Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

andrijcar
2010 áprilisában

Forza Milan!

hali!
aki 2008 után jár az nyomna be egy képet Ugur Yildiramról?

andrijcar
Na vazze ez kemény dió lesz <#wow3>

Forza Milan!

csak azet bosszanto, met sok alapember elmegy a csaptbol, es meg konnyu volt a sorsolasunk is, jobbak votunk egeszen az ongoljaig sokkal, erre paszmek elbassza aez egesz meccset:C
Bartha meg sokra vitet :ððð
gabber_saviola
^.^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

az szep, grat😊
Szega87
csak azt nyújtotta a meccseden amit a valóságba szokott 😛

Bartha nálad játszik?

? :o
gabber_saviola
szarhazit -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

andrijcar
part 2 <#nyes>

Forza Milan!

andrijcar
A Loki elsõ Bl döntõjére ksézülhet part1

Forza Milan!

Timar Krisztian eldontotte a meccset, most rogton atadolistara raktam ezt a szarhazit -.-
de ez tenlyeg fura, nemtom :ððð no mind1, hajra, szurkolok:ð
zaki
jáccá a cselzivel, az lenne a legegyszerûbb <#idiota>

akkor ott már földrajzilag keverednek mint állat <#idiota>

na nem baj akkor kihagyom a face-t, letojom a fircceket, elkezdem lassan toli a játékot és majd elsõ bajnoki címem nektek ajánlom 😊))

így hogy már vagy 7szer kedztem el a szezont kivülrõl fújom, hogy kit érdemes ingyér' leigazolni 😊)

megneztem, elso szezonban westben volt tenyleg... (feljutott, aztan le mar az eastbe esett) amugy csak a sima sigameses pecs van fenn, semmi mas
andrijcar
Akkor passz. Szerintem meze egyáltalán nem készült magar csapatokhoz, pedig jó lenne ha valaki megcsinálná

Forza Milan!

és neked mitõl van a Nyíregyháza az EAST-ben, biztos hogy EAST?!?! nálam pont fordítva, peccsel és peccs nélkül is !

nah az a cucc kell nekem is !!! lécci!!!

masodik
az nem írja át (hiszen fent van)

, abban csak a játékosokhoz vannak képek (egész pontosan csak az NB I feléhez), meg címert ad a csapatoknak, de mezt már nem

Nemzeti Bajnokság II Keleti csoport
vagy
Hung. Div. II EAST ??

andrijcar
Felraktátok a Hungarian Superpacket? Szerintem az írja át Magyar NB1-re

Forza Milan!

na most feltettem a 6-0-1, 6-0-2, patch-t, a HungSuperPackot

és íme:

továbbá megutdom nézni mindenkinek a formáját (gyorsan letûrtem 5 barit a tarcsi ellen...

szal akkor nem a crackfix írja át Nemzeti Bajnokságra, hanem kízárásos alapon a FAKE, és akkor az rontja el...

asszem akkro kihagyom

és Nyíregyháza meg a többiek maradnak Nyugaton......

nemtom, mar messze jarok a kezdetektol :\
nálam fordított, és a crackfix lefordítja magyarra a bajnokság nevét (csak NB I & NB II), helyesen

azt ne mond, hogy neked az eredetiben a Kecskemét, Nyírség nem a HUNGARIAN DIVISION 2ND WEST-ben van, a Haladás, Ingerál-DAC meg az EAST-ben...

andrijcar
Én nem is crack-eltem Nem kellett hozzá.

A magyarítás legújabb változata van fenn meg a 6.0.2 patch De lehet hogy valami mást is felraktam ,már nem emlékszem, annyi kiegészítõt tettem fel.(logók,kits,facepacks)

Forza Milan!

nem magyarítok soha :o es a nemet fake.lnc-t se raktam fel
hat ez fura, mert Nyíregy, meg Diósgyõr is nálam a 2.osztály keleti csoportjában tanyázik, ami korrekt.. ugyanakkor pl Budakalász is, ami meg valójában nyugat:\ sztem eccerûen csak az van, h a 20 legkeletibb csapat és a 20 legnyugatibb
robotnyk
a név valszeg amiatt van, a forma nem hiszem
<#nyes>az erzekeim kielesednek <#wow1>
de én nem magyrítottam !! semmi peccs, semmi Hun-pack

csak a lent említett két dolog ment fel

akkor a crackfix írta volna át a Hun.Div.I , Nemzeti Bajnokság I-re??

( a lényeg, hogy anniyra nem érdekel, hogy Hungarian Second Div West, vagy Nemzeti bajnokság II Nyugat a csoport neve, és a német válogatott sem érdekel, csak ne legyen autosave evreyday, meg mentéskor ne fagyjon le)

robotnyk
az a kiegészítõ biztos nem okoz gondot, hiszen csak a fake licenceket törli. Magyar NB1 az adatbázis magyarítástól lesz
és te melyik crack exe-t használod?

egy kérdés: te mit tettél fel amitõl Magyar NB1 lett a neve

mert nekem a múltkor még a 6-0-1 & 6-0-2 paccstõl is maradt Hungarian Div??

erõsödik a gyanú hogy a FAQban lévõ német válogatott kiegészítõ sz*r

andrijcar
Én csak az elsõ osztályt indítottam el, a második vonalról nem tusok nyilatkozni. Nálam Magyar NB1 a neve.

A német válogatott pedig nem jelenik meg, de ez nem is érdekel. Én most aztám tuti nem rakok fel semmit, mert tökéletesen mûködik. Nem akarom elbaltázni a játékomat.

Forza Milan!

de nálatok látható a német válogatott?
és a magyar bajokság az Hungarian 1st DIV vagy Nmezeti Bajnokság I ?

andrijcar
<#nemtudom> fogalmam sincs. Ilyen nálam még nem volt, remélem nem is lesz.

Forza Milan!

nah meg van a bibi <#vigyor2>, legálibb is remélem

ki "sakkoztam" miután most "csak" két dolgot tettem csak fel az alap játékra
- a ROBOTNYK féle "CRACKFIX"-et -> #32226 (mert nekem ne legyen everyday autosave, meg thaiföldi kutyaf*sza se)
- meg a F.A.Q.-ban írt német válogatott láthatóvá tételét, ami egy FAKE.LNC

nos a következõ történt.
- marad a forint és az autosave disabled ameddig csak akarom, + német válogatott normális lesz, de valszeg a FAKE fájl elrontja a magyar bajnokságot. (Football Manager 2006\data\db\lnc\all\fake.lnc)

a Hungarian II Divison Westet (figyelem!! ami igazából a kelet, mert Kecskemét, Nyíregyháza...stb) átírja Nemzeti Bajnokság Keletre, lefagy ha magyar bajnokságban szereplõ játékosnak a formájára vagyok kíváncsi, valamint szezon felétõl képtelen a progi a mentésre.

gondolom, hogy ilyet csak a fake csinálhat és nem reloaded crackfix (ami önmagában egy hasonló kiterjedésû szép kis fm2006.exe fájl)

Ezért is lennék kíváncsi fõleg
TAKEZÓ illetve azoknak a véleményére akik magyar bajnokságot is tûrnek, hogy mi a meglátásuk az a fentiekkel kapcsolatban.

köcce
(max lesz egy képzeletbeli anschluss, amikor Ausztira kebelezi be a fricceket <#idiota>)

andrijcar
Próbáld meg ezt: változtass skint, aztán egybõl váltsd vissza arra amivel játszol.

Forza Milan!

gabber_saviola
afenébe 😊

Sysfox
Höhö...beindult...<#worship><#taps><#eljen>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Tono34
Beindult végre a henger? Hajrá! 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
szervusz Zampagabber!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nem mert ugyanazt akartam feltelepíteni a 3.47et! nekem volt idáig is bajom csak vmiért nem engedett belépni. de most már igen! kösz mindenkinek a segítséget!

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

gabber_saviola
szervusztok manager társaim

Mindent megcsináltam már és mûködik is minden, csak ez az egy nem!
McFrost
6.01 peccs: game/data/chace -ben töröl mindent csak clean txt marad
6.02 peccs: dokumentumok/Sport In/FM2006/chace töröl mindent

robotnyk
de
Sziasztok! Újabb problémám van. A játékban, ha rákattintok az Arsenal információira, megjelennek a mezek, ahogy kell, de az elsõ számú mez nem jelenik meg meccs közben! Mitõl van ez és van- e megoldás? Segítsetek, please!