Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
jógammát jóéjt mindenkinek

végre beszerelték klímát,lehet aludni

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fyrex
nekem sem sikerülhet minden xD

Avanti Crociati!

Fyrex
fu nemsámli a kisfiú 😛

grat hozzá

Avanti Crociati!

azt hogy tom megoldani hogy tudjak igazolni u-18-as brazilt?
mert nem engedi a gép
help!!!!!!
Az meg micsoda hogy a "a helyi tanács nem engedi a terveket"
"Az ellenzék heves tiltakozása miatt a helyi önkormányzat visszautasította a klub álltal benyújtott stadionfejlesztési terveket" 😞

kraawz
Nem feltétlen. Én már kaptam olyan üzenetet,hogy a csalás gyanúja ne merüljöjn fel a 2 klub között,ezért megszakítják a kapcsolatot.

Kinéztem magamnak 3 pleját. Leonel Nunez (3M euro körül lehet) AM/F C. Talán 137/155-ös de értékei alapján 170 abilytit rámondanék simán. Aztán Alexandre Pato ( ár jókérdés ) és Agusto Fernandezt AMR( 7.5M euro) Remélem kettõt meg tudok venni közülük. Igaz 2 argentin 1 brazil... Szóval nem nagyon fogom majd tudni õket benevezni... Fraga Guardado Nekounam ... már megvan a 3... Guardado mondjuk 2 éve játszik,valszeg megkapja spanyol állampolgárságot,Nekounamot ki tudom hagyni taktikámból,bár nem szívesen teszem...

zaki
Engem már egy párszor eltiltottak... 😛

zaki
Ehh, ez kellemetlen.
Nálam nem gond a bajnokság, csak a nemzetközi porondon kéne javítani... 😞

zaki
Felvettem a kapcsolatot a BKV Elõrével, az lesz a fiókcsapatom, küldöm majd oda a fiatal tehetségeket ezerrel, mi van akkor, ha megnyerik a 2. osztályt, akkor játszhatunk együtt az elsõ osztályban? 😊

zaki
Most volt vége a 2014-es VB-nek, pár edzõt kirúgtak, jelentkeztem is szövetségi kapitánynak, a csehek felvettek.
Azért az nagyon lol, hogy kb 5-6 éve kirúgták a nigériai kapitányt, és azóta nincs kapitányuk, és ott van a munkák-nál még mindig a "jelentkeztél" felirat... 😄DDDDD

Így elbukni rohadt csaló bíró:@ de mindeggy uefa kupa is jó lessz csak érjek el valamit😊

zaki
Majd 18-19 éves korában köss vele egy 5 éves szerzõdést, addig tarcsi, majd 3 év múlva passzold el, 20m alatt ne add el... 😊

soma22
hidd el nem volt egyszerü leigazolni, 15 éves kora ota le akartam igazolni.

robo:fél évig nem játszik, mert bokaficam, egyébként pedig nem szeretném sokat játszatni, mert egyrészt fiatal másrészt még vannak jóformában lévõ csatárok. emellett meg nem akarom hogy olyan hamar elvigyék, addig meg beleverem hogy itt akar maradni😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

robotnyk
most még 2 évig könyöröghetsz, hogy ne vigyék el idõ elõtt 😊
kraawz
nem lesz állat,ááá... Nekem nincsenek ilyen plejáim😄D

soma22
kibaszottul kurvasokat, és még annál is többet könyörögtem ennek a plejának, de ebbõl egy igazi gyémánt lesz😊

kraawz
ez így van,én is gondolkodtam,bemásoljam e 😊

Idén 6. lettem csak,tavalyi 2. helyhez képest nagy visszaesés... Marad UEFA
Mondjuk Barca is csak UEFA induló 😄 Szal igen érdekes bajnokság volt

Viszont BL-ben elõdöntõig meneteltem,spanyol kupában szintén.

robotnyk
osztalék: Ha valaki valamely társaságban tulajdoni részesedéssel rendelkezik, akkor jogosult arra, hogy a társaság adott idõszakban elért eredményébõl (nyereségébõl) tulajdoni hányadának arányában részesedjék.
zaki
Eladtam pár kulcsjátékosomat, de nagyon megszedtem magam. Majd nyomok egy képet az a jelenlegi anyagi helyzetemrõl.
Jõvõre remélem építenek már egy új stadiont, bõven 100m font felett lesz az egyenlegem... 😊

Zsolti9014
A bajnokságban feljöttem a 2. helyre, 3 pontra vagyok a Fehérvár mögött. Idegesítõ meccsem volt a Tatabánya ellen, 2-0 volt oda a félidõ, úgy hogy 2-t lõttek össz. kapura. A vége 3-2 ide!

Itt pedig eddigi legjobb eredményem (igaz csak barátságos):

Hajrá Magyarország!

zaki
Máris jobb kedvem lett... 😄

DaMarcus
hi
Zaki nekem a Man city-vel osztaléknak levettek 30m fontot, és összesen egész évebn szûk 5m-val dobtak meg
ráadásul nekem nem volt 100m-s egyenlegem csak 70-s 😊
és akkor felteszem én is a költõi kérdést: "mire megy el az a 30 millió font, amit levonnak szezon elején osztaléknak?" 😄
Zorrobomber a sunderland-nél van egy kapus (Darren Ward) aki nálam képes 3 helyzetbõl 4 gólt kapni 😄

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

zorrobomber
lemaradt:

zorrobomber
lesérült az 1etlen épkézláb kapusom, a nyomoronc cserekapus helyett inkább beraktam egy ifit:
http://images.netbag.hu/20070722/1185129578843.jpg

zaki
De hát nem is vagyok adósságban... Mind1. Úgyis visszajön a pénz többszöröse.

kraawz
detto

Úgy döntöttem,hogy lemondok valszeg UEFA-indulásról is. Maradék meccseket leszimulálom BL-visszavágón kívül. Aprópénzért nem fárasztom a játékosokat,20k-s stadion meg nem hoz pénzt.

Fyrex
feltételezem adósság törlesztése

Avanti Crociati!

zaki
Scoutot én is évente 2X használok, július, és január elsején... 😛

kraawz
Najó. Barca elleni BL elõdöntõ 1meccs itthon , Pamplonaban.

48 perc alatt 4(!) emberem sérült meg,így talán vagy 10 sérültem lehet a 23 fõs keretbõl. Aztán büntetõt kapnak blblblblalal

A lényeg 2:1 oda...

kraawz
ugye te véletlenül sem a magyar bajnokságban tolod ? 😄😄😄😄

kraawz
Sikerült leigazolnom Frágat. Most el kéne döntenem,hogy õ lesz a kezdõ vagy Almunía. Szerintem Fraga... Abiltyt majd nézek nyáron,mostanában évente 2x ha használom scoutot.

Viszont nyárra remélek vagy 10-15euro átigazolási pénzt... Augusto Fernandez vagy Santi Cazorla jönne belõle... Csatárt nem akarok már venni,megvárom azt az 1 évet,még beérnek a sajátjaim.

zaki
Ehh, kapok tõlük 1-2 milliót, és levesznek 10-11-el, értik a dolgukat, az biztos... :xd

soma22
a részvényeseidnek megy el, akik év közben tolnak pénzzel

zaki
Ja, és mire megy el az a 11 millió font, amit levonnak szezon elején osztaléknak?<#whatever><#kuss><#levele>

kraawz
😄😄😄😄😄:

Tud szögletet rúgni meg nagyot dobni. Ennyi erõvel igazold le Fazekast ,aztán jólvan 😄😄😄

soma22
én is utálom ezeket. megyek gyorsan szkutba aztán látom hogy 100paja sincs ezeknek, néha még sokkal jobb is van és ki sem emeli.

zaki

Ezen úgy felb@szom az agyam... Hol szupertehetséges ez? Ez maximum szórólapozásban szupertehetséges, vicc az egész, hogy fullon van minden edzés, utánpótlás, és ilyen mozgássérültek kerülnek ki az akadémiáról...

kraawz
0:0 val továbjutottam 😊

Osasuna:Barcelona illetve Chelsea:MU
Bajnokságot és a jövõre való BL indulásról már le is mondtam szinte.

soma22
vagy tn-es képet linkeljünk😊

Fyrex
gratulálok mindenkinek

DE! lécci kicsinyítsünk már 750re, igazán nem tart semeddig

Avanti Crociati!

soma22
<#eljen><#worship>

kraawz
perszeképlemaradanagyörömben

kraawz
Hát ezt még nekem is fel kell dolgoznom... Kicsit hadd írjak a meccsrõl 😄
Ugyanaz a taktika... Ricardo ugye alapkapus. Ion Echaide u20as bal védõ,aki néha játszott ha nem volt védõm . Hát mostsemvolt. Digard és Mourabet állandó középsõ védelmem. Jobb védõm eltiltva, Dor Malul jött,aki idén 3x lépett pályára...Rafina B csapatos 18 éves brazil,sosem játszott felnõtt keretben. AMCt játszik,most felnyilazott ML volt..José Sosa és David Lopez alapember.Hector Font és Patxi Punal csereemberek,idén összesen nem játszottak 10 meccset.Diaby szintén B csapatos 20 éves támadó,aki sohasem játszott még tétmeccset felnõttcsapatban. Ésezlet ... <#smile><#smile>

kraawz
Kis nosztalgia 😛

kraawz
Ami lemaradt
Guardado - 1.7M euro volt
José Sosa - 775e euro
Raúl Garcia ugye saját nevelésû játékos.

Most nézem van egy generált játékos aki régi játékomban is bennevolt. Akkor csatárnak generálta a gép , vmi 180 PAval Isaac Alacroón Garcia néven. Most van egy uilyen nevû játékosom uazzal a képpel,csak védõ és -1 PA kb. 😄

kraawz
Na õket hármójukat hoztam. Még itt van David Lopez,akinek fél év kellhet. Digard és Mourabetnek is kell 1 év,Tamuznak és Doudinnak is,de tarcsimban a Whelan-Diaby duó 1-2 év múlva beér és akkor õk mennek... Szal õk ketten vannak csatársztárok,akik nemsokára beérnek,talán 1 szezont még tarcsiban fejlõdnek. Dor Malul is szépen fejlõdik,rajta kívül van még 2 17 éves wonderkidem😛

ok thx
csak az is gáz lessz hogy sok a légiósom😊

soma22
egész kellemes meglepetés.
egyébként ha figyeli az ember a megfigyelõk ellenfelekrõl alkotott képét észrevehetõ hogy az összes nagy csapat védekezõ kontrajátékot erõltet.
viszont ha te is azt teszed akkor váltanak, és jol összeállitott kontrataktikkal sima ügyek lehetnek a meccsek