Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
érdekes, nálam a Forestben 2 év alatt 1X sem állítatta ki magát, pedig rengeteg meccsen játszott
2 sárga után piros.
Kerlon
Forza Milan!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
VB-re nem vett fel egy válogatott se....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
20227!
Folytattam a Hull City-s mentésemet, és sikerült a szezon meglepetését szállítanom. Nem mondom, hogy bosszankodtam az eredmény miatt....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

20227!
Viszik a kapusra éa kihagyják... minde kapus 8-9-10-es osztályzatra véd ellenem!!!! Még a Drogba is mindent kihagyy!!!!!! SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!
20227!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Forza Milan!
#33102 😄DDDDDD
#33134 Kanál gyereket :c egyebkent meg iszonyatjo vagyok szal -.-
#33203 fek <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen><#smile>#smile>
BUDA > miskolc.
Sok játékost igazolok ingyen fiatalon. A játékos keresése opcióban a nézetben végignézem a támadás. védekezés értékeiket, Sosem ár, válogatottság stb alapján igazolok, hanem ezek alapján.
Amúgy nekem is ez az elsõ Bl döntõm magyar csapattal.
Forza Milan!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?