Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt már nem baszhatod el<#ravasz1>

20227!

mi már tudjuk :-))

20227!

JackDaniels
Ez igeen! Nagy Grat!

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Érdekesen áll a csoport és érdekes lesz az utolsó forduló is. Kíváncsian várom, hogy jövünk ki belõle.😊

Tono34
Még a végén tényleg elhiszem, hogy lesz keresnivalónk ebben a szezonban.
Zalayeta a 74. percben állt be Aranda helyett.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fsgh
Jó Reggelt all!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
csoki Dzseki és ombre

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
Arribaaaaaaaaaaaaaa arribaaaaaaaaaaaaaaaa csokolom csokolom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

asfa
üdv Jack

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

JackDaniels
Üdv mindenkinek!

asfa

asfa
jo igy is jo nekem már maga az ötlet hogy Nekem csinálsz egy ilyen skint brutál!köszönöm 😊 megyek szurkolni a Palermo topikba 😊

gabber_saviola
csoki

Asfa: nem ^^, iksz vagy gyõzelem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Napot!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

asfa
köcce Fõnök hagyd még hogy ha veszit akkor is! 😄DDDDDD

gabber_saviola
lehagytam, hogy X-elhet is a csapatom 😊

asfa
😄DD oh köszönöm csak ez nehéz lesz!

gabber_saviola
😄DDDDDDDd
Te is kaphatsz egy ilyen szkint Chelseasbe, ha nyer a Palermo ma

asfa
reggelt all!Gábor nekem mit kell tennem egy skinért vagy Chelseanek?? <#nyes><#ravasz1><#smile><#smile>

gabber_saviola
csoki Fmfanok <5. napja nem efemezek ^^>

Fájreksz, ha nyer vagy döntetlenezik ma a Palermo akkor kapsz egy Parmasat 😊
megfelel? 😊

9csöves9
Jóreggelt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fyrex
mhmhm ez a skin....

Avanti Crociati!

Fyrex
szasztok

Avanti Crociati!

Jó reggelt! (bár nekem nem az :-()
Történet a következõ:az még hagyján,hogy egy rohadt fillér nincs a kasszában,mert még ugye így is sikerült igazolni 6 játékost,köztük 3 non-eust,mert ugyanis év elején a szabály engedte ezt.Aztán most 1/3 távnál kb. újra kellett regisztrálnom 22 játékost a csapatomba,és most KIZÁRÓLAG csak eu-s játékost tehetek be a keretbe,aminek következtében kikerült a magasan legjobb játékosom Leandro Amaral 16meccs 14 gól 11assz 6mle 8.21 átl......
+ még 2 kezdõm is így ugrott gyakorlatilag
mekkora egy kocsog bug ez már,kedves sigames??!!<#gun>

20227!

Saviola!

Edzésen milyen szinten van nálad a taktika? Mert lehet, hogy nem a felállással, hanem a játékosok taktikai szintjével van a baj. Én egyik legfontosabbnak a taktikai edzést tartom. Ráadásul nem árt meccs elõtt 1-2 nappal már a meccs felállást beállítani a különbözõ cspat beállításokkal(tempo, passzok, stb.) edzésen azt is gyakorolják csak a fiúk...

Mellesleg SENKI NEM TUDJA A VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE? #34943
saviola83
A köcsög pezzarossi elmegy inygen nem akart hosszabítani.És kihez ment hát kihez.Persze hogy a rivális Anderlechthez.Kapja be.Na innentõl kezdve nálam nem játszik idén az tuti.Még azt mondta a nemzetközui szereplés játszott szerepet a döntésben.Puff én 2. vagyok az anderlecht 5.

saviola83
Na most úgy próbálom meg ahogy mcfrost tanácsolta.Annyi kivétellel hogy nem az aszisztensre bíztam az összeállítást.Elkezdek egy alap taktikkal és minden meccsen megpróbálom finomítani.Most nyertem 2-1 re kíváncsi vagyok megint a szokásos módon folytatódik-e.

saviola83
Most is olyan gólt kaptam hogy hihetetlen.A kapusom kijött a szögletszászlóhoz de minek mikor volt ott 2 védõ és a labda simán kiment volna belebikázott egyet pont az ellenfélhez õ meg félpályáról beemelte.No comment.ezzel a menedzseaszisztens sem tudodtt volna mit kezdeni.😊
De ezen már csak nevetek.

McFrost
válassz egy gépi taktikát, azt amelyik legjobban illik a játékos kerethez és nyomd hogy a manager assziszt jelõlje ki a csapatot, meg fogsz lepõdni...ugyanis õ is egy program....és úgy gondolkodik mint a gép!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

saviola83
Na ez az.Már mindent kipróbáltam.Emberfogás zóna felfutó hátvédek nem futnak fel.3 védõ 4 védõ.4-3-3 4-4-2 stb.1 csatár 2 csatár.Hosszú passz rövid passz.Gyors tempó lassú tempó.Soroljam még?Semmi nem jön.Egy meccs összejön na mondom végre megvan ataktik.Erre a köv meccsen kikapok lefociznak 20-5 a kapuralövés oda.A legelkeserítõbb a védõim munkája.Egyszerûen kritikán aluli a játékuk.Sorra lerázzák õket közük nincs a meccshez lézengenek a pályán.Se emberfogással nem jó se zónával.

saviola83
Egyszerûen nem értem.Látom az ellenfél két felfutó hátvéddel játszik 2 középsõ hátvéd marad hátul és egy védekezõ középpályás.Simán be lehetne ívelni mögéük a labdát a szélre de nem nem csináljuk.Na mondom ez jó taktik átállok én is erre.Na mi tröténik elsõ momentum az ellenfél benyomja a védõim mögé és gól.Nwem tudom mit csináljak.Szar az egész.

JackDaniels
Pedig ne tedd, mert valami apró gubanc mégis van, erre kellene rájönnöd valahogy. Ne nagy dolgokra gondolj, a megoldás sokszor ott van az ember orra elõtt, azért is veszed nehezen észre.

saviola83
Grat nektek a sok szép sikerhez.De irigyellek titeket.Nekem semmi nem jön össze ebben a rohadt játékban.Jó edzõk jó edzés.Mások által sikeres taktikok és semmi eredmény.Teljesen kétségbe vagyok esve.

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
nayo8 all!

asfa

5w0rdf15h
milyen taktikkal nyomod??

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

asfa

bocs lemaradt a tetejérõl,hogy bajnoki mecss,de azért köszi:-)

20227!

3. osztály bajnoki mérkõzés.... .-)

20227!

Szega87
las palmas-t ismerem de ki az a san isidro ? Milyen divizió?

asfa
<#worship><#worship><#worship><#eljen>

20227!

asfa

McFrost

asfa
<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen>

Rudee
Spanyolországban készülünk az új idényre, az elsõ meccs jól sikerült. Fõleg a szünetben beálló Florea-Bartha csatárpáros teljesítménye emelkedett ki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

QuentinT
Csak így tovább!<#eljen>

asfa
hali and grat

Tono34
Estét!

Itt tartunk 4 forduló után, a végén remélem sikerül az elsõ 8-ban végezni.
Az elõzõ szezonban 9. voltunk.