Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki 2008 után jár az nyomna be egy képet Ugur Yildiramról?
Bartha meg sokra vitet :ððð
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
na nem baj akkor kihagyom a face-t, letojom a fircceket, elkezdem lassan toli a játékot és majd elsõ bajnoki címem nektek ajánlom 😊))
így hogy már vagy 7szer kedztem el a szezont kivülrõl fújom, hogy kit érdemes ingyér' leigazolni 😊)
Forza Milan!
nah az a cucc kell nekem is !!! lécci!!!
, abban csak a játékosokhoz vannak képek (egész pontosan csak az NB I feléhez), meg címert ad a csapatoknak, de mezt már nem
vagy
Hung. Div. II EAST ??
és íme:
továbbá megutdom nézni mindenkinek a formáját (gyorsan letûrtem 5 barit a tarcsi ellen...
szal akkor nem a crackfix írja át Nemzeti Bajnokságra, hanem kízárásos alapon a FAKE, és akkor az rontja el...
asszem akkro kihagyom
és Nyíregyháza meg a többiek maradnak Nyugaton......
azt ne mond, hogy neked az eredetiben a Kecskemét, Nyírség nem a HUNGARIAN DIVISION 2ND WEST-ben van, a Haladás, Ingerál-DAC meg az EAST-ben...
A magyarítás legújabb változata van fenn meg a 6.0.2 patch De lehet hogy valami mást is felraktam ,már nem emlékszem, annyi kiegészítõt tettem fel.(logók,kits,facepacks)
Forza Milan!
csak a lent említett két dolog ment fel
akkor a crackfix írta volna át a Hun.Div.I , Nemzeti Bajnokság I-re??
( a lényeg, hogy anniyra nem érdekel, hogy Hungarian Second Div West, vagy Nemzeti bajnokság II Nyugat a csoport neve, és a német válogatott sem érdekel, csak ne legyen autosave evreyday, meg mentéskor ne fagyjon le)
mert nekem a múltkor még a 6-0-1 & 6-0-2 paccstõl is maradt Hungarian Div??
erõsödik a gyanú hogy a FAQban lévõ német válogatott kiegészítõ sz*r
A német válogatott pedig nem jelenik meg, de ez nem is érdekel. Én most aztám tuti nem rakok fel semmit, mert tökéletesen mûködik. Nem akarom elbaltázni a játékomat.
Forza Milan!
és a magyar bajokság az Hungarian 1st DIV vagy Nmezeti Bajnokság I ?
Forza Milan!
ki "sakkoztam" miután most "csak" két dolgot tettem csak fel az alap játékra
- a ROBOTNYK féle "CRACKFIX"-et -> #32226 (mert nekem ne legyen everyday autosave, meg thaiföldi kutyaf*sza se)
- meg a F.A.Q.-ban írt német válogatott láthatóvá tételét, ami egy FAKE.LNC
nos a következõ történt.
- marad a forint és az autosave disabled ameddig csak akarom, + német válogatott normális lesz, de valszeg a FAKE fájl elrontja a magyar bajnokságot. (Football Manager 2006\data\db\lnc\all\fake.lnc)
a Hungarian II Divison Westet (figyelem!! ami igazából a kelet, mert Kecskemét, Nyíregyháza...stb) átírja Nemzeti Bajnokság Keletre, lefagy ha magyar bajnokságban szereplõ játékosnak a formájára vagyok kíváncsi, valamint szezon felétõl képtelen a progi a mentésre.
gondolom, hogy ilyet csak a fake csinálhat és nem reloaded crackfix (ami önmagában egy hasonló kiterjedésû szép kis fm2006.exe fájl)
Ezért is lennék kíváncsi fõleg
TAKEZÓ illetve azoknak a véleményére akik magyar bajnokságot is tûrnek, hogy mi a meglátásuk az a fentiekkel kapcsolatban.
köcce
(max lesz egy képzeletbeli anschluss, amikor Ausztira kebelezi be a fricceket <#idiota>#idiota>)
Forza Milan!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
6.02 peccs: dokumentumok/Sport In/FM2006/chace töröl mindent