Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I’m Forever Blowing Bubbles...
lámáknak meg idegbajos régi játkosoknak...
tavaly regeltünk kérdeztünk vmit mikor még enm tudtuk merre hány méter... azt se tudtuk mi fán terem ez a fórum, és egybõl vagy 5en szúrtatok le(nemtudom te hol voltál) nem úgy "hogy légyszives fáradj a fórumba".
Ne haragudj de modnok egy csúnyát: annyira fogom kinyalni a segged mint te az enyém.
lezárva..vagy vágjál vissza ha jólesik... egyébként akkor 3an kiléptek a fúrumból csak azért ahogy velünk bántatok...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mor3llo -nak igaza van, nem mondtam egy szóval sem hogy nincs...nem azzal volt a problémám
Azt meg végképp ne próbáld bemagyarázni, hogy azért ilyen a topic, amilyen, mert 1-2 értelmes régi tag szólni mer(nem elsõre, nem másodikra, hanem rohadtul sokadikra) a rengeteg offért.
tomato33, ha észrevetted volna, nem szokta soha szurkálódni, csak mostmár elegem van a rengeteg lámából, akik hülyére szpemmelik magukat, mert azt hiszik hogy mindent lehet.Ez lenne a rend alapja, hogy ezt a hszt ide, a másikat meg oda.De tudom, egyszerûbb ide benyögni egy félmondatos hsz-t, hogy most krekk e vagy sem.Szégyen...
Részemrõl lezárva, nem kívánok tovább vitatkozni.Csak szegény Somát sajnálom, már azon sem lepõdnék meg, ha Neki is tele lesz egyszer csak a töke, mint az elõzõ házigazdáknak.
na de mostmár tényleg fejezzük be, nem ér annyit - ha vkinek nagy az arca, ennyivel úgyse érsz el semmit hogy irkálsz egy monitor mögé - ha vki ilyen már épp elég gondot rót rá az isten. VAlószinûleg egész nap a monitor elõtt ül - és leszar mindent ami körülötte történik...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
óriási játékhibát vettem észre debrecennel a liga kupába megnyertem a csoportom a honvéd elõtt és a 2 csoportkörbe ugyan az a csoportom pedig a nyíregyháza és a diósgyõr elméletileg kiesett!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.smart-bus.hu
Ez volt a 4. forduló és az elsõ gyõzelem (sõt, az elsõ pontjaim 😊 ). Korábban Twente 2-4, Feyenoord 1-2, Ajax 0-3, majd a kupában (2. kör) Dordrecht 1-0 és most PSV 1-0. Remélem, ez ad annyi erõt a csapatnak, hogy meginduljunk fölfelé. 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
amúgy én vagyok a hülye, vagy tényleg két #120461 van? 😄
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Mostmeg folyamatosan warez, meg a tökömtuggya mi folyik itt.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
A FÕ, ismétlem, a FÕ topicba a karrierek leírásai,képek,meccsélmények,beszámolók valók.Nem pedig az, hogy mit ettél ebédre, hogy ez a krekk jó e ehhez, vagy éppen ajánljatok már egy jó játékost balra, mert hülye láma vagyok, és lusta vagyok keresni a játékba.
Elég kiborító ami itt folyik, FÁRADJATOK ÁT A HÜLYE GONDJAITOKKAL AZ OFF-ba!!!
ide nyomjátok a sok szart , de minek?
ha betéved valaki akkor 20 hsz között jó ha talál 1 értelmeset!
ébresztõ!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

www.smart-bus.hu
ezt pedig elfelejtettem:
AJÁNLOTT új játékot kezdeni
feltöltöttem IDE
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.