Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
csoki Csesza

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
a sok csilivili mennyit használ el az 521 megából?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hali all!

naggggyon para ez a játék! az elsõ évben ugye megnyertem a bajnokságot és most a köv. évben lóf@szt nem érek a tavalyi taktikommal mer gondolom a gép "kiismerte" és sorra X-et játszottam vagy kikaptam az elsõ 5 fordulóban 1gyõzelmem volt egy ujabb taktikkal a frissen feljutó ellen egy 3-0ás gyõzelem, remélem ez a taktik most egyenlõre jó lesz, igaz utána a Bl-ben kikaptam a Fenerbahce-tõl 2-1re idegenben de már 33.percben kiállították Gyepest ugyhogy nem sok esélyünk volt megmutatni hogy milyen az uj taktik! nah lényegében ennyi volt mostanság!

Trnoki koma
512ddr

zaki
mennyi ramod van?

Trnoki koma
vallaki help

saviola83
Na az iménti gyõztes meccs után ez lett a kövi meccs.A taktika nem rossz csak hát...
Utálom az ilyen meccseket<#mf1><#mf1><#mf1><#mf3><#boxer><#boxer>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

zaki

zaki
húzós volt, mert a fél csapt hiányzott válogatott meccsek miatt

igaz a túluldalon is volt néhány hiányzó

zaki
jah pill, csak most nincs bekapcsolva

Trnoki koma
msn-en jó lesz?

Trnoki koma
valami +oldás csak van?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!

gabber_saviola
ha ezeket a csili-viliket 😊 leszeded ?

zaki
nem tudom, de a hátteredet küld el plz 😄

Trnoki koma
ILYENKOR MIT CSINÁLJAK?MÁR ÚJRARAKTAM A FM-T,XP-T KEZDTEM ÚJ JÁTÉKOT DE SEMMI SEM HASZNÁL

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

saviola83
Na most nekiálltam egyedül megcsinálni kompletten egy taktikát és nem másét használni.Nyertem is idegenben 4-0 ra.Kíváncsi vagyok mennyi meccsig lesz jó a taktik.

zaki
pl ennek a pléjának törölni az atletico b-s "szezonját". kicsit idegesít :c

1ébkénnt qrva jó játékos 😄

gabber_saviola
az + minek? 😊

zaki
nincs vmi progi, amivel a játékosok historyját meg lehet buherálni?

RemX
WBA - Werder 4-3... mondom hogy a védekezéssel vannak a gondok... eddig 2,2-es a gólátlagom a szezonban... viszon 1,6-os kapott.... gyáááá

Rudee
Amilyen a taktikához illik. Nekem csak a szélsõk adnak hosszú passzokat, a többiek rövid passzokkal jáccanak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
van biztonsági mentésem, szal<#nyes>

gabber_saviola
félek attól a progitól 😊

zaki
savegamecleanerrel kipucoltam a mentésemet, és érezhetõen gyorsabb lett a game

saviola83
Nekem se nagyon megy ez a játék sajna.Sorra kapok ki hiába emberfogás hiába zónavédekezés kapom a gólokat.Letöltöttem már a soriról vagy 10-15 taktikát kipróbáltam a tieteket is de semmi eredmény.Én az imént 8 szor játszottam le ugyanazt a meccset és mindannyiszor kikaptam.Hatalmas egyéni hibákból kapom a gólokat és semmit nem tudok tenni ellene.Teljesen kétségbe vagyok esve.Amikorazt hiszem hogy végre megtaláltam a jó taktikát 1-2 meccsig jól is mecs aztán hirtelen megin 2-3 vereség.

RemX
jó de Rudee! én azt kérdeztem hogy monnyuk ha valakinek 17-es a passingja akkor milyen stílusú paszt állítasz be neki?

zaki
elég jól kezdtem a szezont

Rudee
Én poszttól függõen állítom be. Értékeket igazoláskor nézem, nekem elég ha a szélsõk pontos keresztlabdákat adnak, a többiek meg a sima passzokba jók.

Szar Bayern, szar Bayern :)

RemX
Ti hogyan állítjátok be a muksóknak a passzolást?! Mármint melyik értékek alapján a passingon kívül persze és hogyan?! tehát függ gondolom az értéktõl meg még mitõl? a poszttól? és az értékeknek megfelelõen hogyan állíjátok?

Sysfox
Ahaj Záki testvér! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Jaja, láttam a kapuralövési arányt...Mondjuk, ez tényleg furcsa.
Néha én is felidegesítem magam, leginkább azon, hogy ha valakit szoros emberfogásra teszek, akkor miért bóklászik 5 méterre az emberétõl...

gabber_saviola
csoki Záki

zaki
ehh, grat <#hehe>

zaki
hi

báttyó02
Mu-hahaha<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#idiota>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
hail all!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
ez nem arra ment😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nah nem egy pár sort, kicsit több kéne...

gabber_saviola
be is persze....komolyan gondoltam

McFrost
az FM 2006 buktatói:
-gondatlanság
-kapkodás
-gyenge pléják
-rossz taktika
-de ha minden faxa akkor is ott az örök veszély a McFrost effektus

Magic Boy
Be is rakod?<#ravasz1><#vigyor5>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

RemX
Jó de ha megnézed a statot ez is lehetett volna annyi simán... NEVETSÉG!!!!

Néha nagyon fel tud idegesíteni ez a játék...

gabber_saviola
valaki irna egy kis szösszenetet a FAQ-ba a mekfroszt féle jelenségrõl?

gabber_saviola
<#hehe><#hehe><#hehe>

McFrost
mék a vékén tanumány leszek<#whatever>

Sysfox
Nemrég vertem a Paschingot 6:0-ra idegenbe az UEFA kupában...<#smile>

gabber_saviola
<#hehe>

látom már nevet is kapott

Tono34
Nem irigyellek, ez a McFrost effektus 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

RemX
Najah csak nekem most ezzel a szezonnal már nagoyn sok kezd lenni....
Amúgy változtattam kicsit... a középpályán átálltam rövidpasszos játékra és a védõket long passát is levettem mixed re..... egybõl 81%os lett a passzolás! ami jóóóó! 2-0-ra vertem ezeket a szutykokat otthon szal továbbmentem... kiderül hogy PL-ben is lesz e javulás...