121242
Football Manager
  • kraawz
    amíg nem off,nyugodtan írhatod.

max nem olvassuk el
    [ ő elolvassa ]
  • hunbasser
    de még mindig csak 3.vagyok :\ az előttem álló Sheffield Wednesdaynek is 18 pontja van,de ők már 10 meccset játszottak,én meg csak 9-et.viszont a mögöttem lévő Birminghamnek is 10 meccse van,és csak 16 pontjuk van,legalább előlük meglóghatok 5 ponttal.

bocs,h ennyit írom itt a Leedses élményeimet,de nagyon élvezem :)
  • Ars3nal
    Juve jön kupaselejtezőbe:C de legalább bevételem lesz:D
  • hunbasser
    soma,Ars3nal,nektek is köszi :)

no,sikerült legyűrni a Norwichot,1-2 lett
  • hunbasser
    kraawz,vmvr:köszi :)

no,Norwichcsal játszok most idegenben,1-1 az állás,ha most nyerek,feljövök a 2.helyre(ugyanis ők a másodikok,a 3.pedig egyel többet játszottak)
  • soma22
    gratula
  • Ars3nal
  • kraawz
    azért illik tudni,ki nyer
  • vmvr
    nagy grat:)
  • hunbasser

Armando Sa kiállítása után már elég nehéz volt,de azért egy x-re így is jók voltuk,nomeg a hosszabbítást is kihúztuk,a büntetőpárbajt meg nem is néztem,azt a végén a teamtalknál azt sem tudtam mennyi lett az eredmény -.- én meg úgy voltam vele,h ha kikaptunk is,akkor is ez nagyon szép eredmény,erre látom,h mi nyertünk :)
  • hunbasser
    köszi.most épp a Fulhammel meccselek a ligakupában.

szerk:már 1-0 nekem :)
  • soma22
    sok sikert
  • hunbasser
    az nem túl jó :S szerencsére én most nem állok rosszul,itt vagyok az élbolyban.
  • soma22
    bocsi, olvastam, csak csinálom az fmfan oldalát

eredmények?semmi, csak szenvedés.asszem 3. évben ki is rugtak
  • hunbasser
    biztos elkerülte a figyelmed,úgyhogy újra megkérdezem :)

te milyen eredményeket értél el a Leedsel,és mik a tapasztalataid?mert ha jól emlékszem,te még régebben voltál velük.
  • soma22
    gratula!

vmvr:
    sok sikert!
  • vmvr
    sziasztok!

egy jónagy kihagyás után újra folytatom az fm-et, mégpedig a Derby Countyval. tizenvalahány meccs után 3.helyet foglalom el, ez jónak mondható, hiszen akármikor az első helyre ugorhatok, szoros még a mezőny.

holnap rakok képeket is:)
  • 5w0rdf15h
    Grat Rex! :)
  • Fyrex
    ez meglenne :}
  • Fyrex
    hm jó lesz ez
  • Dexantreal
    Jó, te tudod, én meg azt tudom amit mondtam, de ja, fejezzük be :P.
  • Fyrex
    nem, csak segítek, hogy hol kérdezz ha kezdő vagy, erre beszólsz

az ilyen szarok bele a világba stílusra meg nincs szükség

flémoff
  • Dexantreal
    Kimondta, hogy megsértődtem? Lol, csak loloztam, vágod?
    Amúgy meg probléma megoldva, tehát mégegyzser kijelentem, hogy te és a többiek, akik esetleg nem rétenk: nem sértődtem meg lol.
    Leszarom az egészet, csak egy kérdés és válasz volt az egész.
  • Fyrex
    lol még te sértődj meg :| szánalom
  • Dexantreal
    :P, de segítőkész itt valaki, lol.
  • Fyrex
    fent a bannerben ott egy OFF TOPIK felirat, klikk rá és ott tedd fel a kérdéseidet
  • Dexantreal
    Hogy kell cserélni a géjmben meccs közben? Hunbasser szerint vmi ráhúzással,h egyik játékost a másikra húzom, de nekem nem megy :S.
  • szabocsaba1983
    Szóval még1szer:
    (Betis mellett 3-as van, Barcelona mellett meg 2-es) (hunbassernek)
  • Tojesz
    Sziasztok! Töltöm az FM-et, játszok én is
    OFF: kicsit sz@rul tudok írni, kocsiajtó + a körmöm megismerkedett ma egymással...
    De az FM sztem menni fog még
  • LasDen #114321
    #114301 kérdésem még mindig áll :D

Mellesleg hogy még egy csatárt vegyek kicsit necces...így is 5 játékos áll rendelkezésemre azon a poszton....de mégi van benne vmi, mert idén nem megy annyira a gól lövés dolog a támadóknak....
  • kraawz
    Hagyjuk már ezt a témát... Nem is tudom,mért kellett mindnekinek beleszólnia. Fyrex és Gabber lerendezhette volna nyugodtan szvsz.
  • 5w0rdf15h
    húnytál te már szemet büntipont felett igaz nem reklámér de akkoris :) az meg h csinált 1 oldalt és berakta h segíthessen vele szvsz nem durva reklám h banán járjon érte és ez a megalázó dolog se kellett volna
  • Zsolti9014
    Grat mindenkinek!

Közben elkezdődött a felkészülés az MTK-val, 2 győzelem a barátságosokon. De Ars3nal meghozta a kedvem hogy egy olasz kiscsapatot is kipróbáljak, így végülis a tegnap elkezdett Ajax-mentés sztornó, helyette:

CISCO ROMA (Serie C2/B)- tudjátok, Paolo Di Canio csapata.
    Eddigi igazolások:

Hajdú Attila, Szili Attila, Kollár Dániel, Lauri Dalla Valle, Kocsis Ferenc

Tárgyalás előrehaladott állapotban (közel a megegyezés): Németh K. és Mogyoróssy Balázs

Visszautasított: Quintana, Papp Dániel
  • hunbasser
    de az eredményt még mindig nem tudtuk meg,gondolom 3-2 lett,de az eredményt mindig levágod róla :)
  • Fabio Capello
    grat!
  • hunbasser
    fuhh,amikor léptem volna ki fm-ből,utána egy java runtime error ablak jött be,gyorsan vissza is spuriztam fm-be,betöltöttem a leedset,hálistennek be is töltötte :) egyszer már velem is előfordult,h elszállt egy mentés,azt hiszem a magyar válogatottal nyomultam,és mentés közben baszakodtam vmit,bár az a mentés nem volt vmi nagy szám,szal nem kár érte.

egyébként most a Leedsel nagyon élvezem a játékot :) 4 győzelem,3 döntetlen,1 vereség,de mostmár kezd belerázódni a csapat,és azt hiszem az utolsó 3 meccset meg is nyertem,jelenleg a 4.vagyok,de vannak még előttem vagy ketten,akik eggyel többet játszottak,úgyhogy ha nyerek,akár a 2.helyre is felugorhatok.

soma,emlékszem rá,te régebben toltad a Leedsel,hányadik lettél akkor?
  • szabocsaba1983
    Pedig Betis mellett 3-as van, Barcelona mellett meg 2-es :)
  • szabocsaba1983
    Ezt hol tudom megnézni a Scout-ban?
  • Fabio Capello
    Üdv és grat mindenkinek!

Örülök hogy a topikot ismét a legnépszerűbb topikok között látom (az első helyen!)
  • hunbasser
    felém nem tartoztál eddig sem bocsánatkéréssel :) én csak figyelmeztettelek,mert én már láttam ennél sokkal kisebb,tartalomhoz illő reklámért és büntetőpontot/bant.