121242
Football Manager
-
#114350 amíg nem off,nyugodtan írhatod.
max nem olvassuk el
[ ő elolvassa ] -
#114349 de még mindig csak 3.vagyok :\ az előttem álló Sheffield Wednesdaynek is 18 pontja van,de ők már 10 meccset játszottak,én meg csak 9-et.viszont a mögöttem lévő Birminghamnek is 10 meccse van,és csak 16 pontjuk van,legalább előlük meglóghatok 5 ponttal.
bocs,h ennyit írom itt a Leedses élményeimet,de nagyon élvezem :) -
#114348 Juve jön kupaselejtezőbe:C de legalább bevételem lesz:D -
#114347 soma,Ars3nal,nektek is köszi :)
no,sikerült legyűrni a Norwichot,1-2 lett -
#114346 kraawz,vmvr:köszi :)
no,Norwichcsal játszok most idegenben,1-1 az állás,ha most nyerek,feljövök a 2.helyre(ugyanis ők a másodikok,a 3.pedig egyel többet játszottak) -
#114345 gratula -
#114344 -
#114343 azért illik tudni,ki nyer -
#114342 nagy grat:) -
Armando Sa kiállítása után már elég nehéz volt,de azért egy x-re így is jók voltuk,nomeg a hosszabbítást is kihúztuk,a büntetőpárbajt meg nem is néztem,azt a végén a teamtalknál azt sem tudtam mennyi lett az eredmény -.- én meg úgy voltam vele,h ha kikaptunk is,akkor is ez nagyon szép eredmény,erre látom,h mi nyertünk :) -
#114340 köszi.most épp a Fulhammel meccselek a ligakupában.
szerk:már 1-0 nekem :) -
#114339 sok sikert -
#114338 az nem túl jó :S szerencsére én most nem állok rosszul,itt vagyok az élbolyban. -
#114337 bocsi, olvastam, csak csinálom az fmfan oldalát
eredmények?semmi, csak szenvedés.asszem 3. évben ki is rugtak -
#114336 biztos elkerülte a figyelmed,úgyhogy újra megkérdezem :)
te milyen eredményeket értél el a Leedsel,és mik a tapasztalataid?mert ha jól emlékszem,te még régebben voltál velük. -
#114335 gratula!
vmvr:
sok sikert! -
#114334 sziasztok!
egy jónagy kihagyás után újra folytatom az fm-et, mégpedig a Derby Countyval. tizenvalahány meccs után 3.helyet foglalom el, ez jónak mondható, hiszen akármikor az első helyre ugorhatok, szoros még a mezőny.
holnap rakok képeket is:) -
#114333 Grat Rex! :) -
#114332 ez meglenne :}
-
#114331 hm jó lesz ez
-
Dexantreal #114330 Jó, te tudod, én meg azt tudom amit mondtam, de ja, fejezzük be :P. -
#114329 nem, csak segítek, hogy hol kérdezz ha kezdő vagy, erre beszólsz
az ilyen szarok bele a világba stílusra meg nincs szükség
flémoff -
Dexantreal #114328 Kimondta, hogy megsértődtem? Lol, csak loloztam, vágod?
Amúgy meg probléma megoldva, tehát mégegyzser kijelentem, hogy te és a többiek, akik esetleg nem rétenk: nem sértődtem meg lol.
Leszarom az egészet, csak egy kérdés és válasz volt az egész.
-
#114327 lol még te sértődj meg :| szánalom -
Dexantreal #114326 :P, de segítőkész itt valaki, lol. -
#114325 fent a bannerben ott egy OFF TOPIK felirat, klikk rá és ott tedd fel a kérdéseidet -
Dexantreal #114324 Hogy kell cserélni a géjmben meccs közben? Hunbasser szerint vmi ráhúzással,h egyik játékost a másikra húzom, de nekem nem megy :S. -
#114323 Szóval még1szer:
(Betis mellett 3-as van, Barcelona mellett meg 2-es) (hunbassernek)
-
#114322 Sziasztok! Töltöm az FM-et, játszok én is
OFF: kicsit sz@rul tudok írni, kocsiajtó + a körmöm megismerkedett ma egymással...
De az FM sztem menni fog még -
#114321 #114301 kérdésem még mindig áll :D
Mellesleg hogy még egy csatárt vegyek kicsit necces...így is 5 játékos áll rendelkezésemre azon a poszton....de mégi van benne vmi, mert idén nem megy annyira a gól lövés dolog a támadóknak.... -
#114320 Hagyjuk már ezt a témát... Nem is tudom,mért kellett mindnekinek beleszólnia. Fyrex és Gabber lerendezhette volna nyugodtan szvsz. -
#114319 húnytál te már szemet büntipont felett igaz nem reklámér de akkoris :) az meg h csinált 1 oldalt és berakta h segíthessen vele szvsz nem durva reklám h banán járjon érte és ez a megalázó dolog se kellett volna -
#114318 Grat mindenkinek!
Közben elkezdődött a felkészülés az MTK-val, 2 győzelem a barátságosokon. De Ars3nal meghozta a kedvem hogy egy olasz kiscsapatot is kipróbáljak, így végülis a tegnap elkezdett Ajax-mentés sztornó, helyette:
CISCO ROMA (Serie C2/B)- tudjátok, Paolo Di Canio csapata.
Eddigi igazolások:
Hajdú Attila, Szili Attila, Kollár Dániel, Lauri Dalla Valle, Kocsis Ferenc
Tárgyalás előrehaladott állapotban (közel a megegyezés): Németh K. és Mogyoróssy Balázs
Visszautasított: Quintana, Papp Dániel -
#114317 de az eredményt még mindig nem tudtuk meg,gondolom 3-2 lett,de az eredményt mindig levágod róla :) -
#114316 grat! -
#114315 fuhh,amikor léptem volna ki fm-ből,utána egy java runtime error ablak jött be,gyorsan vissza is spuriztam fm-be,betöltöttem a leedset,hálistennek be is töltötte :) egyszer már velem is előfordult,h elszállt egy mentés,azt hiszem a magyar válogatottal nyomultam,és mentés közben baszakodtam vmit,bár az a mentés nem volt vmi nagy szám,szal nem kár érte.
egyébként most a Leedsel nagyon élvezem a játékot :) 4 győzelem,3 döntetlen,1 vereség,de mostmár kezd belerázódni a csapat,és azt hiszem az utolsó 3 meccset meg is nyertem,jelenleg a 4.vagyok,de vannak még előttem vagy ketten,akik eggyel többet játszottak,úgyhogy ha nyerek,akár a 2.helyre is felugorhatok.
soma,emlékszem rá,te régebben toltad a Leedsel,hányadik lettél akkor? -
#114314 Pedig Betis mellett 3-as van, Barcelona mellett meg 2-es :) -
#114313 Ezt hol tudom megnézni a Scout-ban? -
#114312 Üdv és grat mindenkinek!
Örülök hogy a topikot ismét a legnépszerűbb topikok között látom (az első helyen!) -
#114311 felém nem tartoztál eddig sem bocsánatkéréssel :) én csak figyelmeztettelek,mert én már láttam ennél sokkal kisebb,tartalomhoz illő reklámért és büntetőpontot/bant.