Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
semmi szenvedés, tiszta a lelkem efemes oldala 😄DDDDDDDDDDdddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
csoki Robo, az meg mi?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
csoki Gábor képzeld nagyon ideges voltam!és ne kéresd itt magad nyomjad be fmet aztán toljad me tom hogy má szenvedsz 😊<#smile><#vigyor><#vigyor><#smile>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

robotnyk
én is inkább civ4ezek 😊
gabber_saviola
nem tudom elképzelni, hogy milyen ideges lehettél <#fejvakaras><#smile>

csoki managerek

<#smile>

asfa

asfa
te is kapsz ha nyer vagy x-el a Palermo mi?én is <#ravasz1><#ravasz1>

Fyrex
FORZA PALERMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! SEMPRE AVANTI FORZA, FÖLDBE DÖNGÖLNI AZ INTEEEERT!!!!!!!!!!!!!! 😄DDDDD

Avanti Crociati!

asfa
hy Zaki gondolhatod milyen ideges voltam 😄

zaki
lol <#wow2><#wow2>

zaki
ez azép, grat

saviola83
Nekem volt egy olyan idõszakom amikor 10 meccsen át mindig 1 gólt kaptam.Most volt egy sorozatom amiko 9 meccsen át nem kaptam gólt.Most meg a köcsög westerlo megvert 3-2 re.feláltak 4-2-4be és berúgtak 3-at.Sajna ez ellen a felállás ellen tehetetlen vagyok.Jah és a westerlotól otthon is kikaptam 2-0 ra.Nem tudom miért nem tudjuk megverni õket.2 csatárukat nem lehet megfogni.Utaka,Rossi

asfa
<#smile>

Az elég érdekes, hogy a legtöbb gólt vágó csatárom pot és actual ability-je is csak 120-as. 😊 Míg a 180-as potencialuak bénáznak... 😄

asfa
<#worship><#worship><#eljen>

robotnyk
mert még csak beta
Rudee
Az elsõ VB selejtezõn Teplice-ben kellett csodát tenni, úgy érzem sikerült.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hö, kösz... Az nygreen.neten miért nem volt kint közvetlenül? :S Mind1, köszi szépen... Mondjuk mire meglett, már képes lettem egész jól nyomni a tehetségek felismerését scout nélkül is... 😊

asfa

asfa
már egy ideje van

robotnyk
Ja: és scout lesz valaha? 😊))

asfa
õ még nem!de el akar

Rudee
C. Cole is elment már?

Ez kész...
Célió Junior nevû játékosom kölcsönvételéért 3,5 milliárd forintot ad a Schalke, s 875 millióért akármikor megveheti, de úgyse fogja... Ennek a játékosnak a kölcsönadásával tartom fent az Újpestet évek óta. 😄DD

asfa
kösz eladtam Gudjohnsen-t és sokszor lent van a tartalékban és lassan Crespo is elmegy és ez 3 csatárom lesz!Gaven jobb oldalon van!alapbol két csatáral vagyok tehát kell valami kis olcso jo potcsatár mielõtt valaki megvette volna

Rudee
Szép, csak azt nem értem hogy egy Chelsea-be minek Mokoena.

Rudee
Úgy tûnik ez a román csatár, Alin Florea jó vétel volt.

7 meccsen 9 gól, 7.71es átlag.

asfa

asfa
az is jo grat

Rudee
1-1 lett a visszavágó a Villarreal ellen, így marad az UEFA kupa.
Kétszer ugrott ki a csatárom, mindkétszer lerúgták <#kocsog> Hiába végzõdött mindkét eset kiállítással, a kapusuk mindent védett. Pedig ha egyiknél továbbmegy a támadó, akkor tuti gól...

Az UEFA kupában a Twente lesz az ellenfél, tét a csoportkörbe jutás. És idén talán nem csak egy magyar csapat gyûjt pontokat: Barcelona-Vasas, ZTE-Lens és Pápa-Aston Villa a többi páros.

De ott erõl nincs szó.
Szega87
FAQ

Valaki segítsen még kezdõ vagyok ebben a játékban. Hogyan kell betenni a játékba az arcokat és a mezeket? Milyen program kell hozzá?
Rudee
BLbe nem jutok be, elsõ meccsen 2-1re megvert a Villarreal :/

saviola83
Eddigi mendzseri pályafutásom legizgalmasabb leghangulatosabb és lefordulatosabb meccsén vagyok túl.Kezdõdött hogy nagy pechel kikaptam a gent-tõl otthon 1-0 ra.1 kapuralövésük volt a 92. percben az gól lett.Na mondom nehéz lesz támadni kell a visszavágón.A fiatal sztárom stojkovic góljával vezettünk.Erre a köcsög bíró befújt egy tizit és kiállított egy játékosomat.Na mondom ez elúszott.belõtték 2-1 oda.Emberhátrányban kéne fordítani a továbjutáshoz.Jól is játszottunk amikor megfordítottuk a meccset.2-3 ide.Erre ezek a köcsögök megint lõnek egy gól az uccsó percekben.Amúgy volt még helyztem a végén de a fiatal sztárom Sasa Stojkovic felsõlécet nyomott.Sajna még befejezésben csak 13-as.Viszont még csak 17 éves.Sajna engem amikor 3 csatárral játszanak mindig lefociznak.Nem tudom mi az ellenszere annak a játéknak.Kiestünk de megdicsértem a fiúkat.Jók voltak.Biztató a jövõr nézve.Még a bajnokságban jön hozzám a gent.Szétverem õket tuti.

Leszedtem arcokat és mezeket, hogyan tudom ezeket betenni a játékbe?
Rudee
Az elsõ meccsen fõleg U19es játékosok kaptak lehetõséget, de a másodikon:

JackDaniels
Thx mindenkinek! Most szünetelek, menek dógozni, remélem este még lesz idõm tolni!
Üdv mindenkinek!<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

thx akkor asszem helsõmaradok .-)

20227!

Rudee
Az elsõ 4 jáccik 2 elõdöntõt, a gyõztesek meg majd a döntõt. Minden csoportból a végsõ gyõztes jut fel.

remélhetõleg meg :-) de tényleg milyen rendszerü a rájátszás??

20227!

Rudee
Grat.

Daniel az a bal lábas VK? Nálam is jáccik.

asfa
<#worship><#worship><#worship>

robotnyk
<#worship>
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

20227!

JackDaniels
Grat, ez igen szép erdmény.😊 Jó kis csapat az a Palmas.😊<#taps><#taps><#taps>

JackDaniels
Azé' majdnem sikerült.😊

JackDaniels
Jazannya!😊 Csak meg lett. A 62. percben berágtam, felhúztam a csapat stílust mindenki támad-ra, majd az idõhúzást levettem 0ra a védõsort egy klikkel hátrébb, mondom magamban, most vagy nagyon elvernek, vagy sikerül valami. Hát ez lett az a valami.😊)

Rudee
Meglesz simán a rájátszás.