Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
"Kapus: 7,32"
Ha nekem ilyen kapusom lenne akkor már az idén is a feljutásért harcolnék(nameg,ha nemsérülne le a legtöbb kulcsemberem állandóan!)!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ez a kezdõm : Carini - Cornelisse, Tamas, Clement, Deschacht - Gasbarroni, Leko, Mézague, Denilson - Earnshaw, Drogba
És egyszerûen nem megy... már mindent próbáltam... 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ezzel én is így vagyok!
Valahogy többre tudom értékelni az 1:0-as gyõzelmet, mint az 5:4-est.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szar Bayern, szar Bayern :)
SEGÍTSETEK nekem mert megõrülök!!!! tök jó értékei vannak a védõimnek mégis úgy kapom a gólokat mint valami óvodás focisuli.... 4 védõs rendszerben játszom ahol a szélsõk is defensive-ek a belsõk meg ultra defensive-ek zonal markingon és tight markingon... Mondom az értékek nagyon jók mégis úgy mennek át rajtuk mint kés a vajon... Gondoltam ti tudtok nekem segíteni... a középpályán is van egy MC-m aki szinte csak a védekezéssel foglalkozik, ritkán fut elõre és mégis... 😞 már nagyon idegesít a dolog!!! PLÍÍÍZZZZZ!!!!
Köszike elõre is!
Megpróbálom még1szer!😊))))
Egy kérdésem lenne. Mivel lehet mentálisan edzeni a játékosaimat, mert fejlõdnek rendesen, de koncetráció meg eltökéltség majd mindegyiknél csökken. Oszt az meg nem jó..😊)) Köszi. Taktika majd mindegyiknél közepes tetejénél van.
irány Doncaster!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mivel a magyar csapatokhoz nincs mezcsomag (kivéve Fradi,UTE,ZTE,MTK) gondoltam megpróbálok csinálni. Addig eljutottam, hogy a paintben mint PNG mentem le a képet és azt kéne berakni a játékba, csak sajnos amint megjelenik, elmosódva látszik csíkosan.
Aki csinált már ilyet, please írja le hogy alahet jó minõségben berakni a mini mezeket a játékba, illetve hol lehet jó minõségû képeket találni a csapatok mezeirõl?
más: bármiféle leírás, info stb. érdekelne a nézõszám növekedésérõl. Magyar bajnokságban nyomom a Debrecennel. Jelenleg 11400-ról bõvül a stadionom 17000-re. Elképzelhetõ, hogy egyszer elérhetek 50000-60000 ezres nézõszámot is? Van errõl tapasztalatotok?
+Tudtok-e mezcsomagról magyar csapatokhoz?
Köszönöm
Forza Milan!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
/gyk elsõ szezon/
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014