Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
csoki managerek
<#smile>#smile>Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Avanti Crociati!

Szar Bayern, szar Bayern :)
Célió Junior nevû játékosom kölcsönvételéért 3,5 milliárd forintot ad a Schalke, s 875 millióért akármikor megveheti, de úgyse fogja... Ennek a játékosnak a kölcsönadásával tartom fent az Újpestet évek óta. 😄DD
7 meccsen 9 gól, 7.71es átlag.
Kétszer ugrott ki a csatárom, mindkétszer lerúgták <#kocsog>#kocsog> Hiába végzõdött mindkét eset kiállítással, a kapusuk mindent védett. Pedig ha egyiknél továbbmegy a támadó, akkor tuti gól...
Az UEFA kupában a Twente lesz az ellenfél, tét a csoportkörbe jutás. És idén talán nem csak egy magyar csapat gyûjt pontokat: Barcelona-Vasas, ZTE-Lens és Pápa-Aston Villa a többi páros.

Üdv mindenkinek!<#wave>#wave>
\"Never say never!\" W Churchill
20227!
20227!
20227!