más: bármiféle leírás, info stb. érdekelne a nézõszám növekedésérõl. Magyar bajnokságban nyomom a Debrecennel. Jelenleg 11400-ról bõvül a stadionom 17000-re. Elképzelhetõ, hogy egyszer elérhetek 50000-60000 ezres nézõszámot is? Van errõl tapasztalatotok?

+Tudtok-e mezcsomagról magyar csapatokhoz?

Köszönöm

Forza Milan!

McFrost
jáccom egy pöppet..

Jó Reggelt Mindenkinek!

gabber_saviola
szia István

McFrost
Hail All!

Magic Boy
Jó reggelt mindenkinek!<#wave>

Sysfox
Szép jó reggelt! <#wave>

gabber_saviola
Palermoiszépjóreggelt <#wave>

Szega87
good morning ! priskin-t megvettem a debrecentõl ! 2(3) meccs 0 gól , hát nem valami nagy szám nálam , évvégén meg jön gasbaronni , thorgelle sanyi , östlund , denilson , meg még pár kaki meg pisi ...

derley
Hello all!kicsit rég voltam erre...

Sysfox
Jó reggelt! <#wave>

Magic Boy
Néha én is mondom,de csak,ha 3-4 góllal nyerünk egy rangadót ami ugye elvétve fordul elõ!<#ravasz1>

Rudee
A Lens-ba.

Rudee
Nekem nincs beállítva a belga bajnokság. IRL 18ból 14. vagy 15. helyen állnak.

Hali!
Ilyenkor mi a vihar baja lehet????

<#confused>

20227!

Tono34
Reggelt!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

robotnyk
3400al, meg a behúzható tetõvel kevesebb vagyok 😊
franc0
Sajnos a csoda nem jött össze, de már az is nagy teljesítmény hogy ideáig eljutott a csapat.
/gyk elsõ szezon/

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zaki
én is lépek, jó 8 <#smile>