Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDdd <ígymésosehívtak> :XD

nekem, bejön ha rákattintok, de mugy itt van 😛

Bagitsiga
Kedves helocsesza!

Azt hiszed nem próbáltam rákattintani?De üres oldalon kívül sose jön be más!!!!!!!!

Amúgy kösz

😄DDDDDdddddddd

hogyhogy nem a 7.02.es peccsel tolod?

kraawz
2. évem hihetetlen szarul kezdõdik.
3 meccs 1 d 2 v. 0 rúgott 2 kapott gól. Igaz Real ellen nem lepõdök meg. De 2 szerencsetlen golt kaptunk,mindkettõ Ricardo kapusnak köszönhetõ,és már 2 vereség. BL csoportom is nehéz,Pool Shaktar Ajax. Eddig egy 3:2 van Ajax ellen itthon. Igaz 2-3. évet csapatépítésre szánom meg hogy anyagilag megerõsödjünk. Ennek köszönhetõen 23as keretembõl 13 focista 22 éves vagy fiatalabb.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Jöhet Gerrard!!<#vigyor3><#nyes><#vigyor><#taps>

sosem értettem az ilyen dolgokat, hogy nem mûködik az off topik

ott van fenn a bannerban. kattints rá -.-

amugy meg www.sortitoutsi.net

<#worship><#worship><#worship>

ugyanígy az elsõ osztályban 😛

Bagitsiga
Sziasztok!

Tudom hogy nem ide kell írni ilyeneket de nekem sose mûködik az off topic!
Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan mentéseket lehet letölteni?

Köszi

UI.:Grat mindenkinek, fõleg Zorrobomber barátomnak! 😊

totti10
9 emberrel majdnem sikerült....

hajrá,lilák!

Izgalmas kis bajnokság volt!!!

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
😛

totti10

hajrá,lilák!

9csöves9
igen oda még mindenképp akartam igazolni.mondjuk két vkp-val játszok nincs sok helyzete az ellenfélnek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

kraawz
sztem nagyon ütõs keret,talán védelem nem a legerõsebb.

9csöves9
itt az új keret,nem úgy történtek a dolgok ahogy szerettem volna de ez van.hihetetlen milyen irreális árak vannak

totti10
nem nagyon, vannak tehetséges játékosok a tartalékba

hajrá,lilák!

9csöves9
grat, nem gyenge erõsítést csináltál :o

kraawz
grat totti10
ifiket nem igazolsz ? :S

totti10

hajrá,lilák!

totti10

hajrá,lilák!

totti10

hajrá,lilák!

fmclub.extra.hu

valaki megmondaná honnan tudom a fm 2007 hez letölteni a magyar bajnoksághoz a csapat címereket meg a valós mezeket?

köszi a válaszokat

csak lesz FM 08 bár semmi infó nincsen róla még talán nem lesz.
Csak a Fifa Manager 08 van, hogy mikor jelenik meg és talán lesz benne magyar nyelv is de nem biztos.

Cigan,Remili,Omar Andrade,Nikita Andreev,Gosztonyi András,Sander Puri

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

DaMarcus
ha folytatnám a láncot és sikeres lennék akkor megint csak a kedvedet venném lejjebb 😄
am grat a meccshez és látom nem csak én érzem h csítel a gép 😊
itt vannak az igazolások:

u.i.: én néha diablo 2-zni szoktam de én se tudok túl sokáig játszani mással...

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

soma22
lefosom a bokám:
sima 2-0ra vezetek a visszavágon, erre gyors egymásutánjában minden elõzmény nélkül ugnak 3 ugyanolyan golt, még a szereplkõk is ugyanazok voltak, elõször azt hittem az ismétlés akadt meg. kapusom kirugja a jobb oldalon állo szilinek akit lefejelnek és középrõl magasföldi beguritja a labdát az aktuális érkezõ csatárnak. a többit pedig látjuk hogy intézte el a gép hogy ne legyek a magyar kupában. ekkora csalást még nem éreztem sosem a gammában

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
na irok énis, kicsit pihentettem fmet hogy ujra izgi legyen az egész 😊
én nemtudom megunni mert ha kezdem kicsit is unni mondjuk 2 napot nejátszom és utana megin megjön hozzá a kedvem 😊

de mondjuk a 2008rol jolenne pár info tényleg, de addigis kitartás 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
egymás utáni meccseken lerugják Keneseit és Bajzátot.remek

soma22
kemény meccs volt, de nem adtuk fel, nomeg a félidõben mentek fürdeni a kiemelkedõen gyengék.

soma22
ááá, igy megszakitod a lácot😊))
gratula és sok sikert.
sajna kevés gamma van valoban ami lekötne, néha virtual pool 3, rfactor, de ezek sajna csak max fél oráig jok nekem.
viszont letöltöttem vagy 10 filmet az elmult idõszakban😄

DaMarcus
NANI-t h a p*cs*ba hoztad el?! minden elismerés...
én meg most újat kezdtem (nyugi Soma, nem a fradival) a Zaragoza-val
elég jól beerõsítettem, átigazolásokról elfelejtettem képet hozni majd holnap pótolom, elég bõ a keret de ez most jó mert rengeteg a sérült, addigi is az elsõ két forduló (a harmadik fordulóban kikaptam a Betis-tõl 3-1re, eszméletlen sz*rok voltunk :@
1. forduló:

2. forduló, (6-3, mintha vmi nagy dolgot jelentene ez a magyar foci múltjában, áh, nem is rágódom ezen, a magyar focinak úgy sincs jelenje 😄 ) ezen a meccsen már a 23. percben 5-2 volt:

jó8!
u.i.. Soma a játékkal kezdek én is így lenni de más értelmes gém meg nem sok van, próbálom élvezni amíg még lehet...

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

ja ok

soma22
jajj nehogy magadra vedd😊

ugy a gammátol kezd kicsit elmenni, kezdek ráunni, jól jönne a frissités már valami live demoval vagy a 2008rol valami infoval

ne menjen el a kedved én úgy se fogok velük semmilyen jó eredményt elérni

soma22
elment a kedvem a saját mentésemtõl, ahogy mindenki fradizik.

na mindegy, betöltöm aztán meglássuk

grat mindenkinek, stb...

hmmm kössz😄

zorrobomber
Shevcsenko, Ronaldinho, Ribery 😄D

zorrobomber
NANI????? oO

üdv én is a fradival tolom most kezdõdött a bajnokság 1-2 nevet mondassz akit érdemes leigazolni!!!!

Ma alig irt ide vki 😮 , fradival nagyon megy a szekér BL : 4 meccs : 2 2 0 , a tivábbjutás 80% hogy meglesz , nyáron meg jön NANI 😊

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

hunbasser
azt hiszem most 1-2 napig szünetelek az fm-mel.Santiago Morningba nincs erõm belevágni,itt meg szabadságon van mindenki.valószínû,h eladok pár embert(sajnos úgy 5-6 embert ki sem tudtam próbálni :S)
a célom az átigazolási szezonban:két nagyon jó védõ,meg egy állat csatár.ennyi elég is lesz.

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
szóköz kimardt az elsõ két szó közt 😄DD

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Honvéddalvolt olyanom, hogy 9. helyen álltunk, mondom ezt a köv. meccset megnyerjük, már 4. hely. Aztán még egy gyõzelem és már ott vagyunk az európai porondon. Természetesen nagyarányú vereségek jöttek...
Tehát nem vagy egyedül. Sõt, én most nekivágok a 4. szezonnak is, de eddig minden évben romlik a helyezés. 😞((

Hajrá Magyarország!

hunbasser
de.mert sokszor 2-0-ról lett a meccs 2-2 :\ ilyeneket összehozni...aztán a végén meg állíthatom már 4-2-4-re és "mindenki támad"-ra,egyéb beállításokkal(mint pl idõhúzás ritkán,letámadás gyakran),semmi.sokszor én futok az eredmény után :@@ meg azért mûvészet ilyen balassagyarmattól kikapni 2-3-ra...és máig sem értem,h mit b@sztam el,ez benne a legnagyobb szégyen

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
miért lenne már szégyen? még véletlenül sem az

lokika28

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

zorrobomber
ez van ezt kell szeretni
egyébként meg kell környékezni a kiszemelteket, dicsérni kell õket, ilyenek

Sziasztok!

Új vagyok még a játékban de lenne egy két észrevételem és nem igazán tudom eldönteni, hogy én bénázok valamit vagy ezek a dolgok sajnos tényleg így vannak a játékban.

A magyar bajnokságban kezdtem el játszani (Debrecen). Pár hónap játék után miután nagyjából sikerült megismernem a programot, újrakezdtem. Rendre bajnokságot és kupát nyerek. Mindig bejutok a BL elsõ csoportkörbe mindenki happy stb, mégsem tudok a játékosoknak több fizetést adni, nem jönnek ki többen a meccsekre. Valamint nem tudok értelmes játékosokat sem igazolni. Egyszerûen senki sem akar idejönni. Nem világklasszis játékosokra gondolok, hanem pl a környezõ európai (lengyel, osztrák, szerb, román stb) ligákban jól szereplõ emberkékre.
Tudtok esetleg erre valami megoldást?