Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hella, nah hosszu ido utan folytatom a gammat..Ize kurva nagy makom volt tudom, meg egy beteg taktikam aminek koszonhetem a bl dontot ^^

BUDA > miskolc.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Mindjárt mutaok róla képet.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
😄

érdekes, nálam a Forestben 2 év alatt 1X sem állítatta ki magát, pedig rengeteg meccsen játszott

Tono34
Sanya nem hazudtolta meg magát:

2 sárga után piros.

QuentinT
Csak link, mert nem tudom úgy kicsinyíteni, hogy még normálisan látható maradjon...
Kerlon

QuentinT
Rögtön megy, csak éppen most a nagy gyõzelmek után kaptam ki a bajnokságban otthon a Birmingham City-tõl egy-nullra<#falbav><#violent><#violent><#violent>

andrijcar
Kijutattam a svédeket a VB-re, aztán lemondtam a szövetségi kapitányságról. Lothar helyére pályázom. Addig is csak a klubcsapatommal szeretnék foglalkozni

Forza Milan!

DONGUBA
kerlonrol kepet lecci

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
<#wow1><#wow1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A 4-ik szezonomban így állok 10 forduló után ja és Angli Managere is lettem😊

QuentinT
Na ez sem volt egy egyszerû meccs... Az MU az elsõ a bajnokságban...

MU-val meglett a PL,RVN lett az európai aranycipõs,ebben az évben 51 gólt rúgott,majd tolok be képet késõbb a tabelláról...
VB-re nem vett fel egy válogatott se....

Tono34
Ne legyek bosszús, meggondolom, hogy megadjam-e neki a fizetésemelést:

QuentinT
Sajna a képfeltöltés nálam nem akarja az igazságot, így máshol próbálom...

DONGUBA
mi a kotta?

gabber_saviola
csoki vájtboj

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

QuentinT
Rögtön kapod:-) Kerlon a legdrágábban vásárolt játékosom. A szezon elején vettem 5 m £-ért, és elsõ fellebbezésemre meg is kapta a munkavállalóit.

2010/11

20227!

zaki
szép, grat. kerlon? keretrõl tolsz be képet? 😊

DONGUBA
szeka nikker

QuentinT
Szép estét mindenkinek!
Folytattam a Hull City-s mentésemet, és sikerült a szezon meglepetését szállítanom. Nem mondom, hogy bosszankodtam az eredmény miatt....

andrijcar
Év szerint hol tartasz?

Forza Milan!

gabber_saviola
<#smile><#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34

DONGUBA
jok

3 nagy tehetségem:

Bár õk már generáltak,de azért a tisztesség kedvéért a nevük😛olyák Gyula,Balog Gábor,Roman Yermak

20227!

szép eredmény,látom partiban voltál,nagy grat!

20227!

Üdv emberek Folytatom a Chelsivel

RemX
ÁÁÁ srácok mondjátok meg nekem hogy micsináljak hogy ezek a majmok kihasználják a helyzeteket?!?!?!?!?!?
Viszik a kapusra éa kihagyják... minde kapus 8-9-10-es osztályzatra véd ellenem!!!! Még a Drogba is mindent kihagyy!!!!!! SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!

hali,managerek!

20227!

zaki
már az is csoda, hogy idáig eljutottál, hatalmas grat <#vigyor2>

andrijcar
Tartottam tõle, hogy ez lesz. <#violent>Drogba

Forza Milan!

Oké, kösz!
Oké, kösz!
jah ott egesz jol ment neki :ð
jaja, hudeizgi is lenne <#hehe>
zaki
<#smile><#eljen>

asfa
ázlesz csak kell egy kis kikapcsolodás 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
hali! ha nem nyersz meg azonnal mindent monnyá le <#lookaround>

asfa
hali all!kezdek egyet a kedvenc csapattal azzal még nem voltam! Chelsea!végre McFrost visszatért a Chievohoz mostmár mehet 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
<#wow2><#eljen>

zaki
<#wow2><#eljen>

andrijcar
A sikerek nélkülözhetetlen kelléke egy jó kapus. És még csak 21 éves <#vigyor2>

Forza Milan!

Waltner <#eljen><#eljen><#eljen>
#33102 😄DDDDDD
#33134 Kanál gyereket :c egyebkent meg iszonyatjo vagyok szal -.-
#33203 fek <#wow2><#eljen><#smile>

BUDA > miskolc.

andrijcar
<#hehe>

Forza Milan!

maradt volna oláhiába, még mindig sztár lenne

kár hogy nincs olyan opció, hogy "kivégzés"... ugyi??

andrijcar
Szerintem a 2006-ban nagyon fontos az edzés, különösen az edzõk képességei. Rájuk nem sajnálom a pénzt, ha kell horribilis összegeket is képes vagyok kiadni a fizetésükre. A sok kinevelt tehetséggel úgyis visszahozzák késõbb. Én egy edzõnek max két feladatot adok. A csillagoknál legalább 4-nel kell leniie a megfelelõ redményhez.
Sok játékost igazolok ingyen fiatalon. A játékos keresése opcióban a nézetben végignézem a támadás. védekezés értékeiket, Sosem ár, válogatottság stb alapján igazolok, hanem ezek alapján.

Amúgy nekem is ez az elsõ Bl döntõm magyar csapattal.

Forza Milan!

Báz, nem tudom, hogy csinálod, én soha életemben nem értem el ilyen eredményeket egyik CM/FM-ben sem. Grat!!!

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?