121242
Football Manager
-
hú ez tényleg kemény lesz, döntetlennel is minimum 3 idegenben lőtt gól kell, hát csak hajrá, sok sikert ;) -
dalackraul #120643
Visszavágó nem lessz egyszerű de most mennem kell majd este folytatom yo8 mindenkinek sziasztok!!! -
Nekem volt olyan, hogy se Nistelrooy, se Raúl, se Saviola, se Soldado nem volt képes gólt lőni meccsekig, akkor alkotott igazán nagyot Robinho, azóta meg az érkező Tevez ezt megoldotta, nagyon virgonckodik, és annyiban eltér a többiektől, hogy még emellett gólerős :D -
Jaja a Szakályokat én is szeretem :D Nekem FM2007-ben a Budafokban voltak nagy sztárok, egy év alatt sikerült feljutni, következő évben kupát nyerni egy fantasztikusan izgalmas büntetőpárbajjal 4-3-ra a Debrecen ellen, utána beindult a szekér, Uefa kupa indulással megjött a pénz, jöttek a jó magyar játékosok, és következő évben már a bajnoki cím is megvolt, onnantól kezdve következő évre BL csoportkör (gyenge selejtezőellenfelek ellen), és ott 1 pont szerzése Celtic elleni hazai 0-0-val. Negyedik NB1-es évben volt a csúcspontom, PSV, CSKA Sofia ellen győzelem BL-ben, továbbá MU ellen hazai, CSKA elleni idegenbeli döntetlen, és továbbjutás másodikként! Utána igaz a Bayern elkente a szánkat, de már akkor örömtáncot jártam ettől az eredménytől ^^. Ott fedeztem fel Kollát Miklóst, aki abban a csapatban válogatott sztárrá nőtte ki magát, csakúgy, mint a Szakályok. Jó kis játék volt az, sajnos a 2008-ban már nem kezdhettem Budafokkal, de erre szívesen emlékszem vissza. :) -
Aki megvett van der Vaartot annak mennyibe került ? Kéne nagyon Spursbe :) -
dalackraul #120639 Általában szélen van Robinho ha nagy a gond akkor viszem előre!!! -
Na gratula, nagy rivális Bayern ellen negyeddöntőben szép eredmény, Robinho csak úgy mint most szerdán a valóságban, neked is jól megmentette a csapatot :D Nekem is nagyon jól játszik FM-ben és ha valamelyik csatár rossz szériában van, csatárként is képes nagyot alkotni, de persze Robbennel együtt a két szélen meg bármire képesek, gólerősek, érdemes őket együtt játszatni.
-
dalackraul #120637
Ez az Robinho tovább lőtte a csapatot!!! Elődöntő Palermo ellen!!! -
A Szakályok vitték a prímet ezen a meccsen. Douve iszonyat jó a baloldalon, legalább két gól az ő előkészítése. Akit pedig Sebőknek hívnak, sikeres ember nem lehet. Jó kezdés eddig.
-
hát ez a peccs...
tudom,csak beta.az nagyon jó,hogy már tényleg azt csinálják a pléják amiket beállít nekik az ember,de a +25 méterről esett gólok valahogy nem tetszenek :)
minden meccsen van min. 2 :(
a teljes peccseg én ezt nem indítom többet el,az biztos -
GeGab #120634 Úgy tudom, hogy az fm2007-hez készült legutolsó verzióval megy. A mecskommentárokat kell kihagyni. -
jo megoldodott:)julius 22-én visszatértek a szabadságról...csak nem értettem h akkor miért szerveztek be barátságos meccset, mikor még szabin voltak...na mind1 -
dalackraul #120632
Reménykedek a visszavágó előtt!!! -
nem tudom h miért van ez, ilyen még soha nem volt velem..-->Ajaxxal megnyertem a bajnokságot a kupában döntős voltam, a blben meg 16közt pottyantam ki...vége lett a szezonnak a játékosok elmentem szokás szerint 'holiday'-re..és most már julius X-dike van, és még mindig ki van rakva a nevük mellé, h 'Hol'...így nem is mertem lejátszani a Juve ellen a Friendly Cup semi finalját...nem tudjátok h ez miért van?? -
Neoncsoves #120630 cső all! van már hozzá magyarositás? az angolom nem túl jó, ezért felraktam de még nem kezdtem el a gamet :) -
owen20 #120629 +azért tisztelet a kivételnek! -
Szerencséd van, hogy spanyolhonban az egymás elleni eredmény számít :) jövőre lesz ez még jobb is ! -
dalackraul #120626 jaja így nevezem:D -
"lófejű"??? Saját játékosaidat így nevezed?
Mondjuk ettől függetlenül tényleg lófejű... -
Szabi DEMON #120624 Thx. Ezek szerint rosszul emlékeztem. -
dalackraul #120623
Pedig 58 percben mikor lófejű kihagyta a 11-est azt hittem kiestem de nem!!!! Következő kör Bayern nehéz lessz!!! -
dalackraul #120622 nekem nem jött össze a szuperkupa remélem uefa-kupa összejön most jön a fio ellen a visszavágó remélem továbbmegyek majd rakok képet!!! -
karajjj #120621 én a bl-ből a csoportkörben utolsóként estem ki a madriddal, emlékszek hogy a lyon ellen négy! gólt nem adott meg a bíró szabálytalanság vagy les miatt, ők meg rúgtak két potyát... az állást meg csak azért tarthattam meg, mert évelején megnyertem a szuperkupát a sevilla ellen -
utolsó forduló:
én a 3. malaga ellen játszottem idegenben, a 19 helyezett pedig a 17. ellen:D
ők le xeltek én kikaptam:D -
E! szoros kicsit :D -
dalackraul #120618 Jövőre feljutsz!!!
-
no ilyen lett a vége:
-
dalackraul #120616
Izgalmas visszavágó lessz!!!
-
nagy nehezen de sikerült benntartani a 2. osztályban a cordobát.
jövöre ennél sokkal tobb kell -
Vagy ha. -
v ha editorral berakjuk :D -
tomato33 #120612 értem:) hű de lemaradtam a fociba:) meg se merem nézni ki hol játszik?) most vhogy vagy 2 - 3 éve nem élek együtt vele::) -
A Békéscsaba jelenleg Nb3-as csapat.
A keretük és az adataik javítva lettek, de csak akkor játszhatóak, ha feljutnak az Nb2-be. -
nah töltöm a pompey-t köv meccs a liverpool ellen lesz megnézzük mire megyek a peccsel :)
utána jön a tranmere a LKban majd a Derby -
soma sosem vett részt ilyenben -
tomato33 #120607 Nem játszható?? -
Mivel a Békéscsaba jelenleg nem játszható így én nem kaptam semmit, de ennek ellenére addig csinálom amíg szükség lesz a munkámra. -
ha felrakod a peccset hidd el hogy jobban fog menni, láthattátok nekem is jobban ment :) -
I <3 Soldado -
tomato33 #120603 Most ti vmi magyr dologról beszéltek vagy az offical adatbázisról? ha official - és nem is katok ajándékba egy eredeti game-t?:)