Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
-folytatom a fradis mentést, de feladom azt az elvet hogy csak magyart igazolok,
-vagy hagyom a picsába amig ujra meg nem jön a kedvem
gyorstipp?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Hajrá Magyarország!
tudtok mondani egy nagyon jó csatárt,és két megbízható védõt,aki el is jönne a másodosztályba?az sem baj,ha nem magyar.
ReaL MaDRid x siempre
jah az erõsítésnél naon meglepõdtem A.Laffor, J.L. Sierra és leginkább M.Stech leigazolásnál
u.i.: ma hozok képet a tebelláról, az új igazolásokról,stb.
Leandro Limát ha elhozom a ftc-be az nagyszám????😄
RIP Antonio Puerta!!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
anyagi helyzet meg a fradinál sima ügy, ha semmi nem csinálsz is kijössz a szarbol 1 év után
sikerült sztem az erõsítés is az nb1re😄
és itt van még az egyik kedvenc meccsem >😄
majd a pénzügyi helyzetemrõl is hozok képet, de sírni fogtok h mien jó a második szezonhoz képest😄
RIP Antonio Puerta!!!!
Most Osasunaval 4w 1d streakem van,szal feljöttem 5-6. helyre szar kezdes utan. BLben 4 meccs 6 pont,abbol 2 pool elleni vereseg is bennevan.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
amugy kedd van😛
grat mindenkinek én tolom szparit semmi extra blben elsõ selejtezõbõl kipotty volt most vezetem bsajnokságot 1 ponttal mtk elõtt😄
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
grat 😊
valencia:osasuna 2:2
osasuna:salamanca 3:0
osasuna:shakhtar 3:1
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!