Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
senkire nem célzott
jó estét,jó játékot mindenkinek
[ mtk jerevan meccs ]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
(pécs NB2)
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Egyébként grat mindenkinek!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
egyébként köszönjük,h megosztottad velünk!
ReaL MaDRid x siempre
Hunbasser: én is igazoló mániákus vagyok 😄
nah hát elmondom h lehet igazolni 18 éven aluli brazilt, ehhez egy kis szerencse is kell
nah tzehát kell egy brazil fiókcsapatodnak lennie, és ha ajánlatot tresznek az egyik pléjáért egyenrangú ajánlatot teszel és után már minden sima (szerzõdés aláírás és kész) és még megsem kell várni míg betölti a 18-t azonnal csatlakozik, persze csak ha van átig szezon, ha nincs, értelem szerûen meg kell várni a köv.t
hát kicsit bonyolult de megéri 😊 nekem a Flamengo a fiókcsapatom, ami nem rossz 😊
remélem segítettem
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
BL , 16 között , második meccs : 6., perc .: Sima spanyol támadás elsõ lövés kapusról kijön , kipattanóra érkezik Martin Petrov 1 - 0 , 40., sima támadás , ismét Martin Petrov lõ 2-0 . Szünetben megmondtam , hogy csak a gyõzelem számíthat .: kicsit lelkesebben játszotaak de nagyon semmi , majd 87., perc Imad Jellouli vezeti a támadást beadja érkezik Nicolas Millán : GOOOL 2-1 , de már nagyon késõ volt már szünetben 4-2-4-re kapcsoltam . Feladtam magamban , hogy vége, összesítéssel 3-2 oda , és akkor 93., perc : Agüero felrugja egyik játékosom , távolság messze van .: Jellouli mögé áll : BUMM fel a pipába .: GOOOOOOOOLLLL 2-2 !!!!!!! Megvan a továbbjutás , elképesztõ volt hogy az utolsó 6 percben mitcsináltak a fiuk :
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
ReaL MaDRid x siempre
Hoffman,Simon és Lipusz mentek,meg még elengedtem ingyen pár ifit.pénzem még mindig van,és várom a vevõket 😊 több kulcsjátékost persze már nem adok el.egyébként csak Lipuszért kaptam pénzt :S Hoffmannak meg örültem,mert ki akartam rúgni,csak ugye ellentétezést kellett volna fizetni,vmi 60 rugót ha jól tudom,és így még ingyen meg is úsztam.pénzt alig ha kaptam volna érte,most viszont vagy 10 játékos elmehetne,már a fizetések miatt is.
ReaL MaDRid x siempre
2-3 év és tarolunk 😛
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
😄DDDDDDDDDdddddddddd
most zajlott le a 2008-as eb,és hát gondolom nem úgy teljesítettek,ahogyan kellett volna -.-
ReaL MaDRid x siempre
#112754:Nekem sem látni hogy kikkel játszottak meccset,nincsenek is bajnokságban. De ha selectiont beállítod,nekem ott van,hogy ki hány meccset játszott,milyen ratingje van hány gólt lõtt stb... Bug vagy nemtudom
Átigazolás van most télen. Pénzem sajnos nincs,3 ifire tellett. Viszont ingyen jó játékosokat igazolhatok,meglátjuk ki jön. Tárgyalok Almuniaval ( GK Arsenal SPA) , Aythamival ( DC Las Palmas SPA) Ibon Gutierrez ( DMC Athletic SPA) és Diego Forlán( ST Villareal URU)
idény közben gondoltam egyet,mondom megnézem már,h miket játszanak,és egy darab meccsük nem volt.semmi.szóval,nem érdemes leküldeni õket tarcsiba 😄 max az lesz,h a nagyon gyengéket odaadom a Severnavnak,h addig is játszanak...román 3.osztályban simán kezdõk lesznek 😄DD
ReaL MaDRid x siempre
Betis ellen 3:0,így már 6.ok vagyunk. 3 meccs alatt rúgtunk 11et. Raúl Garciat gondolom mindenki ismeri,José Sosa aki nagy igazolásnak tûnik ( 1.5 éve játszik nálam,775k volt most az értéke 8.25M ) Ez a Nekounam gyerek nagyon állat,3 meccs 4 gólt vkp-ként. Ezeket 25-30ról bombázza<#nyes>#nyes>
és persze a legmagasabb fizetési keretet választottam,de még így is kevés lesz 😄DD annyira belendültem,h nem emlékeztem rá,h kik is jönnek már.és persze a kutyának sem kell egyik sem.legjobban annak örülnék,ha úgy 6-7 pléyámat kölcsönvennék,1-2 haszontalant meg meg is vennének.
ReaL MaDRid x siempre
Blben Chievot kaptam,verhetõ. Sõt,kötelezõ.

Ha ezt a meccset nyeri Ajax,akkor Ajax - Liverpool kettõs jut tovább utolsó forduló eredményétõl függetlenül. 1.percben megszerzik vezetést,de utána egy kontrából egyenlítünk. Aztán lõnek kettõt,és kapok egy kiállítást. És 10 emberrel sikerült 30 perc alatt rúgnunk kettõt,még nyerhettünk is volna.
Osasuna-Shakhtar
Liverpool-Ajax
Ha nyerek továbbjutok,döntetlennel csak akkor jutok tovább,ha másik meccsen Pool nyer.
éshogy lehet ha elárulod ? 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Soma, Neked meg nagy grat 😊
A vezetõségem egyébként valami skót fajta lehet.Mikor a klubbot átvettem 2006ban, az egyenleg 1millió körül volt.Most másfél év után 10milió az egyenleg, de nem hajlandóak megemelni se a heti fizetésre szánt pénzt, se az átigazolásra szánt pénzt.Legalább a heti fizetés nagyobb lenne, mert ez a 15e eurós max limit nem nagyon tetszik, se az ingyen igazolható játékosoknak...
itt a 13.01.2007 az a "Joined Club":

õsszel a nagy csapato ellen egész jól szerepeltem:
R. Zaragoza 2-1 Valencia
R. Madrid 1-1 R. Zaragoza
Barcelona 2-0 R. Zaragoza (itt 1-0s vereséget vártam a sorrend szerint)
Soma egyértelmûen folytasd és szétnézhetsz brazíliában is fiatalokat ha dicsérsz el lehet hozni de fõleg részletre érdemes
nekem most télen érkezett Nery Castillo (Olympiakos, 2,9m font), Matías Vuoso (Santos Laguna, 1m), Sergey Ignashevich (CSKA Moszkva, 250e(!)), Celsinho (Lokomotiv Moszkva, 3m) és Iago Falque (Barcelona, 350e), de õ csak a jövõ játékosa
tabella:
1. Barcelona 43 pont
2. Real Madrid 36 pont (+1 meccs)
3. Real Zaragoza 34 pont
most jön az utolsó õszi forduló ha megverem a sociedad-t (amire nem kevés az esély) akkor 2. lehetek, ami szvsz nem rossz 😊
jah és jövõre már biztos jön Jacques Faty (Rennes), Sami Khedira (Stuttgart), Gera Zoltán és még sokan de több már nem jut eszembe
és lehet 18 éven aluli brazilt igazolni, ha vkit érdekel hogyan akkor holnap leírom
bocsee, ha hosszú lett a hsz 😊