121242
Football Manager
-
#114310 Ezúton JÓNAGY bocsánatkérést intézek Hunbasser felé, és megköszönöm mégegyszer h figyelmeztetett. Én is csak 2 éve vagyok az sg-n, és nem érzem magam többnek bárkinél, és ígérem visszaveszek a fiatalos lendületemből.
remélem örülsz, h eljátszhattad ezt velem, és köszönöm h nem kaptam banánt. -
#114309 a törlés megtörtént:) -
#114308 Sauma barátunk rendessrác és kitörli a komentet, Te meg JÓNAGY bocsánatkérést intézel Hunbasser felé aki figyelmeztetett, hogy mit nem szabad.
Úgy persze, hogy a bocsánatkérésedben olyanok szerepelnek, miszerint Te is csak 2 éve vagy az sg-n, és ezért nem is érzed magad olyan réginek itt és amúgy sem akarsz több lenni a többieknél. És megigéred neki, hogy kicsit visszaveszel a fiatalos lendületből. -
#114307 jajjjóvammá.témába vágott, csak kicsit tulbuzgó volt.
bezzeg mikor letöltögetnek majd az oldaláról akkor jo hogy reklámozta. szerintem hagyjuk az egészet -
#114306 miért kéne megúsznia?
nem olvastad, hogy hunbassert leoltotta mikor figyelmeztette, hogy ezt nem szabad, mert Ő megteheti :DDDDDD -
#114305 Zaki játékmodi és szemethunyt a dolog felett mondjuk :PP -
#114304 akkor törlöm, és nem ad senki senkinek semmit:D -
#114303 hát,én még vennék egy befejező csatárt -
#114302 akkor ne én adjam, hanem egy játékmodi? :P -
lenne néhány kérdésem.....
Igazoljak-e vkit sztetek?
Ha igen kit?
Vagy várjak szezon végéig?
Én nem tudok dönteni.. :D
Köszi a segítséget :D -
#114300 én eddig csak azt vettem észre h mindig azt mondtad a játékosok fórumhoz neked semmi közöd. én ebben látnám a fair-unfair kérdést. -
Kanál #114299 nekem pl sosem adtál ;( -
#114298 legyek ilyen "kivételezős" modi?
szerinted ez fer döntés lenne a többi fórumozóval szemben, akiknek adtam már büntetést? -
#114297 Nálam a játékos eladással nincsenek bajok. Részletekre kell kérni,szinte mindig megadják. Igaz , német ligából könnyebb. Mindenki menne angol-spanyol-olasz ligába,sokkal magasabb REP klubok vannak. -
#114296 kétlem én h ezt szeretnéd :) -
dalackraul #114295 üdv van 30 milió ezróm igazolni abból kéne nekem 1 jobb szélső és egy jobbvédő please írjatok neveket ui:quaresma nem kell -
#114294 nem lehetne efelett szemethunyni?megbeszéltük -
Csesza #114293 nálam is, azokra mint a legyek -.- -
Csesza #114292 nemááááááár -
#114291 jah, épp ezen gondolkodtam, hogy valamelyik patch előtt még egész tűrhető volt, szóval el is rontották gyorsan -.-
amúgy azt hiszem, végülis sikerült az évszázad üzletét megkötni Lavezzi témában... egy évig kölcsönben szerepel a Leidánál, a teljes fizetését én állom, majd a végén ingyen elvihetik ha kell nekik. hát nem szuper? :D -
#114290 nálam is ez a gond :(
az első peccsben csak-csak, de ebben a másodikban dögnehéz. persze az ifieim kellenek mindenkinek. -
#114289 áh, nem hiszem, mindig állítgatnak rajta, de valami mindig szar benne. vagy százmilliókért forognak nevetséges játékosok, vagy nem lehet venni, vagy nem lehet eladni... -
#114288 gratulálok mindenkinek, bitangjók vagytok.
Sauma: összerittyentek valamit , nem igérem hogy mára, de rajta vagyok -
Csesza #114287 én sem tudom eladni a játékosaimat szinte fillérekért sem :S
ezt is remélem majd kijavítják a 08-ban... -
#114286 sajnálom Fájreksz, ez bizony 1 hét pihenés :( -
#114285 gondoltam fiatalítok, eladtam volna Lavezzit, 30 lett épp most, nincs jó szezonon túl, de azért lőtt 8 gólt így is. erre ingyen sem kell senkinek, vicc az egész. vagyis kellene ilyen sehonnai csapatoknak, akik aztán nem tesznek ajánlatot, azzal, hogy ilyen nagy nevet nem tudnának leigazolni. "akkor anyádért érdeklődsz utána, e?!"
a másik, eddig minden évben legalább 3 ajánlat jött Sergio Ramosra nyaranta. most 28, gondoltam eladom amíg pénzt látok belőle, meg úgyis megint rájött a mehetnék. szerintetek jelentkezett érte bárki is? túrót... -
#114284 :OOOOO az igen! -
#114283 na,f@sza :D
-
#114282 két reklámcsík -
Csesza #114281 nekem is ez a bajom :C -
Csesza #114280 nekem nem jön be az oldal :S -
#114279 venni legalább lehet. -.-
-
#114278 na kész az alapja az uj fmfannak.innentől jöhetnek az írások, és a csinosítgatások -
#114277 a tököm ki van, hogy nem lehet játékosokat eladni -.- -
#114276 nyugodtan töröld ki én mondtam, és ment a privát h ezt megbeszéljük. -
#114275 csoda történt,az egyik új igazolás kapott munkavállalásit -.-
mégpedig ő,Saúl Martinez
-
#114274 Rex!
megmondom az igazat, ez az oldaleklámozós dolog nem tetszik már. Hiába mondod, egyértelmű, hogy miért csináltad.
Sok sikert hozzá!
Ettől függetlenül nemsokára elkészül az uj fmfansite is, szolgáltató gondok voltak. Akit érdekel majd, küldjön egy privit.
Üdv és sok sikert -
#114273 kivancsi voltam scout szerint milyen a keret, olyan erős mint Empolié:D csak az A-s csapatok előznek meg meg pár db B ligás -
#114272 az idei keret, sztem elég jó lesz
-
#114271 nem aprózod el grat!